• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
دوستان کسی نیست بدونه قلق چرخ و فلک زدن تو نینجوتسو چیه؟ تو این یه دونه آکروبات اساسی مشکل دارم و قلقشم که نمی گن بهم.
راستی ویدیو آموزشی به غیر از یوتوب کسی سراغ نداره اینجا؟ هنوزم مشکلی که تو پست قبلی گفتم رو دارم با اینکه شدیدا تمرین می کنم:
دوستان من تو نینجوتسو تو خرک مشکل دارم. کلی بیرون تمرین کردم ولی هنوز نمی تونم از بین دو نفر که خم شدن بپرم (دستم رو بذارم رو کمرشون-خود رو بکشم بالا-جهش) از روی میله این کارو کلی امتحان کردم ولی فقط پام کبود و داغون شد. از یکی پرسیدم گفت زمانبندیت مشکل داره...تو باشگاه هم سنسی تمرین داد باز درست نشدم. لطفا یکی بگه چیکار کنم.
الان کمربند زردم ولی این یه حرکت رو توش موندم...

king aj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان.من قصد دارم یک رزمی کار بشم.خودم دوست دارم یا برم کیوکوشین یا برم کیک بوکسینگ.شما کدومو پیشنهاد میکنید؟

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
سلام دوستان.من قصد دارم یک رزمی کار بشم.خودم دوست دارم یا برم کیوکوشین یا برم کیک بوکسینگ.شما کدومو پیشنهاد میکنید؟

سلام ایشالا موفق باشی. بستگی به ذائقه خودتون داره ولی یه نکته: این دوتایی که اسم بردید خیلی با هم فاصله ندارن؟ در هر صورت، اگه بنده جای شما بودم کیوکوشین رو انتخاب میکردم.

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام دوست من

خوش آمدی به بخش هنرها و مکاتب رزمی

اینکه ما به شما بگیم کدام سبک یا روش رزمی خوب هست کار درستی نیست. شما خودت بیشتر تحقیق کن و در نهایت یکی را انتخواب کن بعد در اینجا در مورد چیزی که انتخواب کردی سوالاتت رو بپرس

ممنون از حسن توجه شما

king aj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون.کدوم رشته استقامت رو بالا میبره؟اگه میشه یک توضیح کوتاه در رابطه با این که این رشته ها برچه پایه ای هستند بدین و چه فوایدی دارن.منظورم از فواید اینه که مثلا یک رشته قدرت عکس العمل انسان رو افزایش میده و...

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
ورزش دومیدانی استقامت را میبره بالا
شما هیچ نرمشی انجام نده اما از صبح تاش بدو
میبینی بعد مدتی از یکی رزمی کار هم نفسش بیشتره
الان فوتبالیست ها را نگاه کن نفس و قدرت پاشون از یک تکواندو کار هم بالاتره بخاطر اینکه تو 90 دقیقه بازی میدوند و شوت میزنن

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
ممنون.کدوم رشته استقامت رو بالا میبره؟اگه میشه یک توضیح کوتاه در رابطه با این که این رشته ها برچه پایه ای هستند بدین و چه فوایدی دارن.منظورم از فواید اینه که مثلا یک رشته قدرت عکس العمل انسان رو افزایش میده و...

سوالاتتون پاسخ های طولانی لازم داره. یه مراجعه به ویکی پدیای انگلیسی بکنید درباره ی هنرهای رزمی و یا رشته های مختلف رزمی اطلاعات کافی وجود داره. در این تاپیک هم بحث های مختلفی درباره ی رشته های مختلف انجام شده. می تونید کلمات مورد نظرتون رو در قسمت "جستجو" تایپ کنید و مباحث رو ببنید.

درباره کیک بوکس که پرسیدید یک توضیح مختصر این که این رشته در اواسط قرن بیستم بوجود آمده و در دهه هفتاد به بعد به محبوبیت رسیده. کیک بوکسینگ شامل مجموعه ای از سبک هاست که از نظر ظاهری ترکیبی از بوکس و تعدادی ضربه ی پا هستند؛ کیک بوکس آمریکایی، ژاپنی، موآی تای، ساندا، ساواته همه نوعی کیک بوکس محسوب می شن.
ضربات دست، تکنیک ها و مانورهای دفاعی، حرکات بالاتنه، فوت ورک و غیره شباهت زیادی به بوکس غربی داره، هر چند ضربات آرنج و یا تکنیک هایی مثل سوپرمن پانچ یا بک فیست هم در استایل های مختلف وجود داره.

Flying-punch.jpg

ضربات پا هم عمدتا ریشه در کاراته و موآی تای داره اما روش های دیگه ای هم متداول هست.

kickboxing.jpg kick-boxing.jpg

بطور کلی کیک بوکس از شما رزمی کار خوبی می سازه.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
اقا خیلی حال کردم با این پست
واقعا همیشه دین از یه طرف که باعث هدایت انسان ها میشه از یه طرف دیگه میتونه خطرناک ترین انسان ها رو هم بسازه...نمونش هم همین طالبان و القاعده و ...که واقعا تروریست های اموزش دیده هستن و به خاطر وعده های دروغین بهشت عملیات های انتحاری انجام میدن ...خیلی جالب بود بهشون مواد میدادن و میبردن تو باغ میگفتن شما رفتین بهشت:lol:

کاملا با شما موافقم.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام همرزمای عزیز. جای این مطالب اینجا نیست ولی چون مطرح شد، برای مزید اطلاع دوستان مطالبی رو عرض میکنم.

کلمه assassin که در اصل از واژه "حشاشین" بوجود اومده به دلیل حشیش کشیدن افراد فرقه باطنیه نبوده. فرقه باطنیه در زمینه داروسازی مهارت عجیب و فوق العاده ای داشت و حشاش در اون زمان به داروساز اطلاق میشد. نه کسیکه حشیش میکشه!! این در واقع یه اشتباه تحت اللفظی و ظاهریه. فرقه باطنیه، الموت یا اسماعیلیه که به ***** حسن صباح که یک سیاس بی نظیر و فردی مجرب و کارکشته بود، یکی از فرقه های ترور موفق در طول تاریخ بودند که شیوه های عجیب و غریبی برای تربیت افرادشون داشتند! مثلا بعد از اعلام قیامه القیامه توسط حسن صباح، ورزش کردن و تمرین رزم برای کل مردهای باطنیه اجباری میشه! گذشته از این آموزش های عمومی، افرادی در قلعه هایی مخفی مانند قلعه طبس بصورت عجیب و منحصربفرد آموزش میدیدند، کسیکه برای اولین بار وارد یکی از این قلاع میشد؛ باید بین مقطوع النسل شدن یا کشته شدن یکی رو انتخاب میکرد. افرادی که در این قلاع آموزش میدیدن بدون کوچکترین رحم و دل آزردگی یا شک و تردید، اهداف مورد نظرشون رو در لحظه از پا در می آوردن. در حقیقت بزرگترین آموزش این افراد آموزش روحی و روانی برای اجرای ترورهای دستور داده شده از طرف حسن صباح بوده.

کتاب بسیار زیبای "خداوند الموت" نوشته پل آمیر در این زمینه منحصر بفرد و مفیده... در این کتاب در مورد قضیه این بهشت مصنوعی و مواد کشیدن هم نوشته. در زمان حسن صباح بهیچ وجه همچین چیزی وجود نداشته، بلکه بعدها فرقه اهل باطن از آموزه های حسن صباح منحرف میشه و قلاعی که روزی در اونها افرادی خشک، متعصب، با عقایدی صلب و محکم، ورزیده و بی رحم (که برخی از اونها خواجه شده بودن) به تمرین رزم و قتل می پرداختند تبدیل شد به بهشت مصنوعی اسماعیلیه که مردان بعد از کشیدن حشیش و نعشه شدن، برای خوشگذرانی با زنهایی که منتظرشون بودند وارد این قلعه ها میشدند!

مسئله آخر: این فرقه بعد از قیامه القیامه، به فرمان حسن صباح، دیگه به آموزه های اسلامی مانند نماز و... عمل نمیکردند و این قضیه دلایلی داشت که در اون کتاب، بسیار مبسوط و دلنشین توضیح داده شده. بنظر میرسه در اصل حسن صباح اعتقاد عمیقی به اسلام نداشته... والله اعلم

بسیار عالی بود! زحمت کشیدید.

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلطان جنگل یا ترسویی که جرات تنها زندگی کردن رو نداره ؟!
نبرد ببر ماده با دو شیر

ممنونم جالب بود.

شاید بدونید که شیرهای نر وقتی به بلوغ می رسن از گله طرد می شن و به تنهایی زندگی می کنن. در این مدت با شیرهای نری که برای خودشون گله دارن می جنگن تا در صورت پیروزی گله ی اونها رو تصاحب کنن. کلا شیرها جنگجوترین گربه سانان هستن.

اما همون طور که در ویدئو هم می بینیم، ببر از برتری وزنی و فیزیکیش استفاده می کنه و ضربات هوک مانندش تعادل شیر رو بهم می زنه :

انهدام شیر توسط ببر نر

Last edited:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
استاد میلاد
خواستم بپرسم در زمینه نینجوتسو کتاب خوبی به زبان انگلیسی سراغ دارید ؟
ممنون

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
استاد میلاد
خواستم بپرسم در زمینه نینجوتسو کتاب خوبی به زبان انگلیسی سراغ دارید ؟
ممنون

سلام استاد آبتين

بله . اما سوالي هست در خدمتم . چون اكثر كتابهابي انگليسي منبع خوبي نداره يا ............

اما اگر خيلي واجب هست چيزهايي به شما دهم
ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
سلام استاد آبتين

بله . اما سوالي هست در خدمتم . چون اكثر كتابهابي انگليسي منبع خوبي نداره يا ............

اما اگر خيلي واجب هست چيزهايي به شما دهم
ممنون از حسن توجه شما

اگر سوال ضروری داشته باشم که مطمئن باشین مستقیم میام سراغ شما :)
راستش از اونجا که اطلاعات خوبی در این زمینه ندارم گفتم شاید منابع انگلیسی به دردبخوری وجود داشته باشه برای مطالعه. بهرحال ممنون از راهنمایی هاتون ...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
در سال 2001 ویل اسمیت برای بازی در نقش محمد علی کلی در فیلمی به نام "علی" به کارگردانی مایکل مان انتخاب شد. اسمیت می گه زمانی که من برای ایفای نقش انتخاب شدم، اولین چیزی که محمد علی به من گفت این بود که : "هی مرد، تو تقریبا به اندازه کافی خوشگل هستی که بخوای نقش من رو بازی کنی!"
:)

muhammad_ali_photo_9.jpg

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
سلام دوستان.
بنده چند وقته توی باشگاه ایکیدو به مشکل بر میخورم.مشکل هم اینه که وقتی زمین میوفتم با اوکه بند های انگشتام درد میگیره.
مچ دست هام هم خیلی صدا میکنه مثل صدای گلنج (اگه غلط املای هست ببخشید) شکوندن.
ایا ین به این خاطره که مچ ها ضعیفن؟چطور میشه از اتفاق جلوگیری کرد؟
با تشکر.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام دوستان.
بنده چند وقته توی باشگاه ایکیدو به مشکل بر میخورم.مشکل هم اینه که وقتی زمین میوفتم با اوکه بند های انگشتام درد میگیره.
مچ دست هام هم خیلی صدا میکنه مثل صدای گلنج (اگه غلط املای هست ببخشید) شکوندن.
ایا ین به این خاطره که مچ ها ضعیفن؟چطور میشه از اتفاق جلوگیری کرد؟
با تشکر.

کاری به ضعف مچ دست نداره و تا حدودی طبیعیه ، اصولا بعضیا مفصل هاشون زیاد صدا میده میشه با تمرین کمش کرد اما معمولا طبیعیه ، ولی اگه تازگیا مچ دستتون صدا میکنه و قبلا اصلا صدا نمی کرده و همین طور در مفصل های دیگه مشکلی ندارید باید بررسی شه

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
ممنونم جالب بود.

شاید بدونید که شیرهای نر وقتی به بلوغ می رسن از گله طرد می شن و به تنهایی زندگی می کنن. در این مدت با شیرهای نری که برای خودشون گله دارن می جنگن تا در صورت پیروزی گله ی اونها رو تصاحب کنن. کلا شیرها جنگجوترین گربه سانان هستن.

اما همون طور که در ویدئو هم می بینیم، ببر از برتری وزنی و فیزیکیش استفاده می کنه و ضربات هوک مانندش تعادل شیر رو بهم می زنه :

انهدام شیر توسط ببر نر

همیشه ببر رو دوست داشتم بخصوص نوع جنگیدن و شکارش رو
پ ن : ما هم توی این تاپیک یک ببرسیاه داریم که ارادت خاصی بهش داریم :)

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
همیشه ببر رو دوست داشتم بخصوص نوع جنگیدن و شکارش رو
پ ن : ما هم توی این تاپیک یک ببرسیاه داریم که ارادت خاصی بهش داریم :)

خواهش ميكنم عزيزم :)

اين لقبي هست كه از گذشته تا كنون دوستان بهم ميگفتن و به سفارش استاد ژاپني مان به من داده شد.

اين جمله پايين هميشه من آويز گوشم كردم كه:

يك ضرب المثل ژاپني هست كه ميگه : گرگ يا ببر هم يك روزي شايد شكست بخوره اما ببر همان ببر هست.

يعني هيچكس از شكست ببر خوشحال نميشه يا نا اميد نميشه. چون همه ميدونن كه ببر هميشه جايگاه و منبع قدرتش جاويدانه. بربر همان ببره

ممنون از حسن توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اگر سوال ضروری داشته باشم که مطمئن باشین مستقیم میام سراغ شما :)
راستش از اونجا که اطلاعات خوبی در این زمینه ندارم گفتم شاید منابع انگلیسی به دردبخوری وجود داشته باشه برای مطالعه. بهرحال ممنون از راهنمایی هاتون ...

كتاب بانسن شوكاي

Bansenshukai

به كانجي نوشته شده. مشكلي در ترجمه بود در خدمتم

ممنون از حسن توجه شما

بالا