pkr_legend
Registered User
- نوشتهها
- 543
- لایکها
- 7
دوستان در مورد تای چی کسی اطلاعاتی داره؟ در ایران استاد خوبی هست برای این مکتب؟
البته تکمیل کنم که فکر برای قبل از مبارزه و درگیری است. در زمان درگیری واقعی، آنچه که عمل میکند سیستم غیر ارادی بصل النخاعی است. یعنی حرکاتی که ناخودآگاه در شرایط مختلف از فرد سر میزند، که مستلزم تمرینات خاص در شرایط خاص میباشد.
بله استاد ققنوس. صد البته ... من فقط یک بُعد و بهترین نوع دفاع رو گفتم. کسی که فکرش رو به کاربیندازه صد در صد میتونه از خودش دفاع کنه. البتههههههههههه قابل توجه رزمی کاران عزیز که دفاع شخصی باید اینقدر روش کار بشه که زمانی که توی عمل قرار بگیره به صورت یه عریزه تقریبا عمل کنه. یعنی بشه کنش و واکنش.
کسی که برای یه رزمی کار کنشی برای حمله انجام داد رزمی کار به قول استاد ققنوس به صورت کاملا ناخودآگاه واکنش نشون بده.
سرعت ، قدرت ، انعطاف
بهترین دفاع شخصی چیه
برای دفاع در مقابل چوب و چاقو و دعوا
درودبا سلام و درود به شما دوست عزيز
تاي چي مكتب نيست
در مورد اينكه در ايران استاد خوب هست . هست اما معمولي هست.
استاد خوب معناي بالايي دارد
ممنون از حسن توجه شما
ببر سياه
اين هم سبك و روش كراو ماگا كه من وحشتناك عاشقشم. خيلي قبولش دارم
پيشنهاد ميكنم اگر جايي براي آموزش ديدي دريغ نكنيد. به شخصه خيلي قبولش دارم
نزديك به 14 تكنيك خيلي خطرناك ناناجوتسو و جوجيتسو واقعي تو فيلم ديدم
Krav Maga Expert Roy Elghanayan - YouTube
بهترين روش روش بي روشي است
ببر سياه
حرف استاد واقعا عالی بود. باید دفاع شخصی کار کرده باشین تا بفهمین معنیش چیه.
استاد یک سوال : میتونم جسارتا بپرسم شما چه ورزش هایی کار کردین و در نینجوتسو دان چند هستین؟
راستی نظرتون در مورد این اختلاف هایی که بین برخی سنسی ها و کانچو فرجی هست چیه؟ آدم میمونه طرف سنسی خودش رو بگیره یا بنیان گذار سبک رو....
مثل همیشه کوتاه و مختصر ولی پر محتوابهترين روش روش بي روشي است
ببر سياه
ممنون استاد. پس شما در ایران کار نکردین نینجوتسو رو. بسیار مشتاقم که از اطلاعات سرشارتون استفاده کنم اما ظاهرا به مسنجرتون سر نمیزنین چون مدت هاست که درخواست دادم براتون. ممنون از شما واقعا استفاده میکنیم
شما چی کار میکنین؟ چندساله؟
حرکات تریکینگ ، ضربات کونگ فو ، کاراته یه سری از فنون جوجیتسو و کاتاهای سلاح های مختلف خودشون هم اصرار دارن که این نینجوتسو حقیقی هستش. ولی یکی نیست بگه آخه مرد مومن نینجا از کی تا حالا روی تاتمی فرم آکروبات میزنه؟
با سلام
مگر ايشان بوجينكان كار نميكنند؟ حركات آكروباتيك و تريكس روي تاتامي ؟؟ جدي ميگيد؟
من فكر ميكردم بوجينكان در ايران شكل بهتري گرفته
اگر وقت داشتی این مطالب را با دقت بخوان!
تای چی یک استراتژی است!
به دلایل زیر:
فلسفه هنر های رزمی ضربه ای
او حمله.
تشكر از مطلب زيباي شما. اما اگر با ذكر منبع بود بهتر بود
ببر سياه