• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
اين هم سبك و روش كراو ماگا كه من وحشتناك عاشقشم. خيلي قبولش دارم

پيشنهاد ميكنم اگر جايي براي آموزش ديدي دريغ نكنيد. به شخصه خيلي قبولش دارم

نزديك به 14 تكنيك خيلي خطرناك ناناجوتسو و جوجيتسو واقعي تو فيلم ديدم

Krav Maga Expert Roy Elghanayan - YouTube

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
مسخره کردن بروسلی توسط بهترین فایتر حال حاضر جهان
اندرسون سیلوا بروسلی می شود!!!!!فوق العاده جالب!!!
اسطوره یو اف سی - از دست ندید
ناگفته نمونه سبکش موی تای و جوجیتسو برزیلی هست

بگو بیچاره اگه بوس لی زنده بود یا در دوران بروس لی بودی بروس لی را دعوت به مبارزه میکردی فقط تو 30 ثانیه میکشتت
فقط 30 ثانیه
این ادعا های بروس لی فقط توی فیلم ها بود برای جذابیت بیننده

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
مسخره کردن بروسلی توسط بهترین فایتر حال حاضر جهان
اندرسون سیلوا بروسلی می شود!!!!!فوق العاده جالب!!!
اسطوره یو اف سی - از دست ندید
ناگفته نمونه سبکش موی تای و جوجیتسو برزیلی هست

البته این آقای اندرسون سیلوا در مصاحبه هاش خودش رو از طرفدارای بروس لی معرفی می کنه و او رو ستایش می کنه. مثلا در مصاحبه با یک سایت خبری برزیلی:

Anderson Silva talks God, training, Bruce Lee and life after fighting - LowKick MMA

Who are your idols?
Anderson Silva: "I am the biggest fan of Bruce Lee. I especially like his philosophy of Jeet Kune Do. But I'm also a fan of Muhammad Ali and Roy Jones Jr. those are guys for whom I tip my hat. Outside the ring, I would say Michael Jordan, Pele and Ronaldo. People think I say this because of my contract with 9ine, but it is not."

Would you have liked to have fought Bruce Lee?

Anderson Silva: "No. I would like to have known him and to have had lessons with him. But to risk a fight with Bruce Lee? No."

حالا معلوم نیست توی این ویدئو داره چه کار می کنه. ما هم نمی دونیم قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو ...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
استاد آبتین درست میگن اندرسون سیلوا از طرفداران بروسلی هست این کلیپ ها هم بیشتر جنبه مسخره بازی که خاص بعضی از فایتر های یو اف سی هست رو داره مثلا آقای ..با حرکات زنندش برابر مجری زن ، بعضی از مبارزان یو اف سی از نظر فکری دچار کمبود هستن
در کل به نظر من مسابقات یو اف سی به جا مانده از دوران گلادیاتوری هست ،اگرچه نکات آموزنده خوبی رو داره

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
بروس همیشه تو کارش جدی بود و اهل نمایش دادن و مسخره کردن نبود
همین شخیت جدیش باعث طنز تو فیلماش شده بود

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
درود بر اساتید هنرهای رزمی. :medieval::specool:

بنده در دوران راهنمایی حدود 2 سال فول کنتاک کار کردم ، الان حدود 8 - 9 سالی میشه که ادامه ندادم .

در حال حاظر حدود 10 کیلو اضافه وزن دارم ، قد 180 ، وزن 88 .

میخواستم بدونم با این شرایط میتونم باز برم سمت کیک بوکسینگ یا فول کنتاک؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
البته این آقای اندرسون سیلوا در مصاحبه هاش خودش رو از طرفدارای بروس لی معرفی می کنه و او رو ستایش می کنه. مثلا در مصاحبه با یک سایت خبری برزیلی:

Anderson Silva talks God, training, Bruce Lee and life after fighting - LowKick MMA

Who are your idols?
Anderson Silva: "I am the biggest fan of Bruce Lee. I especially like his philosophy of Jeet Kune Do. But I'm also a fan of Muhammad Ali and Roy Jones Jr. those are guys for whom I tip my hat. Outside the ring, I would say Michael Jordan, Pele and Ronaldo. People think I say this because of my contract with 9ine, but it is not."

Would you have liked to have fought Bruce Lee?

Anderson Silva: "No. I would like to have known him and to have had lessons with him. But to risk a fight with Bruce Lee? No."

حالا معلوم نیست توی این ویدئو داره چه کار می کنه. ما هم نمی دونیم قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو ...
خب این اندرسون سیلوا کلا علاقه ی عجیبی به تحقیر و مسخره کردن داره ... اگه اشتباه نکنم یه ویدیو دیگه هم بود که ادای فیلم ازدها وارد میشود رو در می اورد اون تیکه ی اخرش که بین اینه ها مبارزه میکردن
کلا فایتر پر حاشیه ایه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
استاد آبتین درست میگن اندرسون سیلوا از طرفداران بروسلی هست این کلیپ ها هم بیشتر جنبه مسخره بازی که خاص بعضی از فایتر های یو اف سی هست رو داره مثلا آقای ..با حرکات زنندش برابر مجری زن ، بعضی از مبارزان یو اف سی از نظر فکری دچار کمبود هستن
در کل به نظر من مسابقات یو اف سی به جا مانده از دوران گلادیاتوری هست ،اگرچه نکات آموزنده خوبی رو داره

منظورت رمپیج جکسون ه ؟ هاها :lol: اره خب ولی اینم در نظر بگیر جامعه ی غربی کلا همینطوره و این مخصوص فایتر های یو اف سی نیست !!!! و احترام و ادب جای خاصی نداره تو غرب ( البته من خوشم میاد از این طرز فکر!
مبارزات گلادیاتوری به اجبار برده ها رو مینداختن روبروی هم ولی کسی اینا رو مجبور نکرده با هم مبارزه کنن ... خودشون خواستن .. تازه شرقی ها که نماد اخلاق هستن هم زیاد تو این مسابقات شرکت میکنن نمونش لیگ پراید اف سی و وان اف سی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
منظورت رمپیج جکسون ه ؟ هاها :lol: اره خب ولی اینم در نظر بگیر جامعه ی غربی کلا همینطوره و این مخصوص فایتر های یو اف سی نیست !!!! و احترام و ادب جای خاصی نداره تو غرب ( البته من خوشم میاد از این طرز فکر!
مبارزات گلادیاتوری به اجبار برده ها رو مینداختن روبروی هم ولی کسی اینا رو مجبور نکرده با هم مبارزه کنن ... خودشون خواستن .. تازه شرقی ها که نماد اخلاق هستن هم زیاد تو این مسابقات شرکت میکنن نمونش لیگ پراید اف سی و وان اف سی

آره درسته:D ، اما باور کنید اگه اعلام کنن مسابقاتی برگزار میشه که طرف بدون لباس باید بره توی قفس و یکی بیاد بیرون هم خیلیا داوطلب میشن :happy:اما چرا برگزار شه
در کل به نظرمن که شاید هم اشتباه باشه وجهه هنررزمی خشونت نیست بلکه احساس شادابی و نشاط و سلامتی لااقل برای من بوده

پ ن : مثل چند وقت پیش که با دوستم و آشناهاش بیرون رفته بودیم که دوستم از من برا آشناهاش تعریف کرد که رزمی کار هست و اینکار و میکنه و اونکار .. یکیشون هم در اومد گفت خوبه پس برای دعوا مشکلی نداریم منم :mad: هنرزمی برای دعوا و درگیری نیست همون طور که میدونید کسی که مدتی رو رزمی کار کنه وارد دعوا و درگیری نمیشه چون انقدر اخلاق و روحش بزرگ میشه که دنبال خشونت نباشه

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
انسان با دعوا خودشو کوچک میکنه بهتره ورزش های رزمی برای تعادل روح و جسم باشه تا حس خودبینی

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
آره درسته:D ، اما باور کنید اگه اعلام کنن مسابقاتی برگزار میشه که طرف بدون لباس باید بره توی قفس و یکی بیاد بیرون هم خیلیا داوطلب میشن :happy:اما چرا برگزار شه
در کل به نظرمن که شاید هم اشتباه باشه وجهه هنررزمی خشونت نیست بلکه احساس شادابی و نشاط و سلامتی لااقل برای من بوده

پ ن : مثل چند وقت پیش که با دوستم و آشناهاش بیرون رفته بودیم که دوستم از من برا آشناهاش تعریف کرد که رزمی کار هست و اینکار و میکنه و اونکار .. یکیشون هم در اومد گفت خوبه پس برای دعوا مشکلی نداریم منم :mad: هنرزمی برای دعوا و درگیری نیست همون طور که میدونید کسی که مدتی رو رزمی کار کنه وارد دعوا و درگیری نمیشه چون انقدر اخلاق و روحش بزرگ میشه که دنبال خشونت نباشه

جدای از این اخلاقیات و روح آرام، تازه متوجه میشه مسئله بهمین سادگیها نیست و هزار ماجرای پیش بینی نشدنی ممکنه براش اتفاق بیافتند. پس خودشو آماده میکنه که در مواقع حساس و ارزشمند بتونه از خودش و اطرافیانش دفاع کنه و لااقل جون سالم بدر ببره! موقعیتی ارزشمنده که ارزش بها دادنو داشته باشه. پس معمولا کسیکه اینا رو میدونه سر فحش و فحش کشی درگیر نمیشه

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
بهترین دفاع شخصی چیه
برای دفاع در مقابل چوب و چاقو و دعوا

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
بهترین دفاع استفاده از فکر هست.

البته تکمیل کنم که فکر برای قبل از مبارزه و درگیری است. در زمان درگیری واقعی، آنچه که عمل میکند سیستم غیر ارادی بصل النخاعی است. یعنی حرکاتی که ناخودآگاه در شرایط مختلف از فرد سر میزند، که مستلزم تمرینات خاص در شرایط خاص میباشد.

bushido

Registered User
لایک‌ها
180
البته تکمیل کنم که فکر برای قبل از مبارزه و درگیری است. در زمان درگیری واقعی، آنچه که عمل میکند سیستم غیر ارادی بصل النخاعی است. یعنی حرکاتی که ناخودآگاه در شرایط مختلف از فرد سر میزند، که مستلزم تمرینات خاص در شرایط خاص میباشد.

بله استاد ققنوس. صد البته ... من فقط یک بُعد و بهترین نوع دفاع رو گفتم. کسی که فکرش رو به کاربیندازه صد در صد میتونه از خودش دفاع کنه. البتههههههههههه قابل توجه رزمی کاران عزیز که دفاع شخصی باید اینقدر روش کار بشه که زمانی که توی عمل قرار بگیره به صورت یه عریزه تقریبا عمل کنه. یعنی بشه کنش و واکنش.
کسی که برای یه رزمی کار کنشی برای حمله انجام داد رزمی کار به قول استاد ققنوس به صورت کاملا ناخودآگاه واکنش نشون بده.

سرعت ، قدرت ، انعطاف

بالا