- تاریخ عضویت
- 21 آپریل 2012
- نوشتهها
- 1,169
- لایکها
- 3,286
سلام بر دوستان. بنده دوست ندارم بدقول باشم ولی متاسفانه الان تقریبا یه هفته است در حال مسافرتم و جایی ساکن نبودم.
هفته پیش شبکه نمایش تقریبا تمام سینمایی های مربوط به بروس لی رو پخش کرد و فرصت دوباره ای برای اندیشیدن در مورد راه و طریقه بروس لی برام ایجاد کرد. فیلم بیوگرافیک و مستندوار "چگونه بروس لی دنیا رو تغییر داد" واقعا خیلی جالب بود، مخصوصا ایده های بروس لی در مورد بدنسازی مخصوص رشته های رزمی، که بنظر شخصی خودم هنوز هم که هنوزه اسلوب واحدی براش نمیشه پیدا کرد، نشون میده این آدم چقدر جلوتر از هم عصرهای خودش بوده.
از همه اینها که بگذریم نفرت بروس لی از کاراته همیشه برام جالب بوده، جالبتر اینکه همه کارته کارهایی که توی فیلم هاش نشون داده میشه کنترلی کار هستند و اصولا هم در اون زمان کاراته فول کنتاکت آنچنان شناخته شده و جاافتاده نبوده.
بازی با مرگ بنظرم مرموزترین فیلم بروس لی ست، همیشه حیفم میاد چرا عمرش کفاف نداد این فیلم رو کامل کنه.
در نهایت اعجوبه ای از مردان دنیا رو می بینم که در سی و چند سالگی ترک دنیا میکنه و چهره رازآلود خودش رو برای همیشه از دیده ها پنهان میکنه تا الی الابد ناشناخته و مرموز و غیر قابل اکتشاف باقی بمونه. حیف که نتونست مثل سوسای اویاما و کانو راهش رو بصورت کامل به مردم دنیا عرضه کنه و به رشد کافی برسونه.
ببخشید طولانی شد، برم یه دوری بزنم برگردم در مورد سوالی که استاد آبتین بیان کردند نظرم رو بیان کنم.
اوس.
سلام به استاد عزیزم
ممنونم از اینکه نظرتون رو با ما در میون گذاشتید آقا مسلم.
راستش این ماجرای نفرت بروس لی از کاراته اون طوری که در ظاهر به نظر می رسه نیست. در واقع در زمان حیات بروس آشنایی با رشته های مختلف رزمی در میان عموم کم بود. به این دلیل مردم بیشتر اوقات هر هنر رزمی شرقی که می دیدند بهش کاراته می گفتند.
از طرفی بروس نقدها و اعتراضاتی داشت به هنرهای رزمی کاملا سنتی که کاراته نمونه ای از این هنرهای بود. به همین دلیل این طور به نظر می رسید که بروس با کاراته که خب مربوط به ژاپنی ها هم بود مشکل شخصی داره که واقعا این طور نیست.
بروس لی یک نقد کلی داشت به "هنرهای رزمی سنتی" که برای مثال شامل همه انواع کونگ فو و مثلا وینگ چون هم می شد.
کاراته هم خودش رگ و ریشه ای از کونگ فو داره و اتفاقا رشته ی کاملی هم هست ...