همه خاموش شدیم
سلام استاد، ما كه سعي ميكنيم خاموش نباشيم شايد شما كم لطف شديد.همه خاموش شدیم
دلم خیلی برای اینجا تنگ شده خیلی
کپی برداری از این مطلب بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.
مشاهده پیوست 690129
بخشی از ترجمه ی بنده از فصل آخر کتاب پنج حلقه ی موساشی، به نام فصل ِ باد:
در استراتژی شما باید همچنین با روش های سایر مدارس ِ شمشیرزنی آشنا باشید، بنابراین من در دفتر ِ باد سایر طریقت های استراتژی را شرح داده ام.
بی شناخت کافی از روش های سایر مکاتب، دشوار است تا ذات و ماهیت مکتب ِ ایچی من را دریابید. با نگاه کردن به سایر مدارس برخی را می بینید که در تکنیک های پرقدرت با استفاده از شمشیرهای بسیار بلند تبحر یافته اند. برخی از دیگر مدارس روش استفاده از شمشیر کوتاه را بررسی می کنند، که کُداچی نامیده می شود. برخی دیگر مهارت در گستره ی وسیعی از تکنیک های شمشیر را هدف خود می دانند، نگرشی را می آموزند که در آن شمشیر "سطح و پوسته" است و مکتب "محتوا و درون".
اینها هیچ کدام راه ِ راستینی که من در درون این کتاب به وضوح شرح داده ام نیستند - همه ی این درست و غلط ها و گناه و ثواب. مکتب ایچی ِ من چیز دیگری ست. مکاتب دیگر توفیقاتی حاصل می کنند در معنا بخشی به زندگی و معیشت، گل های شکوفنده و رنگ آمیزی پرآذین ِ محصول و کالای خود، بدین منظور که آن را به "فروش" برسانند. یقینا روش استراتژی چنین نیست.
برخی از استراتژیست های جهان صرفا به تمرین شمشیرزنی می پردازند، و تمرینات خود را محدود به توسعه و ارتقای روش ِ شمشیرزنی و جا به جایی بدن می کنند. اما برای پیروزی، چیره دستی و چالاکی ِ صرف کفایت می کند؟ این جوهره ی طریقت ِ استراتژی نیست ...
ممنون شما هستم استاد، مطالب عميقي هستند... براي امثال من اين مسائل به منزله رعد و برق هايي هستند كه قسمت هاي بالادست راه رو براي لحظاتي روشن ميكنند.
استاد احيانا اگه فرصت كرديد كمي در مورد دم و بازدم انفجاري بنويسيد.
اینا عکس سنسی مهدیه بزرگوار و شاگردانشون هستاین دختران رشتی در جنگل و ساحل دریا مشغول تمرین و آموزش ورزش رزمی نینجا هستند. گفتنی است نینجوتسو در لغت به معنای هنر حرکت پنهان میباشد. نین به مفهوم بردباری و تحمل است اما دلالت بر استقامت یا ملایمت نیز دارد. جوتسو نیز به معنای هنر میباشد.
یک سال پس از انتشار خبر آموزش رزمی دختران نینجای ایرانی در کرج، گروهی دیگر از دختران ایرانی این بار در رشت مراحل آموزش نینجا را می گذرانند.
به گزارش مجله مراحم این دختران رشتی در جنگل و ساحل دریا مشغول تمرین و آموزش ورزش رزمی نینجا هستند. گفتنی است نینجوتسو در لغت به معنای هنر حرکت پنهان میباشد. نین به مفهوم بردباری و تحمل است اما دلالت بر استقامت یا ملایمت نیز دارد. جوتسو نیز به معنای هنر میباشد.
این ورزش وسیلهای جهت رسیدن به مهارتهای ویژه رزمی و تقویت اعتماد به نفس برای غلبه بر حریف است؛ پیروان این مسلک را نینجا مینامند. تعادل، چابکی، قدرت و استقامت از تمرینهای مهم این ورزش هستند. این عکس ها را راحله باقری عکاسی کرده است.
سلام استادبوشيدو عزيز حسابي كم لطف شديد نسبت به تاپيك، دلمون براتون تنگ شده بود
سلام استاد
خیلی باید بنده رو ببخشید، توی این چند مدت به خاطر یه مشکل روحی که خیلی روی زندگیم تاثیر گذاشته بود از خیلی چیز ها فاصله گرفتم و میشه گفت توی یه دوره ی نقاحت به سر میبردم
و الان هم الحمدالله به اون نقطه ای که میخواستم رسیدم و موفق شدم این دوره رو بگذرونم و به یه سری نقطه های اوج برسم
خیلی دلم تنگ شده بود برای اینجا باز برگشتم
خوش آمدی .سلام استاد
خیلی باید بنده رو ببخشید، توی این چند مدت به خاطر یه مشکل روحی که خیلی روی زندگیم تاثیر گذاشته بود از خیلی چیز ها فاصله گرفتم و میشه گفت توی یه دوره ی نقاحت به سر میبردم
و الان هم الحمدالله به اون نقطه ای که میخواستم رسیدم و موفق شدم این دوره رو بگذرونم و به یه سری نقطه های اوج برسم
خیلی دلم تنگ شده بود برای اینجا باز برگشتم
من اینها را نمیشناسم . نمیدانم افسوس بخورم یا شوق ورزی . هر چند در مجهولات بسیاری به سر میبرند...........این دختران رشتی در جنگل و ساحل دریا مشغول تمرین و آموزش ورزش رزمی نینجا هستند. گفتنی است نینجوتسو در لغت به معنای هنر حرکت پنهان میباشد. نین به مفهوم بردباری و تحمل است اما دلالت بر استقامت یا ملایمت نیز دارد. جوتسو نیز به معنای هنر میباشد.
یک سال پس از انتشار خبر آموزش رزمی دختران نینجای ایرانی در کرج، گروهی دیگر از دختران ایرانی این بار در رشت مراحل آموزش نینجا را می گذرانند.
به گزارش مجله مراحم این دختران رشتی در جنگل و ساحل دریا مشغول تمرین و آموزش ورزش رزمی نینجا هستند. گفتنی است نینجوتسو در لغت به معنای هنر حرکت پنهان میباشد. نین به مفهوم بردباری و تحمل است اما دلالت بر استقامت یا ملایمت نیز دارد. جوتسو نیز به معنای هنر میباشد.
این ورزش وسیلهای جهت رسیدن به مهارتهای ویژه رزمی و تقویت اعتماد به نفس برای غلبه بر حریف است؛ پیروان این مسلک را نینجا مینامند. تعادل، چابکی، قدرت و استقامت از تمرینهای مهم این ورزش هستند. این عکس ها را راحله باقری عکاسی کرده است.
من اینها را نمیشناسم . نمیدانم افسوس بخورم یا شوق ورزی . هر چند در مجهولات بسیاری به سر میبرند...........
اما میدانم تمرین میکنند و به تمرینشان عشق میورزند و همین کافیست. اما نینجوتسو نیست
به هر حال این سبکشان را دوست دارند