در نزدیکی شما:general406:پس حقیقت کجاست؟
در نزدیکی شما:general406:پس حقیقت کجاست؟
خیلی خوش آمدی ما در خدمتیمبا سلام خدمت تمامی استادان و کاربران عزیر از جمله استاد میلاد و استاد فری نایت و استاد آبتین و سایر اساتید
بعد مدت ها تونستم به اینجا سری بزنم ... دلم حسابی تنگ شده بود برای اینجا ..... راستی دلم میخواد برگردم به روزی که اینجا ثبت نام کردم .هییی روزگار
بزودی بخشی ویژه برای اینگونه موضوعات درست خواهم کردبا سلام
دوستان یه برنامه تمرینی هست که چند ماه پیش گرفتم واسه وقتایی که نمیتونم برم باشگاه . تو خونه میشه انجامش داد و فقط 2 تا دمبل و یه میز نیاز داره
فکر کردم شاید بدرد بخوره بذارمش اینجا . البته این یه برنامه کلی هست ولی واسه تو خونه خیلی عالیه
همه عضلات رو میشه تو خونه تمرین داد ولی اون نتیجه ای که تو باشگاه ادم میگیره خیلی بهتره
روز اول
پرس سرشانه دمبل 3-10
نشر جانب 3-10
نشر خم 3-10
شراگ دمبل 3-10
پشت بازو دمبل خم 3-10
پشت بازو دمبل جفت دست 3-10
دیپ 3 حد توان
----------------
روز دوم
شنا معمولی 4 حد توان
پرس سینه دمبل 3-10
شنا سوئدی 4 حد توان
جلو بازو دمبل 3-10
جلو بازو چکشی 3-10
جلو بازو دمبل خم 3-10
-----------------
بارفیکس از جلو 3 حد توان
زیر بغل دمبل خم 3 - 10
پلاور دمبل 3-10
بارفیکس از پشت 3 حد توان
ساعد دمبل 3-15
ساعد معکوس دمبل 3-15
اول اونی که کیسه دستش رو بزن بعد برو سراغ بقیشون :general304:دنبال استاد هستم که روش های نامتعارف را در کراو ماگا سیستما بلد باشه
فرض کنید تو خیابون چند نفر میخوان شما را کتک بزنن اونها میدونن شما بدنه عضله ای دارید نقشه اونها هم اینکه یکیشون از پشت کیسه روی سر شما میکشه تا دسته جمعی شما را کتک بزنن
آیا با چشمان بسته میتونید مبارزه کنید؟
سلام به همه شیرهای جوان
چند تا کیوکوشین کار داریم اینجا
از دکمه تشکر استفاده کنید تا یک آمار بگیریم:general406:
سلام دوستان
من علاقه شدیدی به بوکس دارم میخوام راهنماییم کنید از کجا شروع کنم !؟
راستش چند باری رفتم باشگاه های اطراف و یه سری ورزش رزمی مثل کاراته ، کیک بوکسینگ و تکواندو و... رو امتحان کردم استاد ها که کلا به مبتدی ها اموزش نمیدادن و شاگرداشون یک سری فنون پیش و پا افتاده بسیار ناکارآمد رو آموزش میدادن که اینطور پیش میرفت بعد 6 ماه هیچی نمیشدیم یا یک سری فرم که به نظر من به هیچ دردی نمیخوره ! نظر شخصی بنده است !
حالا درباره بوکس چطوری شروع کنم !؟