• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان و اساتید محترم :

ری کیما : (سلاح شمشیر در کونگ فو توآ)

"در کف مردانگی شمشیر می باید گرفت حق خودرا از دهان شیر می باید گرفت "

سلاح شمشیر دارای ریشه و تاریخچه ای کهن و مقدس در میان اقوام و مکاتب جهان می باشد. حتی شاید بتوان بیان کرد در مواردی باعث دگرگونی ادوار تاریخی بوده است .برای مثال :مولای موتقیان و شمشیر ذوالفقار و نقش آن در تاریخ اسلام وشعار معروف ( لافتی الا علی لا سیف الا ذولفقار) را یاد آور می شود.
- در ایران و روم باستان از شمشیر به عنوان مظهر قدرت و سنبل عدالت یاد می شود.
- وایکینگ ها معتقد بودند اگر در هنگام مرگ شمشیر در دست نداشته باشند خار وذلیل و ضعیف از این دنیا خواهند رفت.
- سامورایی ها در ژاپن با مهارت های ویژه در بکارگیری شمشیر خود و با توجه به فلسفه ای خاص شمشیر را جزئی از وجودشان می پنداشتند و... .

تکنیکهای شمشیر در دنیای امروز در سبکهای و مکاتب رزمی همچنان جایگاه خود را حفظ نموده و دارای تعاریف و ویژگی های خاص فلسفی می باشند.
"کونگ فو توآ دنیای حرکت است ، حرکت برای توانایی، حرکت به عدالت مطلق،حرکت در راستی و درستی ،حرکت به سلامت جامعه و حرکت به ذات اندیشه که اسرارش در زبان روح است .اسا این حرکت و راه ورسم آئین پرستش خدایی است .
خدا ازما جدا نیست، خدا به اندیشه هر انسان آماج برتری است."

< گر به خود آیی به خدایی رسی به خودآ >

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمشیر را در سبک توآ " ری کیما " نام نهادند. دو سلاح سرد، ری کیما و سای در طبقه بندی اولیه کونگ فو توآ به عنوان مراحل شالبند قهوه ای جای داشتند. لیکن طبق تأیید و تصویب شورای فنی با حضور پیش کسوتان این رشته مقرر گردید که در مرحله بندی جدید، سای د رمرحله دان 2 و ری کیما در دان 3 کونگ فو توآ قرار بگیرد و استاژ فنی هر دو مرحله نیز برای اولین بار تحت نظارت استاد پرویز خدایی نیا وهمراهی اساتید علی وهابی، علی رحیمی فرد،ضیاء اسدالهی و حمید رضا قاسمی(اعضای شورای فنی)به دستور ریاست محترم کمیته مستقل کونگ فو توآ جناب آقای محمد حدادی و با حضور نائب رئیس محترم آقای موسی یحیایی در سال 1380 انجام پذیرفت.​

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شکل و اندازه های ری کیما :

با در نظر گرفتن مشخصات و وضعیت آناتومی افراد اندازه های استاندارد ری کیما تغییر می کند.
از نظر شکل و اندازه های ظاهری ری کیما مشابه انواع شمشیرهای سامورایی می باشد. با این تفاوت کلی که تیغه و دسته ری کیما بر خلاف شمشیر سامورایی در یک خط مستقیم قرار دارد و هیچ گونه قوسی ندارد.
بطور کلی ری کیما از قسمت های تیغه - دسته - محافظ دسته و غلاف تشکیل می گردد.

تیغه :
طول کل شمشیر شامل 3 مشت روی هم به عنوان دسته ودر ادامه به اندازه استخوان آرنج تا نوک آرنج تا نوک انگشتان + استخوان آرنج تا استخوان مچ دست به عنوان تیغه در نظر گرفته می شود و حد فاصل بین دسته و تیغه را یک محافظ جدا می کند.
عرض تیغه حدود 3الی4 سانتی متر بوده واز یک طرف تیز می باشد واز جنس فولاد آبدیده ساخته می شود.وزن تیغه به انتخاب و توان افراد ارتباط دارد.
نوک تیغه تیز بوده و تحت یک زاویه حدود 45 درجه نسبت به پشت تیغه به سوی دسته برش می خورد.

دسته :
در قسمت دسته پوششی ازچوب یا مواد دیگر به صورتی قرار می گیرد که با فلز قسمت دسته در مجموع قطع بیضی شکل پیدا کند و قطر آن متناسب با حجم دست افراد تعیین می گردد.طوری که در حلقه انگشتان به راحتی جای گرفته وقابلیت مانور فیزیکی داشته باشد.
معمولأ دسته شمشیر با نوار پارچه ای یا ... پیچیده می شود تا در حرکت ها و پیچش های تکنیکی از دست رها نشود و یا اصطلاحأ لیز نخورد.

محافظ دسته :
یک صفحه (معمولأ فلزی ) در اشکال گوناگونهندسی و غالبأ به صورت پنجره ای تیغه را از دسته جدا می کند. قطر این محافظ به انتخاب افراد می باشد.

غلاف :

غلاف یا نیام پوششی است از چوب یا مواد دیگر، که قسمت تیغه یعنی از نوک تیغه تا محافظ دسته را تحت پوشش و محافظت قرار می دهد و مانند دسته دارای تزئیناتی به صورت حکاکی ، نقاشی و یا نوارهای پیچیده شده می با شد.

( منبع : کتاب ری کیما : دان سه کونگ فو توآ - نوشته : ضیاء اسدالهی و حمید رضا قاسمی )

kendo-art

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، آقای amirhvr بنده از یکی از ماهنامه های ورزشی مزاحمتون می شم، می خواستم اگر براتون زحمتی نیست یک آف برای مسنجر بنده در یاهو بگذارید و ساعتی رو مشخص کنید که بتونم با حضرت عالی تماسی داشته باشم. kendo_info

ATMEG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
با تشکر از زحمات شما دوستان ، از كجا ميتونم كه فيلم هاي مستند آموزشی رشته وشوو سبک چانگ چوان رو پیدا کنم:blush:
با تشکر لطفا من رو راهنمایی کنید

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم

سلام .
در ماهنامه ورزشی قهرمان به مطلبی درباره کونگ فو بر خوردم؛ که دیدم اگر در اینجا بیان شود خالی از لطف نیست.
..........​

بی نهایت از شما استاد محترم بابت زحمتی که کشیدید سپاسگذارم..
واقعا ممنون و بسیار مفید بود

سلام.دوستان از كجا ميتونم كه فيلم هاي مستند رزمي ؛مثل مسابقات كيوكشين جهاني دانلود كنم؟با تشكر

دوست عزیز من می تونم منابع خدمتتون معرفی کنم ولی اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید می تونید دانلود کنید
نمونش تورنت و ایموله هست
ولی پیشنهاد می کنم که سری به میدان فردوسی بزنید فروشگاه هیگر و اطراف من خیلی از مستند های رزمی بخصوص کیوکوشین را از آنجا با قیمت مناسب تهیه کردم

سلام.
با تشکر از زحمات شما دوستان ، از كجا ميتونم كه فيلم هاي مستند آموزشی رشته وشوو سبک چانگ چوان رو پیدا کنم:blush:
با تشکر لطفا من رو راهنمایی کنید

دوست عزیز پیشنهد می کنم اگر می توندی به میدان فردوسی و یا حتی منیریه سری بزنید به راحتی می تونید پیدا کنید
متاسفانه من فیلم یا مستندی از این سبک ندارم وگرنه در خدمت شما بودم

با سلام، آقای amirhvr بنده از یکی از ماهنامه های ورزشی مزاحمتون می شم، می خواستم اگر براتون زحمتی نیست یک آف برای مسنجر بنده در یاهو بگذارید و ساعتی رو مشخص کنید که بتونم با حضرت عالی تماسی داشته باشم. kendo_info

من در خدمت شما هستم..​

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ledachi01.jpg

نشست ها که در هنرهای رزمی ژاپنی به آن داچی گفته می شود همواره از نظر استقرار و ثبات در مبارزات و تکنیکها و بخصوص در اجرای کاتاها از اهمیت خاصی بر خوردار است.
در نین جوتسو حدود 16 داچی وجود دارد که هر یک برای اجرای تکنیک های خاصی می باشد ، اسامی این داچی ها در بین اکثر سبکهای رزمی ژاپنی مشترک بوده و جزئ اسامی بین المللی می باشند ، از این رو در آزمونهای دریافت کمربند و افزایش درجه از اسامی این داچی ها در امتحانات کتبی و شفاهی استفاده می شود..

برای استفاده ی همرزمان اسامی این داچی ها را به صورت تصویری با اجرای کانچو فرجی بنیانگذار نین جوتسو در ایران به فرمت PDF آماده کرده ایم که می توانید آن را با برنامه ی Adobe Reader مشاهده کنید..

دانلود

منبع : www.kunoichi.ir

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من می تونم منابع خدمتتون معرفی کنم ولی اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید می تونید دانلود کنید
نمونش تورنت و ایموله هست
ولی پیشنهاد می کنم که سری به میدان فردوسی بزنید فروشگاه هیگر و اطراف من خیلی از مستند های رزمی بخصوص کیوکوشین را از آنجا با قیمت مناسب تهیه کردم

..
با سلام.اگه براتون ؛ امكان داره ؛ منابع را معرفي كنيد.من اينترنت پر سرعت دارم و ميتوانم دانلود كنم.البته از اين مستند هاي رزمي زياد دانلود كردم واگه شما هم معرفي كنيد ؛ ممنون ميشم.من به دنبال يك فيلم مستند هستم كه در آن استاد كانچو ماتسويي با فيلهو در يك باشگاه در حال مبارزه تمريني ؛ هستند.(كيوكوشين) با سپاس

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام.اگه براتون ؛ امكان داره ؛ منابع را معرفي كنيد.من اينترنت پر سرعت دارم و ميتوانم دانلود كنم.البته از اين مستند هاي رزمي زياد دانلود كردم واگه شما هم معرفي كنيد ؛ ممنون ميشم.من به دنبال يك فيلم مستند هستم كه در آن استاد كانچو ماتسويي با فيلهو در يك باشگاه در حال مبارزه تمريني ؛ هستند.(كيوكوشين) با سپاس

سلام با من تماس بگیرید

ID: MILAD_NINJA2008
MAIL: [email protected]

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درباره نينجوتسو مي خواستم بگويم اين هنر رزمي در ايران درست و كامل اموزش داده نميشود و بسياري از افرادي كه ادعا دارند اينكاره هستن دروغ ميگويند.اولا ژاپنيها اين هنر را كامل وصحيح به خارجيها ياد نميدهند و فقط مخصوص نيروهاي ويژه ژاپن است و بعد اينكه اين هنر رزمي نياز به ادوات و الات مخصوص دارد و تمرين بسياري ازفنون ان فضاهاي مخصوص ميطلبد.در كشور ما كه بسياري از فنون رزمي به خاطر خشن بودن ممنوعند چه طور ممكن است كسي نينجوتسو كار كند؟

shadow_shadow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کی میخواد رشد کنه (البته تووو ایران ) فقط بیاد تکواندو.

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
كاملا موافقم.در ايران فقط تكواندو صحيح و كامل تعليم داده ميشود چون رشته اي مدال اور است البته كاراته هم همينطور است ولي چون در المپيك نيست مسئولين روي ان سرمايه گذاري چنداني نميكنند كه البته شنيده ام قرار است اين وضع تغيير كند .

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
سلام خدمت دوستان قدیمی:D

1-دوستان من نمی دونم بین کنگفوی سنتی و کاراته سبک کیوکوشین و آیکیدو کردومشو انتخاب کنم

2-و اینکه میشه این 3 تا رو با هم مقایسه کنید (شباهت ها و تفاوت ها رو بگید)

3- و دیگر اینکه من با درجه بندی کنگفو سنتی(تعداد خط) و کاراته (رنگ کمربند آشنا هستم ولی آیکیدو رو نمیدونم میشه بگید

4- و بازم دیگر اینکه تو کدومش حرکات اصلی تر هستن یعنی مخلوط چند ورزش نیستن و قدیمی ترن

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
:hmm: از جوابهای بسیاری که دادید ممنونم :hmm: ولی یک مشکلی هست جواباتون چرا نامرئی نوشتین:blink:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
درباره نينجوتسو مي خواستم بگويم اين هنر رزمي در ايران درست و كامل اموزش داده نميشود .........

سلام دوست عزیز
اول به شما خوش آمد می گم
در مورد نظرتون من کاملا مخالف هستم
شما می فرمایید که نین جوتسو امکاناتی می خواد که ما در ایران نداریم ، می شه بفرمایید چه امکاناتی ؟ از نظر طبیعت که مشکلی نداریم ، از نظر سلاح هم جز سلاح های گرم که کاری به نینجا و نین جوتسو نداره هم مشکلی نداریم ، هم شمشیر داریم هم ستاره ، فوکی بارای و .. پس متوجه منظورتون نمی شم

سوال من از شما : شما چقدر با نین جوتسو - نینجا آشنایی دارید و چه مدت و کجا این سبک رو آموزش دیده اید که اینطور اظهار نظر می فرمایید ؟

هر کی میخواد رشد کنه (البته تووو ایران ) فقط بیاد تکواندو.

خدمت شما هم سلام عرض می کنم
نظر شما هم محترمه و فقط از یک نظر می شه اون رو تایید کرد
هر کس خواهان قهرمانی ، مقام ، شهرت و .. هست به این سبک روی بیاره ..
البته منظور من این نیست که هر کسی در این سبک هست و یا می ره اینطوری هست ، نه ، خیلی از اساتید رو من در این سبک می شناسم که خیلی پیشرفت کردند ولی حتی یک بار هم به مسابقات نرفتند
به نظر من هر سبکی بهترینه اگر استاد خوبی داشته باشه و درست تعلیم بده و همینطور شاگرد هم خواهان یادگیری با روح و نفسی پاک باشه

كاملا موافقم.در ايران فقط تكواندو صحيح و كامل تعليم داده ميشود چون رشته اي مدال اور است البته كاراته هم همينطور است ولي چون در المپيك نيست مسئولين روي ان سرمايه گذاري چنداني نميكنند كه البته شنيده ام قرار است اين وضع تغيير كند .

یعنی هر رشته ای که مدال آور و المپیکی باشه خوبه ؟ شد همون بحث مادیات هنرهای رزمی ..

سلام خدمت دوستان قدیمی:D

1-دوستان من نمی دونم بین کنگفوی سنتی و کاراته سبک کیوکوشین و آیکیدو کردومشو انتخاب کنم

2-و اینکه میشه این 3 تا رو با هم مقایسه کنید (شباهت ها و تفاوت ها رو بگید)

3- و دیگر اینکه من با درجه بندی کنگفو سنتی(تعداد خط) و کاراته (رنگ کمربند آشنا هستم ولی آیکیدو رو نمیدونم میشه بگید

4- و بازم دیگر اینکه تو کدومش حرکات اصلی تر هستن یعنی مخلوط چند ورزش نیستن و قدیمی ترن

سلام دوست عزیز
ببخشید که کمی دیر پاسخ شما رو می دم
در مورد این سه سبک دوستان و اساتید زیادی در صفحات قبل توضیحات کاملی داه اند که اگر وقت دارید بد نیست سری به آنها بزنید
ولی در کل می تونم اینطور به شما توضیح بدهم که کنگفوی سنتی که شاخه های زیادی مثل وینگ چون کونگ فو و .. در آن می باشد بیشتر به حرکات دفاع شخصی و مبارزات خیابانی پرداخته می شه دقیقا همینطور نیز آیکیدو هست با این تفاوت که آیکیدو ژاپنی بوده و پایبند یک سری اصول خاص
آیکیدو در واقع بخشی از هنر سامورائی هست که به کندو ، آیکیدو و.. تقسیم شده و بیشتر بر دفاع شخصی از نوع افت ( اوکیمی ) تکیه دارد ، برخلاف کنگ فو
در مورد کیوکوشین هم که بنیان گذار آن آقای سوسای اویاما می باشد و درایران نیز از جایگاه خوبی برخوردار هست و اساتید خوبی هم تعلیم می دهند
این سبک بر خلاف دو سبک قبلی دفاع شخصی زیاد در آن آموزش داده نمی شود و بیشتر به مبارزه ( اوپن کمیته ) تکیه می کند
این سبک در بین سبکهای دیگر به عنوان سبک مبارزه ای و جنگاوری معرفی می شود..

باز هم اگر شما به صفحات قبل مراجعه کنید خیلی از دوستان و اساتید در این موارد توضیحات کاملتری ارائه کردند که حتما مورد توجه شما خواهد بود
اگر باز هم سوالی بود من در خدمت شما هستم

sasuke

Registered User
لایک‌ها
51
به نظرم توی کنگفو حرکات زیاد از روی اصول نیست و مثل دعوا میمونه من مثلا استادمون 5 نفرو میگه بریزن سر یک پنج خط . البته خداییش اون اون همشونو میزنه ولی من حس میکنم ورزش شل و ولیه و میخواستم بدونم سبکهای کاراته و آیکیدو هم همینجوریه؟

در ضمن توی آیکیدو یعنی اصلا حمله وجود نداره؟ و سلاح سرد آموزش نمیشه؟

آقا اینم اگه میشه جواب بدین :::::: - و دیگر اینکه من با درجه بندی کنگفو سنتی(تعداد خط) و کاراته (رنگ کمربند آشنا هستم ولی آیکیدو رو نمیدونم میشه بگید

ممننون:)

Saraban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي.
كسي از اساتيد مي تونه به من يه استاد تايچي توي مشهد معرفي كنه. يا اين كه راهنمايي كنه تا بتونم پيدا كنم.
يه سوال ديگه: فوت نينجا چينيه يا جاي ديگه چه فرقي با نينجوتسو داره؟
سوال ديگه: بهترين استاد نينجوتسو توي مشهد كيه؟
ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.
به اميد ظهورش و در پناه خداوند هميشه موفق باشيد.

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اولا من نگفتم ما امكانات نينجوتسو را در ايران نداريم گفتم اين هنر رزمي زيبا و قدرتمند را در ايران درست و كامل ياد نميدهند ودليل انهم همان قدرتش ميباشد.من اين موضوع را از يكي از دوستان و اساتيد شنيدم گرچه ما دختر هستيم ولي فكر نميكنم در مورد اقايان هم چندان فرقي بكند.من خودم كاراته كار ميكنم و ميدانم بعضي از فنون ان به علت خشن بودن ممنوع ميباشد همچنين همانطور كه ميدانيد بسياري از سبكهاي كنگ فو در ايران ممنوع هستند چون مسئولين فكر ميكنند مردم عادي نبايد چنين فنوني را ياد بگيرند حالا چطور ممكن است شما نينجوتسو را كه نوعي فنون جنگ چريكي است بطور كامل و ازاد ياد بگيريد؟ اين براي من سوال است. يعني ما در ايران نينجا داريم؟ فنون نينجوتسو در نيروهاي ويژه پليس اموزش داده ميشود يعني شما ازاين افراد هستيد؟ من نميتوانم باور كنم كه ما در ايران باشگاه هايي داري كه اين فنون را ياد ميدهند اگر هم باشد سركاري است مثل خيلي از افرادي كه حركاتي من دراوردي را به اسم كنگفو توا اموزش ميدهند و تازه خود را شاگرد پروفسور ميرزايي هم مينامند! در ضمن من ادمي مادي نيستم فقط گفتم مسئولين به تكواندو اهميت بيشتري ميدهند چون سهميه المپيكي دارد و اظهار اميدواري كردم كاراته را هم در المپيك شركت دهند چون ارزشش را واقعا دارد.

kagero

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يك نينجا به معبد شائولين رفته و از راهبان درخواست مبارزه كرده است. تمام كساني كه با او مبارزه كرده اند شكست خورده اند!! راهبان معبد از پخش اين خبر خيلي عصباني اند.

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نظرم توی کنگفو حرکات زیاد از روی اصول نیست و مثل دعوا میمونه من مثلا استادمون 5 نفرو میگه بریزن سر یک پنج خط . البته خداییش اون اون همشونو میزنه ولی من حس میکنم ورزش شل و ولیه و میخواستم بدونم سبکهای کاراته و آیکیدو هم همینجوریه؟

در ضمن توی آیکیدو یعنی اصلا حمله وجود نداره؟ و سلاح سرد آموزش نمیشه؟

آقا اینم اگه میشه جواب بدین :::::: - و دیگر اینکه من با درجه بندی کنگفو سنتی(تعداد خط) و کاراته (رنگ کمربند آشنا هستم ولی آیکیدو رو نمیدونم میشه بگید

ممننون:)

در آيکيدو درجه بندی بر اساس کيو / دان هست
بو - بوکن يا شمشير چوبی و تانتو يا همون دشنته ژاپنی هم اموزش داده ميشه
سيستمش مثل ساير سيستم های ژاپنی هست : جوجيتسو - بوجينکان نينجوتسو و ...
کاتا و کيهون تو این سری چيزای ژاپنی اینه که يکی اوکه ميشه يکی توری - يکی حمله رو شروع ميکنه يکی دفاع ميکنه این ميشه کاتا يا کيهون کاتا
کيهون به معنی اصلی هست - حالا اگه يه شکل ديگه حمله رو نمايش بديم يک شکل ديگه دفاع هست که اون ميشه هنکا - هر کاتا يک کيهون داره و چندين هنکا
هنکا مثه اینه که بگی خوب اگه مثلا فلان کار را کرد ما چه کنيم

در کونگفو اصل حرکات بر روی اصول هست ولی بعضی شاخه هاش حرکت اضافی بيشتری دارن نسبت به بقيه شاخه ها - اونم بر ميگرده به هدف از به وجود اوردن اون سبک - ولی خوب تو سبک های جنگی ژاپن سعی بوده حرکات اضافه کمتر باشه مثه جوجيتسو و ... که بعد از انقلاب و ... که ميان يکمی اونا رو متعادل کنن - و سبک های ورزشی رو به وجود بيارن بعضی تکنيکا حذف يا آروم شدن بعضی هم به وجود اومدن به هر حال در آيکيدو موفق باشی

بالا