• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
راستی bloodfist اقا شرمنده کردی وظیفه بود .راستی ورزش چیزی میکنی
در مورد نحوهی اختراعش نه چیزی نمیدونم ولی امکانش هست مثل تونفا ونانچیکو یه ربطی به کشاورزی داشته باشه باید تحققیق کنم دربارش مسئله جالبی
اریگاتو گزای ماشتا
سایانورا

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
امروز برادرم رفته بود کلاس شیهان اشرفی(کن جوتسو)،وقتی زنگ زد اصلا کف کرده بود از دیدن تمرینشون! میگفت دوتا شاگرد داره که جفتشون هم کارشون درسته. با شاگرد ارشدتر صحبت کرده بود در مورد ثبت نام که طرف گفته بود باید 4-5 سال رو سابقه فعالیت در سبکهای ژاپنی داشته باشی ولی اگر بخوای واقعا کار کنی شیهان احتمال اینو داره که قبول کنه مبتدی شروع کنی ولی باید صحبت کنی و علاقه ت رو نشون بدی،همونطور که گفتم گویا اصلا به داشتن شاگرد زیاد علاقه ای نداره. مهم براش کیفیت آموزشه.
شرایط هم:حتی اولین جلسه باید لباس رسمی(هاکاما) داشته باشی و کاتانا.
میگفت یه دفعه یه ربع همینجوری میشنن و تمرکز میکنن و بعد یک ضربه کاری،اصل تمرکز واقعا حیاتیه.
شیهان یه حرکت زده بود که دادشم میگفت میخ کوب شدم از سرعت و کیای بلند و خشنی که کشید.
این همه راه رفته بود تا اونجا نکرده بود شهریه رو بپرسه! بس که مجذوب تمرینشون شده بود.

Last edited:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
lya جان ممنون خیلی لذت بردم.
یکی از ارزو های من یادگرفتن اهنگری وساخت یک شمشیر توسط خودم

خواهش میکنم :happy:
ایشالا به آرزوت میرسی :rolleyes:

شرایط هم:حتی اولین جلسه باید لباس رسمی(هاکاما) داشته باشی و کاتانا.

لباس و شمشیر رو از طریق خود شیهان تهیه میکنن؟ :rolleyes:

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
شیهان شریفی از کجااند دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا فک نمیکردم شیهان اشرفی تو این مدت کم یه شیهان تربیت کرده باشند:rolleyes::wacko:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
لباس و شمشیر رو از طریق خود شیهان تهیه میکنن؟ :rolleyes:

از منیریه.

شیهان شریفی از کجااند دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا فک نمیکردم شیهان اشرفی تو این مدت کم یه شیهان تربیت کرده باشند:rolleyes::wacko:

اشتباه تایپی شد! منظور شیهان اشرفی بود که توی پست قبلی تصحیح شد.

behnam9

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی باشگاه جوجیستو سراغ نداره
شیراز

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سال نوی همگی مبارک
یه عکس از شیهان میکیو یاهارا دان 9 شوتوکان کاراته میزارم که کاراته کار مورد علاقه من هم هست:
Yaharaushiromawahi.jpg

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام دوستان
انرژی درونی بدن را با چه تمریناتی می توان تقویت کرد؟ البته یه زمانی یه استادی داشتم که بهم می گفت باید با تمرینات صحیح تنفسی به این هدف برسی. اما هیچ وقت منظورش را نفهمیدم.
اگر پستی در pt در مورد سوالم هست لطفا لینکش را بزارید.

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوستان
انرژی درونی بدن را با چه تمریناتی می توان تقویت کرد؟ البته یه زمانی یه استادی داشتم که بهم می گفت باید با تمرینات صحیح تنفسی به این هدف برسی. اما هیچ وقت منظورش را نفهمیدم.
اگر پستی در pt در مورد سوالم هست لطفا لینکش را بزارید.

تمرینات یوگا و تمرکز بر روی چاکراها زیرنظر یه استاد میتونه کمک خیلی خوبی بهتون کنه.
برای تنفس هم گام اول بازدم عمیق هستش که خیلی سخته تا بدن بهش عادت کنه یعنی ناخودآگاه هم بدون تمرکز روش بتونی اینکار رو بکنی. باید سعی کنی کنید از دان تین(سه اینچ زیر ناف) نفس رو تخلیه کنید و مقصد "دم" هم همونجا باشه نه ریه هاتون. به اینصورت فوق العاده هم قدرت بدنیتون میره بالا.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
تمرینات یوگا و تمرکز بر روی چاکراها زیرنظر یه استاد میتونه کمک خیلی خوبی بهتون کنه.
برای تنفس هم گام اول بازدم عمیق هستش که خیلی سخته تا بدن بهش عادت کنه یعنی ناخودآگاه هم بدون تمرکز روش بتونی اینکار رو بکنی. باید سعی کنی کنید از دان تین(سه اینچ زیر ناف) نفس رو تخلیه کنید و مقصد "دم" هم همونجا باشه نه ریه هاتون. به اینصورت فوق العاده هم قدرت بدنیتون میره بالا.

از شما ممنونم اگه درست فهمیده باشم منظورتون اینه که باید از شکم عمل تنفس را انجام بدم؟:)
این روش تنفس را باید در حال نشسته ، ایستاده ، خوابیده یا...:cool: چطوری انجامش بدم؟

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
از شما ممنونم اگه درست فهمیده باشم منظورتون اینه که باید از شکم عمل تنفس را انجام بدم؟:)
این روش تنفس را باید در حال نشسته ، ایستاده ، خوابیده یا...:cool: چطوری انجامش بدم؟

در ابتدا نشسته و بعد ها به صورت راه رفتن و دویدن.
اگر هم میخواید علاوه بر اینها حجم ریه هاتون زیاد بشه:100 متر آهسته بدوید بعد راه برید و نفس رو حبس کنید و بعد به اهستگی تخلیه کنید،در ابتدا 3 بار یعنی سه تا 100 متر و بعدا میتونید تعداد رو زیاد کنید.
من خودم اونموقع که این تمرینات رو انجام میدادم تا 80 مرتبه یعنی هشت کیلومتر انجام میدادم و در انتهای دو مسیر 4 کیلومتری که رفت و برگشت بود استارت سنگین سرعتی میزدیم که قطعا سنگین و شکننده ست و در ابتدا پیشنهاد نمیشه. البته من سطح تمرینی شما رو نمیدونم. رشته ورزشی مهم نیست اینکه تا چه حد استقامت بدنی دارید اهمیت داره.
خوابیده اگر خواستید انجام بدید طاق باز و بعد از مدتی به پهلو و در حالی که به پهلو خوابیدید سعی کنید در حین بازدم عضلات رو به سمت بالا منقبض کنید و با دم رهاش کنید. این تمرین برای افراد مبتدی هستش که میخوان دان تین رو تقویت کنن.
ضمنا:ره رو آن نیست که گه کند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در ابتدا نشسته و بعد ها به صورت راه رفتن و دویدن.
اگر هم میخواید علاوه بر اینها حجم ریه هاتون زیاد بشه:100 متر آهسته بدوید بعد راه برید و نفس رو حبس کنید و بعد به اهستگی تخلیه کنید،در ابتدا 3 بار یعنی سه تا 100 متر و بعدا میتونید تعداد رو زیاد کنید.
من خودم اونموقع که این تمرینات رو انجام میدادم تا 80 مرتبه یعنی هشت کیلومتر انجام میدادم و در انتهای دو مسیر 4 کیلومتری که رفت و برگشت بود استارت سنگین سرعتی میزدیم که قطعا سنگین و شکننده ست و در ابتدا پیشنهاد نمیشه. البته من سطح تمرینی شما رو نمیدونم. رشته ورزشی مهم نیست اینکه تا چه حد استقامت بدنی دارید اهمیت داره.
خوابیده اگر خواستید انجام بدید طاق باز و بعد از مدتی به پهلو و در حالی که به پهلو خوابیدید سعی کنید در حین بازدم عضلات رو به سمت بالا منقبض کنید و با دم رهاش کنید. این تمرین برای افراد مبتدی هستش که میخوان دان تین رو تقویت کنن.
ضمنا:ره رو آن نیست که گه کند و گهی خسته رود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود.

به خاطر توضیحاتی که دادید سپاسگذارم.
این تمریناتی که گفتید مال رشته ورزشی یا هنر رزمی خاصیه ؟ ( مثلا تایچی ، چی کنگ و یا هنرهای ژاپنی ...)
اگر بخوام زیر نظر استاد کار کنم باید برم یوگا یا سبک خاص دیگه ای ؟
تا یادم نرفته اینو بگم یه استاد در آیکیدو داشتم و می گفت باید در حین دویدن این کارو انجام بدی: در عرض 2 ثانیه نفس بکشی ، 4 ثانیه هوا را حبس کن و در عرض 1 ثانیه تخلیه کن . اما هیچ وقت ربط تنفس با انرژی درونی را نفهمیدم. اگه میشه بیشتر توضیح بدید.

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
به خاطر توضیحاتی که دادید سپاسگذارم.
این تمریناتی که گفتید مال رشته ورزشی یا هنر رزمی خاصیه ؟ ( مثلا تایچی ، چی کنگ و یا هنرهای ژاپنی ...)
اگر بخوام زیر نظر استاد کار کنم باید برم یوگا یا سبک خاص دیگه ای ؟
تا یادم نرفته اینو بگم یه استاد در آیکیدو داشتم و می گفت باید در حین دویدن این کارو انجام بدی: در عرض 2 ثانیه نفس بکشی ، 4 ثانیه هوا را حبس کن و در عرض 1 ثانیه تخلیه کن . اما هیچ وقت ربط تنفس با انرژی درونی را نفهمیدم. اگه میشه بیشتر توضیح بدید.

نه برای ورزش خاصی نیست ولی من یه استاد یوگا داشتم که قهرمان اسیایی توی رشته های کیک بوکس به روش فول کنتاکت و همینطور سانشو بود و به همین خاطر چیزی رو یادم میداد که در ورزش های رزمی مفید باشه.
برای تمرکز روی چاکراها باید بدن ورزیده ای داشته باشید به همین خاطر نقش تنفس صحیح برای بالا بردن نیروی جسمانی با اهمیته و همین طور اینکه در یوگا جریان انرژی و باز شدن کانالهای انرژی که گفته میشه 72000 تاست با تنفس شروع میشه.
در ابتدا من هم میگفتم به هیچ کاری نمیاد ولی وقتی مدتی بر روی آجانا(چاکرای بین دو ابرو)تمرکز کردم دچار سردرد و سر گیجه شدم و بارها هم با سر اومدم زمین! اونموقع به اهمیتش پی بردم.
سطح انرژی درونی در همه به نسبت بالاست ولی افراد توانایی تخلیه اون رو ندارن. به طور مثال شما توانایی شکستن یه دیوار رو داشته باشید،آیا مغز اجازه میده شما با تمام توان دستتون رو به دیوار بکوبید و آیا بدن شما این رو یاد گرفته که جریان انرژی رو از تمام اعضا به سمت مشت شما هدایت کنه؟ قطعا نه!
استادی داشتم که هفت تا آجر رو روی هم بدون فاصله میذاشت و خرد میکرد. ذن کار کرده بود و از شاگردای میرزایی بنیانگذار کانگ فو توآ بود.
در ورزشهای درونی مثل یوگا و خودهیپنوتیزم این قابلیت با سالها تمرین بنا بر استعداد تا دهها سال به دست میاد و کار یه روز دو روز و صرفا تمرینهای تنفسی و یا ذن به دست نمیاد و کار زیادی میبره و حتما زیر نظر استاد باید باشه چون ممکنه اسیبهایی به جا بذاره که غیر قابل بازگشت باشن.
بحث در این مورد بسیار طولانیه و از حوصله تاپیک خارجه ولی پیشنهاد من اینه اگر میخواید کار کنید با استادانتون در میون بزارید و بسیار تحقیق کنید که یک نفر آدم مجرب در این زمینه پیدا کنید. معمولا اساتید چی کونگ و تای چی در این زمینه خیلی بکار میان چون علوم درونی مرتبط با هنرهای رزمی رو به شما منتقل میکنن.

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
سلام
آقا توی شیراز باشگاه خوب کیوکوشین سراغ دارین استادش هم اسمشو بگین

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
نه برای ورزش خاصی نیست ....... معمولا اساتید چی کونگ و تای چی در این زمینه خیلی بکار میان چون علوم درونی مرتبط با هنرهای رزمی رو به شما منتقل میکنن.
متشکرم علیرضا جان.:happy:

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
سلام

کوکوشین برای من چطوره؟
بدن انعلاف پذیری دارم

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام

کوکوشین برای من چطوره؟
بدن انعلاف پذیری دارم

سلام
من ساکن کرج هستم و متاسفانه در شیراز کسی رو نمیشناسم.
کیوکوشین برای افراد سخت کوش با قدرت بدنی متوسط به بالا مناسبه.
ضمنا نتیجه گرفتن در کیوکوشین حداقل 2 سال زمان میبره و مثل دیگر سبکهای کاراته نباید ازش توقع داشته باشید چون فنون محدود هستند و کارا و به همین دلیل این مهارت و تبحر هستش که باید کسب بشه. شما توی سه ماه اول تمام فنون و ضربات رو یاد میگیرید ولی مهارت زمان زیادی میبره.
بر خلاف سبکهای کنترلی که شما توی سه بخش کاتا و کیهون و کومیته میتونید فعالیت داشته باشید و مهارت در هر کدوم میتونه قابل قبول باشه البته در کنار دیگر بخشها،به صورت ضعیف تر.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
در کیوکوشین چطوری کمربند ارتقا پیدا میکنه

بر حسب کیو ودان.
کیوها:
10و9:سفید 2ماه
8:زرد 2ماه
7:نارنجی 2 ماه
6 :سبز 2ماه
5:آبی 2ماه
4:بنفش 2ماه
3و2و1:قهوه ای 6ماه
دان ها:
دان:1و2و3و4و5و6:سیاه 21 سال(هر دان به اندازه شماره اش همون تعداد سال مثلا دان 3 به 4:4 سال)
دان:7و8:سفید و قرمز:15 سال
دان:9و10:قرمز:19 سال

این در تمامی سبکهای کاراته به همین شکله ولی در کیوکوشین کمربند بنفش وجود نداره و به ترتیب رنگ:سفید-نارنجی-آبی-زرد-سبز-قهوه ای وجود داره و به ازای هر کیو 3 ماه در نظر گرفته میشه و سبز شامل دو کیو هست.
برای هر کیو و دان یک امتحان گرفته میشه یعنی به طور مثال برای قهوه ای که سه کیو هست باید سه مرحله امتحان داد.

در مدت زمان کوتاهتری هم میتوان درجات رو اخذ کرد به صورت زیر: (توجیه اینکه افراد با سن کم به درجات بالا میرسن)
شماره ها امتیاز هستند(به ترتیب مقام اول-دوم-سوم):

قهرمانی آسیائی مسابقات (سبکی، دانشجویان . نیروهای مسلح)
100
80
50

قهرمانی جهان مسابقات (سبکی ، دانشجویان . نیروهای مسلح)
300
100
70

قهرمانی آسیا جوانان *امید *بزرگسالان
300
100
70
قهرمانی جهان
400
200
150

قهرمانی المپیک
500
300
200

نفرات اصلی اعزامهای تیم ملی به مسابقات آسیائی و جهانی
100
هر 30 امتیاز یک ماه تقلیل زمان را شامل می شود
(از تقلیل زمان فقط برای یکبار استفاده خواهد شد. )
جمعا با یکدوره قهرمانی جهان میشه با 55 سال تمرین مداوم به استادی رسید.
اساتید مطرح ژاپنی رو ببینید در 65-70 به دان 10 میرسن.

Last edited:
بالا