به خاطر توضیحاتی که دادید سپاسگذارم.
این تمریناتی که گفتید مال رشته ورزشی یا هنر رزمی خاصیه ؟ ( مثلا تایچی ، چی کنگ و یا هنرهای ژاپنی ...)
اگر بخوام زیر نظر استاد کار کنم باید برم یوگا یا سبک خاص دیگه ای ؟
تا یادم نرفته اینو بگم یه استاد در آیکیدو داشتم و می گفت باید در حین دویدن این کارو انجام بدی: در عرض 2 ثانیه نفس بکشی ، 4 ثانیه هوا را حبس کن و در عرض 1 ثانیه تخلیه کن . اما هیچ وقت ربط تنفس با انرژی درونی را نفهمیدم. اگه میشه بیشتر توضیح بدید.
نه برای ورزش خاصی نیست ولی من یه استاد یوگا داشتم که قهرمان اسیایی توی رشته های کیک بوکس به روش فول کنتاکت و همینطور سانشو بود و به همین خاطر چیزی رو یادم میداد که در ورزش های رزمی مفید باشه.
برای تمرکز روی چاکراها باید بدن ورزیده ای داشته باشید به همین خاطر نقش تنفس صحیح برای بالا بردن نیروی جسمانی با اهمیته و همین طور اینکه در یوگا جریان انرژی و باز شدن کانالهای انرژی که گفته میشه 72000 تاست با تنفس شروع میشه.
در ابتدا من هم میگفتم به هیچ کاری نمیاد ولی وقتی مدتی بر روی آجانا(چاکرای بین دو ابرو)تمرکز کردم دچار سردرد و سر گیجه شدم و بارها هم با سر اومدم زمین! اونموقع به اهمیتش پی بردم.
سطح انرژی درونی در همه به نسبت بالاست ولی افراد توانایی تخلیه اون رو ندارن. به طور مثال شما توانایی شکستن یه دیوار رو داشته باشید،آیا مغز اجازه میده شما با تمام توان دستتون رو به دیوار بکوبید و آیا بدن شما این رو یاد گرفته که جریان انرژی رو از تمام اعضا به سمت مشت شما هدایت کنه؟ قطعا نه!
استادی داشتم که هفت تا آجر رو روی هم بدون فاصله میذاشت و خرد میکرد. ذن کار کرده بود و از شاگردای میرزایی بنیانگذار کانگ فو توآ بود.
در ورزشهای درونی مثل یوگا و خودهیپنوتیزم این قابلیت با سالها تمرین بنا بر استعداد تا دهها سال به دست میاد و کار یه روز دو روز و صرفا تمرینهای تنفسی و یا ذن به دست نمیاد و کار زیادی میبره و حتما زیر نظر استاد باید باشه چون ممکنه اسیبهایی به جا بذاره که غیر قابل بازگشت باشن.
بحث در این مورد بسیار طولانیه و از حوصله تاپیک خارجه ولی پیشنهاد من اینه اگر میخواید کار کنید با استادانتون در میون بزارید و بسیار تحقیق کنید که یک نفر آدم مجرب در این زمینه پیدا کنید. معمولا اساتید چی کونگ و تای چی در این زمینه خیلی بکار میان چون علوم درونی مرتبط با هنرهای رزمی رو به شما منتقل میکنن.