• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
به به جمع همه برو بچ قدیم جمع ه
ابتدا سلام خدمت پیش کسوت تاپیک استاد میلاد
استاد ndnd خوبی ؟هنوز نینجوتسو کار میکنی؟
softkade چطوری؟حتما تا حالا استاد شدی دیگه؟:D
ما که هنوز فقط از دور به ورزش رزمی نگاه میکنم:(:(
چند مدتی است یک بحث جنجالی نشده که همه بحث کنیم یک چیزی یاد بگیریم
تاپیک هم دیگه جسم و جون قبلی رو نداره
هی گذشته کجایی

به به چاکر three heart عزیز .
داداش چوبکاری میکنی استاد کیه:D ما هنو بچه ایم
والا نینجوتسو یه یه چند وقتی هست کمتر تمرین میکنم ولی به طور کلی بله
من هم چند وقتی هست سر نمیزنم به تاپیک تازه دوباره اومدم
انشا الله با کمک دوستان تاپیک رو اباد میکنیم
چاکر همه ی بکس رزمیکار

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
Softkade بیاد دلم برات تنگنه
اون دلی که پر از آهنگه
عاشق مشت های وینگ چون هستم
حیف که شیراز نداره

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
سلام
به به جمع همه برو بچ قدیم جمع ه
ابتدا سلام خدمت پیش کسوت تاپیک استاد میلاد
استاد ndnd خوبی ؟هنوز نینجوتسو کار میکنی؟
softkade چطوری؟حتما تا حالا استاد شدی دیگه؟:D
ما که هنوز فقط از دور به ورزش رزمی نگاه میکنم:(:(
چند مدتی است یک بحث جنجالی نشده که همه بحث کنیم یک چیزی یاد بگیریم
تاپیک هم دیگه جسم و جون قبلی رو نداره
هی گذشته کجایی

درود

مخلصم :D

البته من خیلی خیلی مونده استاد بشم . هنوز شاگردم اونم از نوع پایین ماییناش ..
شما چیکار میکنی ؟ خوش میگذره بدون ما ؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
Softkade بیاد دلم برات تنگنه
اون دلی که پر از آهنگه
عاشق مشت های وینگ چون هستم
حیف که شیراز نداره

واقعأ متأسفم که از نعمت استفاده از این سبک دور موندی . و امیدوارم که روزی دم در خونتون یه باشگاه اختصاصی وینگ چون با یک استاد بی نظیر تاسیس بشه که بتونی برای خودت استادی بشی و ما بهت احترام استادی بذاریم ....

هرچی میگذره بیشتر عاشق سبکم میشم ... واقعأ انگار یه دنیاس یه زندگیه این سبک ....

کسانی که کار کردن و کسانی که علاقه ای هر چند کم به این سبک دارن میفهمن من چی میگم

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
بلاخره ضربه مشت نزدیک وینگ چان رو یاد گرفتی؟
لامصب خیلی تو دعوا موثره
راستی دفاع شخصی نداره؟

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
بلاخره ضربه مشت نزدیک وینگ چان رو یاد گرفتی؟
لامصب خیلی تو دعوا موثره
راستی دفاع شخصی نداره؟

مشت نزدیک چیزی نیست که ما فکرشو میکنیم . با تمرین به دست میاد .

کجاش موثره آخه :D میخوای به یارو بگی وایسا نزدیک که مشت چند اینچی بزنم ؟!

رزمی یعنی دفاع شخصی دیگه . تمام چیزایی که ما تو این سبک یاد گرفتیم و نگرفتیم دفاع شخصی هست .

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
باید وینگ چون رو با رشته تکواندو ترکیب کرد
تکواندو حرکات فریبنده زیادی داره

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
باید وینگ چون رو با رشته تکواندو ترکیب کرد
تکواندو حرکات فریبنده زیادی داره

از چه لحاظ ؟
ولی اگر همینجا از دوستان بپرسی که ساده ترین و بدون مصرف ترین سبک چیه بهت میگن تکواندو .. البته من قصد توهین ندارم . این نظر شخصی من و اکثر رزمی کارانه .....

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
منظورم اینکه وینگ چون به تنهایی کارساز نیست
اگر به فیلم های بروسلی و حرکات جیت کان دو دقت کنی بروسلی وقتی در مقابل حرکات دست حریف کم میاورد از رقص پای فریبنده تکواندو استفاده میکرد
البته بروسلی از کالی اسکریما بعنوان دفاع شخصی استفاده میکرد

فیلیپینی ها استاد دفاع شخصی هستن

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
مهم نیست که چه سبکی کار می کنیم. مهم طرز تفکر رزمی کاره . حتی اگر یه سبک ساده کار کنیم به شرط اینکه شناخت درستی از فلسفه هنر رزمی که داریم کار می کنیم بدست آورده باشیم می توانیم پیروز باشیم. (البته این نظر شخصی منه ):)

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
منظورم اینکه وینگ چون به تنهایی کارساز نیست
اگر به فیلم های بروسلی و حرکات جیت کان دو دقت کنی بروسلی وقتی در مقابل حرکات دست حریف کم میاورد از رقص پای فریبنده تکواندو استفاده میکرد
البته بروسلی از کالی اسکریما بعنوان دفاع شخصی استفاده میکرد

فیلیپینی ها استاد دفاع شخصی هستن

پس به چنتایی کار سازه ؟ :D
اصولأ کسی که چیز زیادی از رزمی ندونه نباید تز بده . بروسلی چیز زیادی از وینگ چون نمیدونست . از یه وینگ چون کار بخواید که کلیپ های بروسلی رو نگاه بکنه و بهتون بگه چند وقت وینگ چون کار کرده . قطعأ اگه زیاد بگه میگه 2 ماه !
شاید بتونه فرم سیونیم تائو رو درست بزنه که خوب اوایل کار یه وینگچون کاره ..

حالا کسی که یه سبک رو کارنکرده چطور کامل یادش گرفته که فهمیده کار ساز نیست ؟

اسکریما : صلاح فیلیپینی

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
مهم نیست که چه سبکی کار می کنیم. مهم طرز تفکر رزمی کاره . حتی اگر یه سبک ساده کار کنیم به شرط اینکه شناخت درستی از فلسفه هنر رزمی که داریم کار می کنیم بدست آورده باشیم می توانیم پیروز باشیم. (البته این نظر شخصی منه ):)

با صحبت شما موافقم کاملأ ولی نه در مورد برخی سبکها ....
صحبتهای شما متینه ولی در مورد سبک های پدر مادر دار ....

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
وينگ چون حركات دست جالبي داره ... يه كتابچه قديمي گرفتم از يكي از دوستانم كه حركاتي توش آموزش داده بود كه به هيچ عنوان نميشه ضربات دست رو كنترل يا دفاع كرد... يعني با هر دفاع يه حمله ي ديگه انجام ميشه و خيلي سريع ضربه به سر و صورت مهاجم برخورد ميكنه
چرا درباره " كراو ماگا " هيچ صحبتي نميشه؟ :happy: يه چيزي شبيه آيكيدو (قفل مفاصل) و موي تاي با ضربات آرنج و زانو و درگيري هاي تو خاك مثل IFL fight داره :happy:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با صحبت شما موافقم کاملأ ولی نه در مورد برخی سبکها ....
صحبتهای شما متینه ولی در مورد سبک های پدر مادر دار ....
دوست عزیز . اگر منظورت از سبک های پدرو مادر دار مثل وینگ چون است ، پس باهات موافقم. کلا منظورم فنون شرقیه . همین وینگ چون ضربه پا بالاتر از خط کمر ندارد ( که البته علتش را می دانید ) . ولی این بدان معنا نیست که جلوی حریف کم میاری . وینگ چون و هر سبک رزمی دیگری اگر به درستی و با تفکر کار بشه کمبود ها و نواقصشان تبدیل به نکات و نقطه قوت همان سبک می شود.:happy:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز . اگر منظورت از سبک های پدرو مادر دار مثل وینگ چون است ، پس باهات موافقم. کلا منظورم فنون شرقیه . همین وینگ چون ضربه پا بالاتر از خط کمر ندارد ( که البته علتش را می دانید ) . ولی این بدان معنا نیست که جلوی حریف کم میاری . وینگ چون و هر سبک رزمی دیگری اگر به درستی و با تفکر کار بشه کمبود ها و نواقصشان تبدیل به نکات و نقطه قوت همان سبک می شود.:happy:

منظورم این بود که توی هر سبکی نمیشه موفق بود . واقعأ سبک خیلی تأثیر داره . من صحبتم روی سبک های من در آوردی امروز و برخی از سبکهای دیروزه که نمیشه روشون حساب باز کرد .
حیف وقت و هزینه کسانی که به جای وینگچون و کیوکوشین و ... میرن سراغ سبکهای .........

بله وینگون WT کمر به بالا نداره ولی سبک ما داره البته نه هر ضربه بالایی که میشه زد ... توی WT ضربات پا یه جورایی عجیبه . من که خوشم نمیاد حالا بقیرو نمیدونم .

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
دیروز داشتم برنامه نبرد تن به تن رو نگاه میکردم
دیدم که تکواندو حرفای زیادی واسه گفتن داره
این به شخصه توی یک مسایقه واقعی واسم ثابت شد
مسابقه هادی ساعی با حریفی از ایتالیا که باعث بیهوش شدن حریف ساعی شد

در مورد کونگ فو که وینگ چوون شاملش هست باید گفت کلا کونگ فو 70 در100 حرکاتش دفاع و ضربه با دست داره
در صورتیکه یک ضربه پا 4 برابر ضربه دست قدرت داره
حالا بنظرتون اگر یک کیوکوشین کار و یا یک تکواندو کار در مقابل حریف کونگ فو کار قرار بگیره نتیجه چی میشه ؟
نتیجه این میشه که ضربات پا دفاع محکمی در برابر ضربات دست هستند

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دیروز داشتم برنامه نبرد تن به تن رو نگاه میکردم
دیدم که تکواندو حرفای زیادی واسه گفتن داره
این به شخصه توی یک مسایقه واقعی واسم ثابت شد
مسابقه هادی ساعی با حریفی از ایتالیا که باعث بیهوش شدن حریف ساعی شد

در مورد کونگ فو که وینگ چوون شاملش هست باید گفت کلا کونگ فو 70 در100 حرکاتش دفاع و ضربه با دست داره
در صورتیکه یک ضربه پا 4 برابر ضربه دست قدرت داره
حالا بنظرتون اگر یک کیوکوشین کار و یا یک تکواندو کار در مقابل حریف کونگ فو کار قرار بگیره نتیجه چی میشه ؟
نتیجه این میشه که ضربات پا دفاع محکمی در برابر ضربات دست هستند

حالا اگر همون تکواندو کار ضربه پا بزنه و یک وینگچون کار به راحتی و با دست یا بودن دست دفاعش کنه و داخل بشه آیا تکواندو کار میتونه جلوی مشتهای زنجیره ای وینگ چون کار دووم بیاره ؟
شما مطمئنأ با وینگ چون آشنایی کمی داری چون از مهمترین و اساسی ترین قسمت های این سبک دفع و رد کردن ضربات و قدرت حریفه .
به عنوان مثال یک تکواندو کار یک ضربه مستقیم پا میزنه وقتی میشه وسط رو خالی کرد و از میانه ها نفوذ کرد چرا وایسیم جلوی ضربه و ناکار بشیم ؟

من هیچ وقت نگفتم و نمیگم سبک من بهترینه و از این بهتره و از اون بهتره . ولی حداقل اینه که تکواندو کار جلوی وینگ چون کار ( در یک سطح از درجه ) هیچ حرفی برای گفتن نداره ...

dadbak

Registered User
لایک‌ها
158
حالا اگر همون تکواندو کار ضربه پا بزنه و یک وینگچون کار به راحتی و با دست یا بودن دست دفاعش کنه و داخل بشه آیا تکواندو کار میتونه جلوی مشتهای زنجیره ای وینگ چون کار دووم بیاره ؟
شما مطمئنأ با وینگ چون آشنایی کمی داری چون از مهمترین و اساسی ترین قسمت های این سبک دفع و رد کردن ضربات و قدرت حریفه .
به عنوان مثال یک تکواندو کار یک ضربه مستقیم پا میزنه وقتی میشه وسط رو خالی کرد و از میانه ها نفوذ کرد چرا وایسیم جلوی ضربه و ناکار بشیم ؟

من هیچ وقت نگفتم و نمیگم سبک من بهترینه و از این بهتره و از اون بهتره . ولی حداقل اینه که تکواندو کار جلوی وینگ چون کار ( در یک سطح از درجه ) هیچ حرفی برای گفتن نداره ...

خوب اگر حین مسابقه یکی از ضربات پای تکواندو به سر کونگ فو کار یا بوکس چینی اصابت کرد اونوقت چی؟
تکواندو بر پایه ضربات پای سنگین و سریع ساخته شده

.......................

ورزش هایی مثل کاراته سبک کیوکوشین ضربات پا بیشتر به ران پا و باسن و دنده ها کار داره ولی توی تکواندو قضیه خیلی فرق داره هدف زدن صورت و کله و پیشانی هست
تکواندو حرکات پای فریبنده زیادی داره مثل بوکس

Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
خوب اگر حین مسابقه یکی از ضربات پای تکواندو به سر کونگ فو کار یا بوکس چینی اصابت کرد اونوقت چی؟
تکواندو بر پایه ضربات پای سنگین و سریع ساخته شده

.......................

ورزش هایی مثل کاراته سبک کیوکوشین ضربات پا بیشتر به ران پا و باسن و دنده ها کار داره ولی توی تکواندو قضیه خیلی فرق داره هدف زدن صورت و کله و پیشانی هست
تکواندو حرکات پای فریبنده زیادی داره مثل بوکس

در وینگ چون برای هر ضربه که زده میشه دفاعی هست . امکان خوردنش کمه و ولی اگر هم بخوره یک ضربه فکر نکنم کسی رو بکشه .

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

کاملا درست و متینه البته به همون شرطی که softkaheh عزیز گفتن؛یعنی سبک اصولی و پدر ومادر دار!
حدودا ده سال پیش بود توی اخبار ورزشی رادیو شنیدم که یه ژاپنی که یه دست داشت تونسته بود قهرمان جودو ژاپن بشه،نکته جالب توجه این بود که این جودوکار در تمام طول مسابقه از یه فن استفاده کرده بود.
میشه با حتی یه حرکت هم برنده بود بسته به این که تا چه حد در اون مهارت داشته باشم.
ساده ترین حرکت کاراته: "زوکی"(مشت مستقیم)
ماس اویاما در مسابقات صد نفره ای که انجام داد،اکثر حریفان را با یه ضربه(زوکی) شکست داد و تمامی اونها دنده هاشون شکست و خرد شد و از دور خارج شدند.
پ.ن:امکان پذیر ولی برای نوابغ رزمی

بالا