• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
کلمه تکواندو از سه بخش تشکیل می‌شود:
  • 태 «تِ» = ضربه زدن دفاع کردن شکستن توسط پا
  • 권 «کوان»= ضربه زدن دفاع کردن و شکستن توسط دست و مشت
  • 도 «دُ» = راه و روش
[h=2]تاریخچه[/h]
قدمت این رشته به گواهی دیوارنگاره‌ها و نقاشی‌های به جا مانده در مقبره‌های «کاگجوچونگ» و «مویونگ چانگ» در کره شمالی (منچوری غربی) به بیش از ۲۰ قرن پیش می‌رسد.- دریکی از این تصاویر مردی در حال اجرای یک فن دفاع با دست ترسیم شده که کاملاً مشابه ضربه اول گول ماگی(دفاع بالا) در تکواندو است. همین موجب شده تا تکواندو تاریخی کهن تر از سایر ورزشهای مرسوم در شرق آسیا مانند کاراته و کونگ فو داشته باشد.
شواهد قابل اعتمادی وجود دارد که شکل امروزین تکواندو از رشته‌های رزمی «سوباک» و «تکوان» که در دوران حکومت سلسله گوگوریو (۳۷ ق.م تا ۶۶۸ م) در شمال کره تمرین می‌شده، اقتباس شده‌است. در این دوران اهمیت زیادی به توانائیهای جنگی داده می‌شد و مسابقات منظمی برگزار می‌شد، شامل؛ رقص با شمشیر، تیراندازی، نبرد تن به تن، مبارزه‌ای که در آن دو نفر با شکستن یخ روی دریاچه وارد آب سرد شده و به مبارزه می‌پرداختند.
در دوران پادشاهی شیلا (۵۷ م تا ۹۳۵ م) که بر بخش‌های جنوبی شبه جزیره کره حکم می‌راند نیز توجه خاصی معطوف هنرهای رزمی بود. در این حکومت سازمانی نظامی، آموزشی، اجتماعی به نام «هوارانگ دو» وجود داشت، آموزش انواع هنرهای رزمی به ویژه سوباک نیز از جمله فعالیت‌های این سازمان بود.
اگرچه در این دوران هوارانگ دو فنون گلاویزی و ضربات دست فراوانی را وارد سوباک کرد، اما پس از آن میل چندانی به تمرین این نوع فنون در کره وجود نداشت و این رشته به شکل اولیه آن که بر مبنای ضربه زدن و جلوگیری از نزدیک شدن دشمن استوار بود، ادامه یافت. تکنیک‌های گلاویزی سوباک که «یوسول» نامیده می‌شد، بعدها با ورود به ژاپن پایه گذار ورزش «جودو» شد.
تمرین هنرهای رزمی در زمان امپراتوری قدرتمند «کوریو» (۹۳۵ تا ۱۳۹۲) نیز رواج زیادی داشت، در جشن‌های سالانه گوناگونی که در این سلسله بر گزار می‌شد، علاوه بر ورزشهای رزمی به مسابقات کشتی و چوگان نیز بهای زیادی داده می‌شد.
روی کار آمدن سلسله یی (۱۳۹۲ تا۱۹۱۰) که مبتنی بر تفکرات ایدئالیستی، رواج بودیسم و زدودن افکار کنفوسیوس از این کشور بود، کاهش نقش نظامیان در حکومت را نیز در پی داشت. این وضعیت اگرچه از رونق هنرهای رزمی کاست، اما تکامل این فنون تا هنگام اشغال کره توسط ژاپن در ۱۹۱۰ ادامه داشت.
در دوران حکومت استعماری ژاپن هنرهای رزمی بومی کره نیز مانند دیگر مظاهر فرهنگی این کشور با ممنوعیت مواجه شد، ژاپنی‌ها مدارس کاراته را در این کشور تأسیس و آموزش آن را جایگزین تکواندو کردند.
آموزش هنرهای رزمی کره‌ای در این دوران به طور مخفیانه در مناطق کوهستانی صعب العبور توسط گروه‌های کوچک ادامه داشت.
فعلا تا همینجا کافیه
یا علی
ادامه دارد .....................

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
تکواندو حرکات فریبنده جالبی داره
بروسلی هم در زدن ضربات پای با سطح بالا از ترکیب ضربه پای شلاقی کیوکوشین و چرخشی تکواندو استفاده میکرد
خیلی باهوش بود

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
کلمه تکواندو از سه بخش تشکیل می‌شود:
  • 태 «تِ» = ضربه زدن دفاع کردن شکستن توسط پا
  • 권 «کوان»= ضربه زدن دفاع کردن و شکستن توسط دست و مشت
  • 도 «دُ» = راه و روش
[h=2]تاریخچه[/h]
.
روی کار آمدن سلسله یی (۱۳۹۲ تا۱۹۱۰) که مبتنی بر تفکرات ایدئالیستی، رواج بودیسم و زدودن افکار کنفوسیوس از این کشور بود، کاهش نقش نظامیان در حکومت را نیز در پی داشت. این وضعیت اگرچه از رونق هنرهای رزمی کاست، اما تکامل این فنون تا هنگام اشغال کره توسط ژاپن در ۱۹۱۰ ادامه داشت.
در دوران حکومت استعماری ژاپن هنرهای رزمی بومی کره نیز مانند دیگر مظاهر فرهنگی این کشور با ممنوعیت مواجه شد، ژاپنی‌ها مدارس کاراته را در این کشور تأسیس و آموزش آن را جایگزین تکواندو کردند.
آموزش هنرهای رزمی کره‌ای در این دوران به طور مخفیانه در مناطق کوهستانی صعب العبور توسط گروه‌های کوچک ادامه داشت.
فعلا تا همینجا کافیه
یا علی
ادامه دارد .....................

ورود شما به تاپيك خوش آمد ميگوييم. فعاليت شما باعث رونق تاپيك و انجمن ميشود

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام به همه . خیلی وقته که نیومدم . وضع تاپیک خیلی بد شده . چرا بعضی از دوستان دائما و به کرّات یه موضوع را تکرار میکنند ؟؟ (( یکی دائما میگه کدوم سبک خوبه؟ / یکی دیگه میگه فلان سبک بهتره / یکی دیگه میگه جیت... و ساوا..... خوبه / و ....... )) باز خوبه افرادی مثل استاد miladninja هستند که حداقل یه چیز درست به افرادی که مثل من دانش فنی شون کمه یاد بدهند . دوستان ، استادان ، سروران ، خواهش میکنم قبل از اینکه پست بزارید از لحاظ بار فنی و علمی مورد بازبینی قرار بدید .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام به همه . خیلی وقته که نیومدم . وضع تاپیک خیلی بد شده . چرا بعضی از دوستان دائما و به کرّات یه موضوع را تکرار میکنند ؟؟ (( یکی دائما میگه کدوم سبک خوبه؟ / یکی دیگه میگه فلان سبک بهتره / یکی دیگه میگه جیت... و ساوا..... خوبه / و ....... )) باز خوبه افرادی مثل استاد miladninja هستند که حداقل یه چیز درست به افرادی که مثل من دانش فنی شون کمه یاد بدهند . دوستان ، استادان ، سروران ، خواهش میکنم قبل از اینکه پست بزارید از لحاظ بار فنی و علمی مورد بازبینی قرار بدید .

ممنون شما مدت هاست در اين تاپيك به صورت علمي و فني به موضوع ها نگاه كرده ايد.

ممنون از حسن توجه شما افرادي چون شما بسيار كم هستن

yoseikan-budo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من معین ویسی هستم و حدود 1 سال هست که یوسیکان بودو کار می کنم و قبل از اون 11 سال کاراته و جودو کار کردم ، فقط خواستم بگم شما ها تک تکتون ورزش کارین و سوابق ورزشی دارید که نظر می دهید ، پس سوال من چطوری کسی که متولد 1365 می تونه دان 6 باشه در ضمن برای داشتن دان 5 باید 30 سال تمام باشید ، نکته دوم : آقای اشرفی گفتن برای رسیدن به دان 1 باید 4 تا 6 سال در این ورزش تمرین داشته باشید پس چطور ایشون که تا سال پیش نینجو تسو کار می کرد و به دان 2 رسید یک دفعه دان 6 شد ، در سانی ایشون که ژاپن بودن ؟ یک عکس از ژاپن خودشون با این اساتیدی که می گن نشون بدن ؟ ایشون فقط یک عکس داره با یک خانوم زاپنی تو ایران که اونو کرده تونبون عثمون در ضمن دوستان من تو جلسه ای که با استاد میرایی نزد شیهان مهدی زاده رفتیم از زبان خود شیهان شنیدم که به آقای میرایی می گفت ایشون 3 جلسه بیشتر شاگرد من نبوده جالب ؟ ایشون با 3 جلسه شیهان شده و برا رسیدن به دان 6 کن جوتسو باید حتما 1+2+3+4+5+6 این مراحل سال دان 1 تا 6 یعنی باید حداقل با کمربند های قبل دان 25 سال کار کرده باشه اون موقع ایشون متولد 65:lol:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوستان من معین ویسی هستم و حدود 1 سال هست که یوسیکان بودو کار می کنم و قبل از اون 11 سال کاراته و جودو کار کردم ، فقط خواستم بگم شما ها تک تکتون ورزش کارین و سوابق ورزشی دارید که نظر می دهید ، پس سوال من چطوری کسی که متولد 1365 می تونه دان 6 باشه در ضمن برای داشتن دان 5 باید 30 سال تمام باشید ، نکته دوم : آقای اشرفی گفتن برای رسیدن به دان 1 باید 4 تا 6 سال در این ورزش تمرین داشته باشید پس چطور ایشون که تا سال پیش نینجو تسو کار می کرد و به دان 2 رسید یک دفعه دان 6 شد ، در سانی ایشون که ژاپن بودن ؟ یک عکس از ژاپن خودشون با این اساتیدی که می گن نشون بدن ؟ ایشون فقط یک عکس داره با یک خانوم زاپنی تو ایران که اونو کرده تونبون عثمون در ضمن دوستان من تو جلسه ای که با استاد میرایی نزد شیهان مهدی زاده رفتیم از زبان خود شیهان شنیدم که به آقای میرایی می گفت ایشون 3 جلسه بیشتر شاگرد من نبوده جالب ؟ ایشون با 3 جلسه شیهان شده و برا رسیدن به دان 6 کن جوتسو باید حتما 1+2+3+4+5+6 این مراحل سال دان 1 تا 6 یعنی باید حداقل با کمربند های قبل دان 25 سال کار کرده باشه اون موقع ایشون متولد 65:lol:

شب بخیر تهران!!:D
این بحث که خیلی وقته تموم شده.
هم از آقای مهدیزاده سوال کردم که گفتن:
از مدارج طی شده توسط نامبرده اطلاعی ندارم.
هم از سازمان ajjif که ایشون ادعای عضویت در اونجا رو دارن و همه جا آرمشون رو زدن که گفتن:
فقط عضو هستند(با صد دلار میشه عضو شد) و هیچ مدرکی مبنی بر درجه یا دان خود ندارند.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام دوست من ميشه كمي بيشتر توضيح بدي در مورد چه كسي صحبت ميكنيد و اين شخص كي هست و چه سبكي كار ميكنه ؟

اگر منظور شما آقاي اشرفي هست كه مدت ها پيش در موردش بحث بود در همين تاپيك. و (خوشحالم كه عاقلانه به موضوع نگاه كرديد)
ما هم بفهميم موضوع چيه؟

لطفا سعي كنيد موضوعات رو در اين تاپيك به صورت كامل مو شكافي كنيد به شرط زير:

سعي بشه به كسي و شخصي بي احترامي نشه

ممنون از توجه شما

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام
اين طور كه به نظر ميرسه شما يوسيكان بودو كار ميكنيد

قابل توجه دوستان باشه كه يوسيكان بودو ( مكاني براي فراگيري حقيقت) كه توسط مينورموچي 1907–2003 بنيان نهاده شده . شاگرد ارشد جيگورو كانو بوده . در خيلي از سايت ها گزارش متضادي شنيدم با اين چيزي كه در اين فيلم (لينك زير) ميگويد .

چيزي كه از ترجمه اين فيلم فهميدم:
[video]http://www.aparat.com/v/4644b0587a01b61975e467a48adffc81137134[/video]

كه ايشون با آميخته كردن تكنيك هايي به تكنيك هاي كنووسنسي كه يك جوجيتسو كار معروف زمان خودش بوده و چند استاد ديگه يوسيكان رو به وجود آورده. كه تو اين فيلم ميگه از تركيب كارته،جودو، و تكنيكهاي تنشين شودن كاتوري شينتو ريو هست.
حتي در امريكا اين رو تركيب تمام هنرهاي رزمي ميدونن كه با اين فيلم متضاده. ( در صورتي كه در اين فيلم ميگويد تكنيك هاي كاتوري شينتو ريو تمرين و كوبودو ميشه)

همچنين با داشتن تكنيك بلوك و حمله و.... مثل : كيهون ته وازا ، كيهون اكه وازا ، كيهون كري وازا و ساتمي وازا (بدون سلاح) نشان ميده آميخته از آيكي جوجوتسو و جوجوتسو و كوبودو ميباشد.

به هر حال ديدن فيلم خالي از لطف نيست

ممنون از حسن توجه دوستان

دوست گرامي به تاپيك خوش آمدي

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
دوستانی که کاراته کار کردن لطفا راهنمایی کنن .
به نظر شما کدوم سبک از کاراته کاتاهای زیبا تری داره ؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

adoolf2004

Registered User
لایک‌ها
58

زیباترین کاتاهای کاراته متعلق به سبک های گوجوریو و شیتوریو هستند. مخصوصا کاتای سوپاریم پی و اونسو
به شخصه به اصالت سبک ها اهمیت خاصی میدم و همچنان شوتوکان رو دوست تر دارم چون دیگر سبک های کاراته انشعاب هایی از شوتوکان هستند.

Sent from my E10i using Tapatalk

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
تمامش زيباست :)
هر هنری زیباست .
اما برای بعضی افراد یک شاخه از هنر زیبا تره .
زیباترین کاتاهای کاراته متعلق به سبک های گوجوریو و شیتوریو هستند. مخصوصا کاتای سوپاریم پی و اونسو
به شخصه به اصالت سبک ها اهمیت خاصی میدم و همچنان شوتوکان رو دوست تر دارم چون دیگر سبک های کاراته انشعاب هایی از شوتوکان هستند.

Sent from my E10i using Tapatalk
از شما سپاسگزارم
میشه در مورد شوتوکان کمی توضیح بدید ؟ جدا از اصالت این سبک چه چیزهایی باعث شده که شما به شوتوکان علاقه مند باشید .
من به هیچوجه به مبارزه علاقه ای ندارم و دلم میخواد اینبار سبکی از رشته های رزمی رو انتخاب کنم که بدور از خشونت باشه و آموزش هاش روی کاتا و فرم متمرکز باشه نه مبارزه .

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
هر هنری زیباست .
اما برای بعضی افراد یک شاخه از هنر زیبا تره .

از شما سپاسگزارم
میشه در مورد شوتوکان کمی توضیح بدید ؟ جدا از اصالت این سبک چه چیزهایی باعث شده که شما به شوتوکان علاقه مند باشید .
من به هیچوجه به مبارزه علاقه ای ندارم و دلم میخواد اینبار سبکی از رشته های رزمی رو انتخاب کنم که بدور از خشونت باشه و آموزش هاش روی کاتا و فرم متمرکز باشه نه مبارزه .

متاسفانه در تکواندو 85تا 90 درصد تکواندو کاها از فرم و کاتا خوششان نمی آید و به نحوی ضد حال می باشد چون باید بعد از یکی دو سال(یا چندین سال) مبارزه و تمرینات سخت مبارزه ای و بدنسازی وقتی که زمان محدودیت آزمون برای کمربند از بین میرود و میتوانند در آزمون جدیدی که قرار است برگزار شود شرکت کنند در طول 1 یا 2 ماه به تمرین فرم (کاتا) میپردازند که در ابتدا بسیار سخت است زیرا کمی فراموش شده است ولی تمرین همه چیز را حل میکند البته رد شدن در آزمون برای کسی که یکی دو ماه کار کرده نباید اتفاق مهمی باشد ولی اکثرا با رد شدن در آزمون دلسرد میشود و خیلی ها هم بوده اند که بعد از رد شدن دیگر به ورزش مخصوصا تکواندو نپرداخته اند!!!!!! از آن جا که فرم زدن نیاز به تمرکز و دقت و کنترل و ظرافت بالا و خاصی در حرکت کلاسیک دارد و باید آمادگی جسمانی خوبی هم داشت همون یکی دو ماه کار کردنش خیلی سخت و طاقت فرساست و رد شدن در آزمون حتی از ناک اوت شدن در مسابقات کشوری هم خیلی گران تر تمام میشود.البته چیزیکه همیش مربیان گوشزد میکنند مخصوصا مربی خودمان این است که هر کس ضربات کلاسیک عالی و خوبی داشته باشد در مبارزه هم موفق تر و پیروز است.
موفق باشید
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
البته در طول این 2 3 سال اخیر سبک پومسه در تکواندو پیشرفت خیلی خوبی داشته است و علاقه مندان به فرم و حرکان نمایشی می توانند به صورت جداگانه فقط به این سبک بپردازند
ایران هم که در مبارزات تکواندو حرف اول را در جهان میزند در پومسه هم همین شرایط را دارد و در پومسه هم بسیار قدرتمند است و جدیدا به این سبک هم اهمیت خاصی میدهند
مثلا در مسابقات لیگ نوجوانان کرمانشاه که در 10 وزن شرکت داده میشوند 11 نفر برای هرتیم در نظر گرفته میشوند که یکی از آن ها اجرا کننده فرم است و قبل از شروع مبارزه اولین مسابقه مسابقه فرمه که امتیاز زیادی هم داره
موفق باشید

yasin90

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
دوستان کسی از شما استاد محمد روشنایی تو سبک کیوکوشین کاراته میشناسه؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49

سلام
چند تا سوال داشتم
کی در ایران یوسیکان کار میکنه؟بنیانگذارش کیه؟
استاد میرایی کیه؟
استاد مهدیزاد که یکی از چند استادی است که میشه در ایران شاگردش شد
در ایران به اندازه انگشتان دست هستند
استاد مهدیزاد چند وقت ژاپن بودن؟
استاد مهدیزاد کنجوتسو میدونه؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

میشه بگی هدفت از یادگیری و اجرای کاتا چیه ؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنون شما مدت هاست در اين تاپيك به صورت علمي و فني به موضوع ها نگاه كرده ايد.

ممنون از حسن توجه شما افرادي چون شما بسيار كم هستن

خیلی ممنون . یه سوال دارم .
در حالت عادی ، هر وقت باشگاه میرم بعد از 30 - 45 دقیقه گرم کردن میتونم پاهامو 180 باز کنم . اما بدون نرمش مطمئنا پاها آسیب میبیند . آیا روش و راهی هست که بتوانیم بدون نرمش و گرم کردن پاهارو باز کنیم ؟؟ (( آیا باید نحوه تمرینمو عوض کنم ؟؟ ))

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
البته در طول این 2 3 سال اخیر سبک پومسه در تکواندو پیشرفت خیلی خوبی داشته است و علاقه مندان به فرم و حرکان نمایشی می توانند به صورت جداگانه فقط به این سبک بپردازند
ایران هم که در مبارزات تکواندو حرف اول را در جهان میزند در پومسه هم همین شرایط را دارد و در پومسه هم بسیار قدرتمند است و جدیدا به این سبک هم اهمیت خاصی میدهند
مثلا در مسابقات لیگ نوجوانان کرمانشاه که در 10 وزن شرکت داده میشوند 11 نفر برای هرتیم در نظر گرفته میشوند که یکی از آن ها اجرا کننده فرم است و قبل از شروع مبارزه اولین مسابقه مسابقه فرمه که امتیاز زیادی هم داره
موفق باشید

با سلام . به غیر از سبک پومسه ، چه سبک های دیگری در ایران آموزش داده میشه ؟؟

بالا