سلام
خيلي خوش امديد
واقعا باعث تاسف چه دكتر نقطه چيني بوده يكي بخواد از 13 سالگي ورزش كنه اون وقت

:wacko:
كاش حد اقل با يه چيزي مثل ژيملاستيك شروع ميكرديد بعد كم كم ميكشونديدش به رزمي
من درست متوجه منظورتون نشدم. اخه همه ورزش هاي رزمي بدنسازي داره ، رزمي هم نباشه بدن سازي داره ؛
البته چون ورزش هاي رزمي خيلي گسترده هستن تو سه جلسه تمرين يك ساعته نيمه تو كلاس ادم هيچي نميشه
بيشتر تمرين هاي بدن سازي رو بايد تو كلاس گرفت تو خونه تمرين كرد . بيشتر وقت هاي كلاس سرف اموزش هاي ديگه ميشه . تقريبا همه ورزش هاي رزمي بدن سازي هاي خوبي دارن حسن شون هم ، به روش هاي بدن سازي
در باشگاه و كار كردن بادستگاه اينكه : علاوه بر ساخته شدن ماهيچه
تمرين هاي تنفسي و تعادلي هم هستن
يه رزمي كار با قرار دادن بدنش در حالت هاي مختلف ميتونه هر دستگاه بدن سازي رو شبيه سازي كنه
من كه كلا از كار كردن با دستگاه و ابزار بدم مياد . بهترين وسيله تمرين من چنتا درخته . سنگ هم كه خدا داده
كلاس روياي من يه زمين كه يه مقدارش مسطح باشه يه جاهاشم شيب داشته باشه با چنتا درخت ، اگر چمن هم باشه كه ديگه عاليه
شكر خدا اين ديگه تو شهر ما زياد پيدا ميشه.
موقع تمرين تو كلاس هيچ وقط نبايد انرژي رو ذخيره كرد، كه يعني ادم به خودش بگه اگه من اين تمرين رو تا اخر يا كامل انجام بدم براي تمرين بعدي كم ميارم.
و تنفس ؛ بيشتر كم اوردن هاي موقع تمرين بخاطر تنفسهاي غلط است من چنتا كلاس رو كه جديدن ديدم حتي اين نكته اساسي و اوليه هر ورزشي رو كه بايد دم از بيني و بازدم از دهن باشه رو به شاگرد ها نميگن ..
واي...

:blink: :wacko:
اگر فقط دنبال برجسته شدن بدن ه باشيد كه ديگه موضوع فرق ميكنه.