• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
برادر mordab

شما بفرمایید حدودا در کجای تهران هستید بنده شاید بتوانم به شما پیشنهادی بدهم.

با اجازه

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از cyb3rninja666 :
دوست گرامی شما بگید من در چه مورد توضیح بدم چشم !
قوانیین داوری ! یا منظورتون از فول کنتاکت ، سبک فول کنتاکت کیک بوکس هست یا چیز خاصص دیگه ؟!

:f34r:
منظورم همون دومی بود که اشاره کردی( سبک فول کنتاکت کیک بوکس ) اگه توضیح بدی خیلی خوب میشه از توجه و توضیحات قبلی ممنون.

به نقل از amirhvr :
دوست عزيز استاد cyb3rninja666 اطلاعات مفيدي برايتان ارائه كرد
من هم شخصا مطالب زيادي در اين زمينه دارم كه به اميد خدا بعد از اتمام امتحانات حتما در اختيار شما دوست عزيز قرار مي دهم
بی صبرانه منتظر پایان امتحانات شما هستم.:D

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مرکز شهر هستم دوست عزیز

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
رسول جلالی ثالث هستم
دان 1 فول کیک بوکسینگ وکمربند قهوه ای جوجیتسو
رزمی رااز74باتکواندو شروع کردم بعدازآن به بوکس وتاب کاراته فول کنتاکت روی آوردم ونیز 2مقام قهرمانی استان نیز دارم
درحال حاضر دانشجوی روانشناسی هستم

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
باسلام
رسول جلالی ثالث هستم
دان 1 فول کیک بوکسینگ وکمربند قهوه ای جوجیتسو
رزمی رااز74باتکواندو شروع کردم بعدازآن به بوکس وتاب کاراته فول کنتاکت روی آوردم ونیز 2مقام قهرمانی استان نیز دارم
درحال حاضر دانشجوی روانشناسی هستم

خوش آمديد
رسول جان خوشحالم كه دعوتم را پذيرفتي و به فرم ما آمديد.

این امتحانات مجال نمیده آن لاین بشیم.

آره منم بدجوري موافقم :medieval:

ببینید من به کاتا یا حرکات نمایشی علاقه ندارم دوست دارم هجومی باشه اما دنبال یه استاد کار درست میگردم که اجازه بده مبارزه نکنم فقط یاد بگیرم یا هر جا کم اوردم قطع کنم استراحت کنم!

:eek: اين كه نشد هنر رزمي :wacko:
هنر هاي رزمي يعني تحمل سختي كشيدن و رياضت ديدن :rambo:
اهداف بزرك آدمهاي بزرگ مي خواهد (كانچو فرجي)
پس اگر واقعا رزمي مي خواهيد كار كنيد و رزمي كار باشيد بايد اين مسائل و سختي ها رو قبول كنيد
يا مي تونيد چهار تا كتاب دفاع شخصي بخريد و با خوندنشون مثلا رزمي كار شويد
read.gif

هر جا کم اوردم قطع کنم استراحت کنم

:wacko: :wacko:
eek2.gif

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل همینه اکثران توجه به خصوصیات جسمی افراد نمیکنن از اول که نمیشه با ریاضت شروع کرد من میگم آسیب دیدس بدنم

HCSPN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

عزیزان چرا اینجا یوهویی خوابید بابا 2باره جمع شید.

با تشکر

Dr.Amir.Hessam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بالاخره این امتحان ها تموم شدند و دوباره برگشتم
خوب من هم به افراد جدید خوش آمد می گم
یه سوال نینجوتسو دارای ریشه ژاپنی یا چینی ؟

Dr.Amir.Hessam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد سلاح نانچیکو
خوب اسم واقعی این سلاح ناچاکو یا نانچوکا ( یکی از این دو خودمم نمی دونم ) این سلاح از دو قسمت فک و زنجیر یا بند تشکیل شده هر فک این سلاح به طور معمول به اندازه ساعد هر شخص است و به طور کلی با اندازه های 30 و 50 در بازار موجود است
زنجیر یا بند سلاح باید به اندازه پشت دست هر شخص باشد و در بازار نمونه های 12 و 9 و 6 حلقه موجود است و برای آموزش معمولا از 9 حلقه و برای حرکات نمایشی از 6 حلقه و برای جنگیدن از 12 حلقه ای استفاده می کنند
در استفاده از این سلاح 3 قسمت از بدن بیشتر استفاده می شود
1 - انگشتان دست به ویژه شست دست
2 - مچ دست
3 - کتف
البته بیشتر از دو مورد اول استفاده می شود
هر فک این سلاح از 3 قسمت تشکیل شده سر فک - وسط فک - انتهای فک که برای انجام حرکات ریز از سر فک و برای حرکات کوبشی از انتهای آن استفاده می شود

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
به نقل از amirhvr :
با سلام خدمت شما اساتید محترم
نیروی درون مبحثی که نمی دانم از کجا شروع کنم چون بقدری در این زمینه مطالب و مباحث زیاد هست که بیانش آن هم به صورت نوشتاری خیلی سخت است. بخصوص که دوست دارم تجربیات خودم را هم در این زمینه بیان کنم.
نیروی درون
" چی chi " یا " کی ki " نیز خوانده می شود و متشکل از فنونی برای کنترل جریان انرژی انسان است. در کاربرد این فنون می باید از نقاط " چاکراها chakras " که به ترتیب : انتهای ستون فقرات٫کمی بالاتر()٫زیر ناف ( هارا) ٫آبگاه٫گودی گردن٫بین دو ابرو٫فرق سر می باشند که انرژی چی در آنها جریان دارد نام برد.
شایان ذکر است که بگویم در هر یک از مراحل انرژی درون بر روی یکی از این نقاط تمرکز انجام می شود و نیروی آن نقطه را تحت کنترل قرار میدهیم که در آخرین مرحله ( فرق سر ) به انرژی کامل جهان می رسیم.
از منظر طب چینی ٫بسیاری از بیماری ها از انسداد این راه ها( كه به عنوان كانالهاي انرژی معروفند ) حاصل می گردد. در آموختن٫ شناخت٫ به کارگیری٫ به جریان اندازی و جهت دهی انرژی درونی بدن انسان ٫ فرد می تواند به انرژی زمین و کل جهان مرتبط شود و با کل جهان هستی تعامل نماید. به مدد انرژی ها و فنون ویژه ی٫ چی کونگ می توان موجبات تسکین درد و تقویت قوای بدنی و روانی و طول عمر را فراهم آورد.
بر همگان معلوم است که ورزش سبب بهبود سلامتی و پیشگیری از بیماریها می شود.ورزشهای غربی عمدتا بر تقویت قوای ماهیچه ها و استخوان از طریق اعمال کش و فشار بر آنها تاکید دارند و به عبارتی دیگر از " بیرون " به " درون " عمل می کنند.در صورتی که چی کونگ از " درون به " بیرون " عمل می نماید و تن و روان را به هم پیوند داده بر تمرکز ٫ تنفس و حرکات بدنی تاکید دارد.
چی کونگ هنر تمرین جینگ ( Jing ) " ماهیت " ٫ چی (Qi) " انرژی " و شن (Shen ) روح می باشد.هسته مرکزی چی کونگ ٫ تمرین یی ( Yi) " هشیاری " و چی (Qi ) انرژی است. استفاده صحیح این انرژی ها به تنظیم کارکردهای درونی بدن انسان می انجامد. چی کونگ این کار را بر طریق توسعه هشیاری و تنفس به شکل ظاهری (چی ) درونی در هشیاری و نیز حرکت و تقویت ( چی ) درونی انجام می دهد.
چی کونگ یک تمرین چینی است که بر طبق اسناد مکتوب سابقه آن دسته کم به 3000 سال پیش بر میگردد. با این حال منشا عملی چی کونگ در دوران پیش از تاریخ چین مفقود شده است.
انرژی اولیه آن یعنی " یین " ( Yin ) و " یانگ " ( Yang ) پیوسته در حال پیدایش و تکاملند و در جریان این تغییرات و تعادل ٫ متضاد و در عین حال پشتیبان یکدیگرند ( که در واقع همان آرم کونگ فو می باشد )
اختلال در این توازن ممکن است به بیماری ها منجر شود. از سویی دیگر حفظ این تعادل ضامن تندرستی فرد خواهد بود.
در اینجا به چند فیلم رزمی اشاره می کنم که به نحوی این مضمون را بیان می کند. در فیلم " میمون آهنین " می بینیم که در مبارزات ٫ ضربات و پرتاب شدنها موجب شکستگی یا تسلیم فرد نمی شود در عوض ضربات خاصی نوعا ضربات کف دست به نوعی تعادل درونی فرد مضروب را به هم می ریزد.( در واقع توازن نیروی درون را به هم زده ) گویی فرد مضروب مسموم شده است و برای درمان و باز گشت تعادل درونی متوسل به معجونها و یا حرکات خاصی می شوند.همچنین در فیلمهای دیگری مثل افسانه شجاعان با کمک کف دست به انتقال نیرو می پرداختند که یا موجب درمان می شد و یا موجب به جوش آمدن خون و خرد شدن استخوان ها و ... ( به زودی مطالب کامل تری در زمینه نیروی خارج شده از کف دست و یا چشم اراعه می کنم که به نوعی به این سبک فیلمها اشاره دارد)
در تمرکز ها حتما دیده اید که شخص به صورت ذن می نشیند و دسهایش را بر روی پاها به فرمی که انگشت وسط و انگشت شصت با هم برخورد دارند نشسته و تمرکز می کنند در واقع با این کار انرژی درون را از نقطه " هارا " به درون بدنش به گردش در می آورند که باعث تقویت نیروی درون و در مراتب بالاتر باز کردن کانال های انرژی می شود. همچنین اگر در همین حالت دستها باز باشند به دریافت انرژی از آسمان و زمین می پردازد که در نقطه " هارا " جمع و ذخیره می شود.
همان طور که قبلا گفتم زیر ناف نقطه است بنام " هارا " یا " مینگمن " که این نقطه محل تمرکز و تجمع انرژی تنفس و انرژی درونی بوده که با کنترل آن می توان به انرژی قدرتمند درون دست پیدا کرد.
فکر کنم مطالب این بارطولانی شدند ٫ نمی دانم از کجا شروع کردم و به کجا رسیدم دفعه ی بعد بیشتر در مورد انرژی موجود در این نقطه و راه کنترل آن و اینکه چطور خودم به این نیرو ( البته جزئی ) دست پیدا کردم مطلب می نویسم . ( البته اگر دانشگاه بگذارد)
در پایان از دکتر تیرنگ نیسانی از بابت مطالب ارزندشان که در اختیار من گذاشتند کمان تشکر و قدر دانی را دارم.

.
ممنون.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
به نقل از mordab :
مشکل همینه اکثران توجه به خصوصیات جسمی افراد نمیکنن از اول که نمیشه با ریاضت شروع کرد من میگم آسیب دیدس بدنم

البته ببخشيد كه من فضولي ميكنم
شما چنتا كلاس رو ببينيد هركدوم كه بهتر بود رو انتخاب كن. بعد قبل از اينكه تو اون كلاس ثبتنام كنيد
با استاد يا مربي كلاس صحبت كنيد و وضعيت خودتون رو براش شرح دهيد و بگيد مثلا من فعلا نميتونم تمرينات
سنگين يا مبارزه يا فرم كاركنم . سبك تمرين كنيد تا انشاالاه بدنتون به امادگي كافي برسه .و بعد خودتون را با كلاس هماهنگ كنيد
به احتمال زياد اگر صحبت كنيد قبول ميكنند.من خودم هم تو مايه هاي اين كارو انجام دادم
قبل از اينكه شروع كنم به مربي كلاس گفتم نميخوام فرم كار كنم اونم قبول كرد و حلا هروقت اونا فرم ميزنن
من تمرينات خودم رو انجام ميدم​

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر ار توضیحات شما من میخوام باشما مشورت کنم دنباله ورزشی هستم که علاوه بر رزم بدن رو هم بسازه راستی بد نیست در رابطه با بدن سازی برای ورزشهای رزمی هم یه توضیحی بدید تشکر

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mordab :
تشکر ار توضیحات شما من میخوام باشما مشورت کنم دنباله ورزشی هستم که علاوه بر رزم بدن رو هم بسازه راستی بد نیست در رابطه با بدن سازی برای ورزشهای رزمی هم یه توضیحی بدید تشکر
با سلام
اول بگویید منظور شمااز رزم چیست؟
هدف شما از بدنسازی چیست؟
تا راحتتر به شما در انتخاب ورزشتان کمک کنم

Dr.Amir.Hessam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد نیروی درون باید این رو بگم که چون این مطالب جزو اسرار هنرهای رزمی است و برای ررسیدن به اون ها تلاش های زیادی می شه بیشتر از این نمیشه اونها رو ادامه داد

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
به نقل از Dr.Amir.Hessam :
در مورد نیروی درون باید این رو بگم که چون این مطالب جزو اسرار هنرهای رزمی است و برای ررسیدن به اون ها تلاش های زیادی می شه بیشتر از این نمیشه اونها رو ادامه داد

خيلي ببخشيد ولي من ك....:happy:

بعد هم اگر امير اقا نخوان ادامه بدن كافيه بگن من ديگه اسرار نميكنم :eek:

ولي چيزي كه مشخص هست اينكه ايشون از اول كه اين قسمت هنرهاي رزمي رو درست كردن هدف ..

بحر حال ايشون اين طور بحث رو تمام كردن
فکر کنم مطالب این بارطولانی شدند ٫ نمی دانم از کجا شروع کردم و به کجا رسیدم دفعه ی بعد بیشتر در مورد انرژی موجود در این نقطه و راه کنترل آن و اینکه چطور خودم به این نیرو ( البته جزئی ) دست پیدا کردم مطلب می نویسم . ( البته اگر دانشگاه بگذارد)
در پایان از دکتر تیرنگ نیسانی از بابت مطالب ارزندشان که در اختیار من گذاشتند کمان تشکر و قدر دانی را دارم
كه بنظر مياد بخوان ادامه بدن

سلام دوست عزیز
سوال خوبی پرسیدید برای آزاد کردن انرژی " چی " یا " شی " باید روی آن تمرکز کنید.
نحوه ی تمرکز هم مهم است به صورت " ذن " و یا به صورت " چن " که به زودی توضیح مفصلی در این باره اراعه می کنم.

حالا اگر اينا فقط جنبه تب...:(

اميدوارم ايشون ادامه بدن وچه ادامه بدن چه ندن
خدمتشون عرض ميكنم خيلي مخلصيم:)

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
سلام
خيلي خوش امديد :)

واقعا باعث تاسف چه دكتر نقطه چيني بوده يكي بخواد از 13 سالگي ورزش كنه اون وقت :( :wacko:
كاش حد اقل با يه چيزي مثل ژيملاستيك شروع ميكرديد بعد كم كم ميكشونديدش به رزمي

به نقل از mordab :

من درست متوجه منظورتون نشدم. اخه همه ورزش هاي رزمي بدنسازي داره ، رزمي هم نباشه بدن سازي داره ؛
البته چون ورزش هاي رزمي خيلي گسترده هستن تو سه جلسه تمرين يك ساعته نيمه تو كلاس ادم هيچي نميشه
بيشتر تمرين هاي بدن سازي رو بايد تو كلاس گرفت تو خونه تمرين كرد . بيشتر وقت هاي كلاس سرف اموزش هاي ديگه ميشه . تقريبا همه ورزش هاي رزمي بدن سازي هاي خوبي دارن حسن شون هم ، به روش هاي بدن سازي
در باشگاه و كار كردن بادستگاه اينكه : علاوه بر ساخته شدن ماهيچه تمرين هاي تنفسي و تعادلي هم هستن
يه رزمي كار با قرار دادن بدنش در حالت هاي مختلف ميتونه هر دستگاه بدن سازي رو شبيه سازي كنه
من كه كلا از كار كردن با دستگاه و ابزار بدم مياد . بهترين وسيله تمرين من چنتا درخته . سنگ هم كه خدا داده
كلاس روياي من يه زمين كه يه مقدارش مسطح باشه يه جاهاشم شيب داشته باشه با چنتا درخت ، اگر چمن هم باشه كه ديگه عاليه
شكر خدا اين ديگه تو شهر ما زياد پيدا ميشه.
موقع تمرين تو كلاس هيچ وقط نبايد انرژي رو ذخيره كرد، كه يعني ادم به خودش بگه اگه من اين تمرين رو تا اخر يا كامل انجام بدم براي تمرين بعدي كم ميارم.

و تنفس ؛ بيشتر كم اوردن هاي موقع تمرين بخاطر تنفسهاي غلط است من چنتا كلاس رو كه جديدن ديدم حتي اين نكته اساسي و اوليه هر ورزشي رو كه بايد دم از بيني و بازدم از دهن باشه رو به شاگرد ها نميگن .. واي...:eek: :eek: :blink: :wacko:

اگر فقط دنبال برجسته شدن بدن ه باشيد كه ديگه موضوع فرق ميكنه.

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از lord cyah :
سلام
خيلي خوش امديد :)

واقعا باعث تاسف چه دكتر نقطه چيني بوده يكي بخواد از 13 سالگي ورزش كنه اون وقت :( :wacko:
كاش حد اقل با يه چيزي مثل ژيملاستيك شروع ميكرديد بعد كم كم ميكشونديدش به رزمي

من درست متوجه منظورتون نشدم. اخه همه ورزش هاي رزمي بدنسازي داره ، رزمي هم نباشه بدن سازي داره ؛
البته چون ورزش هاي رزمي خيلي گسترده هستن تو سه جلسه تمرين يك ساعته نيمه تو كلاس ادم هيچي نميشه
بيشتر تمرين هاي بدن سازي رو بايد تو كلاس گرفت تو خونه تمرين كرد . بيشتر وقت هاي كلاس سرف اموزش هاي ديگه ميشه . تقريبا همه ورزش هاي رزمي بدن سازي هاي خوبي دارن حسن شون هم ، به روش هاي بدن سازي
در باشگاه و كار كردن بادستگاه اينكه : علاوه بر ساخته شدن ماهيچه تمرين هاي تنفسي و تعادلي هم هستن
يه رزمي كار با قرار دادن بدنش در حالت هاي مختلف ميتونه هر دستگاه بدن سازي رو شبيه سازي كنه
من كه كلا از كار كردن با دستگاه و ابزار بدم مياد . بهترين وسيله تمرين من چنتا درخته . سنگ هم كه خدا داده
كلاس روياي من يه زمين كه يه مقدارش مسطح باشه يه جاهاشم شيب داشته باشه با چنتا درخت ، اگر چمن هم باشه كه ديگه عاليه
شكر خدا اين ديگه تو شهر ما زياد پيدا ميشه.
موقع تمرين تو كلاس هيچ وقط نبايد انرژي رو ذخيره كرد، كه يعني ادم به خودش بگه اگه من اين تمرين رو تا اخر يا كامل انجام بدم براي تمرين بعدي كم ميارم.

و تنفس ؛ بيشتر كم اوردن هاي موقع تمرين بخاطر تنفسهاي غلط است من چنتا كلاس رو كه جديدن ديدم حتي اين نكته اساسي و اوليه هر ورزشي رو كه بايد دم از بيني و بازدم از دهن باشه رو به شاگرد ها نميگن .. واي...:eek: :eek: :blink: :wacko:

اگر فقط دنبال برجسته شدن بدن ه باشيد كه ديگه موضوع فرق ميكنه.
باسلام
باید بگویم که حجمی کردن بدن هیچ مغایرتی با رزمی ندارد همانطور که ما مسابقات k1یا ufc وسایر مسابقات حرفه ای مبارزینی با اندام برجسته و عضلانی می بینیم

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر من هدفم بزرگ سازی اندام نیست ولی میخوام در کنار رزم اندامم از افتادگی در بیاد منظورم از رزم
ورزشهایی که خودتون تو این تاپیک بحث می کنید

jalalisales

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Xing ying :
با سلام به تمام استادان رزمی کار

من از اینکه همچین بخشی را در وبلاگ گذاشته اید خیلی خوشحالم
من عاشق هنرهای رزمی هستم اونم خیلی زیاد از 13 سالگی هم قرار بود برم کلاس کونگ فو که دکتر خانوادگی عوضی ما به مامان و بابام گفت این ورزش رزمی برای دختر ضرر داره بعد من به هر دری زدم دیگه نذاشتن برم و داغش تا الانم تو دلم مونده:(

به شما حسودیم میشه

از اشناییتون خیلی خوشحالم:happy:
با سلام
نمی دانم شما چندسال دارید اما باید بگویم برای ورزش هیچگاه دیر نیست
همانطور که فرانک شامروک قهرمان بزرگ مسابقات ufc از سن 22 سالگی ورزش را شروع کرد سن قهرمانی محدوداست اما برای یادگیری
ورزش هیچگاه دیر نیست

بالا