• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

Brucelee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kongkido :
شعري از بروسلي استاد افسانه اي كونگ فو

--------------------------------------------------------------------------------

من کيستم
بزرگ مردی هستم برتر از هر آنکه ديده ام
يا کوچکی بی مصرف ناشيانه راه بر خود بستم
مردی هستم به خود مغرور با روشی هميشه پيروز
طبيعت برای سروری زاده هر لحظه برای دوستی آماده
يا با يک قلب ترسان پاورچين ميان بيگانگان
چون پسرکی گمشده در جنگلی تاريک پشت تبسمی لرزان
بيشتر ما در آرزوی اولی هستيم ولی ميتريسم که دومی باشيم.
منبع اين شعر:brucelee Was Human After All نوشته وارن گراهام.از مجله معتبر Black Belt ترجمه ن.چوبينه

:lol: بسیار عالی

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از ninja266 :
سلام كسي درمورد نينپو چيزي مي دونه ؟:rambo:
كسي درمورد نماد yin yang چيزي ميدونه ؟ فكر كنم كه مربوط به يه سبك رزمي باشه..اگه چيزي مي دونيد لطفا بگيد..

بسیار جالبه که اساتید رزمی نینجون جوتسو !!! این مدت همه گرفتار بودن و جواب شما را ندادن !!!

:f34r:

yingyang2.gif

این علامتی شناخته شده یین و یانگ است ، و بعضی وقتها تای-چی خوانده میشه ، تای چی یکی از فورم های ای-چینگ هست . ای-چینگ یکی از اصول پاییه ای فلسفه چینی می باشد و گسترش و پیشرفت آن بر اساس آثار طبیعی جهان ما . از آنجا که i-ching از طبیعت گرفته شده ، بنابراین باید ساده باشد .
کارکترهای چینی ای-چینگ ،
ci-ching.gif
می باشد ، کارکتر دوم به معنی کتاب و کارکتر اول به معنی تغییرات و یا آسانی است ، از آنجا که ای-چینگ آسان است ، بعضی افراد آن را کتاب تغییرات نیز می خوانند . کارکتر اصلی چینی برای کارکتر اول به صورت
Yee.gif
می باشد ، که سمبولی ترکیبی از خورشید ( بالا ) و ماه ( پایین ) است . برای مردم آسان است که فلسفه را با صحبت درباره ماه( یین ) و خورشید ( یانگ ) و جهان بفهمند . پس از مشاهدات جهان ، چینی ها فهمیدند که جهان هر روز تغییر می کند . با اینکه این تغییرات آسان هستند ولی دوره های فصلی و سالانه دارند . و از این دوره ها ، قوانین بی تغییر به وجود آمدند . به هر حال استفاده از متد
Yee.gif
برای فهمیدن قوانین تغییر ناپذیر جهان و تعمیم دادن آنها به فعالیت انسان ها آسان نیست . و به این دلییل بعضی فکر می کنند ای-چینگ آسان است و برخی دیگر خیر .

با مشاهده آسمان و ضبط مکان صورت فلکی دب اکبر ، و مشاهده سایه خورشید از یک چوب 8 فوتی ( وسیله اندازگیری چینی های باستان ) ، آنها 4 جهت را تعیین نمودند . جهت طلوع خورشید شرق ، و غروب آن غرب است . جهت کوتاه ترین سابه جنوب و بلندترین سایه شمال است . در شب جهت ستاره قطبی شمال است .

bigdipper.jpg

آنها همچنین به تغییرات فصلی نیز توجه نمودند ، هنگامی که دب اکبر به شرق اشاره می کند بهار است ، هنگامی که به جنوب اشاره میکند ، تابستان ، به غرب اشاره می کند پاییز و در هنگام اشاره به شمال زمستان است .

هنگام مشاهده سیکل خورشیدی ، چینی های باستان به سادگی از چوب 8 فوتی که به صورت قائم بر زمین قرار داشت و ضبط سایه ها استفاده نمودند . و آنها فهمیدند که طول سال حدود 265.25 روز است . سپس انها انرا به 24 قسمت شامل : اعتدال بهاری و پاییزی ، انقلاب تابستانی و زمستانی با استفاده از طلوع خورشید و مکان دب اکبر
تقسیم نمودند " http://www.chinesefortunecalendar.com/clc/LunarCalendar.htm "

آنها از 6 دایره هم مرکز استفاده نمودند ، و جهت هر 24 قسمت را نشانه گزاری کردند ، و دایره ها را به 24 سکتور تقسیم کردند و اندازه طول هر ساییه را در روز ثبت می کردند ! کوتاه ترین طول سایه در روز انقلاب تابستای و بلند ترین در روز انقلاب زمستانی است .

پس از وصل کردن خطوط به هم و کمرنگ کردن قسمت یین از انقلاب تابستانی تا انقلاب زمستانی
<http://www.chinesefortunecalendar.com/YinYang2.htm >، نمودار خورشیدی به شکل زیر در آمد . زاویه کسوفی 23 26' 19'' زمین در این نمودار دیده می شود

YY50BG.gif

با چرخاندن نمودار خورشیدی و قرار دادن انقلاب زمستانی در پایین ، به صورت
YingYang1.gif
در می آید . مناطقی که با رنگ روشن هستند نشان دهدنه نور بیشتر هستند و یانگ ( خورشید ) خوانده می شوند ، و مناطق تیره تر نور خورشیدی کمتری ( نور ماه بیشتر ) دارند و یین ( ماه ) خوانده می شوند . یانگ همانند مرد است و یین همانند زن . یانگ بدون یین بزرگ نمیشود . و یین بدون بانگ نمی تواند هستی ببخشد . یین در انقلاب تابستانی به دنیا می آید ( به وجود می آید ) و یانگ در انقلاب زمستانی . بنابراین یک دایره کوچک یین در انقلاب تابستانی و یک دایره کوچک یانگ در انقلاب زمستانی قرار دارد . و این دو دایره کوچک شبیه چشم ماهی هستند .

YingYang4.gif

به طور کلی ، یین و یانگ سمبول نگرش کلی چینی ها نسبت به اتفاقات و جهان اطراف می باشد . این علامت شامل گردش خورشید ، 4 فصل ، 24 قسمت چی ، بنیانگزاری ای-چینگ و تقویم چینی می باشند .

در سمبول یین و یانگ ، دایره بیرونی نشان از " همه چیز " دارد ، در صورتی که اشکال سفید و سیاه درون نشانگر دو انرژی متضاد هستند که باعث می شوند همه چیز به وقوع بپیوندند . آنها کاملا سفید یا مشکی نیستند همانگونه که چیزهای زندگی کاملا سفید یا سیاه نیستند ، و آنها بدئن یکدیگر قادر به وجود نیستند !

ین : تیره ، مجهول ، رو به پایین ، سرد ، جمع شونده و سرد است ، در صورتی که یانگ: روشن، فعال ، رو به بالا ، گرم باز شونده و قوی است.

این شل یین و یانگ به شما تلقین میکند که آنها پشت سر هم می آیند و به هم تبدیل می شوند و باعث وقوع همه چیز .

علامت یین و یانگ به این ترتیب نشانه ای از تعادل در طبیعت است و از فلسفه و هنر های رزمی تا پزشکی کاربرد دارد .

اگه سوالی هست ، بپرس ، جواب می دم !

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
نینپو همون دسته است از آموزش های خاص ( نینجوتسو ) ولی در بعضی جاها ان را به عنوان درجه بالاتر نینجوتسو می شناسن ! > در باطن یکی هستند )
هاتسومی سنسی بار ها گفته که هدف بودو / نینپو تای جوتسو زنده موندن هست ، این جمله از 2 نظر قابل بررسی هست :

1- به وسیله تمرینات فیزکی و آموزش ها که باعث زنده موندن در مقابل خطرات طبیعی و فیزکی میشه .
و دومین مورد مربوط به رهایی های روحی و لذت بردن از زندگی و مقابله با خطراتی است که ذهن و روح را تهدید می کند و با کمک نینجوتسو می توان آرامش یافت و زندگی جدید را شروع نمود

قسمتی از آموزش های نینجوتسو را می توان مبتنی بر آموزش های دینی ( بودیسم و شینتو که در ایران با وجود دین اسلام نمی توان داشت!! ) و فلسفه های مبتنی بر آن دانست .

"هو" ( همان پو ) در نینپو در کلمه به معنی " قانون های کلی بودیسم هست " و با ترکیبش با "نین " به معنی " واقعیت ناب و درونی تنهایی ، صبر ، گریز از خطر " است

نینجوتسو بر اساس ارزش گذاشتن بر زندگی ، آزادی شخصی و ارج نهادن به خانواده به وجود آمده است و از انجا که در دوران ادو از قسمت اصلی جامعه ژاپن جدا بود ، زمانی که هنرهای جنگاوری کنجوتسو ، جوجوتسو ، آیکی جوتسو به هنرهای مردمی کندو ، جودو ، کاراته-دو و یک ورزش تبدیل شدند . نینجوتسو هنوز به عنوان روشی برای دفاع شخصی و آگاهی مبتنی بر روش های جنگاوری و فلسفه آن ، بدون هیچ مسابقه ای تمرین میشد و هنوز این امر ادامه دارد

به همین دلیل است که در ابتدا و انتهای کلاس های بوجینکان در سرتاسر دنیا ( جاهایی که بوجینکان وجود دارد ، ایران نیست ! ) می گویند :

Sheiken Haramitso Daykomoyo – Ninpo Ikkan​

شاید عکس های زیر که از بنیانگزار سبک " نینجوتسو ایران " ، کانچو فرجی " ، و بعضی از سنسی ها اینجا گذاشته میشه ، شما رو بهتر با واقعیت نینجوتسو آشنا کنه !!!

( نکته : نینجوتسو ایران ، با وجود استفاده از نام بوجینکان هیگونه ارتباطی با هاتسومی سنسی ، سازمان بوجینکان و ... ندارد و کلمه کانجو فقط مختص این سبک رزمی و بعضی از سبک های ژاپنی است ، با این حال در بوجینکان وجود ندارد )

3.jpg

توضیحات :

شما می توانید کارایی تکنیک به کار رفته زیر توسط سنسی ... را در 1000 درگیری خیابانی و همچنین میدان های جنگ های مردمی که چندین قرن در ژاپن بوده ببنید و ببنید این تکنیک همراه ابداع کنندش به دلیل کارایی از میدان های نبرد زیادی گذشته و در آموزش های پیشرفته در دامان طبیعت ( شیندوشیکای نینجوتسو ایران ) به کار می رود

(نکته ، در سبک من در آوردی بوجینکان ژاپن به ریاست پیرمرد ژاپنی هاتسومی ، به دلیل آشنا نبودن ایشان با زبان ژاپنی ، کلمه شیندوشیکای به صورت : شیدوشی کای ، تلفظ می شود ، و ایشان اسم یه عده افراد کمربند مشکی را شیدوشی گذاشته !و شیدوشی کای را انجمن آنها می داند ! همچنین این ایراد به ایران هم توسط جودوکاران رسوخ کرده و به کسی که جودو کار کند ، جودو کای میگویند ، لطفا اساتید نینجون جوتسو این فورم به بقیه توضیح دهند // لازم به ذکر است نینجون های برره با استناد به خود استاد فرجی و مجله های رزمی از جمله کمربند مشکی و قهرمان ، شاگردان استاد فرجی بودند که با این فیلم همکاری کرده و سعی در ترویج هنر نیجون جوتسو که از ترکیب نینجا + ایرون ( بر وزن تهرون ) + جوتسو نموده اند ) " برای اطلاع بیشتر در باره شیندوشیکای در ایران به : http://www.ninjutsu-iran.com/Prs/iranninjutsu.aspx و http://www.ninjutsu-iran.com/Prs/technicalinfo.aspx قسمت شی دو شی کای ! مراجعه کنید !

----------------------------------------------------

2.jpg

توضیحات :

1- کانچو فرجی در جنگ های زیادی شرکت کرده اند ( طبق گفته خودشون ) و یک بار هم موقع پخش سریال اوشین ، با ماشین و زدنش به درو دیوار از **** فرار کردن ( منبع : بعد از استاژ 2 سال پیش شیراز که توسط کانچو فرجی در سالن فوتسال صا ایران با حضور سنسی فسایی که تو تهران تمرین میکنند ، برگزار شد !! )
، به کدامین افق می نگری ؟

-------------------------------

4.jpg

توضیحات : بر اساس فیلمی از کمپانی هالیوود و درخواست از کانچو فرجی و نینجونا برای بازی تو این فیلم بعد از برره ، این فیلم قراره جای سری های پر فروش فیلم های " بازگشت نینجا ، انتقام نینجا ، Return of the ninja " را بگیره ، در این فیلم از بمب های دود زا فوق سری با ترکیب خاص اکلیل و سرنج و نمک برای بو ( طبق حرف خود کانچو ) !
همچنین طبق گزارشات این عکس شامل قوانین کپی رایت بوده و سازمان نینجوتسو ایران از جشنواره " زنان سرزمین من " به دلیل استفاده و برداشت از این عکس شکایت کرده ، که عکس مورد بحث را در زر گذاشتیم ! !!!

fashion.jpg

-------------------------------------

1.jpg

توضیحات : شما معنی نیپو را با این عکس که در ترکیه گرفته شده کاملا درک می کنید ! پالایش روحی

----------------------

q.jpg

توضیحات : کانچو فرجی با دستکش بوکس ، که زمانی در یکی از مقالات سایت خود خطاب به استاد خنجری " شاگرد سابق و بنیانگزار سبک نینجا رنجر ،" گفته اند : و کسانی که دست کش بوکس به دست می کنند و .... و برای پول هرکاری میکنند ، لازم به ذکر است مقاله فوق از سایت زمان زیادی است که برداشته شده و در گوگل کش هم نیست ! همانند بیوگرافی قبلی استاد فرجی که نوشته شده بود تکواندو ، کوکسول وون ، بوکس چینی و ... کار کرده است !

--------------------

nin5.jpg

توضیحات :
از چپ به راست : 1و2و3و4

1-بنیانگراز یک سبک رزمی در ایران ، در سفری به ترکیه ( که جهت مسابقات و تبادل نظر و ... هر ساله این سفر ها با پول های سبک و بیت المال انجام می شود ) در کنار ساحل ( که میحطی غیر اسلامیو مختلط است ! ) با شورت خود اقدام به اجرای یک ضربه حرفه ای و مورد علاقه خود ( در کنار ضربه های یته 180 در هوا ! ) نموده اند ، که در آن حالت سایر اعزای تیم ملی از ایشان عکس گرفته اند و این عکس را با افتخار در CD که جهت ترویج نینجوتسو برای من فرستاده اند و با خط خویش آنرا مزین به جملات : حاوی عکس های نین جوتسو - ایرانی و خارجی ، کانچو فرجی = BFD
نموده اند !{ لازم به ذکر است تمامی عکس های بالا و کلی عکس ناب تر که واقعا گسترش سبک می ده تو این CD موجود است !! }
شما مشابه این حرکات را از سایر بنیانگزاران دیده اید !!! ( همچنین شما سیر تکاملی این ضربه را از عکس قبلی که در ایران است تا این عکس که در ترکیه است می بینید و همانند آموزش گام به گام برای شما عمل می کند !!!! )

2- استفاده از آشیکو در جنگل ، و پوشیدن لباس پلنگی نینجا !!!!!:blink:

3-ضربه مورد علاقه کانچو ! که در همه جا در کنار ضربه شماره یک این را انجام داده است !

4- یکی از کامایئه های موجود در سبک نینجوتسو ایران !!!!!

============================

خوب فک کنم این عکسا به شما کاملا نینپو و کاربردی بودن اون را نشان داد و شما می تونید با اجرای این حرکات یک نینجا باشید ، با این حرکات در مناطق توریستی سبک را گسترش بدبد ! با بنیانگزاران آشنا شوید ، و بدونید چرا همیشه کانچو ترکیه میره و .....

================

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cyb3rninja666 :
بسیار جالبه که اساتید رزمی نینجون جوتسو !!! این مدت همه گرفتار بودن و جواب شما را ندادن !!!

yingyang2.gif

این علامتی شناخته شده یین و یانگ است ، و بعضی وقتها تای-چی خوانده میشه ، تای چی یکی از فورم های ای-چینگ هست . ای-چینگ یکی از اصول پاییه ای فلسفه چینی می باشد و گسترش و پیشرفت آن بر اساس آثار طبیعی جهان ما . از آنجا که i-ching از طبیعت گرفته شده ، بنابراین باید ساده باشد .
کارکترهای چینی ای-چینگ ،
ci-ching.gif
می باشد ، کارکتر دوم به معنی کتاب و کارکتر اول به معنی تغییرات و یا آسانی است ، از آنجا که ای-چینگ آسان است ، بعضی افراد آن را کتاب تغییرات نیز می خوانند . کارکتر اصلی چینی برای کارکتر اول به صورت
Yee.gif
می باشد ، که سمبولی ترکیبی از خورشید ( بالا ) و ماه ( پایین ) است . برای مردم آسان است که فلسفه را با صحبت درباره ماه( یین ) و خورشید ( یانگ ) و جهان بفهمند . پس از مشاهدات جهان ، چینی ها فهمیدند که جهان هر روز تغییر می کند . با اینکه این تغییرات آسان هستند ولی دوره های فصلی و سالانه دارند . و از این دوره ها ، قوانین بی تغییر به وجود آمدند . به هر حال استفاده از متد
Yee.gif
برای فهمیدن قوانین تغییر ناپذیر جهان و تعمیم دادن آنها به فعالیت انسان ها آسان نیست . و به این دلییل بعضی فکر می کنند ای-چینگ آسان است و برخی دیگر خیر .

با مشاهده آسمان و ضبط مکان صورت فلکی دب اکبر ، و مشاهده سایه خورشید از یک چوب 8 فوتی ( وسیله اندازگیری چینی های باستان ) ، آنها 4 جهت را تعیین نمودند . جهت طلوع خورشید شرق ، و غروب آن غرب است . جهت کوتاه ترین سابه جنوب و بلندترین سایه شمال است . در شب جهت ستاره قطبی شمال است .

bigdipper.jpg

آنها همچنین به تغییرات فصلی نیز توجه نمودند ، هنگامی که دب اکبر به شرق اشاره می کند بهار است ، هنگامی که به جنوب اشاره میکند ، تابستان ، به غرب اشاره می کند پاییز و در هنگام اشاره به شمال زمستان است .

هنگام مشاهده سیکل خورشیدی ، چینی های باستان به سادگی از چوب 8 فوتی که به صورت قائم بر زمین قرار داشت و ضبط سایه ها استفاده نمودند . و آنها فهمیدند که طول سال حدود 265.25 روز است . سپس انها انرا به 24 قسمت شامل : اعتدال بهاری و پاییزی ، انقلاب تابستانی و زمستانی با استفاده از طلوع خورشید و مکان دب اکبر
تقسیم نمودند " http://www.chinesefortunecalendar.com/clc/LunarCalendar.htm "

آنها از 6 دایره هم مرکز استفاده نمودند ، و جهت هر 24 قسمت را نشانه گزاری کردند ، و دایره ها را به 24 سکتور تقسیم کردند و اندازه طول هر ساییه را در روز ثبت می کردند ! کوتاه ترین طول سایه در روز انقلاب تابستای و بلند ترین در روز انقلاب زمستانی است .

پس از وصل کردن خطوط به هم و کمرنگ کردن قسمت یین از انقلاب تابستانی تا انقلاب زمستانی
<http://www.chinesefortunecalendar.com/YinYang2.htm >، نمودار خورشیدی به شکل زیر در آمد . زاویه کسوفی 23 26' 19'' زمین در این نمودار دیده می شود

YY50BG.gif

با چرخاندن نمودار خورشیدی و قرار دادن انقلاب زمستانی در پایین ، به صورت
YingYang1.gif
در می آید . مناطقی که با رنگ روشن هستند نشان دهدنه نور بیشتر هستند و یانگ ( خورشید ) خوانده می شوند ، و مناطق تیره تر نور خورشیدی کمتری ( نور ماه بیشتر ) دارند و یین ( ماه ) خوانده می شوند . یانگ همانند مرد است و یین همانند زن . یانگ بدون یین بزرگ نمیشود . و یین بدون بانگ نمی تواند هستی ببخشد . یین در انقلاب تابستانی به دنیا می آید ( به وجود می آید ) و یانگ در انقلاب زمستانی . بنابراین یک دایره کوچک یین در انقلاب تابستانی و یک دایره کوچک یانگ در انقلاب زمستانی قرار دارد . و این دو دایره کوچک شبیه چشم ماهی هستند .

YingYang4.gif

به طور کلی ، یین و یانگ سمبول نگرش کلی چینی ها نسبت به اتفاقات و جهان اطراف می باشد . این علامت شامل گردش خورشید ، 4 فصل ، 24 قسمت چی ، بنیانگزاری ای-چینگ و تقویم چینی می باشند .

در سمبول یین و یانگ ، دایره بیرونی نشان از " همه چیز " دارد ، در صورتی که اشکال سفید و سیاه درون نشانگر دو انرژی متضاد هستند که باعث می شوند همه چیز به وقوع بپیوندند . آنها کاملا سفید یا مشکی نیستند همانگونه که چیزهای زندگی کاملا سفید یا سیاه نیستند ، و آنها بدئن یکدیگر قادر به وجود نیستند !

ین : تیره ، مجهول ، رو به پایین ، سرد ، جمع شونده و سرد است ، در صورتی که یانگ: روشن، فعال ، رو به بالا ، گرم باز شونده و قوی است.

این شل یین و یانگ به شما تلقین میکند که آنها پشت سر هم می آیند و به هم تبدیل می شوند و باعث وقوع همه چیز .

علامت یین و یانگ به این ترتیب نشانه ای از تعادل در طبیعت است و از فلسفه و هنر های رزمی تا پزشکی کاربرد دارد .

اگه سوالی هست ، بپرس ، جواب می دم !

واقعا از اطلاعات ارزشمندي كه در اختيارم گذاشتيد ممنونم ...:happy: :cool:

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از The_Last_Dragon :
با سلام

انشاالله آخرین پستی است که اینجانب درباره این ادعایی که از نظر من بیهوده است مطالبی بنویسم(چون نباید فروم جای بحثهای بیهوده باشه) و مدرکی رو کنم که از نظر من کافی که به خودم اثبات بشه.حالا ما تو جمع دوستان مطرح کردیم تا همه بدونند.

مدرک:

در اواسط تابستان سال پیش این بنده حقیر با چندی از دوستان به خیابان فردوسی در تهران رفتیم.بعد از مدتی گشت و گزار به مغازه لوازم ورزشی فروشی درست بغل سینما فردوسی ایستاده بودیم.

مغازه بسته بود و باید مدتی صبر میکردیم.بعد از آنکه مغازه باز شد دوست من که چیزی لازم داشت رفت توی مغازه و بعد از مدتی(چون دوست من سلاحی میخواست که فقط برای نینجاها و رشته نینجوتسو بود.) فردی که مسئول پخش سی دی های رزمی بود به بیرون آمد و از من پرسید که چه رشته رزمی کار میکنید؟!من هم در جواب گفتم نینجوتسو.طی مشاجره ای که ما از روی سهل انگاری من با ایشون داشتم(و الان هم یک معذرت خواهی به ایشون بده کارم.) معلوم شد که ایشون بنیانگذار سبک معبد ببر و اژدها توی ایران جناب آقای استاد علی کوهزادی هستند.

من که به ایشون شکی ندارم چون سی دی هاشون که تو معابد و چین بود در دسترس هست و از اساتید دیگر مخصوصا استاد شائولین میخواهم اگه اطلاعاتی در رابطه با این سبک و یا بنیانگذارش دارن به ما هم بگویند.

حالا اصل مسئله اینکه ایشون خودشون گفتند که وقتی کانچوی شما اون چند سال را (که فکر کنم 7 سال باشه)
که تو ایران نبودند و ژاپن آموزش میدیدند من هم در اون مدت توی چین آموزش میدیدم.

که این گفته نشون میده که کانچو اکبر فرجی بنیانگذار رشته نینجوتسو(مسلک نینجا) در ژاپن آموزش دیدند.

ضمنا اون مطالبی که من برای شما توجیح کردم را یا من بد نوشتم یا دوستان بد فهمیدن و منظور و ادعای خودشون را بد نوشتن و خواندن.

حالا اگه مدرکی محکم تر از این گیر آوردین که هیچ و گرنه من این جسارت را نمیکنم که کانچو فرجی تلفن کنم و این سوال بی خردانه را بپرسم.چون من میدونم که مردی با این عزت و وفا و حرمت هرگز دروغ نمیگه.

اگه نسبت به مطالب بالا و در صداقت من شک دارید میتونید به استاد اکبر کوهزادی زنگ بزنید داستان را بگید.(من که شماره ایشون را ندارم.)

والسلام نامه تمام

برای ختم کلام د مورد نینجوتسو ایرانی جدا از عکس های بالا ، این مطلب از یکی از وب لاگ های مورد تایید کانچو ، که بیوگرافی کانچو رو نوشته و مدتی هست داره کار مکنه می نویسم ، و فک کنم در کنار عکس های بالا دیگه نشون به ده نینجوتسو ایران چیه ،

bio.jpg

و برای اون رفیق اصفهانی ووشو کار که عکس و فیلم از نینجوتسو خارجی می خواست ، من دارم میرم کانادا اول سپتامبر و اونجا هم یه فیلم از طریقه شروع و پایان و طول کلاس می گرم می زارم و هم اکه قبول کردن یه مصاحبه !

از نظر من دیگه پرونده نینجوتسو ایران بسته شد ، هر گی دیگه باور نکنه ، مشکل خودشه :wacko:

اینم اون بلاگ : آدرس صاحبش هم توش هست !!!

http://ninjutsu2006.mihanblog.com

======================================
توضیحات :

یه سواله دیگه هم هست ! آقای فرجی تو 64 شروع به آموختن نینجوتسو کرد ، تو سال 69 اولین دوجو تمرینی خود رو زده ، ( تو ژاپن چیزی به اسم کلاس های فوق فشرده نیست ، و شاگرد های شخصی سنسی هاتسومی ، فقط و فقط شیهان ها و شیدوشی ها هستند ، // در سبک بوجینکان بودو تایجوتسو ، شخصی که شیودشی ( دان 5 به بالا باشه می تونه تحت نظر یک شیهان تو اون منطقه جغرافیایی جهان ، دوجو خودش رو بزنه -- )

تا اونجا که من می دونم کسی تو 5 سال تاحالا نتونسته تو بوجینکان دان 5 بگیره ، > حتی اون اسراییلی هایی که اولین بوجینکان خارج از ژاپن تو کشور اونا ثبت شد و قبلا هم هنر های دیگه رو به صورت حرفه ای و استادی کار کرده بودن - پس بوجینکان جدا از استعداد های شخصی و قبلی تو هنر های رزمی هست ! )
حتی تو کشور خودمون هم برای دان دادن بین هر دان کم کم 2 سال می زارن حتی تو سبک نینجوتسو ایران و همچنین برای چیزای مربیگری فدراسیون هنر های رزمی برای ارتقا از مربی گری درجه 3 به درجه 2 باید 3 سال از حکم درجه 3 گذشته باشه !!!

بعد کسایی که هنوز اعتقاد دارن که کانچو فرجی زیر نظر یک شیهان بوجینکان هست ، لطفکنن اسم اون شیهان رو از آقای فرجی بپرسن ! تا ما هم بدونیم و از اون شیهان بپرسیم و به حقانیت اوشون و شما ایمان بیاریم !!! اگه هم میگید خودش شیهان هست ، اسکن مدرک که با مهر مخصوص ژاپن هست را لطفا بزارید !

این مدرک ها رو فدراسیون نمی ده و از ژاپن مییاد ( بوجینکان هیچجا زیر نظر فدراسیون نیست ! ) ! بر خلاف مال فدراسیون هنر های رزمی که مثلا من هم یکی از این دان 1 های الکیشو دارم و به خاطر اینکه علیه کانچو طغیان کردم ، چنتا از دوستام تو کرج که حتی نمی دونستن من دان دارم ، به هم گفتن حکمت باطل شده !
: p :blink: :rolleyes: :cool:

======

حالا شاید شما بگید کانچو سبک بوجینکان کار نمیکنه ، چنتا تا مشکل دیگه هست :

1-پس چرا از اسم بوجینکان استفاده میکنه ؟ و اسم سوک هاتسومی ؟
جز برای مشروعیت بخشیدن و گول زدن و کسب پول و شاگرد و ... ؟

2- ایشون حتی زیر نظر سازمانهای " گنبوکان و جنینکان " که پایه گزاراشون قبلا تو بوجینکان و شاگرد هاتسومی بودن و ژاپنی و از خانواده های سامورایی هستن ، نیز نیست و می تونید تماس بگیرد بپرسید ، به هر حال اونجا هم سیستم همینه ، شیهان رو معرفی کنید و اگه خودهش شیهان هست ، اسکن مدرک !! ! ( بگزریم ژاپن اونا رو به عنوان ادامه دهدنده مسلک نینجا ها و سنسی تاکاماتسو قبول نداره )

تنها امکانی که میمونه اینه که زیر نظر سبک های من درآوردی و تقلبی ( که اکثرا خود را جز 53 مسلک کوکا می نامند ) باشه ، که همونطور که کل جهان می دونه اینا نه ارزش دارن و نه کسی ادامه دهنده ریو های کوکا هست و هیچ چیزی هم در این زمینه در سازمان هنرهای سنتی ژاپن و اداره رسیدگی به آنها ثبت نشده !

======================================

تق تق تق ، دادگاه رسمی است ، لطفا قیام کنید ،

حکم دادگاه : بوجینکان در ایران وجود ندارد و سبکی که در ایران به اسم نینجوتسو کار می شود ، سبکی بومی و بر اساس چند کتاب و تجربیات جنگی از سال 64 تا 69 می باشد !!!

پرونده تا اطلاع ثانوی که مدارک جدیدی بر خلاف آن ارایه بشود ، مختومه اعلام می شود

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتید محترم
قبل از هر چیز عذر خواهی می کنم از بابت غیبت طولانی ام
خدمت استاد Sosai oyama هم خوش آمد می گویم و بسیار خوشحالم که بالاخره به جمع ما پیوستند
امید وارم بتونیم از حظور شما بیشترین بهره را ببریم

استاد Brucelee خدمت شما هم خیر مقدم می گویم
از مطالب خوبتان در رابطه با بروس لی هم کمال تشکر را دارم
امید وارم بتوانیم از مطالبتان بیشترین استفاده را ببریم

خدمت استاد kongkido هم خوش آمد می گویم و ممنون از شعر زیبایی که از قول بروس گفتید

استاد ninja266 خوشحالم که از همرزمان نین جوتسو در فروم می بینم
در باره ی نین پو هم به زودی مطالب ارائه می کنم
درباره ی یین و یانگ در فروم چانگ چوان مطالبی ارائه کرده ام که امید وارم مورد استفاده ی شما قرار بگیره

خدمت استاد shifu هم خوش آمد می گویم و امید وارم استاد مناسبی پیدا کرده باشید
جریان استاد داداشی را هم باورش برایم سخت نیست چون من هم چندی پیش با یکی از اساتید بزرگ هنرهای رزمی به نوعی مشکل پیدا کردم که نتیجتا به همین موضوع رسیدم...

از بابت مطالب خوب استاد آرشیتکت و استاد lord cyah و استاد Zhao guang هم کمال تشکر و قدر دانی را دارم
استاد The one مطالب ارزنده شما هم درباره ی کونگ فوتوآ بسیار کامل و جذاب بود از شما هم سپاسگذارم

خدمت استاد pure از سبک فالون گونگ نیز خوش آمد می گویم و خوشحالم که استادی از این سبک به جمع ما پیوسته
امید وارم بتونیم از مطالب ارزندتان چه در این فروم چه در فروم خودتان کمال استفاده را ببریم

من به همراه استاد هادی درحال تمریناتی در رابطه با آکروبات رزمی هستیم هر چند تجربه ی من در این زمینه کمه ولی استاد هادی از توانایی بالایی در این زمینه برخوردارند که ما به همراه چند تن از دوستان در حال تمرین زیر نظر یکی از مربیان تیم ملی ژیمیناستیک هستیم
به امید خدا به زودی هم وبسایتی با همین موضوع راه اندازی می کنیم که در آن کلیپ های ایرانی و خارجی و حتی آموزشی که بتوسط خود استاد هادی تهیه شده برای استفاده ی علاق مندان درست می کنیم

من هم سعی می کنم تا بیشتر بتونم به فروم بیام و از حظور شما دوستان و اساتید بهره ببیرم
موفق و پیروز باشید ..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
gif-ninja2.gif
طريقت هنرهاي رزمي در جنگيدن و مبارزه كردن خلاصه نميشود, بلكه به مفهومي بالاتر, يعني حيات و زندگي و نوعي تعادل و تداخل بين آگاهي فردي و آگاهي كيهاني,اشاره دارد. آنهايي كه شديدا به منيت و هواي نفساني چسبيده اند,نميتوانند با نيروي موجود در كائنات ارتباط برقرار كنند. براي رسيدن به كمال, هنرجو بايستي از دام خودپرستي و خود فريبي رها شود
قدرت نينجا با بكارگيري 5 عنصر نمايان ميشود. اين 5 عنصر در پيكر كائنات متجلي است و در تمامي ذرات هستي متبلور ميباشد. جالبتر اينكه اين عناصر در بدن انسان به صورت ناخالص وجود دارد و انسان با تنظيم انرژيهاي فيزيكي و دروني و پاكسازي عناصر, ميتواند نيروي مافوق تصور بشر در وجود خود بپروراند و آنرا به كمال برساند

((*SYMBOL OF GODAI*))
CHI - SUI - KA - FU - KU

موفق و پیروز باشید..

arash_k

Registered User
لایک‌ها
0
--------------------------------------------------------------------------------

سلام
من arash هستم و یک نیو کونگفوکارم.هشت ساله که مشغول ورزش رزمی ام و5ساله که نیو کار می کنم.می خواستم شما دوستان رو به این ورزش تشویق کنم.ورزش ما مثل مثل بعضی از دیگر ورزش ها (رزمی) سرشار از آدمهای پر ادعا و بی بخار نیست که فقط لاف می زنند.
ما بر پایه های جوانمردی و راد مردی استواریم و کارمون بدک نیست.اصلا درجه وشال وهیکل مهم نیست و فقط دوستی ومروت حکم فرماست(حداقل تو باشگاههایی که من رفتم)

این حقیر هم شال مشکی دان یک وسه دوره قهرمان سنگین وزن استان تهران وعضو تیم استان تهران در سال 84 می باشم
با ارزوی موفقیت برای شما
arash_k
ایمیل من :
[email protected]

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
ورزش ما مثل انواعfull ها سرشار از آدمهای پر ادعا و بی بخار نیست که فقط لاف می زنند.

دوست عزیز این طرز صحبت اصلا برازنده ی یک ورزشکار نیست , من با این ورزش اشنایی ندارم ولی دوست دارم , اساتید این رشته بیان و نظرشون رو اعلام کنن.

موفق باشید.

در ضمن قسمتی از پستتون ادیت شد چون حالت تبلیغ داشت.

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا در مورد سلاح كوري ساري همراه با عكس توضيح بدهيد.

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
قبل از هر چیز عذر خواهی می کنم از بابت غیبت طولانی ام
خدمت استاد Sosai oyama هم خوش آمد می گویم و بسیار خوشحالم که بالاخره به جمع ما پیوستند
به به استاد امیر از حضور مجدد شما بسیار خوشحالیم.
نیو کونگ فو بهترین و آینده دار ترین رشته رزمی حال حاضر ایران
:rolleyes: :D :happy: خوبه

سلام
من arash هستم و یک نیو کونگفوکارم.هشت ساله که مشغول ورزش رزمی ام و5ساله که نیو کار می کنم.می خواستم شما دوستان رو به این ورزش تشویق کنم.ورزش ما مثل انواعfull ها سرشار از آدمهای پر ادعا و بی بخار نیست که فقط لاف می زنند.
ما بر پایه های جوانمردی و راد مردی استواریم و کارمون بدک نیست.اصلا درجه وشال وهیکل مهم نیست و فقط دوستی ومروت حکم فرماست(حداقل تو باشگاههایی که من رفتم)

این حقیر هم شال مشکی دان یک وسه دوره قهرمان سنگین وزن استان تهران وعضو تیم استان تهران در سال 84 می باشم
من عاشق نیو کونگفو کاران بی ادعام.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
به نقل از ninja266 :
سلام
لطفا در مورد سلاح كوري ساري همراه با عكس توضيح بدهيد.

سلام ! اینطور که معلومه شما هم تو سبک نینجوتسو ایران عضوید ! همچین چیزی که شما میگید بر خلاف تصور کلی در نینجوتسو ایران ، وجود نداره ! ولی چیزی به اسم " کوساری " با کانجی ژاپنی " 鎖 " وجود دارد که به معنی زنجیر است ! اگه منظورتون این هست ، ادامه متن رو بخونید :

سلاح های مختلفی که دارای اسم کوساری هستند ، وجود دارند ،

مثل : کوساری گاما ( kusarigama 鎖鎌) که از کوساری به معنی زنجیر و کاما به معنی داس گرفته شده و یکی از سلاح هایی که به دلیل کاربرد در مقابل نیزه و شمشیر توسط نینجا ها استفاده می شده و از سلاح های محبوب دوران فیودال ژاپن است ، باید توجه داشت که با اینکه کوساری گاما از ساح هایی بود که توسط کشاورزان به وجود آمده بود ولی همانند کاما به عنوان سلاح توسط کشاورزان حمل نمی شد ! .
در بعضی فیلمها همانند " جنگجویان رونین " در هنگام کار با این سلاح ، به جای انتهای زنجیر که وزنه قرار دارد ، قسمت داسی شکل را چرخانده و پرتاب می کنند ، با وجود اینکه این کار جالب تر و سرگرم کننده تر است ، در هیچ ریویی کاربرد ندارد چون با این کار داس دارای انحراف بیشتری بوده و کمترین صدمه را به حریف می زند .

سلاح های دیگر شامل :

کوساری فاندو ، مانریکی کوساری ، کونپی ، کونپه ای ، تاماگوساری و ... هست که شب وقتی برگشتم با عکس و توضیحات همشو می زارم !

فلا ! :f34r:

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

استاد، پيوستن دوباره شما به فروم باعث خرسندي بسيار اين جانب گرديد. مراتب احترام اين حقيررا پذيرا باشيد.
از محبت و زحمات جنابعالي صميمانه تشكر وقدرداني كرده ،اميدوارم باز هم از مطالب ومعلومات شما بي بهره نمانم. اوس.

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض سلام و ادب خدمت اساتيد محترم ودوستان خوبم.

پيرو مطالب ارائه شده، ديدم خالي از لطف نيست در اين قسمت به مهمترين و والاترين هدف كيوكوشين كاراته ودر واقع رسالت اصلي هنرهاي رزمي ا شاره اي دا شته باشم، لذا مبحثي از كتاب« طريقت كيوكوشين» نوشته
بنيانگذار سبك، «مرحوم سوساي ماسوتاتسو اوياما» با نام «ازادي،حقيقت نهايي» را انتخاب كرده، انرا به شما عزيزان تقديم مي نمايم..

«آزادي حقيقت نهايي»

هنگامي كه بعد ازجنگ جهاني دوم درزندان به سر مي بردم ودرحالي كه كاملا مي دانستم براي تدريس وياكارازاد واجد شرايط نيستم واز اينده ام هم نامطمئن بودم، تصميم گرفتم كه زندگي خود را فداي كاراته كنم.
در ان زمان عده زيادي ازمردم مخالف هنرهاي رزمي بودند. اما من عقيده داشتم ودارم، كه يك كشوربدون افراد اموزش ديده اي كه بتوانند از ان دفاع كنند، نمي تواند به استقلال برسد. به همين دليل هم راه كاراته را انتخاب كردم وبه محض ازاد شدن از زندان راهي جنگلهاي دورافتاده اي درقله«كيوسومي» شدم وبه مدت يك سال ونيم درانجا به تنهايي به تمرين پرداختم.انجابا درختان سدر سربه فلك كشيده ودرختان ديگر، همچنين وجود رودخانه اي كه ازوسط دره مي گذشت وصخره هاي شيب داروابشارهاي فراوان بسيارزيبا بود.درميانه كوه معبد «كيوسومي درا» قرارداشت ومن درخرابه هاي كلبه اي كه درقديم محل نگهباني بود زندگي مي كردم. من فكرمي كنم هر كسي كاملا واز جان ودل درراهي قدم مي گذارد، بايد در چنين شرايطي ودرتنهايي به پرورش خود بپردازد. اما تنها بودن كاراساني نيست، بدترين چيزتنهايي است. درچنين انزوايي، پست ترين غرايزانسان، قوي شده وشدت مي يابد. براي مبارزه با اين تنهايي درچنين لحظاتي تنها دوراه وجود دارد: اول ترك ان محل ودوم
به كاربستن تمركزروح درمبارزه با تنهايي ووفا به عهدي كه باخود بستيم. كه من راه دوم رابرگزيدم. دران زمان من براي نجات از تنهايي به هرچيزي متوسل مي شدم. براي مثال يك ابرو را مي تراشيدم، درابشارهايي
كه اب سرد باران بود ابتني مي كردم؛ درحالي كه دراب مي نشستم، به روش ذن درخود فرومي رفتم وفكر مي كردم و مدتها به ماه وستارگان خيره مي شدم.گاهي حتي خارويااجسام نوك تيز درزانوي خود فرو مي كردم ويا
حتي سر خود را به سنگ مي زدم. به اين ترتيب وازطريق تمرين، ذن ومديتيشن درمدت اين هيجده ماه وارد مرحله بي فكري تمركزبه نام « سامادهي » شدم. درزمستان وتابستان، روزها درحال مديتيشن در رودخانه سرد كوهستاني ويا نشستن روي ريشه هاي كاج ويا ايستادن روي صخره ها مي گذراندم. اموزش وتمرين كاراته مستلزم صدها كاتا به اضافه ضرباتي به سنگها وتنه درختان درطول روز بود. درهنگام شب كه تنهايي ظالمانه به سراغم مي امد، به تمركز مي پرداختم و يا به هرچيزي متوسل مي شدم.گاهي اوقات قوانين بودا را درحالي كه به شعله يك شمع خيره مي شدم، با صداي بلند مي گفتم وياچشمان نيمه بازم را برروي صفحه كاغذي كه روي ديوار ميخكوب كرده بودم، مي دوختم. روي اين صفحه كاغذ درسمت راست كلمه «ارام» ودر سمت چپ كلمه «عمل» را نوشته بودم. گاهي اوقات نيز دچاركابوس وافكاروحشتناكي مي شدم. صداي زوزه باد وصداي پرندگان را به جاي صداي انسان مي گرفتم. اما صداي روباه ها وحيوانات ديگر، موجب تسلاي خاطرم مي شد،
زيرا مطمئن مي شدم كه جاندارزنده و خونگرم ديگري در فاصله نه چندان دورازمن به سر مي برد.
در هنگام روز با چنان شدت وتمركزي تمرين مي كردم كه تا مدت زيادي حتي فكر استراحت به ذهنم خطور نمي كرد.به همين دليل، معمولا درهنگام روز حالم بهتراز شب بود.اما هرقدر پايان اين دوران نزديك مي شد، در من جرقه هايي ازحالتي كه مرحله« رهايي» و«بي فكري» ناميده مي شود ديده مي شد. در اين دوران روباهها كه من صدايشان را بسياردوست دارم ويا بچه هايي كه در طول روز باانگشت مرا نشان مي دادند و« تنگو» خطابم مي كردند؛ همچنين موفقيت نهايي من كه پس ازدفعات مكرر شكست، سرانجام توانستم با ضربه شوتو
« تيغه دست» يك سنگ گرد را بشكنم، كمك زيادي در رفع تنهايي من كردند.
كم كم به وحدت ذهني عميقتري رسيدم. سپس ازمرحله تمركز وارد مرحله« رهايي» وپس ازآن وارد مرحله ايي ازآزادي به نام« بي فكري» يا « بي خيالي» شدم واين مرحله اي بود كه بدون فكرمي توانستم حركت بعدي حريف را پيش بيني كرده و واكنش نشان دهم. در اين حالت شخص آمادگي مقابله با هرحمله اي را پيدا مي كند وبدن بدون هيچ گونه فكرو آگاهي قبلي، با سرعت ودقت درمقابل هرگونه حركتي واكنش نشان مي دهد. وقتي به اين مرحله رسيدم تصميم گرفتم قدرتم را روي گاو وحشي نر امتحان كنم. درمبارزه با افرادي كه دو برابر من قدرت داشتند ونيز گاوهاي وحشي، هميشه آن حالت آزادي يا بي خيالي را نداشتم. البته هنگامي كه حريفان را شكست مي دادم درآن وضعيت به سر مي بردم. در يكي از اين مبارزات، يك زخم باعث شد تابراي هميشه كاراته را كنار بگذارم.يك بار يك تفنگدار كه چاقويي نيز به دست داشت به من حمله كرد ومن با ضربه مشت
« ريوتوكن» كه به بالاي لب او زدم، موجب مرگ وي شدم. او مرد در حالي كه داراي زن ويك فرزند بود.
من مرتكب گناهي نشده بودم چون از خود دفاع كرده بودم.اما به شدت متاثر بودم؛ چراكه به وسيله كاراته كه هيچگاه نمي خواستم راهي براي صدمه وآزار ديگران باشد، كسي را كشته بودم. راجع به وضع زندگي، همسر وفرزند آن شخص دچار كابوس مي شدم تا بالاخره رسما از كاراته كناره گيري كردم وبه مزرعه اي درناحيه
« كانتو» رفتم ودر آنجا با نيرو واشتياقي پنج برابر يك كارگر معمولي كار كردم تا با پول حاصله بتوانم، به خانواده آن مرد كمك كنم. يك سال گذشت، روزي شخصي نزد من آمد وبه من پيشنهاد كرد كه به ايالات متحده برم و كاراته را به بقيه جهان بشناسانم. احساس كردم رؤياي بزرگ گذشته من تحقق پيدا مي كند. بهعلاوه همسر وفرزند آن شخص نيز مرا بخشيده بودند واز من مي خواستند كه راه قبلي زندگيم را ادامه دهم. فرزند آن مرد حتي برايم آرزوي موفقيت در مقابل خارجي ها را مي كرد.
همانطور كه گفتم گرچه از تمرين كاراته دست برداشته بودم، امابه نظرمي رسيد كه حتي كاراته ام بهتر شده است. به تدريج به مرحله اي رسيده بودم كه مشتها به طرز غير ارادي عمل مي كردند.اما ازاين وضعيت به خود نمي باليدم. بلكه تنها مي خواستم دستانم را به حالت تشكر وسپاس ازكاراته كه راهنماي من بود، كنار هم قرار دهم.كاراته من ديگر امري نبود كه دست خودم باشد.بلكه به خاطر ديگران بود واين راديگر مردم فهميده و پذيرفته بودند.وقتي به اين نتيجه رسيدم ديگر تمريناتم ازعهده فكرواراده من خارج شده بود ومن دائما در وضعيت تمركز ورهايي قرارداشتم.تمركز، روش اصلي وضروري پرورش ذهن براي رسيدن به وحدت است.
حالت آزاد وبدون فكري كه درآن، ذهن بئون محدوديت عمل مي كند؛ تنفس منطم است و بدن فرمان مغز را بي درنگ اجرا مي كند. اين هدف نهايي تمرين من بود. اما تفكر صرف ورياضت انسان را به اين مرحله نمي رساند.تنها انجام تمرينات كاراته با پشتكار زياد و تصحيح فنون آن در مدت طولاني مثلا سي سال است كه به اين مرحله مي انجامد. درحال حاضر هنگامي كه باجوانان به مبارزه مي پردازم دقيقا مي توانم حركات آنها را
پيش بيني كنم، بطوري كه ديگر نياز به استفاده ازضربه ويا لگد نيست. من مي توانم پشت حريف قرار گرفته و
فنون« هيكاكه» يا« كاوا شي» را بكار بندم واو را شكست دهم، بدون آنكه نياز به استفاده از فنون وحشيانه داشته
باشم.اما من پس از سي سال تمرين ودر سن بالاي چهل سال به اين مرحله رسيدم. در بين هنرهاي رزمي ديگر
كاراته بيش از همه به ذن شبيه است. اين ورزش بدون شمشير انجام مي گيرد واين بدان معناست كه برد يا باخت
در آن اهميتي ندارد،بلكه آنچه مهم است، فكر كردن وزيستن درجهت مردم و به خاطر آنهاست و اين راه وطرز فكر مقدس است.بنابراين ماهيت كاراته، عميقترين سطوح فكر انسان را دربر مي گيرد. سردمداران گذشته هنرهاي رزمي اعتقاد داشتند كه معناي مرگ وزندگي بايد در نظر يك شمشيرزن كاملا روشن و واضح باشد.كاراته و ساير هنرهاي ذرمي نيز به دنبال رهايي از انديشه مرگ و زندگي هستند. درگذشته مردان دلير جان خود را به آساني وبا اشتياق درراه رهبرانشان فدا مي كردند. درجامعه دموكراتيك امروز نيز، ما بايد آماده باشيم تا به همان گونه جان خود را درراه مردم فدا كنيم.البته تا زماني كه مردم به انحراف كشيده نشده باشند.
يك چنين انسان شجاعي از مرگ نمي هراسد وبه فكر شهرت وثروت خود نيست. رهايي از اين دلبستگي ها هدف من از« كيوكوشين كاي» است. اين نام به معني « انجمن جستجوي حقيقت نهايي » است. حقيقتي كه نه تنها
منجر به تكامل وپيشرفت در فنون كاراته، تعادل و وحدت ذهني مي شود بلكه در رفتار هاي ما نيز موثرخواهد بود..
اوس

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به مبدا، بنگر اگر طالب جاودانگي هستي. ( استاد مسلمان و فقيد وان زي پين )

Sosai Oyama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خانم« چياكواوياما» همسر سوساي اوياما در روز سه شنبه،6جون، ساعت4صبح، درگذشت. اينجانب با يك دنيا تاسف وتاثر اين رويداد غير منتظره را خدمت همه رزمي كاران دنيا وجامعه كاراته بالاخص كيوكوشين، تسليت
عرض مي كنم
اوس

آرشیتکت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام اوس.

تاریخچه کیوکوشین کاراته
قسمت پنجم

1977 /
کانچو اویاما به همراه 3 نفر دیگر از شاگردانش در اولین دوره مسابقات کاراته آزاد در استرالیا شرکت کرد.
سن سی میزوکوشی (M.Mhzukoshi )جهت تدریس کاراته به برزیل رفت.
اولین دوره مسابقات آزاد قهرمانی کیوکوشین در هاوایی برگزار شد. دو نفر از شرکت کنندگان ژاپنی به عناوینی دست یافتند.
ناکامورا جهت تدریس کیوکوشین به برزیل اعزام شد.
سمینار نمایندگان کیوکوشین کاراته در تو کیو برگزار شد.
مسابقات سراسری کیوکوشین در آفریقای جنوبی بر گزار شد.
دومین دوره مسابقات کاراته آزاد در لندن با حضور کانچو اویاما برگزار گردید.
کمپ تابستانی در منطقه شی زوکا انجام شد.
مجله انگلیسی زبان کیوکوشین کاراته ( Kyokushin Karate) و ماهنامه به زبان ژاپنی به نام کاراته قدرتی (Power Karate ) شروع به فعالیت نمودند.
نهمین دوره مسابقات سراسری کیوکوشین کاراته برگزار گردید. تاکاشی آزوما ، تاکیونا کایاما و ماکوتو ناکامورا به ترتیب عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

1978 /
مجله دست خدا شروع به کار کرد.
کانچو به مدت یک ماه به هنگ کنگ رفت، در دومین دوره مسابقات سراسری استرالیا
شرکت کرد و پس از ان در مسابقات ستاره ها در هاوایی شرکت جست و ژاپن در این مسابقات به مقام قهرمانی رسید.
دومین دوره مسابقات آزاد بریتانیا و دومین دوره مسابقات سراسری آفریقای جنوبی با حضور سوسای اویاما برگزار گردید.
آزوما و ساتو در کمپ تابستانی اروپا شرکت نمودند. اولین دوره مسابقات اروپایی در لندن و دهمین دوره مسابقات آزاد سراسری ژاپن انجام شد.
مسابقات سراسری مالزی و سپس سنگاپور با حضور سن پی و کاواباتا برگزار گردید.
دهمین دوره مسابقات سراسری کیوکوشین کاراته برگزار گردید.جوکونینومیا به مقام قهرمانی رسید، کیجی سنپی دوم شد و ماکوتوناکامورابه مقام سوم دست یافت.

1979 /

بسیاری از مسابقات در سراسر دنیا جهت انتخاب نفرات برتر به منظور شرکت در دومین دوره مسابقات جهانی کیوکوشین انجام شد.
سوسای به آمریکا مسافرت کرد.برنامه نمایشی بسیار جالبی توسط سوسای اویاما و تنی چند از هنرجویانش در سفارت روسیه در تو کیو اجرا گردید.
سه نفر از هونبو مبارزه یکصد نفره انجام دادند ولی توام با موفقیت نبود.
16 نفر از کمربند سیاههای هونبو جهت اجرای نمایشهای کاراته که توسط دو شرکت ژاپنی ترتیب داده شده بود به شهر اساکا مسافرت کردند.
در مسابقات ماه می توکیو ،ماکوتو ناکامورا عنوان قهرمانی را از آن خود کرد ، کیجی سنپی و تاکاشی آزوما به ترتیب عناوین دوم و سوم را از آن خود کردند.
دومین دوره مسابقات جهانی کیوکوشین کاراته در استادیوم بودوکان با حضور ورزشکارانی از 62 کشور جهان برگزار گردید. طی سه روز برگزاری این دوره از مسابقات ماکوتو ناکامورا طلا گرفت ، کیجی سنپی و ویلی ویلیامز به ترتیب عناوین دوم و سوم را کسب کردند.

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا در مورد كيو دو جوتسو و فوكي جوتسو توضيح دهيد

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
sorry, fonte farsi nasb nakardam hanooz , <win taze avaz kardam >

kyu jutsu honare tir andazi ba kaman hast , ke joze 18 honare samurai bode va ninja ham 36 honare asli shamele 18 honare samurai va 18 honar omomi ninja ro yad migereftan ke kyu jutsu ham joze ona bode

fuki jutsu
yeki az honar haye faarie ninja bode.
ke ba kar ba dart saro kar dashte
va in honare partabe soozan haye sami az lole haye kochik bambo boode

vasayel in kar fukiya va fuki bari hastan

che tozihe ezafe mikhay ta bedam ?
bara oon soale ghabliatam dar bare zanjir ha be idm pm bede ta javabe kaml taro bedam

cyb3r.ninja666

ya msn : [email protected]

بالا