sanaka
Registered User
برای کارتهای سری 3000 باید از نسخه 455 استفاده بشه فایلش رو آپلود کردم رمز فایل اسم یوزر خودم هست sanakaدرود دوستان
پیچیده ترین روش ممکن :
مدت زمان تلف شده 30 ثانیه .
حجم نرم افزار 60MB .
نرم افزار "سیستم تست خودکار حافظه" یا MATS (Memory Automated Test System) . این نرم افزار مخصوص کارتهای انویدیا هستش و ابتدا فقط توسط خود انویدیا استفاده میشد اما بعد مدتی از یه طریقی که برای ما مهم نیست به بیرون درز کرد . متس ورژنای مختلف داره که هر ورژن یک سری از کارتهارو پشتیبانی میکنه که تو عکسای زیر کاملا مشخصه .
مشاهده پیوست 1317266
مشاهده پیوست 1317265
من لینک دانلود ورژن 367.38.1 رو براتون قرار میدم که میتونید باهاش مموری گرافیکهای نسل 1000 و پایینتر تا نسل 600 رو تست کنید بجز 1050 و 1030 . البته شما میتونید با دانلود این کرک و انجام کاری که در ادامه میگم ورژن نرم افزارو به 400.184 ارتقا بدین و حتی مموری گرافیکهای نسل 2000 و 1660 و 1650 هم باهاش تست کنید . توصیه میکنم حتما ورژن نرم افزارو به 400.184 ارتقا بدین که حتی برای تست کارتهای مدل پایینتر مثل 1000 هم تست دقیقتری انجام بگیره .
روش استفاده از نرم افزار :
اول باید فایل mats.img رو با استفاده از نرم افزار Rufus بریزید رو فلش . نیازی هم نیست هیچ تنظیماتی برای روفوس تعیین کنید .
بعد فایل کرک رو از حالت فشرده خارج کنید که داخلش دوتا فایل به اسم mats و mods که هردو فایل باید کپی بشن تو آدرس زیر .
وارد درایو فلش بشین . بعد وارد پوشه "mods" بشین . بعد وارد پوشه "367.38.1" بشین و اون دو فایلو اینجا کپی کنید . از پیغامی هم که براتون میاد گزینه Replace انتخاب کنید تا این دو فایل جایگزین فایلهای قبلی بشن .
حالا باید فلشو بزنید به سیستم و باهاش بوت کنید . اما این عمل بوت باید بصورت CSM/Legacy انجام بشه نه UEFI . الان خیلی از بایوس ها Boot Mode روی حالت UEFI & Legacy/CSM هستش و موقع بوت هر دو نوع پشتیبانی میشه ولی اگر فقط رو حالت UEFI باشه به مشکل میخورید چون این نرم افزار بر پایه لینوکس هستش و فقط از طریق Legacy/CSM بوت میشه و شمارو تو یه محیط لینوکسی میبره . نگران این نباشید که من لینوکس بلد نیستم چون به محض بوت از روی فلش عمل تست باید بلافاصله بدون هیچ گونه تعامل با کاربر شروع و تموم بشه برای همینم بهش میگن سیستم تست خودکار حافظه .
بعد اتمام کار اگر پیغام PASS اومد یعنی حافظه گرافیک مشکلی نداره ولی اگر پیغام FAIL اومد یعنی حافظه گرافیک مشکل داره و برای اینکه ببینید تو کدوم چیپ و چه تعداد ارور وجود داره باید دستور report.txt تایپ کنید و اینتر کنید . عین عکسای زیر . حالا اینکه فهمیدن چیپ ایراد دار بر اساس خلاف عقربه های ساعته و باید با چه دستگاهی چه شابلونی تعویض بشه و هر کانال دوتا مجرا داره و هر مجرا سه تا کانال داره و این خطا چقدر تو نتیجه نرم افزار بنچمارک تاثیر داره دیگه اینا بدرد من مصرف کننده نمیخوره . چیزی که برای من خریدار معمولی مهمه اینه که بفهمم کارت تو محیط و شرایط نامناسبی بوده که به مموریش آسیب وارد شده باشه یا خیر .
مشاهده پیوست 1317272 مشاهده پیوست 1317273 مشاهده پیوست 1317274
یه نکته ای هم بگم الان بعضی از دوستان میان میگن این تست جامع نیست این تست نتیجش دروغه این تست کارت AMD پشتیبانی نمیکنه این تست خیلی حرفه ایه این تست .... . به حرف این دوستان که ترش کردن تا این تستو دیدن و خواستار هرچه زودتر بسته شدن تاپیک هستن اصلا توجه نکنید . اینا فقط میخوان پز تخصص بالاشونو بدن . ده بیست صفحه هم در مجموع دو تاپیک گفتن کارت گیم از کارت ماینی خطرناکتر که فقط میخندیدم به حرفاشون . من این تستو بهتون معرفی کردم اصلا نیازی هم نیست ادمین محترم hwt اجباریش کنن . اگر خواستین این تست رو از فروشنده درخواست کنید به داستانایی هم که بعد نتیجه FAIL قراره براتون بهم ببافه توجه نکنید . فکر نکنم این تست خیلی کم حجم 30 ثانیه ای سختتر از اون همه تست حجیم به مدت 30 دقیقه باشه .
توصیه میکنم موقع انجام تست کابلای ساتا از روی مادربرد جدا بشن همینطور دستگاهای USB حافظه دار . ضمنا برا تست گرافیکی که خروجی تصویر نداره باید از گرافیک آنبرد سیستم اینتل نسل 3 به بالا استفاده بشه . من اگر نسخه ای از این نرم افزار پیدا کردم که کارتای نسل 3000 هم ساپورت کنه قرار میدم حتما . بنظرم این تاپیک برای همیشه باز باشه تا اگر کسی چیزی میدونه در مورد تست گرافیک و دردش نمیگیره با بقیه به اشتراک بزار .
تست شده روی 3080

فایل های ضمیمه
Last edited: