• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین روش تست کارت گرافیک از نظر شما؟

کدام روش تست را برای کارت گرافیک از نظر شما مناسب تر است؟

• Total voters
    23
  • Poll closed .

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
ما کاری به عکس العمل فروشنده نداریم به عقل خودمون کار داریم .

تو مرحله اول شما تست هایی که تو این تاپیک گفته شده از فروشنده میخواهی بعدم خودت همون تست رو میگیری که بفهمی چراغ vga روشن میشه یا نه یا اینکه دوتا چیپ مموریش مشکل داره یا نه . اگه تو بازه زمانی مهلت تست به فروشنده گفتی کارت ایراد داره ازت قبول نکرد بهش امتیاز منفی میدی که دیگه کسی از اون فرد خرید نکنه .

اگر خارج از بازه مهلت تست گرافیک خراب شد که خب به این نتیجه میرسیم که گرافیک دست دوم نباید بخریم چون نمیتونیم بفهمیم ماین شده یا نه مگر اینکه فروشنده مغازه داشته باشه فاکتور رسمی با مهر بده که شیش ماه یا یک سال گارانتی میکنه که اون گارانتی هم باز خودت با عقلت باید تصمیم بگیری چقدر معتبره .

یادت باشه کسی که ازش خرید میکنی امتیازش بالا باشه فیدبک قرمز یا طوسی هم نداشته باشه . هرچی بالاتر امکان بوجود اومدن مشکل کمتر . الان باز ده نفر میان مثل شما میگن که من از یکی خرید کردم امتیازش بالا بوده به مشکل خوردم . خب پس چرا بهش امتیاز منفی نمیدی . چجوری میشه یکی بالای دویست امتیاز مثبت داشته باشه بیشتر از پنج سال هم از فعالیتش تو فروم بگذره هیچ امتیاز قرمز یا طوسی هم نداشته باشه اما دهتا گرافیک خراب تو فروم فروخته باشه .

فکراتو بکن ببین به چه چیزهایی باید توجه کنم که امکان به مشکل خوردنم تو خرید گرافیک از فروم خیلی کم بشه . اگه به این نتیجه رسیدی که نمیشه همچین کاری کرد گرافیک نخر .
ببینید کسی که این بلا سرش اومده نمیشناسم فقط یه کاربر ساده بوده که گول تاپیک دلال رو خورده(امتیازشونم بیشتر از شما نباشه کمتر نیست)به شخصه اصلا امتیاز رو دلیل بر اعتماد نمیدونم(داستان فروش اکانت)
گذاشتن تستها یک طرف بیشتر حرفم روی حرف فروشنده هست
گرافیک ماینی مفت از ماینر میخرید حداقل بزنید ماین شده

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
در صورتی که همچین موردی پیش بیاد دوستان فروشنده(دلال)عکس العمل شما چیه؟

این مورد نمیدونم از کجا نقل قول کردید ولی اگر با ریبال کردن مموری حل شده صرفا نمیشه نتیجه گرفت که کارت بدلیل اینکه "ماین" بوده آسیب دیده است...

ولی اجازه بدید از بعد دیگری به خرید گرافیک نگاه کنیم؟

اگر پدیده "ماین" وجود نداشت و به زمان های قدیم و خوب فروم بر می گشتیم قیمت یک گرافیک نهایتا چند درصد قیمت آکبند معامله میشد؟

نهایتا 30% درسته؟ حالا خریداری که اطلاع داره بالای 90% کارت های دست دوم ماین شده هستند و آن را به قیمتی بیش از کسر 30 درصد می خرد بنظر شما انتظارات ش باید در حد این مبلغ پرداختی باشد و یا مشابه داستان های قدیم از آن کارت انتظار داشته باشد؟

برای اینکه منظور بنده را متوجه باشید بنده چندی پیش از قصد! تاپیکی به عنوان "بهینه سازی کارت های ماین" درج کردم...حتی یک نفر هم در پرشین تولز برای بنده کارتی ارسال نکرد!

حکایت این دوستان مشابه افرادی است که یک خودرو را زیر قیمت عرف تهیه می کنند ولی برایشان جای تعجب، شگفتی و حتی ناراحتی است که بخواهند برای این خودرو خرجی بکنند!

خوب اگر این نگاه درست است دیگر چه انتظاری از دوستان فروشنده یا به قول شما دلال داریم؟ ایشان هم یک انسان هست مثل خریدار، فردی که کارت ماین میخرد و یک بازی سنگین را ران می کند و بعد مدتی یک هفته، یک ماه ...دچار مشکل می شود...انگشت اتهام صرفا بسوی فروشنده نیست.

امیدوارم واضح بیان کرده باشم.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
ببینید کسی که این بلا سرش اومده نمیشناسم فقط یه کاربر ساده بوده که گول تاپیک دلال رو خورده(امتیازشونم بیشتر از شما نباشه کمتر نیست)به شخصه اصلا امتیاز رو دلیل بر اعتماد نمیدونم(داستان فروش اکانت)
گذاشتن تستها یک طرف بیشتر حرفم روی حرف فروشنده هست
گرافیک ماینی مفت از ماینر میخرید حداقل بزنید ماین شده

این حرفهای صد من یه غاز دیگه دورش تموم شده

یکی بود نمیشناسمش
من خودم از یکی دیگه شنیدم
امتیازش بیشتر نباشه کمتر نیست
اسمشو بگو بشناسیم . مجبوری مگه دروغ بگی یکی بود امتیازش زیاد بود گرافیک خراب بهم داد . اگه خرید و فروش تو فرومو بلد نیستی دیگه اینجا خرید نکن برو از یه جا بخر که بهت بگن گرافیک ماین شده .

چطور ممکنه یکی امتیازش اندازه من باشه هیچ امتیاز قرمز یا طوسی نداشته باشه ده سالم اینجا مشغول خرید و فروش باشه اما ۲۰ تا گرافیک خراب به بقیه فروخته باشه و هیچ فیدبک منفی نگرفته باشه . حرف میزنی دوزار منطق پشتش باشه .

میگه بشخصه امتیازو دلیل بر اعتماد نمی‌دونم . پس چجوری تو فروم اعتماد می‌کنی سلطان ؟ به ما هم یاد بده . بیارم گفتم اگر نمیتونی متوجه بشی که گرافیک ماین شده است یا نه گرافیک نخر .

گرافیک ماینی خودش قیمتش مفت هست . نصف قیمت آکبنده . دیگه میخوای فروشنده چند از ماینر بخره بفروشه . اونم گرافیکی که عمرشو کرده و قراره بیستا بیستا خریده بشه از ماینر .

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
یکی مثل من خریدار باشم که این کارا براش سخته و تخصص و حوصله نداره باید چیکار کنه ؟

آقا یکی دو نفر هم بشن حکم یا واسطه کارت رو تست کنن یه هزینه ای بگیرن هم خوبه

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
این حرفهای صد من یه غاز دیگه دورش تموم شده

یکی بود نمیشناسمش
من خودم از یکی دیگه شنیدم
امتیازش بیشتر نباشه کمتر نیست
اسمشو بگو بشناسیم . مجبوری مگه دروغ بگی یکی بود امتیازش زیاد بود گرافیک خراب بهم داد . اگه خرید و فروش تو فرومو بلد نیستی دیگه اینجا خرید نکن برو از یه جا بخر که بهت بگن گرافیک ماین شده .

چطور ممکنه یکی امتیازش اندازه من باشه هیچ امتیاز قرمز یا طوسی نداشته باشه ده سالم اینجا مشغول خرید و فروش باشه اما ۲۰ تا گرافیک خراب به بقیه فروخته باشه و هیچ فیدبک منفی نگرفته باشه . حرف میزنی دوزار منطق پشتش باشه .

میگه بشخصه امتیازو دلیل بر اعتماد نمی‌دونم . پس چجوری تو فروم اعتماد می‌کنی سلطان ؟ به ما هم یاد بده . بیارم گفتم اگر نمیتونی متوجه بشی که گرافیک ماین شده است یا نه گرافیک نخر .

گرافیک ماینی خودش قیمتش مفت هست . نصف قیمت آکبنده . دیگه میخوای فروشنده چند از ماینر بخره بفروشه . اونم گرافیکی که عمرشو کرده و قراره بیستا بیستا خریده بشه از ماینر .
جواب سوالم این حرفای 100 من یه غاز نبود برادر
دلال شرف داشته باشه کارت ماین شده به اسم استفاده 1 ماه نمیندازه به ملت

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
جواب سوالم این حرفای 100 من یه غاز نبود برادر
دلال شرف داشته باشه کارت ماین شده به اسم استفاده 1 ماه نمیندازه به ملت

هیچکس تو هیچ جای دنیا نمیاد بگه ماست من ترش چون کلی آدم هست که واقعیتو نمیگن درنتیجه اونیکه راستگوئه باید منتظر بشه تا مثل سریالای شبکه آی فیلم خدا دستشو بگیره تا یه درآمدی داشته باشه که خدا هم تو واقعیت(نه سریال) هیچوقت دست کسیو نمیگیره چون بهمون عقل داده که این خودش از هزارتا دست گیری بهتره و اصلا چه دست گیری ای بهتر از دادن عقل .

من میگم آقا جان اگر سیستمی وجود نداره که ما بتونیم با اون سیستم گرافیک مطمئن و سالم بخریم خب اینکارو انجام ندیم . اگر قراره من پرتقال بخرم از وانتی که به احتمال ۵۰ درصد داخلش گندیده باشه و ۵۰ درصد سالم باشه بشینم از عقلم استفاده کنم ببینم پول بدم کیلویی ده تومن پرتقال از وانتی بخرم یا از میوه فروشی کیلو ۲۰ بخرم .

اگر این گرافیک های ماین شده توی بازار نبود شما یک گرافیک دست دومو باید خیلی بالاتر از قیمتای الان میخریدی اما خوب حالا که یک پوئن مثبت به تو داده شده اونم قیمت پایین(تقریبا نصف آکبند) گرافیک دست دومه در کنارش یک پوئن منفی هم باید بهت داده بشه که اونم ریسک خراب بودن گرافیکه مثلا از هر ۱۰ تا گرافیک ماین شده یکیش تو همون لحظه اول به مشکل میخوره یکیش یک ماه بعد دوتاش یک سال بعد و اون شیشتای بقیه میتونن چند سال راحت کار کنن . نمیشه که تو هم گرافیک ۳۰۸۰ بخری با قیمت عالی هم احتمال خرابیش کم باشه . شما تشریف ببر ولیعصر دست کن تو جیب مبارک ۴۰ میلیون پول بده یه گرافیک ۳۰۸۰ آکبند بخر بهت قول میدم ایراد نداشته باشه اما اگه میخوای دست دو بخری دوتا ۲۰ تومن بده دوتا ۳۰۸۰ ماین شده بگیره اولیه که سوخت از دومی استفاده کن . یه معادله سادست .

new(3080) = 2 * stock(3080)

بعد اینکه ما نمیتونیم به همه واسطه ها بگیم دلال همه آدمای دنیا که تولید کننده نیستن . حتی اون کسی هم که تولید میکنه مثل کمپانی ایسوز که نمیتونه خودش بیاد به ۸ میلیارد آدم روی کره زمین بفروشه باید به کلی واسطه بده اونا براش بفروشن که اونم برا رضای خدا کار نمیکنه یه پولی باید بگیرند . دلال به اونی میگن که یا وجودش اون بین کار لازم نیست و باعث بالا رفتن قیمت میشه یا اینکه قیمتو داره بیش از حد معقول بالا میبره و میشه با قیمت کمترم اونکارو انجام داد .

یه چیزی هم در مورد گرافیکای ماین شده بگم که حامد مددی هم تو پست 95 بدرستی اشاره کرد . ببین این گرافیکا حتما لازم نیست خازنشون ترکیده باشه یا جی پی یوشون سوخته باشه یا مموری شون ده هزار تا بلاک خراب داشته باشه از هفتا کانال مختلف که تصویر شطرنجی بشه . اینا یه سری ایرادات جزئی میبینن هشریتشون میاد پایین بعد گذاشته میشن برای فروش حالا ممکنه اون ایرادش مثل کارت شما تو روز اول مشخص بشه ممکنه روز هزارام مشخص بشه و ممکنه اصلاً یکی به قول حامد مددی هیچ وقت نفهمه اون اف پی اس دراپی که مگیره بخاطر ایراد مدار تغذیه گرافیک باشه و فکر کنه مثلاً تو اون قسمت از بازی که آبجکت ها زیاد میشن و گرافیک میره تو حالت فول لود و به مدار تغذیه فشار میاد اینجا بخاطر سنگینی بازیه که داره اف پی اس دراپ میگیره در حالی که اون گرافیک باید بتونه تو اون بخش بازی ۶۰ فریم رو استیبل رندر کنه . اون پست حامد کریمی رو خوندی که نوشته تو 20 تا تست تری دی مارک اگه اختلاف ۳ درصد بود یعنی رو مموری فشار هست یا اون پست مترجم که در مورد مجرا و کانال میگه .

اونجایی که من میگم شما اگه ده تا گرافیک بخری چهارتاش ممکنه ایراد داشته باشه شیشتاش ممکنه چند سال برات کار کنه حالا همون شیشتا هم که میخواد چند سال کار کنه همونم ایرادایی داره که شاید من و شما متوجه نشیم مثل این افت فریم .

یوزر مترجم یه مثالی در مورد ماشین گفت که وقتی ماشینی میخری که زیاد کار کرده باید یه سرویس روش انجام بدی منظورش تعویض خمیر و پد بود ولی درستش اینه : اون ماشینی(گرافیک ماینی) که ما میخریم و کلی کار کرده دیگه هیچ وقت مثل یه ماشین نو نمیشه اگر بخوای اینطور بشه باید مدار تغذیه - مموری - جی پی یو - هیت سینک - فن ها - برد و همه چیشو عوض کنی که عقلانی نیست .

Last edited:

miladazn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
هیچکس تو هیچ جای دنیا نمیاد بگه ماست من ترش چون کلی آدم هست که واقعیتو نمیگن
این توجیه مسخره اس. الان چون 4 نفر میان میگن 3060ti دارم خشک خشک قیمت 20 تومن . لطفا با گرافیک های ماین شده مقابسه نکنید بگیم خب پس بقیه هم بیان بگن گرافیک ما اکبنده تمیزه ماین نشده منتها از آسمون بهو 10 تا نازل شده برام بیام به شما بفروشم.

اینکه فروشنده های اینجا هم مثل دیوار رفتار کنن الگو بگیرن پس چه فرقی قرار داشته باشه. کارت خراب باشه یا مثل ماجرایی که الان میگم بشه فیدبک منفی پول منو برمیگردونه؟؟؟
همگی میدونیم این کارت های تو بازار همگی ماین شده ان. منتها این که یکی بیاد بگه 1 ماه ماین شده واقعا خنده داره. اونم دلالی که رفته از رو ریگ خریده بیاد درمورد گذشته کارت نظر بده.

درمورد فیدبک هم اینجا رو نمیدونم ولی تو لیون مواردی پیش اومد که کارت خریدم . فروشنده تست داد با دمای قطب جنوب. کارت رسید دستم دیدم تست مال اون کارت نبود. مرجوع کردم .ولی نتیجه اش تو بازار با ثبات الان میشه اینکه مورد بعدی رو باید 500 تومن گرون تر بخری. به هرکی هم شکایت ببری میگه خب کارت رو پس گرفته نمیشه فیدبک منفی داد.
آره اون نفر هم 200 تا فیدبک مثبت اینجا 200 تا هم اون فروم داره.

Last edited:

Teknesian

Registered User
لایک‌ها
251
ضمنا استارتر عزیز جای یه نرم افزار خوب تو لیست کمه
performance test حالت 2d 3d و یکسری تستهای computing و floating و ....

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
یکی مثل من خریدار باشم که این کارا براش سخته و تخصص و حوصله نداره باید چیکار کنه ؟

یادش بخیر ، یه بار آقای سعید حسینی برای معامله من و یه نفر دیگه اینکار انجام داد . سالهای دور ...
بسکه این بشر گله ، آقای حسینی مالک مجموعه لیون کامپیوتر ، که تو پی تی اکانت دارن .

OMiD.1080p

Registered User
لایک‌ها
240

به خریدار کاری نداره که
زحمتش با فروشنده س

واسطه هم توی این بازار مخصوصا گرافیک فکر خوبی نیست . یهو میبینی همه چی به پای واسطه نوشته شد . قطعه الکترونیکی این حرف ها حالیش نیست. الان داره مثل بنز کار می‌کنه ، یهو میبینی خاموش شد دیگه بالا نیومد .

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
من تا یک هفته دیگه این تاپیک رو تمدید میکنم

درود
امروز 8 مارچ است، در سال جدید رویه جدیدی مبنی بر اجبار درج تست را خواهیم داشت؟ اگر کمکی از بنده هم ساخته است میتوانم در نقش واسطه به پرشین هم کمک کنم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
درود
امروز 8 مارچ است، در سال جدید رویه جدیدی مبنی بر اجبار درج تست را خواهیم داشت؟ اگر کمکی از بنده هم ساخته است میتوانم در نقش واسطه به پرشین هم کمک کنم.
فعلا بچه مچه تو فروم زیاد ه و من هنوز دارم سر چیزهای عادی وقتم رو با یک سری کاربر زبون نفهم حروم میکنم . تا این موارد حل نشه قوانین جدیدی نمیزارم . هنوز یک عده در حالت عادی بعد از چند سال فعالیت نمیتونن یک تاپیک درست حسابی داشته باشند.

Teknesian

Registered User
لایک‌ها
251
فعلا بچه مچه تو فروم زیاد ه و من هنوز دارم سر چیزهای عادی وقتم رو با یک سری کاربر زبون نفهم حروم میکنم . تا این موارد حل نشه قوانین جدیدی نمیزارم . هنوز یک عده در حالت عادی بعد از چند سال فعالیت نمیتونن یک تاپیک درست حسابی داشته باشند.
خود کرده را تدبیر نیست
وقتی پیام میدیم به مدیر که مزایده نمیتونه خارج از انجمن در جریان باشه استارتر حق گذاشتن قوانین شخصی نداره بعد میگن به شما ربطی نداره
میشه عاقبت فعلی فروم همین الان چند تا از این تاپیک ها در حال فعالیت هستن

OMiD.1080p

Registered User
لایک‌ها
240
وقتی پیام میدیم به مدیر که مزایده نمیتونه خارج از انجمن در جریان باشه استارتر حق گذاشتن قوانین شخصی نداره بعد میگن به شما ربطی نداره
درسته
طرف مزایده گذاشته .
بعد که برنده میشی ، میاد میگه تو دیوار فروش رفت
.

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
شخصا اعتقاد دارم برای بهبود بازارچه ایجاد قوانین جدید موثر خواهد بود ولی از سویی شاید @hwt عزیز هم در حجم اتفاقات، گقتگو ها، مجادله ها و یا گزارش های کسی مثل مترجم بحق خسته شده باشند، در هر صورت هر طور که صلاح است برای انجمن پیش آید.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اول راجب مزایده بگم متاسفانه نصف بیشتر کاربران هیچ گونه رعایت اصولی در زدن تاپیک ها ندارند . من شخصا با مزایده مخالفم اما به هر حال قوانینی براش تعریف شده که اکثرا بهانه و راه دور زدنش رو یاد گرفتن در نتیجه من اعمال نظری بابت مدیریت در بحث مزایده فعلا ندارم تا بعدا سر فرصت راه در رو های مزایده رو با مشورت همدیگه اصلاح کنیم
در مورد تاپیک هایی مثل این جریان قوانین جدید واقعیتش اینه هدف بهبود وضعیت فروم هست اما یک شرط لازم وجود داره اونم اینه که بعضی کاربران قدیمی به خاطر سهل انگاری های امثال بنده در مدیریت به شدت باهاشون برخورد بشه که تا الان نشده و هر چی مدارا هم میکنیم فایده نداره.
از این به بعد دوستان خواهشا کل قوانین بخش سخت افزار رو بخونن . بعد تاپیک بزنن حتی اگر خیلی هم قدیمی هستین یک بار بخونین.
من واقعیتش هیچ تمایلی ندارم با همکاران و رفقای خودم برخورد بیخودی داشته باشم اما برای احترام به همدیگه و به همه ی کاربران لطفا قوانین رو اجرا کنید در غیر این صورت هر گونه اخطار و بن لحظه ای رو اگر باهاش مواجه شدن شوکه نشید که چرا و چطور. چون من تذکرات رو قبلا به اکثر کاربران قدیمی در تاپیکهاشون دادم و واقعا و بی دلیل دارند یک عده همون اشکالات رو مجددا تکرار میکنن و واقعا این دیگه قابل پذیرش نیست.
ان شالله اگر همکاری لازم دیده شد قوانین مزایده و قانون اجرایی برای کارت گرافیک هم سعی میکنیم به خوبی اجرا کنیم تا محیط بهتری برای خرید و فروش داشته باشیم.

miladazn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
درسته
طرف مزایده گذاشته .
بعد که برنده میشی ، میاد میگه تو دیوار فروش رفت
.
باز شرف داره به مزایده ایسام. که یک هفته طول میدن اخرشم واریز هم کنی طرف میتونه نفرسته

Adobe Audition

Registered User
لایک‌ها
89
پیشنهاد میکنم گرفتن فیلم کامل از تست قطعه هایی با قیمت 10+ میلیون تومان با نرمافزارهایی مثل OCCT و... اجباری بشود و نرمافزارهایی برای کاهش حجم فیلم بدون صدا هم معرفی بشوند

OMiD.1080p

Registered User
لایک‌ها
240
متاسفانه ، خیلی از فروشندگان فروم
توی تاپیک فروش گرافیک هاشون
نمیگن که گرافیک ماین شده ست.
حتما باید ازشون بپرسی ، آیا گرافیک ماین شده ست ؟ که بعد بگن آره ، یک ماه در شرایط ایده‌آل :censored:
من خودم قبلا گرافیک ماین شده خرید داشتم و فروشنده هم گفته بود بهم . راضیم از خرید .
ولی اگر فروشنده اعلام نکنه ترجیح یا خرید نکنم یا مرجوع کنم ( بعد از خرید که متوجه بشم )

آقا توی تاپیک فروش گرافیک
باید فروشنده مشخص کنه ماین شده یا نشده بودن گرافیکو

بالا