جواب سوالم این حرفای 100 من یه غاز نبود برادر
دلال شرف داشته باشه کارت ماین شده به اسم استفاده 1 ماه نمیندازه به ملت
هیچکس تو هیچ جای دنیا نمیاد بگه ماست من ترش چون کلی آدم هست که واقعیتو نمیگن درنتیجه اونیکه راستگوئه باید منتظر بشه تا مثل سریالای شبکه آی فیلم خدا دستشو بگیره تا یه درآمدی داشته باشه که خدا هم تو واقعیت(نه سریال) هیچوقت دست کسیو نمیگیره چون بهمون عقل داده که این خودش از هزارتا دست گیری بهتره و اصلا چه دست گیری ای بهتر از دادن عقل .
من میگم آقا جان اگر سیستمی وجود نداره که ما بتونیم با اون سیستم گرافیک مطمئن و سالم بخریم خب اینکارو انجام ندیم . اگر قراره من پرتقال بخرم از وانتی که به احتمال ۵۰ درصد داخلش گندیده باشه و ۵۰ درصد سالم باشه بشینم از عقلم استفاده کنم ببینم پول بدم کیلویی ده تومن پرتقال از وانتی بخرم یا از میوه فروشی کیلو ۲۰ بخرم .
اگر این گرافیک های ماین شده توی بازار نبود شما یک گرافیک دست دومو باید خیلی بالاتر از قیمتای الان میخریدی اما خوب حالا که یک پوئن مثبت به تو داده شده اونم قیمت پایین(تقریبا نصف آکبند) گرافیک دست دومه در کنارش یک پوئن منفی هم باید بهت داده بشه که اونم ریسک خراب بودن گرافیکه مثلا از هر ۱۰ تا گرافیک ماین شده یکیش تو همون لحظه اول به مشکل میخوره یکیش یک ماه بعد دوتاش یک سال بعد و اون شیشتای بقیه میتونن چند سال راحت کار کنن . نمیشه که تو هم گرافیک ۳۰۸۰ بخری با قیمت عالی هم احتمال خرابیش کم باشه . شما تشریف ببر ولیعصر دست کن تو جیب مبارک ۴۰ میلیون پول بده یه گرافیک ۳۰۸۰ آکبند بخر بهت قول میدم ایراد نداشته باشه اما اگه میخوای دست دو بخری دوتا ۲۰ تومن بده دوتا ۳۰۸۰ ماین شده بگیره اولیه که سوخت از دومی استفاده کن . یه معادله سادست .
new(3080) = 2 * stock(3080)
بعد اینکه ما نمیتونیم به همه واسطه ها بگیم دلال همه آدمای دنیا که تولید کننده نیستن . حتی اون کسی هم که تولید میکنه مثل کمپانی ایسوز که نمیتونه خودش بیاد به ۸ میلیارد آدم روی کره زمین بفروشه باید به کلی واسطه بده اونا براش بفروشن که اونم برا رضای خدا کار نمیکنه یه پولی باید بگیرند . دلال به اونی میگن که یا وجودش اون بین کار لازم نیست و باعث بالا رفتن قیمت میشه یا اینکه قیمتو داره بیش از حد معقول بالا میبره و میشه با قیمت کمترم اونکارو انجام داد .
یه چیزی هم در مورد گرافیکای ماین شده بگم که حامد مددی هم تو پست 95 بدرستی اشاره کرد . ببین این گرافیکا حتما لازم نیست خازنشون ترکیده باشه یا جی پی یوشون سوخته باشه یا مموری شون ده هزار تا بلاک خراب داشته باشه از هفتا کانال مختلف که تصویر شطرنجی بشه . اینا یه سری ایرادات جزئی میبینن هشریتشون میاد پایین بعد گذاشته میشن برای فروش حالا ممکنه اون ایرادش مثل کارت شما تو روز اول مشخص بشه ممکنه روز هزارام مشخص بشه و ممکنه اصلاً یکی به قول حامد مددی هیچ وقت نفهمه اون اف پی اس دراپی که مگیره بخاطر ایراد مدار تغذیه گرافیک باشه و فکر کنه مثلاً تو اون قسمت از بازی که آبجکت ها زیاد میشن و گرافیک میره تو حالت فول لود و به مدار تغذیه فشار میاد اینجا بخاطر سنگینی بازیه که داره اف پی اس دراپ میگیره در حالی که اون گرافیک باید بتونه تو اون بخش بازی ۶۰ فریم رو استیبل رندر کنه . اون پست حامد کریمی رو خوندی که نوشته تو 20 تا تست تری دی مارک اگه اختلاف ۳ درصد بود یعنی رو مموری فشار هست یا اون پست مترجم که در مورد مجرا و کانال میگه .
اونجایی که من میگم شما اگه ده تا گرافیک بخری چهارتاش ممکنه ایراد داشته باشه شیشتاش ممکنه چند سال برات کار کنه حالا همون شیشتا هم که میخواد چند سال کار کنه همونم ایرادایی داره که شاید من و شما متوجه نشیم مثل این افت فریم .
یوزر مترجم یه مثالی در مورد ماشین گفت که وقتی ماشینی میخری که زیاد کار کرده باید یه سرویس روش انجام بدی منظورش تعویض خمیر و پد بود ولی درستش اینه : اون ماشینی(گرافیک ماینی) که ما میخریم و کلی کار کرده دیگه هیچ وقت مثل یه ماشین نو نمیشه اگر بخوای اینطور بشه باید مدار تغذیه - مموری - جی پی یو - هیت سینک - فن ها - برد و همه چیشو عوض کنی که عقلانی نیست .