دوست عزیز شما که دستی بر آتش داری
این عسل ها رو گرم می کنید؟ یا گرم نکرده می فروشین؟
سلام
معمولا عسلهای من اونقدری دستم نمیمونه که رس ببنده و بنابراین نیازی به گرم کردنش ندارم
ولی اگر بمونه و رس ببنده اگر مشتری رس بسته رودوست داشت که همونطوری بهش میدم اگر نه خوب گرمش میکنم!
این گرما زیاد نیست و باید غیر مستقیم باشه (ظرف عسل رو در یک ظرف آب میگذاریم مدتی روی گاز آب گرم شده و عسل را گرم کند خیلی زود رس ها شل میشوند)
ولی عسلهای ما بسته به نوع نگهداری و شرایط محیطی بالای یکسال که ازش بگذره رس بستن رو شروع میکنه
رس بستن به نوع گل های منطقه ، رطوبت منطقه و شرایط نگهداری بستگی داره مثلا اگر در ظرفی باشه که هوا نکشه تا چند سال بعد هم رس نمیکنه البته این حرفها تجربی هست و شاید دلایل دیگری هم داشته باشه که من بی اطلاع هستم (مثلا ممکنه وجود گرده گل در عسل باعث زودتر رس کردش بشه)
دوست عزیز در مورد تشخیص تقلبی نوشتن اگر گرده گل در عسل باشد طبیعی و ... دوستان عزیزم امروز اگر کسی تقلب بکند همه شرایط را در نظر میگیرد به کیف پولهای طرح چرم که در بازار هست نگاه کنید اگر آتش بزنید متوجه میزنید چرم نیست امااز ظاهرش نمیشود حتی پرز پشت چرم و حتی بوی چرم طبیعی را دارد!!!
فرض کند بنده 100 کیلو شکر را در آب بریزم و حل و هم کمی هم عسل به آن بزنم (روش تهیه عسل تقلبی) بعد هم کمی گرده گل یا موم خرد شده در آن بریزم حالا شما باور میکنید طبیعی است ؟! گرده دارد - موم دارد - بوی عسل هم میدهد!!
اگر متقلب ناشی باشد بله میشود عسل تقلبی را تشخیص داد ...