برگزیده های پرشین تولز

بهترین عسل طبیعی مال کجای ایران هست؟

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
دوستان همین چند روز پیش توی شبکه استانی اصفهان در مورد اصل بودن عسل توضیح دادن
یکی از مشخصه ها این بود که عسل طبیعی باید شکرک بزنه
بقیشو یادم نیست :دی

خب الان يه بحثي داشتيم تو خونه درباره عسل طبيعي و شكرك. پدرم گفت اين عسلهايي كه شكرك مي زنند و مثلا طبيعي هم بوده اند به خاطر اين بوده كه به زنبورهاي پرورشي اومدن آب شكر دادند. اين كه عسل خونگي ما هيچوقت تا الان نديديم شكرك بزنه به خاطر اينه كه زنبورها پرورشي كه نبودند، تغذيه طبيعي خودشون رو داشتند و كسي بهشون آب شكر نداده! :D
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
در ضمن، عسل طبيعي هر چه قديميتر بشه رنگش تيره تر ميشه ولي باز شكرك نمي زنه.

پ ن. در راستاي جلوگيري از طولاني تر شدن اون پست، يه پست ديگه زدم! :D
 

ailasam

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2009
نوشته‌ها
242
لایک‌ها
18
محل سکونت
تهران
اقوام ما کندو داشتن

دلت نخواد من انواع عسل اصل رو خوردم

به تفکیک عسل داشتن

عسل گلهای بهاری ، عسل پرتغال ، عسل آویشن و ...

به نظرم خوشمزه ترین عسل آویشن هست
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
اقوام ما کندو داشتن

دلت نخواد من انواع عسل اصل رو خوردم

به تفکیک عسل داشتن

عسل گلهای بهاری ، عسل پرتغال ، عسل آویشن و ...

به نظرم خوشمزه ترین عسل آویشن هست

چه جالب! :happy: حالا عسل خونه ما معلوم نيست كدومه چون تو باغچه هاي حياطمون هم درخت نارنج داريم، هم توت و هم انار! گل هم ، گل كاغذي، نرگس، ناز، ولي بيشتر از همه پريوش! زنبورها هم بين همه اينها در نوسانند! :D
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
47
محل سکونت
نارمک
ببخشید تاپیک قدیمی رو میکنم ! دیدم در مورد شکرک و عسل نوشتید میخواستم نکته ای رو خدمتتون عرض کنم
در عسل طبیعی حالتی وجود دارد که هر چند به آن شکر گفته میشود اما اسم واقعی آن رس بستن هست در حالت رس بستن عسل از زیر شروع میکند به تغییر شکل دادن و چیزی شبیه روغن جامد میشود (از نظر قیافه)
از زیر و شبیه یک کوه شروع میشود و رشد میکند تا تمام ظرف را بگیرد
این حالت یک تفاوت اساسی با شکرک زدن دارد شکرک زدن از رو انجام میشود نه از زیر ... در محلول های آب و شکر اگر آب تبخیر شود شکر محلول محدد متبلور میشود (دوباره شکل شکر به خود میگیرد) این آب تبخیر شدن از رو انجام میشود و عمل شکرک از رو اتفاق می افتد


تفاوت دوم
در شکرک زدن چون بخاطر تبخیر آب بوجود می اید اگر محلول را حرارت دهید تبخیر بیشتر شده و شکرک بیشتر میشود (باز هم از رو) اما در رس بستن که در عسل طبیعی اتفاق می افتد با حرارت دادن عسل به حالت اوی برمیگردد (از حالت شبیه روغن جامد خارج شده و دوباره مایعی روان و یکدست میشود)

نکته : بسیاری از افراد عسل رس بسته را بیشتر دوست دارند (چر؟) به نظرشان خوشمزه تر می آید و اینکه استفاده از آن راحت تر است مثلا وقتی میخواهید با قاشق از ظرف بردارید چکه نمیکند

در پایان : به عنوان کسی که در زنبورستان رفته ام و آمده ام و ... واقعا روشی که بتوان از ظاهر عسل به طبیعی بودن آن پی برد سراغ ندارم . بهترین راه آزمایشگاه است.
 

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 سپتامبر 2008
نوشته‌ها
7,235
لایک‌ها
18,128
سن
38
محل سکونت
اصفهان
ببخشید تاپیک قدیمی رو میکنم ! دیدم در مورد شکرک و عسل نوشتید میخواستم نکته ای رو خدمتتون عرض کنم
در عسل طبیعی حالتی وجود دارد که هر چند به آن شکر گفته میشود اما اسم واقعی آن رس بستن هست در حالت رس بستن عسل از زیر شروع میکند به تغییر شکل دادن و چیزی شبیه روغن جامد میشود (از نظر قیافه)
از زیر و شبیه یک کوه شروع میشود و رشد میکند تا تمام ظرف را بگیرد
این حالت یک تفاوت اساسی با شکرک زدن دارد شکرک زدن از رو انجام میشود نه از زیر ... در محلول های آب و شکر اگر آب تبخیر شود شکر محلول محدد متبلور میشود (دوباره شکل شکر به خود میگیرد) این آب تبخیر شدن از رو انجام میشود و عمل شکرک از رو اتفاق می افتد


تفاوت دوم
در شکرک زدن چون بخاطر تبخیر آب بوجود می اید اگر محلول را حرارت دهید تبخیر بیشتر شده و شکرک بیشتر میشود (باز هم از رو) اما در رس بستن که در عسل طبیعی اتفاق می افتد با حرارت دادن عسل به حالت اوی برمیگردد (از حالت شبیه روغن جامد خارج شده و دوباره مایعی روان و یکدست میشود)

نکته : بسیاری از افراد عسل رس بسته را بیشتر دوست دارند (چر؟) به نظرشان خوشمزه تر می آید و اینکه استفاده از آن راحت تر است مثلا وقتی میخواهید با قاشق از ظرف بردارید چکه نمیکند

در پایان : به عنوان کسی که در زنبورستان رفته ام و آمده ام و ... واقعا روشی که بتوان از ظاهر عسل به طبیعی بودن آن پی برد سراغ ندارم . بهترین راه آزمایشگاه است.

1- عسل طبیعی شکرک نمیزنه (البته در بعضی مناطق که توی زمستون گل کمتر پیدا میشه زنبوردارایی هم که حتی عسل طبیعی تولید میکنن مجبورن که در طول زمستون به زنبوراشون آب شکر بدن بخوره)

2- طبیعی بودن عسل ربطی به شفافیت و یا تیرگی عسل نداره ... بسته به فصل ، نوع زنبور، گلهای محیط و ... هسل میتونه شفاف یا تیره باشه

3- یکی از راههای تشخیص عسل طبیعی اینه که اگه مثلا انگشتتو کردی داخل عسل و آوردی بالا ، وقتی عسل شروع به ریختن از انگشتت میکنه موقع قطع شدن باید عسل آویزون شده تا نزدیک انگشتت بیاد بالا ....

4- عسل هر چقدر سنگین تر باشه طبیعی تره ... مثلا در مورد عسل کوهستان که یکی از بهترین انواع عسله ، احتمالا خوردن بیش از یکی دو قاشق ازش برای ماها امکان پذیر نیست .... به خاطر شیرینی بسیار زیاد به اصطلاح گلو رو میزنه و همون یه قاشق به اندازه یه وعده ی غذایی انرژی ایجاد میکنه.
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
14
محل سکونت
Iran
ببخشید تاپیک قدیمی رو میکنم ! دیدم در مورد شکرک و عسل نوشتید میخواستم نکته ای رو خدمتتون عرض کنم
در عسل طبیعی حالتی وجود دارد که هر چند به آن شکر گفته میشود اما اسم واقعی آن رس بستن هست در حالت رس بستن عسل از زیر شروع میکند به تغییر شکل دادن و چیزی شبیه روغن جامد میشود (از نظر قیافه)
از زیر و شبیه یک کوه شروع میشود و رشد میکند تا تمام ظرف را بگیرد
این حالت یک تفاوت اساسی با شکرک زدن دارد شکرک زدن از رو انجام میشود نه از زیر ... در محلول های آب و شکر اگر آب تبخیر شود شکر محلول محدد متبلور میشود (دوباره شکل شکر به خود میگیرد) این آب تبخیر شدن از رو انجام میشود و عمل شکرک از رو اتفاق می افتد


تفاوت دوم
در شکرک زدن چون بخاطر تبخیر آب بوجود می اید اگر محلول را حرارت دهید تبخیر بیشتر شده و شکرک بیشتر میشود (باز هم از رو) اما در رس بستن که در عسل طبیعی اتفاق می افتد با حرارت دادن عسل به حالت اوی برمیگردد (از حالت شبیه روغن جامد خارج شده و دوباره مایعی روان و یکدست میشود)

نکته : بسیاری از افراد عسل رس بسته را بیشتر دوست دارند (چر؟) به نظرشان خوشمزه تر می آید و اینکه استفاده از آن راحت تر است مثلا وقتی میخواهید با قاشق از ظرف بردارید چکه نمیکند

در پایان : به عنوان کسی که در زنبورستان رفته ام و آمده ام و ... واقعا روشی که بتوان از ظاهر عسل به طبیعی بودن آن پی برد سراغ ندارم . بهترین راه آزمایشگاه است.

عسل طبیعی رو می شه از بو - مزه - گرفتن در نور - وجود گرده گل در آن شناخت

عسل طبیعی رس می بنده . عسل طبیعی اونقدر خوشمزه است که هی دوست داری با کره بشینی بخوری!


عسل طبیعی اگه چند گیاهه باشه بهتره عسل تک گیاهه بیشتر مصارف درمانی داره
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
14
محل سکونت
Iran
1- عسل طبیعی شکرک نمیزنه (البته در بعضی مناطق که توی زمستون گل کمتر پیدا میشه زنبوردارایی هم که حتی عسل طبیعی تولید میکنن مجبورن که در طول زمستون به زنبوراشون آب شکر بدن بخوره)

2- طبیعی بودن عسل ربطی به شفافیت و یا تیرگی عسل نداره ... بسته به فصل ، نوع زنبور، گلهای محیط و ... هسل میتونه شفاف یا تیره باشه

3- یکی از راههای تشخیص عسل طبیعی اینه که اگه مثلا انگشتتو کردی داخل عسل و آوردی بالا ، وقتی عسل شروع به ریختن از انگشتت میکنه موقع قطع شدن باید عسل آویزون شده تا نزدیک انگشتت بیاد بالا ....

4- عسل هر چقدر سنگین تر باشه طبیعی تره ... مثلا در مورد عسل کوهستان که یکی از بهترین انواع عسله ، احتمالا خوردن بیش از یکی دو قاشق ازش برای ماها امکان پذیر نیست .... به خاطر شیرینی بسیار زیاد به اصطلاح گلو رو میزنه و همون یه قاشق به اندازه یه وعده ی غذایی انرژی ایجاد میکنه.

همه ی اینها که گفتی اشتباهه !


:lol:
 

mehdidj

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,190
لایک‌ها
14
محل سکونت
Iran
ببخشید تاپیک قدیمی رو میکنم ! دیدم در مورد شکرک و عسل نوشتید میخواستم نکته ای رو خدمتتون عرض کنم
در عسل طبیعی حالتی وجود دارد که هر چند به آن شکر گفته میشود اما اسم واقعی آن رس بستن هست در حالت رس بستن عسل از زیر شروع میکند به تغییر شکل دادن و چیزی شبیه روغن جامد میشود (از نظر قیافه)
از زیر و شبیه یک کوه شروع میشود و رشد میکند تا تمام ظرف را بگیرد
این حالت یک تفاوت اساسی با شکرک زدن دارد شکرک زدن از رو انجام میشود نه از زیر ... در محلول های آب و شکر اگر آب تبخیر شود شکر محلول محدد متبلور میشود (دوباره شکل شکر به خود میگیرد) این آب تبخیر شدن از رو انجام میشود و عمل شکرک از رو اتفاق می افتد


تفاوت دوم
در شکرک زدن چون بخاطر تبخیر آب بوجود می اید اگر محلول را حرارت دهید تبخیر بیشتر شده و شکرک بیشتر میشود (باز هم از رو) اما در رس بستن که در عسل طبیعی اتفاق می افتد با حرارت دادن عسل به حالت اوی برمیگردد (از حالت شبیه روغن جامد خارج شده و دوباره مایعی روان و یکدست میشود)

نکته : بسیاری از افراد عسل رس بسته را بیشتر دوست دارند (چر؟) به نظرشان خوشمزه تر می آید و اینکه استفاده از آن راحت تر است مثلا وقتی میخواهید با قاشق از ظرف بردارید چکه نمیکند

در پایان : به عنوان کسی که در زنبورستان رفته ام و آمده ام و ... واقعا روشی که بتوان از ظاهر عسل به طبیعی بودن آن پی برد سراغ ندارم . بهترین راه آزمایشگاه است.

دوست عزیز شما که دستی بر آتش داری

این عسل ها رو گرم می کنید؟ یا گرم نکرده می فروشین؟
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
47
محل سکونت
نارمک
دوست عزیز شما که دستی بر آتش داری

این عسل ها رو گرم می کنید؟ یا گرم نکرده می فروشین؟

سلام
معمولا عسلهای من اونقدری دستم نمیمونه که رس ببنده و بنابراین نیازی به گرم کردنش ندارم
ولی اگر بمونه و رس ببنده اگر مشتری رس بسته رودوست داشت که همونطوری بهش میدم اگر نه خوب گرمش میکنم!
این گرما زیاد نیست و باید غیر مستقیم باشه (ظرف عسل رو در یک ظرف آب میگذاریم مدتی روی گاز آب گرم شده و عسل را گرم کند خیلی زود رس ها شل میشوند)
ولی عسلهای ما بسته به نوع نگهداری و شرایط محیطی بالای یکسال که ازش بگذره رس بستن رو شروع میکنه
رس بستن به نوع گل های منطقه ، رطوبت منطقه و شرایط نگهداری بستگی داره مثلا اگر در ظرفی باشه که هوا نکشه تا چند سال بعد هم رس نمیکنه البته این حرفها تجربی هست و شاید دلایل دیگری هم داشته باشه که من بی اطلاع هستم (مثلا ممکنه وجود گرده گل در عسل باعث زودتر رس کردش بشه)

دوست عزیز در مورد تشخیص تقلبی نوشتن اگر گرده گل در عسل باشد طبیعی و ... دوستان عزیزم امروز اگر کسی تقلب بکند همه شرایط را در نظر میگیرد به کیف پولهای طرح چرم که در بازار هست نگاه کنید اگر آتش بزنید متوجه میزنید چرم نیست امااز ظاهرش نمیشود حتی پرز پشت چرم و حتی بوی چرم طبیعی را دارد!!!
فرض کند بنده 100 کیلو شکر را در آب بریزم و حل و هم کمی هم عسل به آن بزنم (روش تهیه عسل تقلبی) بعد هم کمی گرده گل یا موم خرد شده در آن بریزم حالا شما باور میکنید طبیعی است ؟! گرده دارد - موم دارد - بوی عسل هم میدهد!!
اگر متقلب ناشی باشد بله میشود عسل تقلبی را تشخیص داد ...
 

mdaastani

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2010
نوشته‌ها
166
لایک‌ها
22
تاپیک قدیمیه ببخشید
اما به نظرم میمند فارس هم عسلای خوبی داره
مخصوصا اردیبهشت ماه
چون دیگه خبری از شکرک نیست و همش گله
 

MyLGcookie

Registered User
تاریخ عضویت
22 آپریل 2012
نوشته‌ها
3,015
لایک‌ها
446
سن
27
محل سکونت
البرز، کرج
عسل سوغات لرستانه
اونجا بريد حتما عسل هاي خوبي پيدا مي كنيد
بخصوص عسل هاي گرين وگاماسياب . همه هم طبيعي

کاملا درسته
یکیاز بهترین عسل ها مال لرستانه
 

hamidjoon1366

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2011
نوشته‌ها
512
لایک‌ها
507
سن
36
والا میگند عسل شهر ما از همه ی عسل ها بهتره. خوانسار
چون اشنا هم داریم رسما عسل خوب گیرمون میاد. البته نه 100 در 100 طبیعی چون که کلا همچین عسلی اصلا دیگه تولید نمیشه اما حدود 90 درصدش ر ما میخریم. این عسلهایی که تو بازار هست 20 درصد هم طبیعی نیست
 

.:smr:.

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,133
لایک‌ها
4,964
محل سکونت
tehran
والا میگند عسل شهر ما از همه ی عسل ها بهتره. خوانسار
چون اشنا هم داریم رسما عسل خوب گیرمون میاد. البته نه 100 در 100 طبیعی چون که کلا همچین عسلی اصلا دیگه تولید نمیشه اما حدود 90 درصدش ر ما میخریم. این عسلهایی که تو بازار هست 20 درصد هم طبیعی نیست

فوق العاده تایید میشه بهترین عسل برای خوانسار هستش عسل بی نظیره و البته گرون ...
 

kiyarashasadi

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2009
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
1
سلام
من خودم تو این قضیه خیلی حساس بودم تا پارسال رفتیم اردبیل برای کوهنوردی رفتیم کوه که اونجا کندو دیدیم سرتون رو درد نیارم 5 کیلو از اون بنده خدا عسل گرفتیم آوردیم تهران همه تعریف کردم بعد یکی از دوستام که میرفت عراق برای تجارت یک نمونه از این عسل رو هم داد آزمایش که دید میزان ساکاروز زیر 1 بود از اون به بعد ما اون بنده خدا را به خیلی ها معرفی کردم که همه هم راضی بودن چون واقعا همه مشتریهاش میرن از کندو درمیاره بهشون میده ولی خوب جدیدا مثل اینکه تهرانم بخواهید براتون میفرسته اینم تلفنش هست 09146812134 فیروز خوش اخلاق
 

gulmish

Registered User
تاریخ عضویت
12 مارس 2013
نوشته‌ها
2,138
لایک‌ها
4,458
همش اب شكره.حيف پول كه بريزي تو حلق اينا
 

farahabad

Registered User
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2012
نوشته‌ها
766
لایک‌ها
145
محل سکونت
تهران
یکی از فامیلهای ما توی شهرستان سالهاست زنبورداری میکنه.و از نزدیک در جریان کم و کیف کارش بودم. پیشنهاد من اینه:
عسل خوب میخوایید تهیه کنید از آدم مطمین تهیه کنید که درصد شکرش کمتر باشه.
دنبال عسل50% تا 100% طبیعی نباشید چون گیر نمیاد و اگر هم گیر آوردید قیمتش خیلی بالاست.
عسل طبیعی داخل محیط یخچال حتما شکرک میزنه. و این دلیل بر نامرغوب بودن عسل نیست.
عسل شهر سرعین و دامنه های سبلان مرغوب تر از سایر جاها هست.اگر گذرتون به سرعین افتاد حتما صبحانه سرشیر و عسل رو بزنید به بدن و معجزه ش رو همون روز ببینید.
 
بالا