برگزیده های پرشین تولز

بهترین عسل طبیعی مال کجای ایران هست؟

آوانگارد

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژانویه 2003
نوشته‌ها
1,499
لایک‌ها
482
سن
40
محل سکونت
تـ هـ ـر ا ن
من از یه دوستی که زنبورداره تو روستای ارجستان (نزدیک سرعین) میگیرم. یه 10 سالی میشه. واقعا راضی هستم
 

soheyl_ppc

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2009
نوشته‌ها
1,466
لایک‌ها
255
به نقل از آوانگارد :
من از یه دوستی که زنبورداره تو روستای ارجستان (نزدیک سرعین) میگیرم. یه 10 سالی میشه. واقعا راضی هستم

کیلویی چند میگیرید رنگش تیره هست یا روشن ؟

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Forum Runner
 

soheyl_ppc

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2009
نوشته‌ها
1,466
لایک‌ها
255
راستی میدونید عسل تنها ماده غذاییه که هیچوقت فاسد نمیشه حتی بعد از گذشت چندین سال یا چند دهه
رس ﮐﺮدن )ﺷﮑﺮک زدن)

!آﯾﺎ ﻋﺴﻞ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻫﻢ ﺷﮑﺮک ﻣﯽ‌زﻧﺪ؟ ﺑﻪ ﺟﺮأت ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺑﻠﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺗﻤﺎم ﻋﺴﻞ ﻫﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﺎﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﯿﺰان ﻣﻮاد ﺗﺸﮑﯿﻞ دﻫﻨﺪه، وﺿﻌﯿﺖ آب‌وﻫﻮا وﺷﺮاﯾﻂ اﻗﻠﯿﻤﯽ، ﻣﯿﺰان درﺟﻪ ،ﺣﺮارت ﻣﺤﯿﻂ وروش ﺗﺼﻔﯿﻪ، ﻃﺮﯾﻘﻪ اﻧﺒﺎر ﮐﺮدن و ﻧﮕﻬﺪاری درﮐﻮﺗﺎه زﻣﺎن ﯾﺎ دراز ﻣﺪت در ﻓﻮاﺻﻞ ﻣﺘﻔﺎوت زﻣﺎﻧﯽ ﺷﮑﺮک ﻣﯽ‌زﻧﻨﺪ. ﺷﮑﺮک زدن ﻋﺴﻞ، ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ دﻟﯿﻞ ﺑﺮ ﺑﺪی وﺗﻘﻠﺒﯽ ﺑﻮدﻧﺶ ﻧﯿﺴﺖ، ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺮﻋﮑﺲ ﻣﻌﺮف آن اﺳﺖ ﮐﻪ ﻋﺴﻞ ﮐﺎﻣﻼ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮده و ﺑﻪ ﻫﯿﭻ وﺟﻪ ﺑﺎ ﺷﮑﺮ ﻣﺨﻠﻮط ﻧﺸﺪه اﺳﺖ و اﯾﻦ ﺧﻼف ﺗﺼﻮر ﻏﻠﻂ و راﯾﺞ در اﯾﺮان ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻋﺴﻞ ﺷﮑﺮک زده و ﺳﻔﺖ ﺷﺪه را ﺗﻘﻠﺒﯽ ﻣﯽ‌داﻧﻨﺪ. دﻟﯿﻞ ﻣﺘﺒﻠﻮر ﺷﺪن و رﺳﻮب دادن ﻋﺴﻞ وﺟﻮد دﯾﺎﺳﺘﺎز و ﻫﻢ ﭼﻨﯿﻦ ﻣﻘﺪار ﻗﻨﺪ ﮔﻠﻮﮐﺰ در آن اﺳﺖ. دﯾﺎﺳﺘﺎز ﻫﺎ ذرات ﺧﯿﻠﯽ رﯾﺰ ﻋﺴﻞ را ﺑﻪ ﺧﻮد ﺟﺬب و ﮐﺪر ﻧﻤﻮده و ﺑﺎﻋﺚ ﺗﻪ‌ﻧﺸﯿﻦ ﺷﺪن آن ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ. ﻣﻘﺪار ﮔﻠﻮﮐﺰ ﻫﺮﭼﻪ ﺑﯿﺶ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ، ﻋﺴﻞ زود ﺗﺮ ﻣﺘﺒﻠﻮر و ﺗﻪ‌ﻧﺸﯿﻦ ﻣﯽ‌ﮔﺮدد. اﯾﻦ ﻓﻘﻂ در ﻋﺴﻞ‌ﻫﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ وﻏﯿﺮ ﺗﻘﻠﺒﯽ دﯾﺪه ﻣﯽ‌ﺷﻮد. زﯾﺮا ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺴﻞ ﻫﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ در داﺧﻠﺸﺎن دﯾﺎﺳﺘﺎز وﺟﻮد دارد. ﻋﺴﻞ ﻫﺎی ﻏﯿﺮ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻓﺎﻗﺪ آﻧﻨﺪ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﻫﺮ ﻋﺴﻠﯽ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ از ﻣﺪﺗﯽ ﺗﻪ‌ﻧﺸﯿﻦ ﺷﺪ، ﺣﺘﻤﺎ ﺳﺎﻟﻢ وﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺖ، ﺑﺮ ﺧﻼف ﺗﺼﻮر ﻣﺮدم! و ﻫﺮﮔﺎه ﻋﺴﻞ ﺗﻪ ﻧﺸﯿﻦ ﻧﺸﺪ، ﻣﯽ‌ﺗﻮاﻧﺪ ﺗﻘﻠﺒﯽ ﺑﺎﺷﺪ. وﻟﯽ دراﯾﻦ ،ﺟﺎ ﻣﻮﺿﻮع دﯾﮕﺮی ﻧﯿﺰ ﺑﺎﯾﺪ در ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮد و آن اﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺪت ﻻزم ﺑﺮای ﺗﻪ ﻧﺸﯿﻦ ﺷﺪن ﻋﺴﻞ ﻫﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺮق ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. اﯾﻦ ﻣﺪت ﺗﺎﺑﻊ ﻣﻘﺪار ﻗﻨﺪ ﮔﻠﻮﮐﺰ ﻣﻮﺟﻮد در آن اﺳﺖ. ﻣﺜﻼ ﻋﺴﻞ ﻟﻠﮑﯽ و ﮐﻠﺰا ﯾﮏ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﺲ از اﺳﺘﺨﺮاج ﺗﻪ ﻧﺸﯿﻦ وﺳﻔﺖ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ. وﻟﯽ ﻋﺴﻞ اﻗﺎﻗﯿﺎ ﺑﻪ ﭼﻬﺎر ﺳﺎل وﻗﺖ ﻧﯿﺎز دارد ﺗﺎ ﺗﻪ ﻧﺸﯿﻦ ﮔﺮدد و ﻣﻌﻤﻮﻻ ﮐﺴﯽ ﻋﺴﻞ را ﭼﻬﺎر ﺳﺎل ﻧﮕﻬﺪاری ﻧﮑﺮده وﺳﺎل اول ﻣﺼﺮف ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ. ﺑﻪ ﻋﻘﯿﺪه اﻓﺮادی ﻋﺴﻞ اﻗﺎﻗﯿﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺻﺎف و ﺷﻔﺎف ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد. ﻣﺘﻘﺎﺿﯿﺎن ﻋﺴﻞ در ﺧﯿﻠﯽ از ﮐﺸﻮرﻫﺎی اروﭘﺎﯾﯽ، ﻋﺴﻞ ﺷﻔﺎف و روان را ﻧﭙﺴﻨﺪﯾﺪه و آن را ﻣﺼﺮف ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ، ﭼﻮن .ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﻋﺴﻞ ﺳﻔﺖ ﺷﺪه و ﺷﮑﺮک زده ﺧﻮش ﻣﺰه ﺗﺮ اﺳﺖ اﯾﻦ اﻧﺘﺨﺎب ﺑﺮ ﺧﻼف ﻋﻘﯿﺪه ﻣﺼﺮف ﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﻋﺴﻞ در اﯾﺮان اﺳﺖ، ﮐﻪ ﻋﺴﻞ ﺷﮑﺮک زده را ﻧﻤﯽ‌ﺧﻮرﻧﺪ. آن ﭼﻪ ﻣﺎ ﻣﯽ‌ﺗﻮاﻧﯿﻢ ﺑﻪ ﻃﻮر ﺧﯿﻠﯽ دﻗﯿﻖ ﺗﺮ در اﯾﻦ ﺑﺎره اﻇﻬﺎر ﮐﻨﯿﻢ، اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ وﻗﺘﯽ ﻋﺴﻞ رﺳﻮب داد، ﺣﺘﻤﺎ ﺳﺎﻟﻢ وﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺖ. وﻟﯽ وﻗﺘﯽ ﮐﻪ رﺳﻮب ﻧﺪاد، ﻣﯽ‌ﺗﻮاﻧﺪ ﻫﻢ ﻃﺒﯿﻌﯽ و ﻫﻢ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺎﺷﺪ. ﺗﺸﺨﯿﺺ اﯾﻦ اﻣﺮ ﺑﻪ ﻋﻬﺪه آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه‌ﻫﺎﺳﺖ. ﻣﺴﻠﻢ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﺸﺨﯿﺺ ﻋﺴﻞ ﻃﺒﯿﻌﯽ از ﻏﯿﺮ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﻪ ﮐﻤﮏ اﻧﮕﺸﺖ ﯾﺎ ﻗﺎﺷﻖ و ﻣﺰه ﻏﯿﺮ ﻣﻤﮑﻦ اﺳﺖ. دﮐﺘﺮ ﻣﺤﻤﺪ ﻋﺮاﻗﯽ اﺳﺘﺎد و ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی زﻧﺠﺎن، دﻟﯿﻞ ﺷﮑﺮک زدن ﻋﺴﻞ ﻫﺎی ﻃﺒﯿﻌﯽ را ﭼﻨﯿﻦ ﻣﯽ‌ﻧﻮﯾﺴﺪ: « ﻗﻨﺪ ﻫﺎی ﻏﺎﻟﺐ وﺳﺎده ﻋﺴﻞ اﻏﻠﺐ دﮐﺴﺘﺮوز و ﻟﻮوﻟﻮز ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﻪ ﺧﺎﺻﯿﺖ ﺷﯿﺮﯾﻨﯽ و رﻃﻮﺑﺖ‌ﮔﯿﺮی و ارزش اﻧﺮژی وﺳﺎﯾﺮ ﺧﻮاص ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ را ﺑﻪ آن ﻣﯽ‌دﻫﻨﺪ. در اﮐﺜﺮ ﻋﺴﻞ ﻫﺎی ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﻞ‌ﻫﺎ، ﻣﻘﺪار ﻟﻮوﻟﻮز ﺑﯿﺶ ﺗﺮ از دﮐﺴﺘﺮوزاﺳﺖ و ﺗﻨﻬﺎ در ﻋﺴﻞ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺳﺮﯾﻊ رس ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ، ﻣﻘﺪار دﮐﺴﺘﺮوز ﺑﯿﺶ ﺗﺮ از ﻟﻮوﻟﻮز اﺳﺖ. ﻋﺴﻞ رس ﮐﺮده وﻣﺎﯾﻊ از ﻧﻈﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺖ وﺧﻮاص ﺧﻮراﮐﯽ ﻫﯿﭻ ﮔﻮﻧﻪ اﺧﺘﻼﻓﯽ ﺑﺎﻫﻢ ﻧﺪارﻧﺪ. در ﺑﻌﻀﯽ از ﮐﺸﻮرﻫﺎ، ﺑﯿﺶ ﺗﺮ ﻋﺴﻞ رس ﮐﺮده ﺑﻪ ﺑﺎزار ﻣﯽ‌دﻫﻨﺪ. وﻟﯽ ﺑﺎﯾﺪ دﻗﺖ ﺷﻮد ﮐﻪ داﻧﻪ‌ﻫﺎی رس ﻧﺮم و ،ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ. در ﭼﻨﯿﻦ ﺷﺮاﯾﻄﯽ ﻋﺴﻞ رس ﮐﺮده ﮐﻠﯿﻪ ﺧﻮاص ﺧﻮد را داراﺳﺖ. اﮔﺮ داﻧﻪ‌ﻫﺎی رس درﺷﺖ و ﻧﺎﻫﻤﮕﻮن ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﻣﻌﻠﻮم ﻣﯽ‌ﺷﻮد ﮐﻪ ﻋﺴﻞ ﺣﺮارت داده ﺷﺪه )ﯾﺎ ﺑﯿﺶ از ﯾﮏ ﺑﺎر ﮔﺮم ﺷﺪه( و ﻓﺎﻗﺪ ﺑﻌﻀﯽ از ﺧﻮاص آﻧﺰﯾﻤﯽ و دﯾﺎﺳﺘﺎزی اﺳﺖ. ﭘﺲ ﺷﮑﺮک زدن ﻋﺴﻞ ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻪ ﻧﮕﻬﺪای وﺗﺮﮐﯿﺐ ﻋﺴﻞ دارد. ﺑﻌﻀﯽ ازﻋﺴﻞ ﻫﺎ، ﻫﺮﮔﺰ ﺷﮑﺮک ﻧﻤﯽ‌زﻧﻨﺪ. ﺑﻌﻀﯽ دﯾﮕﺮ در ﻇﺮف ﭼﻨﺪ روز ﭘﺲ از اﺳﺘﺨﺮاج ﯾﺎ ﺣﺘﯽ داﺧﻞ ﺷﺎن )در ﻗﺎب ﻋﺴﻞ( ﺷﮑﺮک ﻣﯽ‌زﻧﻨﺪ »

وﯾﻠﯿﺎم ﻟﺮد (WILLIAM LORD) از ﺑﺨﺶ ﺣﺸﺮه‌ﺷﻨﺎﺳﯽ ﮐﺎروﻟﯿﻨﺎی ﺷﻤﺎﻟﯽ درﺑﺎره ﻣﻮرو ﺷﮑﺮک زدن ﻋﺴﻞ و دﻻﯾﻞ آن ﭼﻨﯿﻦ ﻣﯽ‌ﻧﻮﯾﺴﺪ: « ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ در ﺗﻤﺎم ﻋﺴﻞ‌ﻫﺎ، ﭘﺲ از ﻣﺪت زﻣﺎن ﻣﻌﯿﻨﯽ، ﻗﻨﺪ ﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد از ﻣﺎﯾﻊ ﺟﺪا ﺷﺪه و ﺑﻠﻮر‌ﻫﺎﯾﯽ را ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽ‌دﻫﻨﺪ. اﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ از ﺑﻠﻮری ﺷﺪن را ﺷﮑﺮک زدن ﻣﯽ ﻧﺎﻣﻨﺪ ... ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺗﻤﺎم ،ﻋﺴﻞ ﻫﺎ ﺑﺎ اﺧﺘﻼف ﻓﺎﺻﻠﻪ زﻣﺎﻧﯽ ﺑﻌﻀﯽ زودﺗﺮ و ﺑﻌﻀﯽ دﯾﺮ ﺗﺮ ﺷﮑﺮک ﻣﯽ‌زﻧﻨﺪ ... ﺳﺮﻋﺖ رﺳﻮب ﮐﺮدن ﻗﻨﺪﻫﺎ ﯾﺎ ﺷﮑﺮک زدن ﺑﺴﺘﮕﯽ ﺑﻪ ﻣﻨﺒﻊ ﺷﻬﺪ ﯾﺎ ﮔﻞ و ﮔﯿﺎﻫﯽ دارد ﮐﻪ ﻋﺴﻞ از آن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﺳﺮﻋﺖ رﺳﻮب ﮐﺮدن ﻗﻨﺪﻫﺎ و ﺷﮑﺮک زدن در ﺗﻤﺎم ﻋﺴﻞ ﻫﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ 1961 اﻧﺪازه وﻧﺴﺒﺖ ﻧﯿﺴﺖ ... در ﺳﺎل ﻣﻌﻠﻮم ﺷﺪ ﮐﻪ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻋﺴﻞ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺷﮑﺮک زدن در ﯾﮏ ﻋﺴﻞ، راﺑﻄﻪ ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﯽ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ دﮐﺴﺘﺮوز ﺑﻪ آب، در آن ﻋﺴﻞ ،دارﻧﺪ. ﻣﻌﻤﻮﻻ ﻧﺴﺒﺖ دﮐﺴﺘﺮوز ﺑﻪ آب در ﻋﺴﻞ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺷﮑﺮک ﻣﯽ‌زﻧﻨﺪ، از 10/2 ﺑﻪ ﺑﺎﻻ اﺳﺖ و ﺑﺮﻋﮑﺲ، ﻋﺴﻞ‌ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺷﮑﺮک ﻧﻤﯽ‌زﻧﻨﺪ، ﻧﺴﺒﺖ دﮐﺴﺘﺮوز ﺑﻪ آب ﻣﻮﺟﻮد در آن ﻫﺎ 70/1 ﺑﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ اﺳﺖ. »

او، ﻣﻀﺎﻓﺎ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﻣﯽ‌دﻫﺪ: « از زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻠﻮر ﻫﺎی دﮐﺴﺘﺮوز از ،ﺳﺎﯾﺮ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت ﻋﺴﻞ ﺟﺪا ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ دوره ﺷﮑﺮک زدن ﻋﺴﻞ ﺷﺮوع ﻣﯽ‌ﮔﺮدد. اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻮاد ﺧﺎرﺟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﻋﺴﻞ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻗﻄﻌﺎت رﯾﺰ ﻣﻮم، ﺧﺮده ﭘﯿﻠﻪ‌ﻫﺎی ﺳﻠﻮل‌ﻫﺎ، ذرات ﮔﺮده و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﺧﺎرﺟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﻋﺴﻞ ﮐﻪ ﻣﻌﻤﻮﻻ در ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺮداﺷﺖ و ﺗﺼﻔﯿﻪ ،ﻋﺴﻞ اﻟﺰاﻣﺎ ﺑﺎ ﻋﺴﻞ ﻣﺨﻠﻮط ﻣﯽ‌ﮔﺮدﻧﺪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺷﺒﮑﻪ ﺗﺴﺮﯾﻊ ﮐﻨﻨﺪه، ﺷﮑﺮک زدن و ﻣﺘﺒﻠﻮر ﺷﺪن ﻋﺴﻞ را ﺷﺪت ﻣﯽ‌ﺑﺨﺸﺪ. »

ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺷﮑﺮک زدن ﻋﺴﻞ، ﺑﺎ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﺷﺒﮑﻪ ﺑﻠﻮر ﻫﺎی .دﮐﺴﺘﺮوز آﻏﺎز ﻣﯽ‌ﮔﺮدد و ﺳﺮاﻧﺠﺎم ﻋﺴﻞ را ﻣﺘﺒﻠﻮر ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ ﭼﻮن رﻧﮓ ﺑﻠﻮرﻫﺎی دﮐﺴﺘﺮوز ﺳﻔﯿﺪ ﺧﺎﻟﺺ اﺳﺖ آن ﻫﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ ﺗﺎ رﻧﮓ ﻋﺴﻞ ﺷﮑﺮک زده، روﺷﻦ‌ﺗﺮ از رﻧﮓ ﻫﻤﺎن ﻋﺴﻞ در ﺣﺎﻟﺖ ﻣﺎﯾﻊ درآﯾﺪ و ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ روﻏﻦ‌ﻫﺎی ﻧﺒﺎﺗﯽ ﺟﺎﻣﺪ ﻧﻤﻮد ﮐﻨﺪ. ﺑﺮای ﻧﮕﻬﺪاری ﻋﺴﻞ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﻣﺎﯾﻊ، ﻣﯽ‌ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎدﻗﺖ ﺑﻪ وﺟﻮد ﺑﻠﻮر ﻫﺎ ﯾﺎ ﻧﺎﺧﺎﻟﺼﯽ ﻫﺎدر ﻋﺴﻞ ﺗﻮﺟﻪ داﺷﺖ و در ﺻﻮرت اﻣﮑﺎن ﻣﯽ‌ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ ﻋﺴﻞ از ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺰان آب ﻧﯿﺰ ﮐﻨﺘﺮل ﮔﺮدد.
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Forum Runner
 

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 جولای 2012
نوشته‌ها
5,809
لایک‌ها
4,842
سن
33
محل سکونت
ارومیه
بهترین واصلترین عسل ایران دوتا هستن یکی توی کردستانه که وحشیه و پرورشی نیست یکی دامنه سبلان که خیلی نایاب هستن
 

soheyl_ppc

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2009
نوشته‌ها
1,466
لایک‌ها
255
رﻧﮓ رﻧﮓ ﻋﺴﻞ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﺑﺎﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺑﻊ اﺻﻠﯽ ﺷﻬﺪ از ﺳﻔﯿﺪ روﺷﻦ ﺗﺎ ﺳﯿﺎه ﻣﺘﻐﯿﺮاﺳﺖ. ﺑﻨﺎﺑﺮاﯾﻦ ، آن ﭼﻪ ﺑﻪ ﻏﻠﻂ ﺑﯿﻦ ﻋﻮام ﺷﺎﯾﻊ ﺷﺪه اﺳﺖ ﮐﻪ ﻋﺴﻞ زﻧﺒﻮران ﻣﺎدر )ﯾﻌﻨﯽ ﺟﻤﻌﯿﺖ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ ﺑﺎ ﻣﻠﮑﻪ ﻣﺴﻦ( ﺗﯿﺮه و ﻏﻠﯿﻆ اﺳﺖ، اﻣﺎ ﻋﺴﻞ زﻧﺒﻮران ﺟﻮان )ﯾﻌﻨﯽ ﺑﭽﻪ ﮐﻨﺪوﻫﺎ(، روﺷﻦ ورﻗﯿﻖ اﺳﺖ، ﭘﺎﯾﻪ ﻋﻠﻤﯽ ﻧﺪارد. ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺜﺎل: رﻧﮓ ﻋﺴﻞ اﻗﺎﻗﯿﺎ، ﺳﻔﯿﺪ روﺷﻦ ﻣﺎﻧﻨﺪ آب اﺳﺖ رﻧﮓ ﻋﺴﻞ اﻓﺮا، ﻟﯿﻤﻮﯾﯽ رﻧﮓ رﻧﮓ ﻋﺴﻞ اﺳﭙﺮس، زرد ﻃﻼﯾﯽ رﻧﮓ ﻋﺴﻞ اﻧﻮاع ﻣﯿﻮه ﻫﺎ، زرد ﻣﺘﻤﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﻗﻬﻮه ای رﻧﮓ ﻋﺴﻞ ﺷﺒﺪر ﺳﺮخ، زرد ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﻗﺮﻣﺰ رﻧﮓ ﻋﺴﻞ زﯾﺮﻓﻮن، زرد ﻣﺘﻤﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﺒﺰ رﻧﮓ ﻋﺴﻞ ﮔﻞ ﻗﺎﺻﺪ، زرد ﺗﯿﺮه رﻧﮓ ﻋﺴﻞ ﻧﺎرون، ﻗﻬﻮه ای رﻧﮓ ﻋﺴﻞ ﺻﻨﻮﺑﺮو زﺑﺎن ﮔﻨﺠﺸﮏ، ﺳﺒﺰ ﺗﯿﺮه ﺗﺎ ﺳﯿﺎه رﻧﮓ :ﻧﻮع ﻋﺴﻞ: ﺳﻔﯿﺪ اﻗﺎﻗﯿﺎ زرد ﻃﻼﯾﯽ ﺑﻬﺎرﻧﺎرﻧﺞ زرد ﻣﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺳﺒﺰ ﺟﻨﮕﻞ‌ﻫﺎی ﻣﺎزﻧﺪران ﻋﻘﯿﻘﯽ ﻗﺮﻣﺰ آوﯾﺸﻦ ﻗﻬﻮه‌ای ﺟﻨﮕﻞ‌ﻫﺎی ﮐﺎج اروﭘﺎ

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Forum Runner
 

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
2 مارس 2009
نوشته‌ها
2,531
لایک‌ها
1,002
سن
40
محل سکونت
شیراز
دوستان غذای ملکه هم گیر میاد؟؟؟
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,906
لایک‌ها
3,612
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
سلام
می‌خواستم بدونم برای تهیه عسل طبیعی باید کجا برم؟ کدوم شرکت‌ها عسل طبیعی می‌فروشن و در ادعای خودشون مبنی بر طبیعی بودن عسل صادق هستن؟ مسلما این عسل‌های 2 یا 3 هزار تومانی شکرآبی بیشتر نیستن. تا حالا هیچ نهادی برای نظارت بر عسل و تدوین استاندارد ملی عسل تشکیل شده؟

با تشکر
سلام دوست عزیز من تولید کننده عسل طبیعی هستم اگه خواستی میتونم کمکت کنم
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,906
لایک‌ها
3,612
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
اگه عسله واقعا اصل پیدا کردین سلام مارو هم برسونین!! بهترین عسل ماله سبلانه درسته، ولی حیف که صادر میکنن. این عسلایه تو بازار و که میبینین حتی همون سبلان رو همش نبات باز کردن توش با رنگه عسل.:cool:من عسل شناس نیستم ولی اونایی که عسل و خوردن و گفتن میگن!! واسه چی اونایی که مریضی دیابت دارن عسل و میترسن بخورن!! واسه همینه میترسن که قند قاطیش باشه.
شما هم مواظب باشین

من عسل 100% طبیعی دارم هر کس میخواد سلام برسونه درخدمتیم:D
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,906
لایک‌ها
3,612
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
پدر من، 1رفیق داره که عشایر هست این بنده خدا !
عسل توپ میاره برامون ! ! !
خیلی باحاله عسلش !
100% خالص و طبیعی
______________
40 سال پیش، پدرم داشته از اصفهان میومده شیراز، با این بنده خدا آشنا میشه و اونم زنبورداری یاد بابام میده !!! (همین رفیق عشایرش)
پدرم توی باغ، تا 10 سال پیش هم هنوز کندو داشت !
یادش بخیر عسل بوداااااااااااااااااااااااااااا
____________________________
به نظرم بهترین عسل، مهم نیست مال کجاست، مهم اینه که طرف باحال باشه، چیزی قاطیش نکنه !
دمت گرم داداش حرفت به دلم نشست مهم اینه که طرف لوتی باشه، چیزی قاطیش نکنه;)
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,906
لایک‌ها
3,612
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597

الهه.آتش

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,764
لایک‌ها
2,386
بذارین یه چیزی رو بهتون بگم عسل طبیعی هیچوقت توی بازار گیرتون نمیاد عسط طبیعی فقط به صورت وحشی تو مناطق کوهستانی مخصوصی هست اینا هم که توی بازار هست بهترین مارکش اینه که زنبورها از آب شکر تغذیه میشن
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,906
لایک‌ها
3,612
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
بذارین یه چیزی رو بهتون بگم عسل طبیعی هیچوقت توی بازار گیرتون نمیاد عسط طبیعی فقط به صورت وحشی تو مناطق کوهستانی مخصوصی هست اینا هم که توی بازار هست بهترین مارکش اینه که زنبورها از آب شکر تغذیه میشن

من بالا هم عرض کردم من خودم زنبوردارم هر کس اطلاعات بیشتری در باره عسل طبیعی می خواهد پ خ بده
 

gheysar.

همکار بخش خودرو و رانندگی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
5 فوریه 2012
نوشته‌ها
2,971
لایک‌ها
4,492
محل سکونت
Ambushed area
چون گفتی بهترین عسل من تو چهارمحال عسل کوهی کیلویی 140 هزار شنیدم طرف میگفت این عسل نیست دارو هست
ولی خوب منظورتون این نیست قطعا،عسل زیر 30 تومن بدرد نمیخوره
طرف شکر میده زنبور میده میخوره تا زنبور عسل بده بعد تازه به اون عسلی که از شکر درست شده شکر اضافه میکنه
229.gif
 

sabzsib

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2006
نوشته‌ها
312
لایک‌ها
14
محل سکونت
تهران
از یک دکتر گیاهی شنیدم عسلی که از زنبور تهیه شده باشه خاصیت داره و خوبه ولو اینکه به زنبور آب شکر داده باشند.
در نتیجه شما کافیه عل را با موم کامل بخرید . حتما عسل خوبی خواهد بود. همه جا هم از کیلویی 14 تا 20 موجود است.
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,906
لایک‌ها
3,612
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
چون گفتی بهترین عسل من تو چهارمحال عسل کوهی کیلویی 140 هزار شنیدم طرف میگفت این عسل نیست دارو هست
ولی خوب منظورتون این نیست قطعا،عسل زیر 30 تومن بدرد نمیخوره
طرف شکر میده زنبور میده میخوره تا زنبور عسل بده بعد تازه به اون عسلی که از شکر درست شده شکر اضافه میکنه
229.gif
من 20 ساله تو کار عسلم نظر همه جور ادم رو شنیدم بعضی ها نظر غلط شون در باره عسل رو انگار در مغزشان حکاکی کردن
اگه خدا هم از اون بالا بیاد بگه این نظرت درباره عسل غلطه بازم قبول نمی کنه

;) انهایی که مایلند در باره عسل طبیعی بیشتر بدونند پ.خ بدن
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
7,906
لایک‌ها
3,612
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
از یک دکتر گیاهی شنیدم عسلی که از زنبور تهیه شده باشه خاصیت داره و خوبه ولو اینکه به زنبور آب شکر داده باشند.
در نتیجه شما کافیه عل را با موم کامل بخرید . حتما عسل خوبی خواهد بود. همه جا هم از کیلویی 14 تا 20 موجود است.

عسل خوب زیر 30 هزار نیست:blink:
 

mhkhani

Registered User
تاریخ عضویت
4 می 2013
نوشته‌ها
30
لایک‌ها
13
به نظر من بهترین عسل طبیعی مال هر جای ایران میتونه باشه چون ایران اقلیم متنوعی داره و جاهای زیادی هستن که برای پرورش زنبور عسل معرکه هستند. عاملی که بهترین عسل را مشخص میکنه فرهنگ زنبورداری هست. یعنی ممکنه در یک منطقه یک زنبوردار عسل کاملا طبیعی تولید کنه و در همون منطقه یه زنبوردار دیگه عسل غیرطبیعی تولید کنه. تولید عسل طبیعی کار را برای زنبوردار خیلی سخت میکنه چون باید مدام کندوها را در جستجوی منابع شهد جدید کوچ بده و واقعا کوچ دادن کندوها جزء سخت ترین کارهایی هست که وجود داره.
برای اینکه متوجه بشین چقدر کوچ دادن زنبورها سخته بزارین براتون شرایط معمولی که در یک کوچ حاکمه بگم
1-کندوها باید در شب بارگیری بشن
2-کندوها سنگین و بدبار هستن
3-موقع بارزدن معمولا نمیتونی از دستکش استفاده کنی
4-کندوها در مسیرهای کوهستانی و صعب العبور قرار دارن
حالا فرض کنید شما یک کندوی سنگین بدبار را دارین حمل میکنین دستاتون مرتب نیش میخورن بقیه قسمتای بدنتون هم در امان نیست. ممکنه پاتون پیچ بخوره ممکنه زیر کندو مار یا عقرب باشه حال اگه بارون بیاد یا هوا طوفانی بشه واقعا با خودت میگی این اخرین باریه که میام برای کوچ دادن کندوها

به دلیل این زحمات طاقت فرسا، طبیعی بودن عسل تولیدی و کم بودن میزان تولید نسبت به عسل غیرطبیعی این عسل قیمت بالایی داره

اما زنبورداری که فقط یک بار در سال اون هم برای فرار از سرما کندوهاشو کوچ میده و در مابقی ایام کندوها در جای ثابتی هستند احتمالا زنبورها فقط برای مدت محدودی به میزان مناسب شهد دسترسی دارند و رفته رفته از میزان شهد کاسته میشه و زنبوردار شروع به تغذیه زنبور با اب شکر میکنه و نتیجش تولید عسل غیرطبیعیه. البته اکثر این عزیزان موقع فروش عسلشون این موضوع را به خریدار میگن و عسلشون هم خیلی گرون نیست. این دلال ها هستن که این نوع عسل را با قیمت خیلی کم میخرن و به جای عسل صد در صد طبیعی به مردم میفروشن.
 
بالا