آوانگارد
Registered User
من از یه دوستی که زنبورداره تو روستای ارجستان (نزدیک سرعین) میگیرم. یه 10 سالی میشه. واقعا راضی هستم
به نقل از آوانگارد :من از یه دوستی که زنبورداره تو روستای ارجستان (نزدیک سرعین) میگیرم. یه 10 سالی میشه. واقعا راضی هستم
سلام دوست عزیز من تولید کننده عسل طبیعی هستم اگه خواستی میتونم کمکت کنمسلام
میخواستم بدونم برای تهیه عسل طبیعی باید کجا برم؟ کدوم شرکتها عسل طبیعی میفروشن و در ادعای خودشون مبنی بر طبیعی بودن عسل صادق هستن؟ مسلما این عسلهای 2 یا 3 هزار تومانی شکرآبی بیشتر نیستن. تا حالا هیچ نهادی برای نظارت بر عسل و تدوین استاندارد ملی عسل تشکیل شده؟
با تشکر
اگه عسله واقعا اصل پیدا کردین سلام مارو هم برسونین!! بهترین عسل ماله سبلانه درسته، ولی حیف که صادر میکنن. این عسلایه تو بازار و که میبینین حتی همون سبلان رو همش نبات باز کردن توش با رنگه عسل.من عسل شناس نیستم ولی اونایی که عسل و خوردن و گفتن میگن!! واسه چی اونایی که مریضی دیابت دارن عسل و میترسن بخورن!! واسه همینه میترسن که قند قاطیش باشه.
شما هم مواظب باشین
دمت گرم داداش حرفت به دلم نشست مهم اینه که طرف لوتی باشه، چیزی قاطیش نکنهپدر من، 1رفیق داره که عشایر هست این بنده خدا !
عسل توپ میاره برامون ! ! !
خیلی باحاله عسلش !
100% خالص و طبیعی
من 20 ساله تو کار عسلم نظر همه جور ادم رو شنیدم بعضی ها نظر غلط شون در باره عسل رو انگار در مغزشان حکاکی کردنچون گفتی بهترین عسل من تو چهارمحال عسل کوهی کیلویی 140 هزار شنیدم طرف میگفت این عسل نیست دارو هست
ولی خوب منظورتون این نیست قطعا،عسل زیر 30 تومن بدرد نمیخوره
طرف شکر میده زنبور میده میخوره تا زنبور عسل بده بعد تازه به اون عسلی که از شکر درست شده شکر اضافه میکنه
از یک دکتر گیاهی شنیدم عسلی که از زنبور تهیه شده باشه خاصیت داره و خوبه ولو اینکه به زنبور آب شکر داده باشند.
در نتیجه شما کافیه عل را با موم کامل بخرید . حتما عسل خوبی خواهد بود. همه جا هم از کیلویی 14 تا 20 موجود است.
تو فصله بهار من دارم کسی خواست اون موقع پخ بدهدوستان غذای ملکه هم گیر میاد؟؟؟