- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
عسل سرعین خوبه خدایی
داداش من عسل های سرعین فقط 10 در صد شون طبیعی است
شما حتما از اون 10 در صد خوردین
عسل سرعین خوبه خدایی
داداش من عسل های سرعین فقط 10 در صد شون طبیعی است
شما حتما از اون 10 در صد خوردین
برای اینکه متوجه بشین چقدر کوچ دادن زنبورها سخته بزارین براتون شرایط معمولی که در یک کوچ حاکمه بگم
1-کندوها باید در شب بارگیری بشن
2-کندوها سنگین و بدبار هستن
3-موقع بارزدن معمولا نمیتونی از دستکش استفاده کنی
4-کندوها در مسیرهای کوهستانی و صعب العبور قرار دارن
دادا شما که دستت توی کاره یه چند تا سوال من دارم از بچگی نتونستم جواب پیدا کنم براشون.
یکی تازه میره توی کار زنلور داری، میره زنبور میخره؟ چند تا میخره؟ چنده دونه ای؟؟
در ضمن کوچ میدن زنبورهاشونو چجوری میبرن؟ شب وقتی همه توی کندو خوابن کوچ میدن؟
اصولا زنبور به کندوش وفاداره؟ مثلا نمیشه زنبورهای شما برن جلده کندوهای زنبوردار همسایه بشن؟
دمت گرم اینا رو خوب جواب بده و خانواده ای رو به آرامش برسون.
آخه عسل سرعین با اون آب و هوا و مرتع طبیعی نباشه عسل کجا طبیعیه ؟ داوش
دقیقا کجاش غلطه؟من 20 ساله تو کار عسلم نظر همه جور ادم رو شنیدم بعضی ها نظر غلط شون در باره عسل رو انگار در مغزشان حکاکی کردن
اگه خدا هم از اون بالا بیاد بگه این نظرت درباره عسل غلطه بازم قبول نمی کنه
انهایی که مایلند در باره عسل طبیعی بیشتر بدونند پ.خ بدن
طرف شکر میده زنبور میده میخوره تا زنبور عسل بده بعد تازه به اون عسلی که از شکر درست شده شکر اضافه میکنهدقیقا کجاش غلطه؟
کیلویی 140 تومن؟
این که اون عسل مثل دارو هست؟
اینکه طرف به زنبور (زمستونا)شکر میده؟!
از یک دکتر گیاهی شنیدم عسلی که از زنبور تهیه شده باشه خاصیت داره و خوبه ولو اینکه به زنبور آب شکر داده باشند.
در نتیجه شما کافیه عل را با موم کامل بخرید . حتما عسل خوبی خواهد بود. همه جا هم از کیلویی 14 تا 20 موجود است.
عسل خوب جا و مکان خاصی نداره ممکنه هر جا پیدا شه
خوشم اومد الحق که عسل خور قهاری هستینمن یادمه بچه بودم پدرم چون مغازه داشت از بازار تهران عسل میخرید هم عسل شانه ای با موم که واقعا کیفیت و عطر عالی داشت اما سالها دیگه عسل خوب صددرصد طبیعی یافت نمی شه با اینهمه تبلیغ من همه نوع عسلی امتحان کردم دهه 70 سر میدان فردوسی یه عسل فروشی خوانسار بود که عسل هاش بد نبود نمی دونم هنوزم هست یا نه . ولی کلا عسل های کارخانه ای هم چندان خالص نیستن. اما دو سال پیش با یه گروه کوهنوردی رفته بودیم کردستان عراق تو راه برگشت تو یه قهوه خانه برای صبحانه توقف کردیم که طرف تو نعلبکی عسل آورد . انگار همون عسل های قدیم بود با عطر و طعم عالی خواستم بخرم قهوه چی گفت برا فروش نیست!! گمون از همون ترکیه ای ها ش بود. خلاصه اینکه به قول دوستان سبلان که دیگه نیست و صادراتیه ولی این عسل لاویج که یکی از دوستان گفت هم خوبه امتحانش کردم فقط قیمتش گرونه دوتا شعبه داره یکیش پایین تر از تجریش یکیش هم فکر کنم نزدیک دروازه دولت اونورا. اما یکماه پیش که رفته بودیم نور مازندران یک محل تفریحی و آبگرم لاویج داره که منطقه کوهستانیه با کلی کندو عسل برای امتحان یه شیشه نیم کیلو عسل بدوم موم گرفتم مثل آب رقیق بود انگاری ولی وقتی امتحان کردیم دیدیم خیلی عالیه البته اون مغازه عسل لاویج فکر نکنم ربطی به روستای لاویج داشته باشه چون عسل هاش مال بختیاری بود . در مورد شکرک بستن هم دوستمون راست میگه شکرک ببنده طبیعیه
سلام مجدد خدمت شماکجاش رو دیدی زمان دانشجویی یه مقاله ترجمه کردم راجع تکامل زنبور عسل از انواع شرقی و اروپایی و ...نوع لانه سازی و عادت اجتماعیشون...
چند وقت پیش یکیشون هم نیشم زد. زنبور عسل که در قران به نام نمل از اون یاد شده از دیدگاه فیزیولوژی و رفتار شناختی خیلی جای بحث داره محصولش که دیگه نگو...