fight club یک بار باید فیلم رو دید و لذت برد بعد باید دوباره فیلم رو دید و بیشتر لذت برد
دیدم هیچ کس حرفی از انیمه نمیزنه گفتم خودم شروع کنم
این انیمه ها عالی هستن و خلاقانه ساخته شدن و دیدنشون پیشنهاد میشه
spirited way
Howl's Moving Castle
ponyo
the cat returnes
بند انگشتی
Sprited awayدیدم هیچ کس حرفی از انیمه نمیزنه گفتم خودم شروع کنم
این انیمه ها عالی هستن و خلاقانه ساخته شدن و دیدنشون پیشنهاد میشه
spirited way
Howl's Moving Castle
ponyo
the cat returnes
بند انگشتی
تمام انیمه های میازاکی عالین به اضافه فیلم یوجتسوSprited away
واقعا عای بود
تمام انیمه های میازاکی عالین به اضافه فیلم یوجتسو
متاسفانه sprited away جز معدود انیمیشن های ژاپنی هست که دیدم، اون هم به واسطه ی شهرت جهانیش و زیاد با دنیای انیمه های ژاپنی آشنایی ندارم
1دوستان ما اومديم تو اين تاپيك در مورد بهترين فيلمي كه ديديم صحبت كنيم نه طريقه پولسازي سينماامريكا
٢ بچه ها دوباره فيلماي شر و وري من تموم شد
اگه كسي باخال. سراغ داره يه ١٠ ١٥ بگه حوصله فيلماي سنگينم ندارم چون زياد ديدم ازinception و looper تا face off و gidfather و'....
پس خواهشا فيلماي باحال معرفي كنيد
ممنون
فیلم باحال یا خوب در درجه ی اول به سلیقه ی شخص بر می گرده یکی فیلم ترانسفورمرز رو فیلم خوبی می دونه یکی دیگه در حد مرگ از این فیلم بدش میاد حتی بین منتقدین فیلم چنین اختلاف سلیقه های شدیدی وجود داره یه منتقد میاد به فیلم Pacific Rim نمره ی تمام و کامل 100/100 رو میده یه منتقد دیگه نمره ی بسیار ضعیف 20/100 ممکنه فیلمهایی که از نظر من خوبه ممکنه از نظر شما بد باشه یا بالعکس1دوستان ما اومديم تو اين تاپيك در مورد بهترين فيلمي كه ديديم صحبت كنيم نه طريقه پولسازي سينماامريكا
٢ بچه ها دوباره فيلماي شر و وري من تموم شد
اگه كسي باخال. سراغ داره يه ١٠ ١٥ بگه حوصله فيلماي سنگينم ندارم چون زياد ديدم ازinception و looper تا face off و gidfather و'....
پس خواهشا فيلماي باحال معرفي كنيد
ممنون
فیلم باحال یا خوب در درجه ی اول به سلیقه ی شخص بر می گرده یکی فیلم ترانسفورمرز رو فیلم خوبی می دونه یکی دیگه در حد مرگ از این فیلم بدش میاد حتی بین منتقدین فیلم چنین اختلاف سلیقه های شدیدی وجود داره یه منتقد میاد به فیلم Pacific Rim نمره ی تمام و کامل 100/100 رو میده یه منتقد دیگه نمره ی بسیار ضعیف 20/100 ممکنه فیلمهایی که از نظر من خوبه ممکنه از نظر شما بد باشه یا بالعکس
ولی Warrior 2011 هم فیلم خوبیه داستان ساده اما جذابی داره Django Unchained 2012 هم فیلم خوبیه
بیل را بکش ترنتینو رو ببینببینید دوستان کلا منظورم فیلم های شر و وریه قشنگه :ِییییی
مثلا تو رمانتیک SEEKING A FREIND FOR THE END THE WORLD
یا سرگرمی PROJE X
یا خنده دار HANGOVER
کلا فیلمای سنگین خسته شدم حوصلم نمیگیره چند روز پیش نشستم 3 گانه ارباب حلقه هارو دیدم اصلا ......................
میدونی شاید تو حالت عادی یکی از بهترین فیلم ها باشه اما نه الان من
من فعلا دوست دارم سرگرم بشم اما با یه فیلم سبک
شرمنده از موضوع اصلی دور شدم و همین طور ممنون بابت اینکه این همه وقت گذاشتین
فیلم شر و وری قشنگ و خوب نداریم. فیلم های سبک زیبا داریم. مثلا آپارتمان بیلی وایلدر فیلم سنگینی نیست اما از شاهکار های سینماست.ببینید دوستان کلا منظورم فیلم های شر و وریه قشنگه :ِییییی
یا سرگرمی PROJE X
یا خنده دار HANGOVER
کلا فیلمای سنگین خسته شدم حوصلم نمیگیره چند روز پیش نشستم 3 گانه ارباب حلقه هارو دیدم اصلا ......................
متاسفانه دیدم این فیلم رو اما اصلا این چیزی نیست که من میخوااااااااااامبیل را بکش ترنتینو رو ببین
البته اگه فقط دنبال سرگرمی هستی
Kill Bill vol.1 & 2
ببینید دوستان کلا منظورم فیلم های شر و وریه قشنگه :ِییییی
یا سرگرمی PROJE X
یا خنده دار HANGOVER
ببینید دوستان کلا منظورم فیلم های شر و وریه قشنگه :ِییییی
یا سرگرمی PROJE X
یا خنده دار HANGOVER