• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین کتابهایی که در مورد سینما پیدا میشه

vic_metall1

Registered User
لایک‌ها
1
عباس کیارستمی
عباس بهارلو
نشر : موسسه فرهنگی هنری نوروز هنر
چاپ 1379
207 صفحه

.....................................
این کتاب تا فیلم ((باد ما را خواهد برد)) رو مورد نقد و بررسی قرار داده

فایل های ضمیمه

• Image019.jpg
    Image019.jpg
    11 KB · نمایش ها: 9

vic_metall1

Registered User
لایک‌ها
1
عباس کیارستمی فیلمساز رئالیست
ایرج کریمی
نشر اهو
چاپ 1365
تیراژ کتاب : 5000 نسخه!!!!!
قیمت : 25 ریال !!!!
126 صفحه
//////////////////////////////////
این کتاب تا فیلم (( اولی ها )) رو مورد نقد و بررس قرار داده

فایل های ضمیمه

• Image018.jpg
    Image018.jpg
    11.6 KB · نمایش ها: 8

vic_metall1

Registered User
لایک‌ها
1
قهوه و سیگار با جیم جارموش
لودیگ هرتسبرگ
مترجم : مهرداد پورعلم
نشر اهورا
چاپ 1384
424 صغحه

فایل های ضمیمه

• Image014.jpg
    Image014.jpg
    9.9 KB · نمایش ها: 9

vic_metall1

Registered User
لایک‌ها
1
امید بازیافته ((سینمای اندری تارکوفسکی))
بابک احمدی
نشر مرکز
چاپ دوم ویرایش دوم 1384

فایل های ضمیمه

• Image024.jpg
    Image024.jpg
    21.1 KB · نمایش ها: 9

vic_metall1

Registered User
لایک‌ها
1
فرانسوا تروفو ((زندگی و اثار))
ترجمه و تالیف حمید هدی نیا و رحیم قاسمیان و پروین دوایی
انتشارات فیلم
بهار 1365

فایل های ضمیمه

• Image025.jpg
    Image025.jpg
    20.4 KB · نمایش ها: 8

vic_metall1

Registered User
لایک‌ها
1
زندگی و فیلمهای من
ژان رنوار
مترجم: بهروز تورانی
انتشارات سروش
چاپ 1369

فایل های ضمیمه

• Image(667).jpg
    Image(667).jpg
    257.4 KB · نمایش ها: 9

vic_metall1

Registered User
لایک‌ها
1
باد هر کجا بخواهد می وزد ((اندیشه ها و فیلمهای روبر برسون))
بابک احمدی
نشر مرکز
چاپ اول(ویرایش سوم) 1382

فایل های ضمیمه

• Image009.jpg
    Image009.jpg
    9.7 KB · نمایش ها: 10

vic_metall1

Registered User
لایک‌ها
1
چاپ اول انتشارات فاریاب 1364

فایل های ضمیمه

• big_197.jpg
    big_197.jpg
    47.4 KB · نمایش ها: 9

vashka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود فراوان

من به دنبال كتاب های آموزشی در مورد كارگردانی و فيلم سازی هستم لطفا اگه كسی مي تونه كمك كنه ممنون می شم .. ترجيحا به زبان فارسي باشه بهتره

من به اين كتابهايی كه گفتم احتياج دارم لطفا اگه امكان داره سريعتر برام بزاريد ممنون می شم

با تشكر
بدرود

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کتاب که زیاد هست .. میدونی, خود کارگردانی باز یه چند زیرشاخه شده بین کتاب های موجود ... مثلا کارگردانی فیلم از اریک شرمن, ترجمه از گلی امامی ( مترجم محبوبم هست :wub: )
کتاب مناسبی هست, در سایتهای مختلف هم ازش زیاد تعریف شده
کلا میتونی در سایتهای فروش کتاب (نمونه) کتاب های مرتبط رو ببینی, بعد اسم اصلی رو در گوگل وارد کنی و ببینی راجبه اون کتاب چی گفتن

-
یه تاپیک مخصوص کتاب های سینمایی هم اینجا هست

Davood_Military

همکار بازنشسته
لایک‌ها
146
سلام

برای کارگردانی کلاسیک چگونه کارگردانی کنیم (دستور زبان فیلم) برای کارگردانی مدرن و پست مدرن هم کتابی ترجمه نشده.

برای آشنایی با سینما به صورت کلی از کارگردانی تا تدوین و صدابرداری و .... هنر سینما و تئوری فیلم هست البته این کتاب ترجمه شده ولی دیگه فکر نکنم پیدا کنی سال 78 انتشارات دانشگاه هنر ترجمه اش کرد فقط تو کتابخانه ها هست.
برای فیلمنامه نویسی چگونه فیلمنامه بنویسیم هست.تمامی کتابهایی که معرفی کردم در دانشگاه تدریس میشوند.

Last edited:

vashka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از راهنمایی شما دوستان Dark Knight و Davood_Military ممنونم
موفق باشید

billy_director

Registered User
لایک‌ها
0
اول از همه "هنر سینما" که تو پستهای قبلی هم اشاره شد. از نظر من خوندنش واجبه. چه بخواهید فیلم ببینید، چه بخواهید فیلم بسازید.
دوم: برای فیلمنامه نویسی به نظرم کتاب "داستان:ساختار،سبک و اصول فیلمنامه نویسی" چاپ انتشارات هرمس کتاب بسیار خوبیه
سوم: برای کارگردانی کتاب "نما به نما" چاپ انتشارات فارابی رو توصیه می کنم. برای من خوندنش از کتاب "دستور زبان فیلم" که در پستهای قبلی اشاره شده راحت تر بود.
چهارم: اگر بتونی به جوری مشکلت رو با انگلیسی حل کنی، چند تا دی وی دی آموزشی فیلمسازی هست که از هر چی کتابه بهتره.

vashka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از همه "هنر سینما" که تو پستهای قبلی هم اشاره شد. از نظر من خوندنش واجبه. چه بخواهید فیلم ببینید، چه بخواهید فیلم بسازید.
دوم: برای فیلمنامه نویسی به نظرم کتاب "داستان:ساختار،سبک و اصول فیلمنامه نویسی" چاپ انتشارات هرمس کتاب بسیار خوبیه
سوم: برای کارگردانی کتاب "نما به نما" چاپ انتشارات فارابی رو توصیه می کنم. برای من خوندنش از کتاب "دستور زبان فیلم" که در پستهای قبلی اشاره شده راحت تر بود.
چهارم: اگر بتونی به جوری مشکلت رو با انگلیسی حل کنی، چند تا دی وی دی آموزشی فیلمسازی هست که از هر چی کتابه بهتره.

با تشكر از راهنماييتون

لطفا اسم اين دي وي دي هاي آموزشي رو مي گيد ؟

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
attachment.php

این سوی ِ ذهن ، آن سوی ِ مردمک
یازده گفت و گو با سینماگران جهان
بهمن مقودلو
گردآوری: پرویز جاهد
انتشارات نیلا
چاپ اول: 1378

یازده گفت و گو با: نیکلاس ری / اتو پره مینجر / ژان لویی برتولچی / میلوش فورمن / دنیس هاپر / پل مازورسکی / اندرو ساریس / جان سایمون / ویلیام هریسون و بهمن مقصدلو

فایل های ضمیمه

• 23329.jpg
    23329.jpg
    6.3 KB · نمایش ها: 177

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
attachment.php

کروز / کیدمن / کوبریک در چشمان باز بسته

الكساندر واكر
ترجمه: چيستا يثربي - سميه نوري

تعداد صفحه: 240
انتشار: 1380

فهرست

• استنلي كوبريك ، فيلمسازي كه به افسانه ها پيوست
• كوبريك، مردي براي همه انواع سينما
• فيلم شناسي كوبريك
• چرا چشمان «باز بسته؟»
• چشمانت بازند و تو هيچ نمي بيني!
• نقد شناسی «چشمان باز بسته»
• فروید، شنیتسلر و چشمان باز بسته
• تام کروز «دکتر بیل هارفورد» در چشمان باز بسته
• نیکول کیدمن «آلیس» در چشمان باز بسته
• پرسش و پاسخ درباره ی آثار کوبریک
• کوبریک سخن میگوید:
صداقت بيش از يك كلمه صرف است و مفهومي است فراتر از يك كلمه رمز، تنها صرف گفتن اين كه «وفادار خواهم بود» اجازه دخول به مرزهاي صداقت و راستي واقعي را به شما نمي دهد.

" ما همه، هم خوب و هم بد، هم خير و هم شر هستيم. و اگرشما هيچ ناپاكي و پليدي در خودتان نمي بينيد،
دليلش آن است كه خوب به خودتان نگاه نكرده ايد! "
______________________________________استنلی کوبریک

مروري بر كتاب
«چشمان باز بسته» به حق يكي از جنجالي ترين آثار تاريخ سينما محسوب مي شود.
نه به اين دليل كه شايعات و تصورات فراواني پيش از اكران آن بر سر زبانها بود و نه به اين دليل كه نقدهاي متناقض و فراواني را در پي داشته است و نه حتي به اين دليل كه پس از اكران، بخشهايي از نسخه اصلي آن سانسور شد و طرفداران و مخالفان فراواني به عنوان يك فيلم روانشناختي افشاگرانه پيدا كرد.
«چشمان بسته» را بايد ديد، شايد به اين دليل كه موضوع آن «اعتراف جسورانه به كرده ها و ناكرده ها و شجاعت رويارويي با آنها» است و شايد به اين دليل كه فيلمنامه آن از داستان معروف يكي از نويسندگان پر توان طرفدار فرويد، «آرتور شنيتسلر» اقتباس شده است و يا شايد، به اين دليل ساده كه كوبريك، استاد و روانشناس بي همتا، و تام كروز و نيكول كيدمن، دو بازيگر محبوب و يك زوج سينمايي مستعد، حساس و انعطاف پذيرند.

-
این کتاب قطعا یکی از بهترین کتاب هایی هست که در مورد کوبریک میشه پیدا کرد! به جز اسم کتاب که در مورد ساخته ی آخر کوبریک هست، زندگی نامه و کلیه آثارش رو به صورت جز و بسیار عالی مورد برسی قرار میده.
ترجمه و مطالب انقدر جالب و جذاب هستن که کلش رو در چند ساعت خوندم! در پایان کتاب هم عکس های جالبی از کوبریک و کروز و کیدمن در کنار هم هست که هیچ وقت ندیده بودم! / البته موردی که هست اینه که کل کتاب، نوشته ی الكساندر واكر نیست. در واقع این کتاب از منابع مختلفی جمع اوری شده.

..

فایل های ضمیمه

• 029283.jpg
    029283.jpg
    15.4 KB · نمایش ها: 223

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با تشكر از راهنماييتون
لطفا اسم اين دي وي دي هاي آموزشي رو مي گيد ؟

CD/DVD آموزشي در بازار زياد پيدا ميشه (=منظور همين بازارچه مجازي خودمون هم هست)
اگر هم دسترسي به اينترنت پر سرعت داري که مشکلي نيست و خودت ميتوني دانلود کني
براي شروع يه نگاهي به اين تاپيک هم داشته باشي بد نيست. اين مجموعه هم احتمالا مناسب باشه (=تست نشده)
با توجه به اينکه با زبان انگليسي مشکلي نداري, ميتونه کتاب هاي بيشماري پيرامون کارگرداني سينما دانلود و استفاده بکني. مثل مواردي که اينجا هست

attachment.php

-
نظر شخصي : اين موارد بالا شايد فقط براي اطلاعات شخصي مناسب باشه. منظورم اينه که در کشور ما! با خوندن و دونستن اين مطالب فکر نميکنم بشه کار رو پيش برد. شايد بعد از طي کردن چند دوره در آموزشگاه ها و کارگاههاي موجود, خوندن چنين مواردي در عمل به کمک آدم بياد.

فایل های ضمیمه

• director.JPG
    director.JPG
    12.8 KB · نمایش ها: 123

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فرانسوا تروفو​

نویسنده : اروه دالمه
مترجم : فریبا ابوالخانی
ناشر : کتاب آوند دانش
قیمت : 2000 تومان

نگاهی هست به تاثیر فیلم سازان بزرگ به روی ترفو و تحلیل فیلم هاش , جریان موج نو سینمای فرانسه و انعکاس عقاید حرفه ای تروفو .
بخشی از کتاب :

تروفو (( می گویند که در عشق بیمارگونه ی من به سینما دیگر تردیدی نیست . وقتی می گویم سینما زندگی مرا نجات داده کمتر احساس مبالغه می کنم . اگر من خودم را کاملا غرق سینما کرده ام شاید به این دلیل است که که در نخستین سالهای دوران جوانی ام , یعنی سالهایی که ارتش آلمان فرانسه را اشغال کرده بود زندگی ام مرا ارضا نمی کرد))

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
11192L.jpg

یک کتاب در کتابفروشی دیدم و به نظرم خواندنی و قابل توصیه است

راهنمای فیلم جیبی كه این روزها از سوی انتشارات «روزنه كار» به بازار كتاب آمده و روی پیشخوان است، سینما را از سال 1895 تا پایان سال 2007 در بر گرفته. بررسی فیلم‌ها، دهه به دهه انجام شده و به استثنای 1895 تا 1900 و 2000 تا 2007، باقی فیلم‌ها، دهه به دهه بررسی شده‌اند. در مجموع به شش هزار فیلم پرداخته شده و شناسنامه‌ها، به نسبت دانشنامه‌های قبل، به شدت كوچك شده‌اند. به جز معرفی بازیگران و كارگردان، در شناسنامه‌ها به سایر عوامل نپرداخته‌اند و حداكثر اگر فیلم مورد نظر فیلمبرداری و تدوین خاصی داشته، در ریویو به آن اشاره شده است. حالا و در دانشنامه اخیر، نام منتقدان پای ریویوهای 40، 50 كلمه‌ای نیامده و تنها در ابتدای كتاب نام منتقدان فهرست شده است. یادداشت‌هایی كه درباره فیلم‌ها نوشته شده، حالا حسابی كوتاه و مختصر و مفید هستند و دیگر از نظرهای شخصی و احساسات منتقدان درباره فیلم‌ها خبری نیست. تا پایان سال 2006، از همان نقدها و یادداشت‌های قدیمی استفاده شده، منتها قسمت‌های مهم آن یادداشت‌ها جدا شده است. در نوشتن ریویوهای راهنمای فیلم جیبی، چند نفر مترجم و منتقد دیگر هم علاوه بر قبلی‌ها مشاركت كرده‌اند. در این راهنمای فیلم تنها ملحقات، جوایز اسكار است بر خلاف دانشنامه‌های قبلی كه جشنواره‌های ونیز و كن را هم پوشش می‌داد و در دانشنامه هیتاچی، حتی تعدادی از نقدهای مهم منتقدان ایرانی صاحب‌نام هم آورده شده بود. قیمت راهنمای فیلم جیبی، 12500 تومان است، منتها تصدیق می‌فرمایید كه در مقابل چنین كار بزرگی، چنین هزینه‌ای هیچ هیچ است. (البته چاپ جدیدش روی جلدش 2008 خورده و احتمالاً فیلم‌های مهم این سال هم اضافه شده!)

بالا