کتاب هيچکاک هميشه استاد ديگه جايی پيدا نميشه؟
انتشارات هاشمی و چشمه نداشتند.
اگه منظورت اینه که تجدید چاپ شده نه فعلا که نشده ولی انقلاب به اینا که تو کار دست دوم هستند بسپاری حتما واست پیدا می کنند.
نقد و تحلیل اثار ((لوکینو ویسکونتی))
جفری نوئل اسمیت کلارتا تونتی
نشر فرهنگ کاوش
از غربتی به غربت دیگر (نگاهی به فیلمهای ویم وندرس)
امید روشن ضمیر
نشر ناهید
چاپ 1371
.............................
این کتاب تا فیلم (1989) A Notebook on Clothes and Cities مورد نقد و بررسی قرار داده
سینمای یانچو
گراهام پتری
ایرج کریمی
نشر بنیاد سینمایی فارابی
با سلام
دوست عزیز می تونم بپرسم این سه کتاب بالا رو از کجا خریدین، چون من تهران نیستم و هر چی تو مشهد گشتم اینا رو پیدا نکردم، اگه آدرس و ترجیحاً شماره تلفنی از کتاب فروشی هایی که اینا رو دارن ، رو لطف کنید تا شاید واسم از طریق پست ارسال کنن، یه دنیا ممنونت میشم ؟ :blush:
با ارادت و بدرود. :happy:
دست آورد * سینمایی * نمایشگاه
یک سال گذشت! امسال حداقل " سینمایی " های بهتری گیرم اومد . موارد قابل توجه ترش به این ترتیب هست. اولینش " سینمای وسترن " تالیف : بهروز دانشفر هست. داستان داره! دیدم کتابی به عظمت " هیچکاک همیشه استاد " ( و شاید 1.5 برابرش! ) به نام " سینمای وسترن " در یکی از غرفه ها داره خودنمایی می کنه. از سالها پیش همیشه دنبال جمع آوری کتاب های مرجع " ژانری " بودم. پیش خودم گفتم حتما بین 35 تا 45 هزارتومان قیمتش هست. پرسیدم چاپ چه سالی هست ؟ گفتند 1375. قیمت ؟ 5500 تومان!! . چنین خرید شگفت انگیزی ( البته بین کتاب های سینمایی! ) تا امروز نکرده بودم. خود فروشنده هم می گفت اگر کتاب قدیمی و خارج از چاپ نبود حداقل 30 هزارتومان قیمت داشت. خلاصه در 859 صفحه. بررسی تاریخ این ژانر - تاریخ سرزمین - افراد مختلف - فیلمهای وسترن از (تقریبا) ابتدای تاریخ سینما - بزرگان - بازیگران - کارگردانان - فهرست کامل - از همه مهمتر فهرستی شامل " معادل فارسی " این فیلمها که در سینما پخش شده. همون بحث تغییر نام فیلم هنگام پخش-دوبله . خلاصه نمیدونم جای دیگه ای هم این کتاب گیر میاد یا نه ولی اگر اومد از دستش ندین. قیمتش در سال 1375 بوده 7500 تومان. خودتون حساب کنید!
کتاب " سینما به روایت هیچکاک " پرویز دوایی که مدتی در دسترس نبود هم از سوی سروش " انتشارات صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران " در تعداد قابل توجهی برای فروش عرضه میشد. راجبه کتاب هم که نیاز به گفتن نیست. همون مجموعه مصاحبه های هیچکاک-تروفو . فرصت مناسبی هست برای کسانی که تا امروز گیرشون نیومده. قیمتش 3000 تومان هست که با تخفیف نمایشگاه 2400 میشه .
" فیلمشناخت ایران " در دو جلد ( اولی 1309-1357 و دومی 1358-1372 ) هم مورد ارزشمندی هست از عباس بهارلو که شامل شناسنامه+داستان هر فیلم هست. به همراه عکس ها و پوسترها و گاه لابی کارت های موجود. جلد اول به خاطر دیدن و خواندن راجبه " سینمای داستانی " در اون اوایل جذاب تر هست . اولی 14 هزار و دومی 10 هزار تومان قیمت داره. با تخفیف نمایشگاه روی هم 19 هزار تومان. خلاصه این سه مورد ارزش تهیه رو دارن .
پ.ن = تگرگی اومد ( چند دقیقه پیش ) برای چند ثانیه, از گلابی یکم کوچکتر!
پ.ن = قسمت " خارجی " هم مثل هر سال به پا بود, اونی که طویل هست و همیشه دم در خروجی ( اسمش یادم نیست ) . امسال هم کتب سینمایی مثل he Complete Making Of Indiana Jones و Davinci Code : The Movie رو داشت . از بیتلز مواردی مثل The Beatles: 365 Days و
The Beatles' London رو داشت. کامیکی هم Marvel Encyclopedia : Hulk و The Marvel Vault و غیره. از بودجه من که خارج هست این موارد وگرنه کیه که بدش بیاد!
پ.ن = مچ پای بنده به عادت هر سال پیچ خورد! اینبار کمی شدیدتر!
پ.ن = بهرام عظیمی رو دیدم گویا! شاید هم شبیه بهش بود!
پ.ن = این یکی ربطی به نمایشگاه نداره, فقط میخواستم بگم کتاب " مصاحبه با بیلی وایلدر " که صفحه قبل معرفی شد این مدت من رو ساخت! چند بار خوندمش! دست مترجمش درد نکنه
چه کتاب خوبی باید تهیش کنم
آقا ما که سربازیم نمی زارن بیایم به جای ما دعا کنید
چه حوادثی رخ داده
پ ن : اینجا داردش، نوشته با تخفیف نمایشگاه هم می ده شاید از همین گرفتمش
نمی خرم از این سایته با پول پستش و بقیش می شه 28 تومن تقریبا بدون تخفیف همین شیراز بخرم کمتر در میاد تازه یه خیابونی هم رفتم
سلام علیرضا جان
تو بخش کتاب های خارجی کتاب سینمایی زیاد بود یا نه؟
ارزش داره واسه کتاب سینمایی بیام نمایشگاه یا نه؟
نوشته ای از Dark Knight
یک سال گذشت! امسال حداقل " سینمایی " های بهتری گیرم اومد . موارد قابل توجه ترش به این ترتیب هست. اولینش " سینمای وسترن " تالیف : بهروز دانشفر هست. داستان داره! دیدم کتابی به عظمت " هیچکاک همیشه استاد " ( و شاید 1.5 برابرش! ) به نام " سینمای وسترن " در یکی از غرفه ها داره خودنمایی می کنه. از سالها پیش همیشه دنبال جمع آوری کتاب های مرجع " ژانری " بودم. پیش خودم گفتم حتما بین 35 تا 45 هزارتومان قیمتش هست. پرسیدم چاپ چه سالی هست ؟ گفتند 1375. قیمت ؟ 5500 تومان!! . چنین خرید شگفت انگیزی ( البته بین کتاب های سینمایی! ) تا امروز نکرده بودم. خود فروشنده هم می گفت اگر کتاب قدیمی و خارج از چاپ نبود حداقل 30 هزارتومان قیمت داشت. خلاصه در 859 صفحه. بررسی تاریخ این ژانر - تاریخ سرزمین - افراد مختلف - فیلمهای وسترن از (تقریبا) ابتدای تاریخ سینما - بزرگان - بازیگران - کارگردانان - فهرست کامل - از همه مهمتر فهرستی شامل " معادل فارسی " این فیلمها که در سینما پخش شده. همون بحث تغییر نام فیلم هنگام پخش-دوبله . خلاصه نمیدونم جای دیگه ای هم این کتاب گیر میاد یا نه ولی اگر اومد از دستش ندین. قیمتش در سال 1375 بوده 7500 تومان. خودتون حساب کنید!
من که پوستم کنده شد تا گیرش آوردم :wacko: . البته نه با اون قیمتی که دارک نایت خریده.20 تومن خریدمش...ولی ارزشش رو داشت...
من چند وقتی هست دنیال کتاب فن تدوین فیلم سروش هستم.
کسی از دوستان این کتاب رو داره که نخواد یا جایی رو میشناسه بتونم گیر بیارم؟
فکر کنم اونی که ازش 5500 گرفتم الان دنبالمه برای بقیه پولش
راستش از کجا گرفتی ؟ دو-سه نفر آدرس خواستن
ممنون