يه ليستي از کتابهايي که اسمشون در اين تاپيک اومده اگر باشه خوبه, يک وقت معرفي-تکراري در نياد
سينما به روايت هيچکاک
در جستجو پدرم - بوگارت
هيچکاک هميشه استاد 1 -
2 -
3
لاکان ـ هيچکاک -
2
داستاني هاي هيچکاک
فرهنگ بازيگران سينماي جهان
سري 100 سال سينما / 100 فيلمنامه 1 -
2
داستان من - مرلين مونرو
کارناوال فدريکو فليني
کتاب کوچک کارگردانان 1 - 2 - 3 -
4
فرهنگ واژگان سينمايي
فرهنگ فيلم هاي سينمايي ايران - 2
روزنه راهنماي فيلم 1 - 2 - 3 -4 - 5 - 6 - 7 -
8 -
9
نشر ساقي - فيلم نامه
پايداري در قاب
کتاب سينما 1
نشانه ها و معنا در سينما
سينماي کوئنينتن تارانتينو
گفتگو با آلپاچينو
گدار
باستان شناسي سينما و خاطره يک قرن
اينگريد برگمن: داستان زندگي من
پاريس – تهران
گزيده نامه هاي تروفو
تيم برتون
نقد و تحليل اثار لوکينو ويسکونتي
نامه هاي چارلي چاپلين به دخترش
اومبرتو د
برخورد کوتاه
تاريخ سينما
فيلم(ويژه نوروز)
هنر سينما
توليد و کارگرداني در تلويزيون
مديريت آرشيو هاي ديداري و شنيداري
روش فيلم سازي آسان
ديوان نمايش -
2
سينماي 8 ميليمتري
سينما چيست
پژوهش هايي در سينماي مستند
تدوين فيلم و ويدئو
Hollywood Stars
The Complete History Of Oscar
--
راهنمای فیلم ( روزنه ) رو آخر سر تهیه کردم, چاپ دوم هست و اونطور که زده آپدیت شده به 2008
!!
تا 887 مربوط میشه به همون خلاصه/توضیح کوتاه هر فیلم, آخرین مورد کتاب هم Rush Hour 3 هست . بعد از اون تا 905 شامل جوایز اسکار میشه و بعد هم فهرست . مرور بیش از 6000 فیلم سینمای جهان . یک نمونه :
سانست بولوارد
آمریکا/درام سیاه و سفید / 110 دقیقه
بازیگران : ویلیام هولدن, گلوریا سوآنسون, اریک فون استروهایم, سسیل ب. دمیل, هدا هاپر, ه.ب وارنر, باستر کیتون
کارگردان : بیلی وایلدر
- نورما دزموند ( سوآنسون ) ستاره سابق فیلم های صامت که در خانه باشکوهی در سانست بولوارد زندگی می کند, روزی اتفاقی با نویسنده ای جوان و سرخورده به نام جو گیلیس ( ویلیام هولدن ) آشنا می شود و از او می خواهد تا روی فیلم نامه ای کار کند که شهرت از دست رفته اش را باز گرداند .
- یکی از سیاه ترین فیلم های تاریخ سینمای آمریکا که روایت نامتعارفش از زبان یک مرده, آن را به یکی از خاص ترین فیلمهای هالیوود تبدیل می کند. کیتن در نقی کوتاه مثل همیشه می درخشد
روزنه راهنمای فیلم
بهزاد رحیمیان
1017 صفحه
12500 تومان
لول! اتفاقا الان دارم میرم برای بار 124 ام این فیلم رو ببینم ( البته میدونید که 124 عددی هست که وقتی میخوان مثلا بگن یه فیلم رو زیاد دیدیم به کار میره ) سانست بولوار رو باید گذاشت داخل دستگاه و به سجده رفت!
هیچکاک در قاب رو در این تاپیک و تاپیک مخصوص هیچ, دوستان معرفی کردن . نوشته بهرام بیضایی هست در 150 صفحه به قیمت 3500 تومان فروش میره . عکسی از فهرستش میذارم تا با مطالب کتاب آشنا بشین
جانی گیتار که
اینجا معرفی شد . ترجمه پرویز دوایی هست و در 235 صفحه به قیمت 2800 تومان فروش میره . نکته قابل توجه اینکه کتاب تقدیم شده به بهرام ری پور و متن به این شکل هست :
با یاد بهرام ری پور ...
که " جانی گیتار " یکی از ده فیلم برگزیده عمر او بود
به هر حال فیلم نامه فیلیپ یردن برای علاقه مندان این فیلم میتونه دلچسب باشه . از صفحه 182 تا آخر هم سایر نکات/مطالب جدای از فیلم نامه رو میتونید بخونید که ارزش کتاب رو دو چندان میکنه
آخرین مورد گفت و گوی با بیلی وایدر هست . گفت و گویی که کمرون کرو انجام داد و ترجمه هم از گلی امامی هست, کتاب چاپ دومش هست . در 480 صفحه به قیمت 8000 تومان به فروش میرسه . با این جمله به پایان میرسه :
من هنوزم ستاره بزرگی هستم; این فیلم ها هستند که کوچک شده اند
یادم میاد
Almost Famous از کرو رو که دیدم, بعدش داشتم مثل همیشه مطالب اینور/اونور رو نگاه میکردم, به متنی رسیدم که ( البته حافظه من ضعیف هست شاید طور دیگه ای نوشته شده بود ) کرو گفته بود این فیلم رو به وایلدر نشون داده و گویا بیلی هم اونطور که باید و شاید خوشش نیومده تا اینکه به اون سکانسی که راجبه راسل حرف میزنن میرسه و وایلدر احساساتی میشه, این سکانس از این فیلم رو من هم خیلی دوست دارم