• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین کیف پول‌های بیت کوین و دیگر کوین ها

کیف پول محبوب شما؟

• لدجر

• بلاکچین

• الکتروم

• کوینومی

• تراست والت

• دیگر...

Results are only viewable after voting.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
کوینومی بهتره یا متامسک (متامسک که علی الحساب بیتکوین رو ساپورت نمیکنه!)
من کیف پول دسکتاپ نیاز دارم و میخوام ارزهای زیادی رو ساپورت کنه، با ایران مشکلی نداشته باشه و با صرافی غیرمتمرکز بشه کار کرد. (کینومی با صرافی غیرمتمرکز کار میکنه؟)

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کوینومی بهتره یا متامسک (متامسک که علی الحساب بیتکوین رو ساپورت نمیکنه!)
من کیف پول دسکتاپ نیاز دارم و میخوام ارزهای زیادی رو ساپورت کنه، با ایران مشکلی نداشته باشه و با صرافی غیرمتمرکز بشه کار کرد. (کینومی با صرافی غیرمتمرکز کار میکنه؟)

صرافی غیر متمرکز والت های خاص خودشون رو دارن، اگه تحت بستر اتریوم باشه باید متامسک استفاده کنید که خیلی حساس هست و باید موارد امنیتی ــش رو حتما رعایت کنید.

BSC هم باشه تراست والت.

کیف پول دسکتاپ گواردا هست ( مولتی هست )، الکتروم هم هست که بیت کوین و لایت کوین را ساپورت میکنه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
صرافی غیر متمرکز والت های خاص خودشون رو دارن، اگه تحت بستر اتریوم باشه باید متامسک استفاده کنید که خیلی حساس هست و باید موارد امنیتی ــش رو حتما رعایت کنید.

BSC هم باشه تراست والت.

کیف پول دسکتاپ گواردا هست ( مولتی هست )، الکتروم هم هست که بیت کوین و لایت کوین را ساپورت میکنه.
ممنون
کینومی چطوره؟ مشکلی داره؟ (البته سرچ کردم، انگار برای ایران تحریمه)
اتمیک ولت چطوره؟
به نظر میاد کارمزد گواردا خیلی بالاست؟!

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
ممنون
کینومی چطوره؟ مشکلی داره؟ (البته سرچ کردم، انگار برای ایران تحریمه)
اتمیک ولت چطوره؟
به نظر میاد کارمزد گواردا خیلی بالاست؟!

من گواردا کار کردم مشکلی نداشته، کارمزد ربطی به والت نداره به شبکه ربط داره میتونید دستی کارمزد رو تغییر بدید.

البته نباید دیگه از حداقل کارمزد کمتر بذارید.

هر والتی که پرایوت کی یا seed به شما بده مشکلی نداره میتونید استفاده کنید اگر آی پی ایران بلاک هست تغییر بدید و لاگین کنید.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
چندتا ایردراپ رو بررسی کردم، ظاهرا همه اکانت باینانس میخوان (BSC address)
آدرس کیف پول دیگه ای رو نمیشه داد؟ مثلا اتمیک ولت یا گواردا ؟

Captive

لایک‌ها
16,664
سلام
چندتا ایردراپ رو بررسی کردم، ظاهرا همه اکانت باینانس میخوان (BSC address)
آدرس کیف پول دیگه ای رو نمیشه داد؟ مثلا اتمیک ولت یا گواردا ؟

برای BSC از والت تراست استفاده کنید.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
برای BSC از والت تراست استفاده کنید.
ممنون
من میخواستم سمت گوشی نرم که ظاهرا چاره ای نیست. باید تراست هم نصب کرد.

ببخشید اینقدرسوال میکنم. یک سوال دیگه هم دارم. من اتمیک ولت رو نصب کردم. سید رو هم ذخیره کردم و فکر میکردم پرایوت کی یکیه! در صورتی که برای هر ارز یک کلید وجود داره. با این حساب هر کوینی که درش موجودی داشتم رو باید کلید خصوصیش رو هم کپی و در جایی ذخیره کنم؟ یعنی اگر صدتا کوین موجودی داشتم باید صدتا کلید ذخیره کنم؟!

Captive

لایک‌ها
16,664
ممنون
من میخواستم سمت گوشی نرم که ظاهرا چاره ای نیست. باید تراست هم نصب کرد.

ببخشید اینقدرسوال میکنم. یک سوال دیگه هم دارم. من اتمیک ولت رو نصب کردم. سید رو هم ذخیره کردم و فکر میکردم پرایوت کی یکیه! در صورتی که برای هر ارز یک کلید وجود داره. با این حساب هر کوینی که درش موجودی داشتم رو باید کلید خصوصیش رو هم کپی و در جایی ذخیره کنم؟ یعنی اگر صدتا کوین موجودی داشتم باید صدتا کلید ذخیره کنم؟!

خواهش میکنم، وظیفه هست.

میتونید روی سیستم هم به کمک شبیه ساز اندروید والت رو بسازید ( هر چند من تست نکردم )

ببینید مولتی والت هایی که سید میدن به این معنا هست که شما وقتی سید رو در همان والت ایمپورت میکنید کل موجودی هر والت میاد بالا، حال اگر بلایی سر اون والت بیاد ایمپورت کردن سید کار آسانی نیست منتهی شما اگر پرایوت کی هر کوینی رو داشته باشید میتونید هر جا که دوست داشتید ایمپورت کنید و بله اگر بخواهید به صورت تکی والت بسازید باید برای تک تک کوین ها پرایوت کی داشته باشید.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستانی که از لجر استفاده میکنن فرق سری اس یا ایکس غیر از اون مورد بلوتوث چیه ؟
یجا دیدم سری ای محدودیت حافظه داره و زدن مثلا 4 تا برنامه رمز ارز بیشتر نمیشه نصب کردش ولی تو ایکس تا 100 تا میشه
این یعنی چی ؟ یعنی تو سری اس بیشتر 4 یا5 تا رمز ارز نمیشه نگهداری کردش یا نه ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
دوستانی که از لجر استفاده میکنن فرق سری اس یا ایکس غیر از اون مورد بلوتوث چیه ؟
یجا دیدم سری ای محدودیت حافظه داره و زدن مثلا 4 تا برنامه رمز ارز بیشتر نمیشه نصب کردش ولی تو ایکس تا 100 تا میشه
این یعنی چی ؟ یعنی تو سری اس بیشتر 4 یا5 تا رمز ارز نمیشه نگهداری کردش یا نه ؟
سری اس ۱۵۰ کیلوبایت فضا داره، تعداد نرم افزار هم بسته نرم افزار رابط اون کوین داره، مثلا بیتکوین ۵۰ کیلوبایت فضا میگیره و دوج ۴ کیلو بایت

اون فضا مربوط به این میشه که همزمان چند نرم افزار رابط کاربری رو میتونی روی لجر نصب کنی
و این ربطی به کوین نداره، شمارهر تعداد کوین میتونی بریزی داخل ولت

فقط درصورتیکه فضای کافی نداشته باشید باید هر سری یه نرم افزار رابط کاربری رو پاک کنید و نرم افزار کوین دیگه رو نصب کنید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سری اس ۱۵۰ کیلوبایت فضا داره، تعداد نرم افزار هم بسته نرم افزار رابط اون کوین داره، مثلا بیتکوین ۵۰ کیلوبایت فضا میگیره و دوج ۴ کیلو بایت

اون فضا مربوط به این میشه که همزمان چند نرم افزار رابط کاربری رو میتونی روی لجر نصب کنی
و این ربطی به کوین نداره، شمارهر تعداد کوین میتونی بریزی داخل ولت

فقط درصورتیکه فضای کافی نداشته باشید باید هر سری یه نرم افزار رابط کاربری رو پاک کنید و نرم افزار کوین دیگه رو نصب کنید
خوب برای همه کوینها اون نرمافزار رابط رو باید نصب کنی . مثلا من فرضا 20 تا کوین مختلف دارم
در این صورت نهایتا چنتا کوین از لحاظ تنوع میگم میشه تو سری اس نگهداری کردش

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
خوب برای همه کوینها اون نرمافزار رابط رو باید نصب کنی . مثلا من فرضا 20 تا کوین مختلف دارم
در این صورت نهایتا چنتا کوین از لحاظ تنوع میگم میشه تو سری اس نگهداری کردش
شما اگر تعداد کوین هایی که نگه میداری بیشتر از سه چهار تا هست حتما لجر سری ایکس بخر . لجر اس هم کار رو راه میندازه و میتونی هر 20 تا کوین رو روش ذخیره کنید (هر چند اصطلاح ذخیره کردن درست نیست چون کوین ها روی بلاکچین هستن نه توی کیف پول) ولی نمیتونید به صورت همزمان هر 20 تا رو با هم ببینی و مدیریت کنی.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
شما اگر تعداد کوین هایی که نگه میداری بیشتر از سه چهار تا هست حتما لجر سری ایکس بخر . لجر اس هم کار رو راه میندازه و میتونی هر 20 تا کوین رو روش ذخیره کنید (هر چند اصطلاح ذخیره کردن درست نیست چون کوین ها روی بلاکچین هستن نه توی کیف پول) ولی نمیتونید به صورت همزمان هر 20 تا رو با هم ببینی و مدیریت کنی.
پس از این لحاظ محدودیت داره و همزمان در نهایت بشه 4 تا کوین رو توش با هم ببینی
در غیر اینصورت هی باید برنامه دیگر پاک کنی و برای کوین دیگت رو نصب کنی تا بتونی ببینیش . برای اینکار هم باید پرایوت کی رو از اول به برنامه داد یا یکبار اینکارو میکنی و فقط برنامه حذف و دوباره نصب میشه
من فکر میکردم از این لحاظ محدودیت نداره مثل کیف پول های نرمافزاری رو گوشی موبایل مثل تراست هر چنتا کوین داشته باشی میشه توش نگهداری کردش

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
خبر اینطور نیست , همه قابل دیدن و مدیریت هست
پس از این لحاظ محدودیت داره و همزمان در نهایت بشه 4 تا کوین رو توش با هم ببینی
در غیر اینصورت هی باید برنامه دیگر پاک کنی و برای کوین دیگت رو نصب کنی تا بتونی ببینیش . برای اینکار هم باید پرایوت کی رو از اول به برنامه داد یا یکبار اینکارو میکنی و فقط برنامه حذف و دوباره نصب میشه
من فکر میکردم از این لحاظ محدودیت نداره مثل کیف پول های نرمافزاری رو گوشی موبایل مثل تراست هر چنتا کوین داشته باشی میشه توش نگهداری کردش
ببینید لجر یه نرم افزار مدیریت داره، شما‌ برای هر کوین یه اکانت میسازی (ادرس ولت)، برای نقل و انتقال باید نرم افزار اون کوین رو نصب کنید.
برای دیدن نیازی نصب نرم افزار نیست،
پرایوت کی رو فقط یکبار دفعه اول که لجر رو ست اپ میکنید بهتون میده و بعدا هم نیازی به پرایوت کی ندارید
از لحاظ مشاهده مثل تراست ولت هست ، یعنی شما هرتعداد کوین و موجودی داشته باشید ارزش اون رو به قیمت روز از طریق لجر لایو مشاهده میکنید
فقط برای انتقال نیاز به نرم افزار دارید
اگر مفهوم نبود بگید براتون بصورت اسکرین شات توضیح بدم

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خبر اینطور نیست , همه قابل دیدن و مدیریت هست

ببینید لجر یه نرم افزار مدیریت داره، شما‌ برای هر کوین یه اکانت میسازی (ادرس ولت)، برای نقل و انتقال باید نرم افزار اون کوین رو نصب کنید.
برای دیدن نیازی نصب نرم افزار نیست،
پرایوت کی رو فقط یکبار دفعه اول که لجر رو ست اپ میکنید بهتون میده و بعدا هم نیازی به پرایوت کی ندارید
از لحاظ مشاهده مثل تراست ولت هست ، یعنی شما هرتعداد کوین و موجودی داشته باشید ارزش اون رو به قیمت روز از طریق لجر لایو مشاهده میکنید
فقط برای انتقال نیاز به نرم افزار دارید
اگر مفهوم نبود بگید براتون بصورت اسکرین شات توضیح بدم
پس با خود نرمافزار مدیریت لجر هر تعداد کوین رو میشه والت درست کرد ودیدش از این لحاظ محدودیت نداره .
فقط برای جابجایی کوین ها باید نرمافزار مربوط به هر کوین رو نصب کردش که اینجا کمی محدودیت داره با توجه به فضای لجر
اسکرین شاتم برام بفرستی خوب میشه خواستی برام پیام خصوصی کن

Captive

لایک‌ها
16,664
لجر نانو اس من به این شکل هست که شما هر تعدادی که بخواهید میتونید والت بسازید ولی به شرطی که یک والت رو پاک کنید و والت جدید بسازید، در واقع برای موجودی شما مشکلی ایجاد نمیشه و بعد دوباره میتونید نصبش کنید، منتهی الان من والت ریپل رو حذف کردم ولی دیگه تو لجر لایو نمایش داده نمیشه ( چون حذف شده )، حالا اگر برای دوستان نمایش داده میشه که خیلی خوبه و بهتر میشه مدیریت کرد موجودی رو.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
لجر نانو اس من به این شکل هست که شما هر تعدادی که بخواهید میتونید والت بسازید ولی به شرطی که یک والت رو پاک کنید و والت جدید بسازید، در واقع برای موجودی شما مشکلی ایجاد نمیشه و بعد دوباره میتونید نصبش کنید، منتهی الان من والت ریپل رو حذف کردم ولی دیگه تو لجر لایو نمایش داده نمیشه ( چون حذف شده )، حالا اگر برای دوستان نمایش داده میشه که خیلی خوبه و بهتر میشه مدیریت کرد موجودی رو.
شما برای چی خود اکانت رو حذف میکنی؟ نیازی به حذف اکانت نداری،
فقط اپ مربوط به کوین رو پاک کنی کفایت میکنه
پس با خود نرمافزار مدیریت لجر هر تعداد کوین رو میشه والت درست کرد ودیدش از این لحاظ محدودیت نداره .
فقط برای جابجایی کوین ها باید نرمافزار مربوط به هر کوین رو نصب کردش که اینجا کمی محدودیت داره با توجه به فضای لجر
اسکرین شاتم برام بفرستی خوب میشه خواستی برام پیام خصوصی کن
بله دقیقا، الان سیستم من مشکل داره و با گوشی هستم ، در اولین فرصت مشکل سیستم رفع شد اسکرین شات میفرستم

Captive

لایک‌ها
16,664
شما برای چی خود اکانت رو حذف میکنی؟ نیازی به حذف اکانت نداری،
فقط اپ مربوط به کوین رو پاک کنی کفایت میکنه

همون اد منظورم هست که طبیعتا بعدش والت هم از لجر حذف میشه و دیگه نمایش داده نمیشه، حالا هر موقع دوباره نصبش کنی والت و موجودی میاد بالا و نمایش داده میشه.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
همون اد منظورم هست که طبیعتا بعدش والت هم از لجر حذف میشه و دیگه نمایش داده نمیشه، حالا هر موقع دوباره نصبش کنی والت و موجودی میاد بالا و نمایش داده میشه.
نه مال من اینطوری نیست، نصب بودن یا نبودن اپ ربطی به نمایش موجودی اکانت نداره،

ضمنا این حالت که شما میگی یکی عجیب هست، وقتی اپ نباشه موجودی رو نشه دید یعنی بدون اتصال لجر هم امکان نمایش موجودی نیست
درصورتیکه در لجر لایو برای دیدن موجودی نیازی نیست لجر متصل باشه

Captive

لایک‌ها
16,664
نه مال من اینطوری نیست، نصب بودن یا نبودن اپ ربطی به نمایش موجودی اکانت نداره

طبیعتا لجر لایو موجودی والت هایی رو نشون میده که نصب هست، خب وقتی نصب نباشه نمایش داده نمیشه، حداقلش این که برای من اینطوریه :-؟؟

ضمنا این حالت که شما میگی یکی عجیب هست، وقتی اپ نباشه موجودی رو نشه دید یعنی بدون اتصال لجر هم امکان نمایش موجودی نیست
درصورتیکه در لجر لایو برای دیدن موجودی نیازی نیست لجر متصل باشه

بله درسته چون به صورت آفلاین بررسی میکنه موجودی والت رو ( از طریق بلاک چین ) ولی وقتی کل اکانت حذف بشه داستان فرق میکنه.

حالا زیاد مورد مهمی نیست به نظرم :دی، همینکه میشه پاک کرد و یه والت دیگه ساخت باز خودش خوبه.

بالا