• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه های خصوصی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
info-tamin.jpg

چرا بیمه مشاغل آزاد، بیمه درمانی نداره؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
هیچ بیمه ای خصوصی نیست وچون گردش مالی بالایی دارن و پول شویی و این داستانا زیر نظر یه ارگان خاص هستن همشون که تهش میخوره به بانک مرکزی،این از این .
عمر و این شر و ورا بولشیتی بیش نیست .داستان بیمه تو ایران اصن یه چیز عجیب غریبه .یعنی کلاه بردار تر از بیمه و مالیات من چیزی تو کشور به این وسعت ندیدم .
الان بیمه میخوایی پس انداز داشته باشی یا برای هزینه درمان میخوایی ؟که اونم تکمیلیش هزار و یک مدل داره مثلا sos ایران
بعد فکر کردی چه تکمیلی نهایتا 2 تومن دارو و ویزیت بدن 3 تومن دندون و غیره .امسال تنها حالی که به عموم مسلمین دادن .همه هزینه های نازایی و درمانش رایگانه !
میخوایی ببینی بیمه به کجا وصله اسمش هیت مدیریشو سرچ کن یه کوچولو
آخه یکی از بچه ها بیمه تکمیلی بود..
بچه ش بعد از تولد چند روزی توی دستگاه بود..
خرجش شد طرفای 23 تومن و طرفای 21 تومنش رو بیمه تکمیلی داد..

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
بیمه تامین با جواز کسب هم حدود 900 تومن باید بدید تا اونجا که میدونم یه سری کارگاه و مشاغل خاص مثل جوشکاری و تراشکاری و کشاورزی
فقط تخفیف میخوره همون قضیه 18 درصد و اینا الباقی ماهی نهصد باید بدید که واقعا زیاده

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
بیمه سلامت ایرانیان که دولت میده رو بگیر هزینش سالی حدود ۶۷۰ هزار تومنه فقط نباید تحت پوشش هیچ بیمه دیگه ای باشی و گرنه نمیدن .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
بیمه سلامت ایرانیان که دولت میده رو بگیر هزینش سالی حدود ۶۷۰ هزار تومنه فقط نباید تحت پوشش هیچ بیمه دیگه ای باشی و گرنه نمیدن .
خدماتش عملا چطوره؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
طرح سلامت مگه هزینه اش 1 هزار تومن نبود؟

پس ارزش افزوده داریم میدیم برای چی؟ که 4% ش بره برای بهداشت و سلامت

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
حتی بیمه تکمیلی ؟

این بیمه پایه ای هستش مثل بیمه تامین اجتماعی کسی که بیمه تکمیلی داره این بیمه به چه دردش میخوره ؟‌ بیمه تکمیلی اسمش روشه یعنی تکمیل میکنه خدمات بیمه پایه رو .

Last edited:

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
طرح سلامت مگه هزینه اش 1 هزار تومن نبود؟

پس ارزش افزوده داریم میدیم برای چی؟ که 4% ش بره برای بهداشت و سلامت
اون بیمه سلامت همگانی رایگان با این بیمه ایرانیان که پولی هستش فرق داره اون بیمه فقط بیمارستان دولتی قبولش میکنند ولی بیمه ایرانیان پولی هستش و خوبیش اینه که بعضی بیمارستان های خصوصی هم قرارداد داره .

Last edited:

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
خدماتش عملا چطوره؟

تقریبا مثل همون بیمه تامین اجتماعی هستش ولی مزایای حقوق بازنشستگی رو نداره و هزینش هم نفری در سال ۶۷۰ هزار تومنه از طریق دفاتر پیشخوان هم میشه ثبت نام کرد.

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
تقریبا مثل همون بیمه تامین اجتماعی هستش ولی مزایای حقوق بازنشتگی رو نداره و هزینش هم نفری در سال ۶۷۰ هزار تومنه از طریق دفاتر پیشخوان هم میشه ثبت نام کرد.
منظورم اینه که چقدر با پدیده "این هزینه مشمول بیمه" نمیشه روبرو میشیم؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
منظورم اینه که چقدر با پدیده "این هزینه مشمول بیمه" نمیشه روبرو میشیم؟

در بخش بستری ۹۰ درصد و بخش درمان سرپایی ۷۰ درصد تعرفه‌ها بیمارستان‌های دولتی را پرداخت می‌کنه و خصوصی های طرف قرداد هم ۳۰ درصدش رو میده .دقیقا مثل همون بیمه تامین اجتماعی هستش هر بهونه ای اونها میارن این هم میاره! فرق دیگش با تامین اجتماعی اینه که این بیمه حقوق بازنشستگی نداره و اگر شما جایی شاغل بشید و اونجا برای شما بیمه رد کنه باید این بیمه رو کنسل کنید.

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
در مورد بیمه سامان هم اگه از دوستان کسی اطلاعی داره بگه ممنون میشیم..
الان لیست مراکز تحت قراردادش رو نگاه کردم جاهای درست حسابی هستن..
فقط میمونه راستی گراییی و آزمون پس دادنش

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
این بیمه پایه ای هستش مثل بیمه تامین اجتماعی کسی که بیمه تکمیلی داره این بیمه به چه دردش میخوره ؟‌ بیمه تکمیلی اسمش روشه یعنی تکمیل میکنه خدمات بیمه پایه رو .
یعنی بیمه تکمیلی نیازی به بیمه پایه نداره؟ آخه من جایی خونده بودم که شرایط بیمه تکمیلی رو زده بود برخورداری از یک بیمه پایه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
یعنی بیمه تکمیلی نیازی به بیمه پایه نداره؟ آخه من جایی خونده بودم که شرایط بیمه تکمیلی رو زده بود برخورداری از یک بیمه پایه
من با بیمه سامان صحبت کردم..
گفت میتونید بدون بیمه پایه تکمیلی بگیرید ولی 17% میاد روی قیمتش

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من با بیمه سامان صحبت کردم..
گفت میتونید بدون بیمه پایه تکمیلی بگیرید ولی 17% میاد روی قیمتش
چه کاریه
همون بیمه سلامت همگانی فکر میکنم بیمه پایه محسوب بشه

بالا