- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,287
از سر قبرم بیارم بیمه کنممگه تو بیمه نکردی خودتو؟
همین امروز قراره صاب مغازه صد و بیست درصد بکشه رو اجاره
از سر قبرم بیارم بیمه کنممگه تو بیمه نکردی خودتو؟
آخه یکی از بچه ها بیمه تکمیلی بود..هیچ بیمه ای خصوصی نیست وچون گردش مالی بالایی دارن و پول شویی و این داستانا زیر نظر یه ارگان خاص هستن همشون که تهش میخوره به بانک مرکزی،این از این .
عمر و این شر و ورا بولشیتی بیش نیست .داستان بیمه تو ایران اصن یه چیز عجیب غریبه .یعنی کلاه بردار تر از بیمه و مالیات من چیزی تو کشور به این وسعت ندیدم .
الان بیمه میخوایی پس انداز داشته باشی یا برای هزینه درمان میخوایی ؟که اونم تکمیلیش هزار و یک مدل داره مثلا sos ایران
بعد فکر کردی چه تکمیلی نهایتا 2 تومن دارو و ویزیت بدن 3 تومن دندون و غیره .امسال تنها حالی که به عموم مسلمین دادن .همه هزینه های نازایی و درمانش رایگانه !
میخوایی ببینی بیمه به کجا وصله اسمش هیت مدیریشو سرچ کن یه کوچولو
خدماتش عملا چطوره؟بیمه سلامت ایرانیان که دولت میده رو بگیر هزینش سالی حدود ۶۷۰ هزار تومنه فقط نباید تحت پوشش هیچ بیمه دیگه ای باشی و گرنه نمیدن .
طرح سلامت مگه هزینه اش 1 هزار تومن نبود؟بیمه سلامت ایرانیان که دولت میده رو بگیر هزینش سالی حدود ۶۷۰ هزار تومنه فقط نباید تحت پوشش هیچ بیمه دیگه ای باشی و گرنه نمیدن .
حتی بیمه تکمیلی ؟بیمه سلامت ایرانیان که دولت میده رو بگیر هزینش سالی حدود ۶۷۰ هزار تومنه فقط نباید تحت پوشش هیچ بیمه دیگه ای باشی و گرنه نمیدن .
حتی بیمه تکمیلی ؟
اون بیمه سلامت همگانی رایگان با این بیمه ایرانیان که پولی هستش فرق داره اون بیمه فقط بیمارستان دولتی قبولش میکنند ولی بیمه ایرانیان پولی هستش و خوبیش اینه که بعضی بیمارستان های خصوصی هم قرارداد داره .طرح سلامت مگه هزینه اش 1 هزار تومن نبود؟
پس ارزش افزوده داریم میدیم برای چی؟ که 4% ش بره برای بهداشت و سلامت
خدماتش عملا چطوره؟
منظورم اینه که چقدر با پدیده "این هزینه مشمول بیمه" نمیشه روبرو میشیم؟تقریبا مثل همون بیمه تامین اجتماعی هستش ولی مزایای حقوق بازنشتگی رو نداره و هزینش هم نفری در سال ۶۷۰ هزار تومنه از طریق دفاتر پیشخوان هم میشه ثبت نام کرد.
منظورم اینه که چقدر با پدیده "این هزینه مشمول بیمه" نمیشه روبرو میشیم؟
یعنی بیمه تکمیلی نیازی به بیمه پایه نداره؟ آخه من جایی خونده بودم که شرایط بیمه تکمیلی رو زده بود برخورداری از یک بیمه پایهاین بیمه پایه ای هستش مثل بیمه تامین اجتماعی کسی که بیمه تکمیلی داره این بیمه به چه دردش میخوره ؟ بیمه تکمیلی اسمش روشه یعنی تکمیل میکنه خدمات بیمه پایه رو .
من با بیمه سامان صحبت کردم..یعنی بیمه تکمیلی نیازی به بیمه پایه نداره؟ آخه من جایی خونده بودم که شرایط بیمه تکمیلی رو زده بود برخورداری از یک بیمه پایه
چه کاریهمن با بیمه سامان صحبت کردم..
گفت میتونید بدون بیمه پایه تکمیلی بگیرید ولی 17% میاد روی قیمتش
بیمه سلامت فقط طرف قرارداد جاهای دولتی هست..چه کاریه
همون بیمه سلامت همگانی فکر میکنم بیمه پایه محسوب بشه
مومن الان اجاره چقدر شد ؟از سر قبرم بیارم بیمه کنم
همین امروز قراره صاب مغازه صد و بیست درصد بکشه رو اجاره
هنوز مذاکره شروع نشده مومن خدامومن الان اجاره چقدر شد ؟