peyman1one
Registered User
- نوشتهها
- 198
- لایکها
- 562
یعنی بیمه تکمیلی نیازی به بیمه پایه نداره؟ آخه من جایی خونده بودم که شرایط بیمه تکمیلی رو زده بود برخورداری از یک بیمه پایه
تکمیلی نیاز به بیمه پایه داره
یعنی بیمه تکمیلی نیازی به بیمه پایه نداره؟ آخه من جایی خونده بودم که شرایط بیمه تکمیلی رو زده بود برخورداری از یک بیمه پایه
من پرسیدم..تکمیلی نیاز به بیمه پایه داره
من پرسیدم..
17% بیشتر میدی حل میشه.
طرفای سالی 900 فکنم بشه..البته بیمه تکمیلی به صورت گروهی هستش ولی مثل اینکه جدیدا چند تا شرکت بیمه تکمیلی انفرادی هم انجام میدن ولی اصلا انفرادی نمیصرفه شما باید هر سال کلی پول بدی . بیمه زمانی ارزش داره که درصد بیشترش رو کارفرما بده اگر قرار باشه همه حق بیمه رو خودت بدی عملا در اخر ضرر سنگینی میکنی مگر اینکه بیماری خاصی داشته باشی و پیر باشی و نیاز باشه هر ماه به بیمارستان مراجعه کنی . این بیمه های درمانی که سامان و ... میفروشن قیمتش بالاس و برای شخصی که سالم هستش و جوان ارزش نداره .
طرفای سالی 900 فکنم بشه..
خسارت های بیمه درمان خود را به چه شکل می توانیم دریافت کنیم؟
به دو صورت می توانید برای دریافت هزینه ها اقدام فرمایید
- مراجعه به مراکز درمانی طرف قرارداد با معرفینامه
در این صورت شما می بایست قبل از مراجعه به مرکز درمانی از بیمه سامان معرفی نامه دریافت کنید.دریافت معرفی نامه فقط برای استفاده در مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه سامان امکان پذیر هست.
پس از دریافت معرفی نامه شما به مرکز درمانی منتخب مراجعه می کنید و هیچ هزینه ای نیاز نیست پرداخت کنید ( به شرطی که هزینه درمان شما، از سقف تعهد طرح بیمه درمان بیشتر نباشه)- مراجعه به مراکز درمانی غیر طرف قرارداد
در این صورت هزینه ها باید توسط شما پرداخت شود.سپس باید مدارک پزشکی و فاکتور های مهر شده و همچنین دستور پزشک مربوطه را به دست واحد خسارت شرکت بیمه سامان برسانید تا هزینه ها پس از بررسی به حساب شما واریز گردد. از تاریخ هر هزینه 4 ماه فرصت دارید تا مدارک را ارسال فرمایید و بررسی پرونده شما بسته به نوع خسارت بین 15 روز تا 1 ماه به طول می انجامدنحوه دریافت معرفی نامه به چه شکل هست؟
درصورت درخواست معرفینامه، تصویر بیمه نامه ، کارت درمان ، دستور پزشک و نام مرکز درمانی را ارسال نمایید .
در نظر داشته باشید، صدور معرفینامه پاراکلینیکی ۵-۲ ساعت و در صورت بستری بیمارستانی ۲۴-۸ ساعت بسته به نوع بستری به طول می انجامد .
پس از آماده شدن معرفي نامه جهت ارسال آن با شما هماهنگی لازم جهت دریافت به عمل می آید. یا حضوری تشریف می برید و دریافت میکنید و یا به وسیله پیک برای شما ارسال می شود.
چقدر حدودا؟بیشتره
بیمه سلامت همگانی که تقریبا مفتیه، پایه حساب میشه؟تکمیلی نیاز به بیمه پایه داره
کجا مفتیه؟:دیبیمه سلامت همگانی که تقریبا مفتیه، پایه حساب میشه؟
رایگانه عزیز سلامت((البته طرحش بود))،،،،یه طرحی بود یه مدت پیش اس ام اس میدادیم برای بررسی دارایی های خودمون،،بعدش بررسی میکردن میدیدین اوضاعت خوب نیست رایگان میکردن برات،،،برای خود من دو سال پیش رایگان بود،،یعنی اس اومد که شما میتونین رایگان استفاده کنید،،،و هر ساله هم تمدید میکنن،،،سال قبل رایگان تمدید کردن،،امسال هم همینطور،،،ولی الان خبر ندارم که باز هم میدن،،یعنی هنوز اون طرح هست که بررسی کنن یا خیر،،،در کنارش من بیمه ارتشی هارو هم دارم،،به خاطر پدرم،،،برای منم گرفته،،پولی هست البته،،،تا 25 سالگی میدن رایگان،،بعدش پولیه،،کجا مفتیه؟:دی
گذشت اون زمان.. الان چند ساله باید سالی طرفای 700 بدی
چقدر؟تا 25 سالگی میدن رایگان،،بعدش پولیه
170 تومن ماهانه میشه سالی حدود 2 تومن..170 تومن تقریبا عزیز گفتن،،،از اخر امسال باید بدم هر ماه،،،نا چیزه،،،می ارزه قطعا،،بهترین بیمه درمانی هست،،،
عزیز تو هزینه های درمانی تقریبا 50 درصدی میشه،،،خدای نکرده مشکلی عملی چیزی باشه خیلی خیلی به نفعت تموم میشه،،،!170 تومن ماهانه میشه سالی حدود 2 تومن..
چند درصد اعمال میشه روی هزینه ها؟
خب بیمه سامان اینطور که ادعا داره با یه طرح سالانه 900 تومنعزیز تو هزینه های درمانی تقریبا 50 درصدی میشه،،،خدای نکرده مشکلی عملی چیزی باشه خیلی خیلی به نفعت تموم میشه،،،!
خصوصا الان که هزینه های درمانی وحشتناك بالا رفته،،،خیلی به صرفه هست (بهترین بیمه درمانی هست این بیمه)
يه عمل 5 تومنی کلا 2 تومن اب خورد برای ما تقریبا،،برای پدرم یه مدت پیش،،((البته بستگی داره،،بعضیا کم بعضیا زیاد میده بیمه))
2 تومن تو سال پولی نیست،،،خیلی ناچیزه
مطمئنی؟ بیمه سلامت که هزار تومن بود شده ماهی 170 تومن؟ اینکه از سامان هم گرون تره؟170 تومن تقریبا عزیز گفتن،،،از اخر امسال باید بدم هر ماه،،،نا چیزه،،،می ارزه قطعا،،بهترین بیمه درمانی هست،،،
من الان رفتم ثبتنام کردم..مطمئنی؟ بیمه سلامت که هزار تومن بود شده ماهی 170 تومن؟ اینکه از سامان هم گرون تره؟