• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه های خصوصی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
نوع اقساطی بیمه خصوصی سامان 30% ش رو اول کار میپردازی..
70% دیگه ش رو توی 6 ماه بعدی..
این خوبه.. اگه همون ماه های اول راضی نبودی و دیدی کلک خوردی میتونی دیگه باقی پول رو نپردازی..
تنها تفاوتش با حالت نقدی 10% تخفیفه که ارزش چندانی نداره..

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
مطمئنی؟ بیمه سلامت که هزار تومن بود شده ماهی 170 تومن؟ اینکه از سامان هم گرون تره؟
عزیز سلامت رو نگفتم من...فکر کردم سوال شما برای بیمه ارتش هست...اون رو گفتم خدمتت عزیز...سلامت رایگان هست..(( توضیح دادم بالا طرحش رو )) + نيما جان هم گفت بالاتر همین حرف من رو

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
من الان رفتم ثبتنام کردم..
دو نوع با بازنشستگی و بدون بازنشستگی داره..
بدون بازنشستگیش. (سلامت همگانی) در صورت صلاحیت فرد بعد از بررسی دارایی هاش رایگانه..
اطلاع دارید که اگه این بیمه رو سرپرست خانواده ثبت نام کنه کل خانواده هم بیمه میشه یا اینکه به ازای هر فرد خانواده ثبت نام و هزینه ی جدا پرداخت بشه؟
بعد اگه جایی استخدام بشه تامین اجتماعی بیاد وسط این کنسل میشه ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
اطلاع دارید که اگه این بیمه رو سرپرست خانواده ثبت نام کنه کل خانواده هم بیمه میشه یا اینکه به ازای هر فرد خانواده ثبت نام و هزینه ی جدا پرداخت بشه؟
بعد اگه جایی استخدام بشه تامین اجتماعی بیاد وسط این کنسل میشه ؟
دو نوع داره..
یه نوعش رایگانه..چه شخص چه کل خانوار..
یه نوع دیگه ش پولیه.. سالی نفری حدود 650 تومن.. اونو یادم رفت دقیق پولش بخاطر چی بود..فکنم بازتشستگی یا از کار افتادگی داشت..

هر دو نوع بیمه شرطشون بیمه نبودن پیش تامین اجتماعی یا ارگان دولتی دیگه ست..
مسلما با بیمه شدن در یکی از اون اورگان ها این باطل میشه..

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
آهان یادم اومد..
تفاوتشون اینه که اونی که پولیه با بخش های خصوصی هم طرف قرارداده..

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من الان یک نگاهی به سایت بیمه سامان انداختم. فرانشیزش که ده درصد باشه که خیلی خوبه، ولی سقف های تعهدش واقعا پایینه
به هر حال تا جایی که من میدونم این بیمه بهترین انتخابه فعلا
نحوه دریافت هزینه ها هم سخته - ظاهرا معرفی نامه میخواد و ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
من الان یک نگاهی به سایت بیمه سامان انداختم. فرانشیزش که ده درصد باشه که خیلی خوبه، ولی سقف های تعهدش واقعا پایینه
به هر حال تا جایی که من میدونم این بیمه بهترین انتخابه فعلا
نحوه دریافت هزینه ها هم سخته - ظاهرا معرفی نامه میخواد و ...
فعلا من بیمه سلامت رو رایگان گرفتم.. شنبه میرم برای معالجه و آزمایش ببینم در عمل چقدر بدرد میخوره!
توی خبرگذاری ها گفته بودن 90%..توی قرارداد نوشته 70% کمک میکنه..
ببینیم چی میشه..

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
فعلا من بیمه سلامت رو رایگان گرفتم.. شنبه میرم برای معالجه و آزمایش ببینم در عمل چقدر بدرد میخوره!
توی خبرگذاری ها گفته بودن 90%..توی قرارداد نوشته 70% کمک میکنه..
ببینیم چی میشه..
دولتی میری؟
فکر کنم سلامت ایرانیان هست که نود درصده

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
آره.. دولتی..
نمیدونم حالا همین 70% مفتی هم خوبه..

ببین مراکز دولتی کلا ارزون هستند. مثلا اگه به کلینیک های منتخب دانشگاه علوم پزشکی هر استان مراجعه کنی، اگر هیچ بیمه ای نداشته باشی و آزاد بخوای ویزیت بشی حداکثر 20 تومن میدی. با بیمه فکر کنم زیر 10 تومن در میاد. نوع بیمه هم در این تخفیفات مهم نیست. انصافا هم کارشون خوبه، من همیشه 5 تومن میدم مفتکی ویزیت میشم :p

کلا این بیمه سلامت رو دست کم نگیر، خیلی برات ارزون در میاد ولی باید حال تو صف موندن و شلوغی رو داشته باشی.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
ببین مراکز دولتی کلا ارزون هستند. مثلا اگه به کلینیک های منتخب دانشگاه علوم پزشکی هر استان مراجعه کنی، اگر هیچ بیمه ای نداشته باشی و آزاد بخوای ویزیت بشی حداکثر 20 تومن میدی. با بیمه فکر کنم زیر 10 تومن در میاد. نوع بیمه هم در این تخفیفات مهم نیست. انصافا هم کارشون خوبه، من همیشه 5 تومن میدم مفتکی ویزیت میشم :p

کلا این بیمه سلامت رو دست کم نگیر، خیلی برات ارزون در میاد ولی باید حال تو صف موندن و شلوغی رو داشته باشی.
جدی؟ :|
اون دفعه 200 تومن دادم ویریت و آزمایش چکاب تو یه بیمارستان خصوص :(

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
اگه همزمان با چند تا شرکت کار کنیم همشون همزمان میتونن بیمه رد کنن یا تامین اجتماعی قبول نمیکنه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
اگه همزمان با چند تا شرکت کار کنیم همشون همزمان میتونن بیمه رد کنن یا تامین اجتماعی قبول نمیکنه؟
همشون تامین اجتماعی رد میکنن..
تو رو تو لیست کارمنداشون معرفی میکنن برای تامین اجتماعی..
تامین اجتماعی هم دو کارفرما برای یک نفر قبول نمیکنه..

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
جدی؟ :|
اون دفعه 200 تومن دادم ویریت و آزمایش چکاب تو یه بیمارستان خصوص :(

حالا چرا ناراحتی؟ خب خصوصی بوده و نوع رفتار و امکاناتی که در اختیارت گذاشته اند متفاوت بوده، دیگر. ناراحتی ندارد که!

اما به نظرم کیفیت کلینیک های دولتی آنقدرها هم نسبت به خصوصی ها بد نیست. مثلا فرض کن مشکل کلیوی داری. شما چه 6 هزار تومان بدهی با بیمه در کلینیک دولتی معاینه شوی چه 100 تومان بدهی بروی پیش فوق تخصص در مطب خصوصی، هر دو برایت سونوگرافی می نویسند. یعنی در نوبت اول قرار نیست پزشک برایت کاری کند. یک سری آزمایش های روتین برایت می نویسد که در همه جا یکی است و شاید اصلا نیاز به نوشتن آن ها هم نباشد. خب می توانی بار اول با 6 هزار تومان بروی ویزیت شوی، بار دوم جواب آزمایش را با 6 هزار تومان دیگر به همان دکتر در کلینیک دولتی نشان دهی و اگر از جوابش قانع نشدی، با یک پزشک درجه یک در بخش خصوصی مشورت کنی.

به نظرم خیلی از بیماری ها روتین است. نیازی به خرج کرد اضافه نیست. حالا بله، یک زمانی شما بیماری قلبی دارید، باید حتما زیر تیغ بهترین پزشک در بهترین بیمارستان بروی، باید خرج کنی، ولی برای بیماری های پیش پا افتاده نیازی به این بریز و بپاش ها نیست.

قضیه تهران فکر می کنم فرق کند. دانشگاه علوم پزشکی زیاد دارد و نوع سایت دانشگاه های علوم پزشکی اش مانند بقیه استان ها نیست.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
حالا چرا ناراحتی؟ خب خصوصی بوده و نوع رفتار و امکاناتی که در اختیارت گذاشته اند متفاوت بوده، دیگر. ناراحتی ندارد که!

اما به نظرم کیفیت کلینیک های دولتی آنقدرها هم نسبت به خصوصی ها بد نیست. مثلا فرض کن مشکل کلیوی داری. شما چه 6 هزار تومان بدهی با بیمه در کلینیک دولتی معاینه شوی چه 100 تومان بدهی بروی پیش فوق تخصص در مطب خصوصی، هر دو برایت سونوگرافی می نویسند. یعنی در نوبت اول قرار نیست پزشک برایت کاری کند. یک سری آزمایش های روتین برایت می نویسد که در همه جا یکی است و شاید اصلا نیاز به نوشتن آن ها هم نباشد. خب می توانی بار اول با 6 هزار تومان بروی ویزیت شوی، بار دوم جواب آزمایش را با 6 هزار تومان دیگر به همان دکتر در کلینیک دولتی نشان دهی و اگر از جوابش قانع نشدی، با یک پزشک درجه یک در بخش خصوصی مشورت کنی.

به نظرم خیلی از بیماری ها روتین است. نیازی به خرج کرد اضافه نیست. حالا بله، یک زمانی شما بیماری قلبی دارید، باید حتما زیر تیغ بهترین پزشک در بهترین بیمارستان بروی، باید خرج کنی، ولی برای بیماری های پیش پا افتاده نیازی به این بریز و بپاش ها نیست.

قضیه تهران فکر می کنم فرق کند. دانشگاه علوم پزشکی زیاد دارد و نوع سایت دانشگاه های علوم پزشکی اش مانند بقیه استان ها نیست.
آره..
سر همین قضیه شاید دو سه روز دیگه علاوه بر این پیش بیمه سامان هم برم..
هزینه ها وحشتناک شدن.. اگه یه هزینه درمان یهویی اومد توی مسر آدم..آدم چند ماه به عقب پرت میشه..

Last edited:

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
بیمه سلامت از این رایگانا رو امکانش هست که به بیمه ایرانیان تبدیل کرد؟ توی سایتش که میزنیم میگه شما تحت پوشش هستید ولی میخوام بیمه ایرانیان بشم. به چه شکل و کجا مراجعه کنم؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
بیمه سلامت از این رایگانا رو امکانش هست که به بیمه ایرانیان تبدیل کرد؟ توی سایتش که میزنیم میگه شما تحت پوشش هستید ولی میخوام بیمه ایرانیان بشم. به چه شکل و کجا مراجعه کنم؟
فکنم دفتر پیشخوان

بالا