• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تأسيس يك شركت، لطفا بخونيد و نظرتون رو بفرماييد

hypermatrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام..
احوال شما؟

بله! خدا را صدها هزار مرتبه شکر!

یدالله فوق ایدیهم! (;

..

از این مسائل که بگذریم، یه وقتا، اصلاً حل یک مشکل، به صرفه نیست و بهتره صرفنظر کرد!
مثل مشکل این چند روز من با محیط زیست که تا خانم جوادی هم کشید و پرسیدن احوال ابوی مکرمشونم افاقه ای در احوالات و از اون مهمتر، قلمشون نداشت!
بهتر دیدم به کارهای دیگه برسم، و تا انتخابات ریاست جمهوری بعد صبر کنم!

شما هم موید و موکد باشید

سلام

خدا رو شکر که در همه چیز موافقیم:)

البته اگر میخواید ، یه نکته مخالف پیدا کنید ، همین صحبت آخرتونه;) ، ما هر دومون موافقیم که مشکلاتی وجود داره. ولی اختلاف اونجاست که شما عقیده دارید هر چیزی راهی داره ، اما من عقیده دارم ، خیلی از مسائل راهی ندارن:( ، و یا راه حلشون در ید قدرت من نیست .

موفق باشید

hypermatrix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

منم نمی خوام از همون حرفا بزنم!

بیشتر به دلایل سیاسی و سوابق شخصیم سعی کردند سنگ اندازی کنند!

مستقیم هم چیزی قبول نمی کرد ( اونقد دارن که .. ! )
اما گفتم : \"حالا که دولتی سر کار هست که با خیال راحت می تونیم به انجام کارها امید و اطمینان داشته باشیم، نیت دارم که به محض رفع این مشکلمون، پشتیبانی مالی یکی از پروژه ها رو به پیشنهاد خودتون به عهده بگیرم که انشاا.. خیرش به همه ی مردم برسه ( و بیلان کاری شما هم یه چیز توش پیدا بشه! )

بگذریم! .. تاپیک از اصل موضوع منحرف شده و محفل گرم کنها هم که نیستند! ...

سلام

من میخوام حرف ... نزنم ، نمیذارید که...:D

خانم جوادی رو نمی شناسم. ولی اونهایی که می شناسم ، ابویشون پوله :D یه خرده سر کیسه رو شل کنی ، ابویشون رو هم میارن دست بوست :D (بسته به میزان حق العمل!! سوغاتی اروپایی ، فرش نفیسی ، آپارتمان توی نیویورکی...)

mak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام عليكم

آقايون يه طوري بحث رو ادامه بديد كه به اميد حق‌تعالي شام شب جمعه‌ي اوين رو از دست نديم، راستش ميگن شباي جمعه از نايب چلوكباب ميارن!:wacko:

يا حق!

بالا