Amirbahal3
Registered User
- نوشتهها
- 3,197
- لایکها
- 538
برعکس ، با یک چهارم این سرمایه هم اتفاقا میشه خیلی کارها کرد :d
اگر صرفا نخواید توی تهران کار ساخت و ساز راه بندازید ! تا دلت بخواد شهرستانهای در حال توسعه داریم با نرخ رشد وحشتناک !
برای مثال ، یه قطعه زمین من توی یه شهرستان طی سه سال گذشته بالای 5 برابر قیمت خرید رشد داشته
/
1- چه نوع فعاليتي رو ميپسنديد؟
2- چقدر سرمايه حاضريد بذاريد؟
3- چند ساعت در طول هفته ميتونيد برا شركت وقت بذاريد؟
4- به نظر شما اصلا نياز به ثبت شركت هست يا اين 4 نفر ميتونن فقط با هم همكاري موردي كنن؟
5- فكر ميكنيد اولين قدم براي تشكيل رسمي اين گروه چي بايد باشه؟
6- چطور ميخوايد مطمئن باشيد كه سرمايهتون دزديده نميشه؟(من فرض نميكنم كسي از اين 4 نفر دزده، ولي نميخوام بذارم حتي فكر خودم يا شما بعد از تشكيل شركت به اين سمت بره!)
7- چطور بايد مطمئن بشيد كه اعضاي گروه نميتونن از ايدههاي شما استفاده شخصي كنن؟
8- چطور جلويه تداخل مسئوليتها يا ايجاد مسئوليتهاي موازي رو بايد گرفت؟
9- دوست داشتيد اون 3نفر ديگه با شما هم تخصص بودن يا نه؟
10- آيا مايليد هفتهاي 1بار، جلسه رسمي هيأت مديره تشكيل بشه و مسائل شركت بررسي بشه؟(هفتهاي 1بار كمه، زياده يا خوبه؟)
11- آيا دوست داريد شخصا تو اين شركت كار كنيد يا ميخوايد فقط تو جلسات شركت كنيد و از دور در جريان قضايا باشيد؟
12- آيا با وجود تنبيههاي مالي براي اعضاي گروه كه از قانون اساسي شركت تخطي ميكنن هستيد؟
13- آيا ميپذيريد كه يك يا چند نفر از اعضاي گروه به جاي سرمايهي مصوب ايدهشون رو وارد شركت كنن؟
14- راجع به تعداد نفرات نظر خاصي نداريد؟
1- IT ، کشاورزی
2- 5 میلیون - امکان فراهم کردن بیش از این در صورتی که یک ایده اقتصادی مطمئن وجود داشته باشه برام مقدوره.
3- روزی 6 تا 8 ساعت به عبارتی 42 تا 56 ساعت در هفته
4- گرچه میشه بصورت موردی همکاری کرد ولی فکر میکنم لازمه !
5- انتخاب موضوع مشارکت (با حفظ کپی رایت)
6- قبلا پاسخ داده شده.
7- مادامی که برای انجام طرح/پروژه/ایده ای نیاز با هم بودن بین شرکا حس بشه میشه تا حدی تضمین کرد ، ولی من هم با برادر ew موافقم ! راهی برای اطمینان کامل نیست !
8- فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه !!
9- الزامی درش نمیبینم
10- هفته ای یک بار بنظرم زیاده ، ماهی یک یا نهایتا دوبار
11- ترجیح میدم که کار کنم.
12- هستیم !
13- بله ! مسلما در صورتی که ایده بکری باشه ، میشه چنین کاری رو انجام داد ، البته نه به این صورت که این شخص یا اشخاص همتراز باشند با افرادی که سهام دار هستند !
14- خیر
/
سایان هستم برادر :d
ولله آدم مطمئن سراغ دارم ، منتها نمیدونم این میزان رو اصلا قبول کنه یا اینکه الآن احتیاج داشته باشه یا نه :d
اون دردسر هایی که گفتم برای همین جاهاست دیگه ! :d
پیدا کردن فرد یا افرادی مطمئن کار چندان ساده ای نیست ، خصوصا وقتی که بخوای چند جور ضمانت هم ازشون بگیری..
الآن فکر میکنم عرف بازاری ها 7درصد باشه :d بالا و پائین هم زیاد داره ، این رفیق ما به همون 5% قناعت کرده :d
سلام
من سرمایه شما رو میگیرم. به علاوه سه درصد به بالا سود ماهانه (بستگی به وضعیت کارمون داره)
یک برگ چک زمانت هم به شما میدم. یه برگه قرارداد هم مینویسم.
بابا عرف کدوم بازار هفت درصده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink: شما کجا داری کار میکنی؟ انصافتو بابا.