1- به ترتيب اولويت: IT - صنعتي - كشاورزي1- چه نوع فعاليتي رو ميپسنديد؟
2- چقدر سرمايه حاضريد بذاريد؟
3- چند ساعت در طول هفته ميتونيد برا شركت وقت بذاريد؟
4- به نظر شما اصلا نياز به ثبت شركت هست يا اين 4 نفر ميتونن فقط با هم همكاري موردي كنن؟
5- فكر ميكنيد اولين قدم براي تشكيل رسمي اين گروه چي بايد باشه؟
6- چطور ميخوايد مطمئن باشيد كه سرمايهتون دزديده نميشه؟(من فرض نميكنم كسي از اين 4 نفر دزده، ولي نميخوام بذارم حتي فكر خودم يا شما بعد از تشكيل شركت به اين سمت بره!)
7- چطور بايد مطمئن بشيد كه اعضاي گروه نميتونن از ايدههاي شما استفاده شخصي كنن؟
8- چطور جلويه تداخل مسئوليتها يا ايجاد مسئوليتهاي موازي رو بايد گرفت؟
9- دوست داشتيد اون 3نفر ديگه با شما هم تخصص بودن يا نه؟
10- آيا مايليد هفتهاي 1بار، جلسه رسمي هيأت مديره تشكيل بشه و مسائل شركت بررسي بشه؟(هفتهاي 1بار كمه، زياده يا خوبه؟)
11- آيا دوست داريد شخصا تو اين شركت كار كنيد يا ميخوايد فقط تو جلسات شركت كنيد و از دور در جريان قضايا باشيد؟
12- آيا با وجود تنبيههاي مالي براي اعضاي گروه كه از قانون اساسي شركت تخطي ميكنن هستيد؟
13- آيا ميپذيريد كه يك يا چند نفر از اعضاي گروه به جاي سرمايهي مصوب ايدهشون رو وارد شركت كنن؟
14- راجع به تعداد نفرات نظر خاصي نداريد؟
2- تا 50 ميليون تومن
3- 44 ساعت
4- ثبت يه شركت ميتونه به فعاليت جنبه رسمي بده و موفقيتش رو در درازمدت دوچندان كنه، به شرطي كه مشكلاتش رو هر 4 نفر بپذيرن و در جهت حلش قدم مثبت بردارن و البته همه اعضا ملزم به اجراي قوانين اساسي شركت باشن چه خوششون بياد چه بدشون بياد!
5- تدوين قانون اساسي شركت و تأييد رسمي همه اعضاي گروه جهت قرارگرفتن در اساسنامه شركت
6- سرمايه همه افراد بايد در يك حساب 2 يا سه امضائه نگهداري بشه
7- كسي نميتونه اين كار رو بكنه چون در اون صورت بايد قيد سرمايهش رو كه تو شركته رو بزنه
8- ار ابتدا مسئوليتهاي تك تك اعضاي گروه مشخص بشه و ريز شرح وظايفش و همينطور چارت سازماني شركت دربياد و هر شخصي رسما وظايف خودش رو بپذيره و از ابتدا مواظب باشه كه وظايفش با ديگر اعضاي گروه يا پرسنل آتي شركت تداخل نداشته باشه
9- نه! من ترجيح ميدم افراد با تخصصهاي مختلف وارد گروه بشن كه خود بخود تداخل مسئوليتها هم كم بشه
10- به نظرم هفتهاي 1 بار خوبه
11- بله من دوست دارم كار فعليم رو رها كنم و بعد از اينكه شركت آماده فعاليت بود منحصرا وارد اين كار بشم
12- بله و بدون هيچ اغماضي!
13- به شخصه با اين كار مخالفم، چون محل ايجاد بحث و درگيريهاي بعدي ميشه، ولي اگه 3 نفره ديگه بپذيرن ممكنه موافقت كنم
14- نه نظر خاصي ندارم ولي به قول داشew هرچي كمتر بهتر(البته با تعداد فرد موافقترم چون رأيگيريها بهتر انجام ميشه)