نظرت در موردش چیه الان به نظرت همچنان سهم جذابی هست؟
با این قیمت ها نه
ارزش خرید نداره . سهم های بهتری هم هستن که ارزونترن
کلا شرکت های کوچیک مثل زفکا بازدهی از سود مجمع کم تری نسبت به شرکت های بزرگ دارن . مثلا یک شرکتی مثل نوری روی 17-18 درصد طی 1 سال میده درصورتی که افق دور و بر 9% هستش
ولی از اون طرف اثر طرح های توسعه توی شرکت های کوچیک بیشتر از بزرگها هستش ( نه الزاما همیشه ! ) و باعث رشد قیمت سهام میشه . چون تعداد سهام در اختیار مردم هم کمه و با نقدینگی کمتری هم بالا میاد
ولی این موضوع ریسک سرمایه گذاری رو بالا میبره
توی شرکت بزرگ دیگه این مسائل اهمیت نداره . شما یدونه شرکت رو با سود یکسال 17-18 درصد میخری اگه ریزش کرد بازم سود مجمعت سرجاشه و بعد قیمت سهام هم جبران میشه ولی توی شرکت های کوچیک سود مجمع هم معمولا کمتره و صرفا با دید به سود مجمع خیالت راحت نیست
اگه قصد خرید شرکت کوچیک داری ، پیشنهاد میکنم سیستم رو بررسی بکنی . تحلیل روی اون داشته باشی . الان بسته هستش ولی توی باز شدن با تحلیل خودت و توی اصلاح میتونی یه ناخونکی بهش بزنی
بازده سود مجمعش هم به اندازه زفکا کم نیست و آینده دارم هست
فقط این رو بهش توجه داشته باش که سهم ریالی هستش و اگه دلار جهش شدیدی بکنه ممکنه در کوتاه مدت یکم عقب بمونه
و این احتمال هم میدم وقتی حق تقدم به سهم تبدیل بشه (دقیق میدونی کی هست؟)
احتمالا هفته بعد انجام بشه
فکر کنم اون موقع فروشنده کم نداشته باشه؟
معمولا با تبدیل حق تقدم به سهام عرضه زیاد نمیشه
چون اصولا کسایی که توی برنامه حق تقدم شرکت میکنن آدمای صبوری هستن و در مورد سهم اطلاعات دارن
افزایش سرمایه سود انباشته عرضه رو بیشتر میکنه چون همینطوری یهویی سهم مجمع میره و بدون اینکه هیچ کاری انجام بدی یهو تعداد سهام بیشتر میشه و قیمت هم کم میشه و بعضیا هیجانی میفروشن
البته اگه توی پروسه حق تقدم به سهام ، قیمت سهام شرکتی رشد زیادی بکنه ممکنه عرضه زیاد بشه که با توجه به قیمت فعلی زفکا که رشد خاصی نسبت به قیمت حق تقدمش نکرده ( هرچند که با خرید حق تقدم سود کردن ) این سود ناچیزه و احتمالا عرضه شدیدی نداشته باشیم . در هرصورت طبیعی هستش که بعضیا به همین سود قانع بشن و بفروشن تا تبدیل به یک سهم و معامله جدید و پر سود تر بکنن . این موضوع هم احتمالا بازیگرهاش بدونن و یه شیطونی ریز بکنن
ولی خودم زیاد انتظار کاهش قیمت ندارم