• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

7star

Registered User
لایک‌ها
280
از 35 نمادی که تا چند روز پیش داشتم الان حدود 20 نماد دارم که تصمیم
سلام،
یه سوالی داشتم: بنظرتون مدیریت سبد سهام با ۳۵ نماد یکم مشکل و وقت‌گیر نیست؟ یا اینکه به قصد نوسانگیری خریداری کردید؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
سلام،
یه سوالی داشتم: بنظرتون مدیریت سبد سهام با ۳۵ نماد یکم مشکل و وقت‌گیر نیست؟ یا اینکه به قصد نوسانگیری خریداری کردید؟
سلام . واقعا همینطور که شما اشاره کردید وقت گیر و مشکل است . من برخی از این نمادها را از پارسال داشتم که خوشبختانه سر به سر شدند و چون شرکت های خوبی نبودند و پارسال به اشتباه خریده بودم رد کردم رفت . برخی هم مثل فجر و فروی و فسپا و ... را چون آن میزان سودی که می خواستم در کوتاه مدت دادند رد کردم رفت . ناگفته نماند بعضی از شرکت ها عملکرد خوبی نداشتند در چند وقت گذشته . مثلا هرمز چند وقتی کلا تعطیل بود . خوب مشخص است که گزارش بعدی که بیاید افت را نشان می دهد و ریسک نگهداری دارد . یا مثل شرکت فجر که حاشیه سود ناخالص در آخرین گزارشی که داد افت زیادی کرد . یا افق کوروش که جزو شرکت های مورد علاقه من است ولی در اصلاح زمانی به سر می برد . پترول یکی دیگر از شرکت هایی بود که رد کردم چون واقعا هر طور فکر کردم دیدم بدرد من نمی خورد .
من به این نتیجه رسیدم که درست است گاهی شرکت های کوچک سود بیشتری از شرکت های بزرگ می دهند و شارپی بالا می روند ولی ریسک زیادی باید متحمل شد . مثلا اتفاقاتی که برای این شرکت هایی که در بالا اسم بردم خیلی کم پیش میاید برای شرکتی مثل کچاد و کگل و فولاد و.... بیفتد یا اگر بیفتد چون اینها غول های اقتصادی ایران هستند دولت کمک می کند و سرمایه زیادی دارند و مشکل را هر طور شده حل می کنند . ولی یک شرکتی کوچکی مثل فسپا الان مشکل جدی تولید دارد و هیچکس هم به دادش نمی رسد . هرمز به خاطر مشکلات فنی و ... چند وقت تعطیل می شود . شرکت کوچک برای نگهداری بلند مدت به نظر من ریسک زیادی دارد مگر اینکه بخریم و مدتی سود بکنیم و بفروشیم .

شرکت های کوچک را در سبد باید همیشه مدیریت کنی که اگر حبابی شدند سریع بفروشی و ...چشمت همیشه روی اینها باشد . ولی شرکت های بزرگ کمتر دچار حباب می شوند و اگر بشوند هم با سوددهی شرکت بعد از مدتی قیمت و درآمد همخوانی پیدا می کند . نمونه هم شرکت های پتروشیمی .

من از این 20 نمادی هم که الان دارم باید چندتا رو بفروشم . به نظرم 10-15 تا نماد بیشتر شود آدم سردرگم می شود . البته ممکن است کسی کارش این باشد و 50 نماد را هم چون وقت آزاد دارد بتواند مدیریت کند . ولی من کار اصلی ام چیز دیگری است و روزانه 8 ساعت مشغول کار اصلی هستم . شبها اگر وقت شود سهام را بررسی و تحلیل می کنم و در روزهای کاری، همون سر کار سهامی را که می خواهم می خرم و کلا دیدم بلند مدت است برای حفظ ارزش پول و پس اندازهای کار اصلیم وارد بورس شدم .

یک نمای کلی هم از سبد می گذارم ، بعضی از سهامی که پارسال خریده بودم همانطور که می بینید در ضررهای سنگینی هستند ولی کلیت سبد در سود است و ضررها همه جبران شده ولی چون بعضی شرکت ها مثلاذوب جهش خیلی بزرگی در سودسازی داشته و شتران که بتازگی مقاومت را شکسته یا های وب که خیلی طرح توسعه دارد و سودسازی عالی دارد نگه داشته ام . همراه اول را هم که چون قیمت دستوری است فعلا توقعی بیشتر از سود بانکی در سال ازش ندارم مگر اینکه قیمت هایش ازاد شود .
Untitled.png

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
مدیرعامل #شستا برکنار شد!!

✔️محمد رضوانی‌فر مدیرعامل شستا با دستور مستقیم محمد شریعتمداری وزیر کار عزل شد

✔️سید ضیاالدین شجاعی برهان به عنوان سرپرست شستا منصوب شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
امکان خرید متری مسکن در بورس از نیمه دوم سال

✔️بنا بر اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، بورس مسکن تحت عنوان «صندوق زمین و مسکن» که مراحل نهایی خود را سپری کرده با هدف جذب سرمایه‌ها برای پروژه‌ها، حفظ ارزش سرمایه‌های مردم و امکان خرید مسکن به صورت کامل و متری از نیمه دوم سال جاری و پس از کسب مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار راه‌اندازی می‌شود./ایسنا

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
امکان خرید متری مسکن در بورس از نیمه دوم سال

✔️بنا بر اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، بورس مسکن تحت عنوان «صندوق زمین و مسکن» که مراحل نهایی خود را سپری کرده با هدف جذب سرمایه‌ها برای پروژه‌ها، حفظ ارزش سرمایه‌های مردم و امکان خرید مسکن به صورت کامل و متری از نیمه دوم سال جاری و پس از کسب مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار راه‌اندازی می‌شود./ایسنا
فقط می تونم بگم:خدا آخر عاقبت این مردم رو بخیر کنه

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
رسید به 1.500 ...
نوش جون اونایی که صبر کردند و لحظه ای تصمیم نگرفتند..
البته که شاخص فقط از نظر روانی تاثیر گذاره 😁
فکر کنم یک اصلاح بخوریم..بعد دوباره بریم بالا....
سلام. یه جوری نوشتید نوش جان انگار اصلا شاخص بازار دستکاری نشده. :D تنها بعضی سهم ها شاید به سقف سهم های قبلی برسن. شاخص تا 2200 هم بره بعضی سهم ها به سقف قیمت شاخص 2 میلیون پارسال هم نمیرسه. فقط سهم هایی که پول میره میتونه خوب باشه.

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
بچه ها من یه سوال دارم
مثلا من سهام شرکت ایکس رو میخرم و مثلا بعد از 3 ماه 20 درصد سود میکنم و اگه بخوام اونوقت سهامم رو بفروشم همون لحظه میتونم تبدیل به پول نقدش کنم یا باید صبر کنم تا خریداری پیدا بشه؟

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
بچه ها من یه سوال دارم
مثلا من سهام شرکت ایکس رو میخرم و مثلا بعد از 3 ماه 20 درصد سود میکنم و اگه بخوام اونوقت سهامم رو بفروشم همون لحظه میتونم تبدیل به پول نقدش کنم یا باید صبر کنم تا خریداری پیدا بشه؟
سلام
هر زمان بخواهید میتوانید بفروشید و پول را به حساب بانکی منتقل کنید .گاهی پیش می آید که فروشنده زیاد است و خریدار کم که البته این اتفاق روی شرکت های کوچک و حبابی رخ می دهد وگرنه صف فروش در سهام پدر و مادر دار خیلی دیده نمی شود .

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
بچه ها من یه سوال دارم
ما یه معضلی بنام صف خرید و فروش داریم، اگه اون تایم سهام شما صف فروش باشه نمیتونید بفروشید.
بوجود اومدن این صف‌ها هم شرایط و داستانا داره که به خود سهم و وضعیت بازار برمیگرده.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#خپارس
با سلام احتراماً پیرو نامه شماره 150654 مورخ 1400/05/23و بر اساس مصوبه هیئت مدیره شرکت پارس خودرو مبنی بر پیشنهاد افزایش سرمایه از مبلغ 113.568 میلیارد ریال به مبلغ 139.568 میلیارد ریال معادل 23درصد از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران جهت خروج از شمولیت ماده 141 ، باستحضار می رساند تحقق برنامه مذکور، مستلزم موافقت سهامدار عمده (شرکت سایپا) می باشد و در این رابطه مکاتباتی نیزانجام شده لیکن تاکنون این موضوع به تایید ایشان نرسیده و موضوع در حال پیگیری می باشد .
🔸لذا پس از موافقت سهامدار عمده و تهیه گزارش توجیهی افزایش سرمایه ، اطلاعات تکمیلی به اطلاع بازار و سهامداران محترم خواهد رسید

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
ما یه معضلی بنام صف خرید و فروش داریم، اگه اون تایم سهام شما صف فروش باشه نمیتونید بفروشید.
بوجود اومدن این صف‌ها هم شرایط و داستانا داره که به خود سهم و وضعیت بازار برمیگرده.
یعنی باید صبر کنم کسایی که توی صف هستن و جلوی من هستن بفروشن بعدش من بفروشم درسته؟

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ظاهرا بازار دیگه از اون حالت سیاه خودش فاصله گرفته روزهایی با صفهای فروش سنگین و غیر عادی
تو منفی امروزم که از قبل مشخص بودش فقط 40 تا سهم صف فروش هستن اونم نصفش مال بازار پایه هستش
چند سهم تو صف فروش ثبت شده که فعلا بسته هستن

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
بورس هم مثل واکسیناسیون و برجام مزاحم روحانی بود که دکش کردند این به اصطلاح دوستداران وطن
حالا که رفت آروم گرفت. ..
شاید خدا کنه همین تحلیل ابدوغ خیاری من باشه

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
3e03e9c7-c714-4baf-acc9-3c277ac55f10.jpg

عملکرد شرکت همراه اول عالی ، پایدار و رو به رشد است ولی باید توجه کرد که سهامدار نباید پوشش تورم را انتظار داشته باشد . قیمت دستوری است و همین سال قبل دیدید که بعد از افزایش قیمت اینترنت با واکنش تند وزیر ارتباطات مواجه شد . در کل اگر قیمتهای دستوری روی اینگونه شرکتها نبود عملکرد بسیار عالی بود .
خودم مقداری توی سبد از همراه دارم و انتظارم همان سود بانکی است . اگر تا چند وقت دیگر قیمت ها ازاد شد که چه بهتر اگر نشد می فروشم .

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
یعنی باید صبر کنم کسایی که توی صف هستن و جلوی من هستن بفروشن بعدش من بفروشم درسته؟
بله ، در حالت عادی که هم خریدار و هم فروشنده برای یک سهم وجود داره (متعادل هست ) در کسری از ثانیه فروش شما انجام میشه
الان اکثر سهم ها متعادل هستند و صف خرید بیشتر از صف فروش دیده میشه ولی مثلا چند ماه پیش خیلی از سهم ها صف فروش
داشتند و ممکن بود یک سهم رو شما یک ماه هم نتوانی بفروشی

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام. یه جوری نوشتید نوش جان انگار اصلا شاخص بازار دستکاری نشده. :D تنها بعضی سهم ها شاید به سقف سهم های قبلی برسن. شاخص تا 2200 هم بره بعضی سهم ها به سقف قیمت شاخص 2 میلیون پارسال هم نمیرسه. فقط سهم هایی که پول میره میتونه خوب باشه.
قرار نیست کل سهم ها با هم دیگه بالا پایین بره . شاید سهمی باشه که تا 5 یا 6 سال دیگه سقف قبلیش رو نتونه لمس بکنه ...
اگه اینطوری باشه که من نوعی تخصص دارم ، وقت میزارم و حساب کتاب میکنم باید اندازه شخصی که هیچی بارش نیست تاس انداخته و چندتا سهم شانسی خریده سود بکنم :rolleyes:
الان بازار منطقی رفتار میکنه ، با توجه به بنیاد شرکت ها و ارزش واقعیشون حرکت میکنن . اگه سهمی رشد نکرده به این علته که فعلا پارامترهای بنیادی که بتونه پول رو به خودش جذب بکنه ، پیدا نشده
ممکنه شخصی با توجه به تحلیلش به این نتیجه رسیده باشه که سهم X باید رشد بکنه . اگه کارش درست باشه و نتیجه گیری بر اساس واقعیت ها باشه ، قطعا رشد میکنه حتی اگه شاخص ریزشی باشه
مبنای رشد یا افت قیمت ها ، گزارشات کدالی و اقتصاد کشوره
مثلا شرکت هایی که با افزایش قیمت دلار ، قراره که سود آوریشون افزایش پیدا بکنه ، از دلار 24 تا دلار 30 هزار ( تا آخر 1400 ) باید 25% رشد کرده باشن . بدون اثرات اهرمی توی بعضی شرکت های خاص ...

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
گزارش ماه مرداد(5) شستا روی کدال قرار گرفته است .

شستا بخشی از سهام صبا را فروخته و با فروش های دیگری که داشته تقریبا 400 میلیارد تومان سود حاصل از فروش داشته در این ماه .
فکر می کنم تاثیر کوتاه مدت مثبتی روی سهم داشته باشد .

Untitled.png

Last edited:

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان مفید سود حاصل از نقدینگی موجود توی قدرت خریدتون رو براتون واریز کرده؟

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بالا