• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
ولی محمد جان
این سهم فروشنده زیاد داره
آخرشم گر بصورت خودجوش نفرماییند که نامه الکی بود و بیایین 400تومن بفروشین
حالا ما که پایین مایینا خریدیم (نوع قانع کردن یک ایرانی در بورس زمانی که شونصد درصد سهمش منفی خورد:ROFLMAO:)ولی 116ماه زمان رو یجوری باید جبران کرد

:cry::cry:
بازم باید صبر کنیم و ببینیم اصلا این نامه واقعیت داشته یا نه
در مورد قیمت هم باید ببینیم چه جوری باز میشه ، هنوز نمیشه مطمئن بود که آیا روی همین قیمت ها صف جمع میشه یا منفی شدیدی میخوره ، ولی به نظر من اگه روی همین قیمت ها صف جمع بشه عالیه ، درسته که زمان رو از دست دادیم و اون پولی که پارسال تو این سهم گذاشتیم الان دیگه اون ارزش گذشته رو نداره ولی خب اینم باید ببینیم که تقریبا همه سهم ها افت های شدیدی کردن ( البته درسته که بعضی سهم ها سقفشونم پس گرفتن ولی خب خیلیام به اون سقف نزدیک هم نشدن )
درباره این استوری های این بنده خدا هم داره زیادی شلوغش میکنه یه جوری نوشته کسی ندونه فکر میکنه چه خبره ، تپکو همین الان هم دست تامین اجتماعی هست حالا میخواد درصدیشو بده به زیر مجموعه خودش ( شستا ) ، بعضیام این استوری ها رو دیدن نوشتن میخوان سهمو به شستا بندازن باید بریم شکایت کنیم :D ، بابا همش دست خودشونه حالا چه به اسم تامین اجتماعی چه به اسم شستا

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
راستش سبد چیدن و حد ضرر رو درک نمیکنم، مثلا من میام ۵ تا سهم میخرم سبد میچینم، که مثلا اگه این سهم رفت پایین اون یکی جبران کنه بیاد بالا، ولی اگه بازار خراب بشه همه بیان پایین باید توی حد ضرر بفروشم و ضرر بدم که پایین تر بخرم، در صورتی که به نظرم تک سهم شدن روی یک سهم مطمئن و خرید پله ای در منفی ها و فروش پله ای در مثبت ها خیلی روش بهتر و پربازده تریه. برای این روش نماد وبملت پیشنهاد میشه.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
راستش سبد چیدن و حد ضرر رو درک نمیکنم، مثلا من میام ۵ تا سهم میخرم سبد میچینم، که مثلا اگه این سهم رفت پایین اون یکی جبران کنه بیاد بالا، ولی اگه بازار خراب بشه همه بیان پایین باید توی حد ضرر بفروشم و ضرر بدم که پایین تر بخرم، در صورتی که به نظرم تک سهم شدن روی یک سهم مطمئن و خرید پله ای در منفی ها و فروش پله ای در مثبت ها خیلی روش بهتر و پربازده تریه. برای این روش نماد وبملت پیشنهاد میشه.
سبد چیدن مثل گذاشتن تخم مرغ ها در چند سبده
اگه یه سبد بیافته از ۱۰ تا تخم مرغ فقط ۲ تاش میشکنه و هنوز ۸ تا دیگه دارید
خرید یک سهم دقیقا از دست دادن همه پول هست و ریسک بسیار بالاتری داره
اولا خرید و فروش سهم نیازمند تحلیل هست و اصلا نمی تونید همینطوری سهمی انتخاب کنید و حدس بزنید بالا میره یا نه
پس بهتره چندین سهم رو بررسی کنید و بعدش ۴ یا ۵ سهم بگیرید در گروه های متفاوت (پتروشیمی، سیمان، فلز و ...)
به بازار یک سال گذشته نگاه نکنید که کلا منفی بوده
الان بازار رونه و هر سهمی رفتار متفاوتی داره کاملا و اگر این چند ماه گذشته چک کنید شاخص از منفی ۱٪ تا مثبت ۱٪ رشد و افت داشته

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سبد چیدن مثل گذاشتن تخم مرغ ها در چند سبده
اگه یه سبد بیافته از ۱۰ تا تخم مرغ فقط ۲ تاش میشکنه و هنوز ۸ تا دیگه دارید
خرید یک سهم دقیقا از دست دادن همه پول هست و ریسک بسیار بالاتری داره
اولا خرید و فروش سهم نیازمند تحلیل هست و اصلا نمی تونید همینطوری سهمی انتخاب کنید و حدس بزنید بالا میره یا نه
پس بهتره چندین سهم رو بررسی کنید و بعدش ۴ یا ۵ سهم بگیرید در گروه های متفاوت (پتروشیمی، سیمان، فلز و ...)
به بازار یک سال گذشته نگاه نکنید که کلا منفی بوده
الان بازار رونه و هر سهمی رفتار متفاوتی داره کاملا و اگر این چند ماه گذشته چک کنید شاخص از منفی ۱٪ تا مثبت ۱٪ رشد و افت داشته
خوب منم بر اساس تحلیل منظورم بود و نه شانسی. برای تحلیل هم از یه اندیکاتور خیلی عالی برای مفیدتریدر استفاده میکنم که به بهترین شکل ناحیه های حمایت و مقاومت رو مشخص می کنه و در ۸۰ درصد مواقع سهم بهشون واکنش نشون میده.
سهمی مثل وبملت خیلی خیلی احتمالش کمه که بخواد مشکلی براش پیش بیاد یا مدت زمان زیادی بسته بمونه یا قفل صف فروش بشه، پله ای خریدن هم ریسک رو خیلی کاهش میده. و البته اینکه هرکسی یه استراتژی داره و من این روش رو ترجیح میدم.

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
بهترین روش :
1 - گزینش سهام (چند شرکت) بنیادی پر قدرت ، پایدار ، سودساز،دارای طرح توسعه و رو به پیشرفت و خرید روی نقطه های حمایتی قوی و به قیمت مناسب و ارزنده بصورت پله ای
2 - دید بلند مدت
3 - دنبال کردن روند فروش شرکت در بازه های زمانی مختلف

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
خوب منم بر اساس تحلیل منظورم بود و نه شانسی. برای تحلیل هم از یه اندیکاتور خیلی عالی برای مفیدتریدر استفاده میکنم که به بهترین شکل ناحیه های حمایت و مقاومت رو مشخص می کنه و در ۸۰ درصد مواقع سهم بهشون واکنش نشون میده.
سهمی مثل وبملت خیلی خیلی احتمالش کمه که بخواد مشکلی براش پیش بیاد یا مدت زمان زیادی بسته بمونه یا قفل صف فروش بشه، پله ای خریدن هم ریسک رو خیلی کاهش میده. و البته اینکه هرکسی یه استراتژی داره و من این روش رو ترجیح میدم.
اخه هیچ تضمینی نیست
صرفا یه اندیکاتور نمی تونه کمک کننده باشه
برای اینکه مطمئن بشید باید حداقل ۴ اندیکاتور تایید کنن
همچنین الیوت و ایچی موکو هم خیلی مهمه برای انالیز
به هرحال مراقب باشید در دام این موضوع نیافتید

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان دقت کنید این سود و ضررها منشا اون توی دید متفاوت هر خریدار و فروشنده هست.
اگه همه با هم با یک استراتژی برن که نمیشه.همین اختلاف دیدگاه که باعث حرکت قیمت و تغیررات چارت سهم میشه.
در مورد نحوه گفته های دوستمون خیلی بهتره نوع اندیکاتور رو بگه شاید ایشون یک چیزی کشف کرده که ما از وجودش هم مطلعه نیستیم.
این هم که بگیم باید از 4 تا اندیکاتور استفاده کرد برای تایید خیلی درست نیست به نظرم چون مثلا خود ایچی یا مویینگ خودشون یک استراتژی حساب میشن.

با این حال چیزی که برای من مشهود شده اینه:
پرتفو زیر 1 : 20 درصد صندوق + 3 تا سهم برای نوسان 1 تا 6 ماه + یک پول همیشیگی برای جبران ورود های اشتباه و کم کردن میانگین یا نوسان روزانه
بالای 1 : 30 تا 50 درصد صندوق + 5 سهم و بقیه ماجرا.

ارقام بالا فقط عددن اصل اینه براینده سرمایه گزاری مثبت باشه حالا با تحلیل یا رانت یا جادو جمبل مهم نیست.
:ROFLMAO:

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
دوستان دقت کنید این سود و ضررها منشا اون توی دید متفاوت هر خریدار و فروشنده هست.
اگه همه با هم با یک استراتژی برن که نمیشه.همین اختلاف دیدگاه که باعث حرکت قیمت و تغیررات چارت سهم میشه.
در مورد نحوه گفته های دوستمون خیلی بهتره نوع اندیکاتور رو بگه شاید ایشون یک چیزی کشف کرده که ما از وجودش هم مطلعه نیستیم.
این هم که بگیم باید از 4 تا اندیکاتور استفاده کرد برای تایید خیلی درست نیست به نظرم چون مثلا خود ایچی یا مویینگ خودشون یک استراتژی حساب میشن.

با این حال چیزی که برای من مشهود شده اینه:
پرتفو زیر 1 : 20 درصد صندوق + 3 تا سهم برای نوسان 1 تا 6 ماه + یک پول همیشیگی برای جبران ورود های اشتباه و کم کردن میانگین یا نوسان روزانه
بالای 1 : 30 تا 50 درصد صندوق + 5 سهم و بقیه ماجرا.

ارقام بالا فقط عددن اصل اینه براینده سرمایه گزاری مثبت باشه حالا با تحلیل یا رانت یا جادو جمبل مهم نیست.
:ROFLMAO:
ایچی موکو رو من جزو اندیکاتورها لحاظ نکردم
منظورم اندیکاتورهای روتین مثل rsi, stochastic, macd و ... بود
مثلا macd سیگنال خرید میده اما rsi نمیده
به همین جهت حتما باید بررسی بشه که حداقل ۴ اندیکاتور همزمان سیگنال خرید یا فروش میدن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ایچی موکو رو من جزو اندیکاتورها لحاظ نکردم
منظورم اندیکاتورهای روتین مثل rsi, stochastic, macd و ... بود
مثلا macd سیگنال خرید میده اما rsi نمیده
به همین جهت حتما باید بررسی بشه که حداقل ۴ اندیکاتور همزمان سیگنال خرید یا فروش میدن
بنظر من این استراژی خوبی نمیتونه باشه
خیلی سخت پیش میاد که 5 تا اندیکاتور یکسو باشن
مثلا تو سهم بانک ملت 3تا اندیکاتور RSi/MaCD/ ichiبهتون سیگنال خرید بدن شما نمیخرید ؟
بنظر من شما باید چارت اصلی رو ببینید به همراه یک اندیکاتور
از اندیکاتو بعنوان یک فیلتر استفاده کنید نه بعنوان یک سیگنال
بنده خودمم فقط با RSI ترید میکنم و موینگ اوریج
برای اینکه بهترین نتیجه رو بگیرید باید یه قوانین ثابت برای تریدتون داشته باشید / نقاط حمایتی/ترند لاین ها مهمه
بعد از استراتژیتون بکتست بگیرید
مثلا از20تا ترید 15تاش سود بود اون استرراتژی خوبیه
درضمن درصد سودها و ضررهاتونم باید بررسی کنید( شاید 5تا ضررت بشه -100درصد ولی 15 تا سودت هم بشه 90 درصد )
ببینید بهترین استراتژی از نظر بزرگان اینه با ساده ترین روش بیشترین سود کسب کنید

این نظر منه

ومن قبلا برای چندتتا از دوستانم بابت این قضیه یه متن نوشتم
سلام عرض ادب خدمت همه دوستان
#گپ #استراتژی
یه مسائله ای رو خدمت همه بزرگواران اعلام کنم .
با یاد گیری اندیکاتورها به جایی نمیرسید
دنیایی از کتاب و پکیج بخرید
هی برید کلاس ،دوره های خفن و...
تاثیری نداره
شما باید یه استراتژی شخصی یاد بگیرید
یه مثال میزنم براتون
شما یه نماد #وبملت روش چندتا اندیکاتور (ایچیموکو،Rsi,Macd,ccو ...) میندازید خب حالا ۲تا اندیکاتور بهتون میگه نفروش ۳تاش میگن بفروش ،شما نمیفروشید و ضرر میکنید .، حال اینکه برعکسش پیش بیاد ۲اندیکاتور بهتون سیگنال خرید بدهند و ۳تا سیگنالی ندهند شما نمیخرید و سهمتون میره بالا ....
خودتون میدونید چطور سود میکنید و چطور زیان میکنید؟!!
استراتژیتون چیه؟! یا فقط با دعا و راز و نیاز میرید جلو....😅
دوستان عزیز ذهن شما دنبال واقعیت نیست
ذهن شما دنبال تحلیل متعصبانه
ذهن شما مدیریت ریسک نداره
یعنی چی !؟
یعنی اینکه شما باید استراتژی شخصی بسازید برای خودتون و مثل یه ربات عمل کنید و به استراتژیتون پایبند باشید.
زمانی که دیدی وقت فروشه بفروشید
شما یه استراتژی باید بسازید و از اون بک تست بگیرید ،اگه تو تست هاتون از ۲۰تا معامله ۱۴تا سود بود و ۶ضرر این استراتژی معاملاتی خوبیه ...
پس رو ساختن استراتژی که با روحیات شما بسازه تمرکز کنید...

امیدوارم پرسود باشید❤️🌹

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
بنظر من این استراژی خوبی نمیتونه باشه
خیلی سخت پیش میاد که 5 تا اندیکاتور یکسو باشن
مثلا تو سهم بانک ملت 3تا اندیکاتور RSi/MaCD/ ichiبهتون سیگنال خرید بدن شما نمیخرید ؟
بنظر من شما باید چارت اصلی رو ببینید به همراه یک اندیکاتور
از اندیکاتو بعنوان یک فیلتر استفاده کنید نه بعنوان یک سیگنال
بنده خودمم فقط با RSI ترید میکنم و موینگ اوریج
برای اینکه بهترین نتیجه رو بگیرید باید یه قوانین ثابت برای تریدتون داشته باشید / نقاط حمایتی/ترند لاین ها مهمه
بعد از استراتژیتون بکتست بگیرید
مثلا از20تا ترید 15تاش سود بود اون استرراتژی خوبیه
درضمن درصد سودها و ضررهاتونم باید بررسی کنید( شاید 5تا ضررت بشه -100درصد ولی 15 تا سودت هم بشه 90 درصد )
ببینید بهترین استراتژی از نظر بزرگان اینه با ساده ترین روش بیشترین سود کسب کنید

این نظر منه

ومن قبلا برای چندتتا از دوستانم بابت این قضیه یه متن نوشتم
ایچی موکو رو نباید اندیکاتور ببینیم
خود ایچی بایدها و نبایدهای زیادی داره که خیلی تخصصیه
من در توضیح بالاترم گفتم که ایچی موکو رو جزو اندیکاتورها حساب نکردم (چون استراتژی هست بیشتر تا اندیکاتور)
برای دوست عزیزی که گفته با یک اندیکاتور خرید و فروش میکنه، توصیه کردم حداقل ۴ تا اندیکاتور سیگنال بده و بعدش اقدام کنه
در خط بعدش نوشتم ایچی موکو و الیوت هم برای خرید بررسی کنه و صرفا با یک اندیکاتور خرید نکنه
اما توضیح شما که میگید ایچی و rsi و macd سیگنال بده دقیقا توصیه من میشه دیگه

جمع بندی صحبتم:
۱- اگر صرفا از طریق اندیکاتورهای عادی نظیر rsi, macd, stochastic, ma و ... میخواید خرید کنید، حداقل ۴ تا سیگنال مثبت داشته باشه
۲- اگر با ایچی موکو میخواید خرید کنید، بررسی اندیکاتورهای عادی مطلوبه اما الزامی نیست (خود ایچی استراتژی قوی هست)
۳- اگر الیوت هم بلدید که دیگه بهترین شرایط ممکن ایجاد میشه برای تحلیل خرید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
shved_supply_and_demand.png

Shved Supply and Demand
این همون اندیکاتوریه که میگفتم، البته خودم تنظیماتش رو عوض کردم که تمام مقاومت ها قرمز و حمایت ها آبی باشن.
همونطور که گفتم در ۸۰ درصد مواقع میشه روش حساب کرد، وقتی ناحیه ای رو به عنوان حمایت شناسایی میکنه، بعد از وارد شدن بدنه کندل یا حتی سایه ش به اون ناحیه، روند عوض میشه و در مورد مقاومت هم همینطور. سمت راست هم توضیح میده در مورد نوع حمایت یا مقاومت که ضعیفه یا قوی یا تست شده یا ثابت شده هست یا نه، در مواردی هم که لازم باشه مقاومت رو تبدیل به حمایت میکنه و بالعکس. در کل خیلی کاربردیه و می تونین خودتون امتحان کنین، برای من که خوب بوده.
برای مثال طبق این اندیکاتور کف حمایتی وبملت بین ۳۴۰ تا ۳۶۵ بود که من اونجا خریدام رو تکمیل کردم و مقاومت رو هم بین ۴۲۰ تا ۴۳۵ نشون میداد که اونجا فروختم، حالا هم سهم داره از ۴۳۵ خارج میشه که تثبیت بشه میخرم و مقاومت بعدی که بین ۴۷۷ تا ۴۹۰ نشون میده میفروشم و...
💰

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
۱- اگر صرفا از طریق اندیکاتورهای عادی نظیر rsi, macd, stochastic, ma و ... میخواید خرید کنید، حداقل ۴ تا سیگنال مثبت داشته باشه
ایچیموکو هم یک اندیکاتور
بحث منم اینه که نباید با 4تا اندیکاتور ترید کرد ... بزرگان بازار این کار نمیکنند
چون همین 4تا اندیکاتوری که شما نام بردید رو استفاده کنیم اگه 4تاشون سیگنال خرید دادند که بعید بنظر میرسه خریدیم و موقع فروش چیکار کنیم ؟ ما 4تا حد ضرر خواهیم داشت . تا برسیم به حد ضررها شاید یکی دوتا اندیکاتور سیگنال خرید داد اونوقت چیکار کنیم //؟اینطوری باعث گمراهی و سردرگمی زیادی میشه

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
ایچیموکو هم یک اندیکاتور
بحث منم اینه که نباید با 4تا اندیکاتور ترید کرد ... بزرگان بازار این کار نمیکنند
چون همین 4تا اندیکاتوری که شما نام بردید رو استفاده کنیم اگه 4تاشون سیگنال خرید دادند که بعید بنظر میرسه خریدیم و موقع فروش چیکار کنیم ؟ ما 4تا حد ضرر خواهیم داشت . تا برسیم به حد ضررها شاید یکی دوتا اندیکاتور سیگنال خرید داد اونوقت چیکار کنیم //؟اینطوری باعث گمراهی و سردرگمی زیادی میشه
ایچی در ظاهر اندیکاتوره
اما در عمل یه استراتژی خیلی خوب محسوب میشه
اصلا قابل قیاس با بقیه اندیکاتورها نیست
بزرگان هم به نظرم با الیوت و ایچی موکو کار میکنن که اصلا نیازی به تایید بقیه اندیکاتورها هم نداره

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
shved_supply_and_demand.png

Shved Supply and Demand
این همون اندیکاتوریه که میگفتم، البته خودم تنظیماتش رو عوض کردم که تمام مقاومت ها قرمز و حمایت ها آبی باشن.
همونطور که گفتم در ۸۰ درصد مواقع میشه روش حساب کرد، وقتی ناحیه ای رو به عنوان حمایت شناسایی میکنه، بعد از وارد شدن بدنه کندل یا حتی سایه ش به اون ناحیه، روند عوض میشه و در مورد مقاومت هم همینطور. سمت راست هم توضیح میده در مورد نوع حمایت یا مقاومت که ضعیفه یا قوی یا تست شده یا ثابت شده هست یا نه، در مواردی هم که لازم باشه مقاومت رو تبدیل به حمایت میکنه و بالعکس. در کل خیلی کاربردیه و می تونین خودتون امتحان کنین، برای من که خوب بوده.
برای مثال طبق این اندیکاتور کف حمایتی وبملت بین ۳۴۰ تا ۳۶۵ بود که من اونجا خریدام رو تکمیل کردم و مقاومت رو هم بین ۴۲۰ تا ۴۳۵ نشون میداد که اونجا فروختم، حالا هم سهم داره از ۴۳۵ خارج میشه که تثبیت بشه میخرم و مقاومت بعدی که بین ۴۷۷ تا ۴۹۰ نشون میده میفروشم و...
💰
حتما حد ضرر هم تعیین کنید
به امید اینکه برمیگرده سرمایتون رو نخوابونید

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
به اطلاع کاربران محترم می‌رسانیم، برخی از سفارشات با کندی در حال دریافت و پردازش است.
لطفا در صورت مشاهده وضعیت سفارشِ: «ارسال شد منتظر جواب سیستم معاملات»، منتظر تغییر وضعیت سفارش خود باشید.

#کارگزاری_مفید

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
بچه ها درخواست وجه توی کارگزاری مفید زدم گفت سوم وجه رو میریزه اما العان هفتم هست هنوز پول به حسابم نیومده چجوری باید پیگیری کنم شماره حساب هم درست دادم چک کردم
توی اکانت مفیدمم چک کردم پول برگشت نخورده بود

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
بچه ها درخواست وجه توی کارگزاری مفید زدم گفت سوم وجه رو میریزه اما العان هفتم هست هنوز پول به حسابم نیومده چجوری باید پیگیری کنم شماره حساب هم درست دادم چک کردم
توی اکانت مفیدمم چک کردم پول برگشت نخورده بود
با پشتیبانی تماس بگیر

0218700
02191008700

بالا