AbolTheRocker
Registered User
ژووون وبملت همینطور تا ۳۶۰ دوباره بیاد خشتکمم میفروشم که بخرمش
واسه من خوبه فقط رنج قیمتی رو نشون نمیده.دوستان برای شما هم کارگزاری مفید از صبح اذیت میکنه دائم مشکل داره
دقیقا سه روزه مشکل داره از انواع مختلفدوستان برای شما هم کارگزاری مفید از صبح اذیت میکنه دائم مشکل داره
برای ترید روزانه بهتر کارگزاری های خلوت تر رو امتحان کردمفید از لحاظ فنی مشکلات زیادی دارد ، اگر برای خرید و فروش های زیاد و روزانه می خواهید در بورس کار بکنید ، پیشنهاد من کارگزاری آگاه است .
من کارگزاری های مفید و آگاه و فارابی را خیلی زیاد کار کرده ام و زیر و بم همه را در آوردم . بهترین کارگزاری از همه لحاظ آگاه است البته نه به این معنی که هیچ مشکلی ندارد و همیشه سرحال است ولی در کل در مقایسه با بقیه خیلی بهتر است مخصوصا برای خرید و فروش پشت سر هم و زیاد .
والا مفید برای منم امروز عالی بود فقط روی یکی از خریدهام شاید حدود 10 ثانیه هنگ کرد ولی نهایتا خرید به درستی انجام شد.مفید هم این چند وقته مشکل خاصی نداشت و خوب کار میکرد برای من
فقط همون شنبه مشکل داشت
بچه ها در مورد فاراک و وبملت نظری ندارید؟
دقیقا به خاطر همین همین بنیادی بودن و کف قیمتی پرسیدمیک توضیحی در مورد کارخونه ماشین سازی اراک (فاراک) بدم که سوتفاهم نشه،
هرکسی که با صنعت فلزات و ماشین آلات آشنا باشه می دونه ما دیگه هیچ کارخونه بنیادی، قوی تر از ماشین سازی اراک نداریم یعنی هر ابر پروژه و یا چیز پیچیده و ناممکنی را که توی ایران تقریبا ساختش غیرممکن هست را میارن اینجا میسازن و پیشرفته ترین و مجهزترین کارخونه کشور در فیلد خودش هست (با اختلاف خیلی زیاد)
اما حالا چرا نمی تونه حقوق کارمنداش را بده و به خواری و خفت افتاده و سود دهیش هم صفر شده، علتش مدیریت فوق العاده ضعیف کارخونه هست.
مشاهده پیوست 1258164
بله من کمی با مباحث فاندامنتال صورت های مالی سود و زیان اشنایی دارم همین طور با پروژه کردن ها و سهم های ریالی دلاری و صنایع خوب . صحبتی که شد این جور استدلال میشد شاخص برگشت 1500 خوشحال باشید. چیزی که دستگیر ادم میشه یعنی اوضاع مثل قبل ریزش شده. کسانی که بالای 10 سال در بازار ایران هستن میدونن شاخص کل دستکاری میشه حرف من تازه کار نیست به هرحال. شما همه سهم ها رو هم صفر کنی شاخص میشه 600 هزار. اصلا این شاخص کل فقط برای بازی سیاسی هست وجودش. رو تک سهم ها به دید بلند مدت هیچ موردی وارد نیست و تایید میکنم صحبتتون رو و تو کشوری که تورم 40 درصد داره اون سهم ها یه روزی حرکت میکنن. در خصوص کوتاه مدت هم موافق نیستم. سهم هایی که بعد ریزش حرکت نکردن یا کمی حرکت کردن در زمان اصلاح شاخص ساز ها و رشد کرده ها باز هم میخوره تو سرشون.قرار نیست کل سهم ها با هم دیگه بالا پایین بره . شاید سهمی باشه که تا 5 یا 6 سال دیگه سقف قبلیش رو نتونه لمس بکنه ...
اگه اینطوری باشه که من نوعی تخصص دارم ، وقت میزارم و حساب کتاب میکنم باید اندازه شخصی که هیچی بارش نیست تاس انداخته و چندتا سهم شانسی خریده سود بکنم
الان بازار منطقی رفتار میکنه ، با توجه به بنیاد شرکت ها و ارزش واقعیشون حرکت میکنن . اگه سهمی رشد نکرده به این علته که فعلا پارامترهای بنیادی که بتونه پول رو به خودش جذب بکنه ، پیدا نشده
ممکنه شخصی با توجه به تحلیلش به این نتیجه رسیده باشه که سهم X باید رشد بکنه . اگه کارش درست باشه و نتیجه گیری بر اساس واقعیت ها باشه ، قطعا رشد میکنه حتی اگه شاخص ریزشی باشه
مبنای رشد یا افت قیمت ها ، گزارشات کدالی و اقتصاد کشوره
مثلا شرکت هایی که با افزایش قیمت دلار ، قراره که سود آوریشون افزایش پیدا بکنه ، از دلار 24 تا دلار 30 هزار ( تا آخر 1400 ) باید 25% رشد کرده باشن . بدون اثرات اهرمی توی بعضی شرکت های خاص ...
کاملا موافقم
جدای از موضوع تورم و دلار منم امیدوارم
از نظر تورم و دلار برای من فرقی نداره دلار 30 باشه یا 100 هزار تومن یا 1 میلیون تومن . در حقیقت برای کسی که بلد باشه چطوری تورم رو برای خودش بی اثر بکنه ، فرقی نمیکنه دلار چقدره یا تورم چقدره ...
پس واقعا تورم و بالارفتن قیمت دلار متضاد با آینده روشن برای ایران در آینده نیست و منم واقعا امیددارم از همین جاها ایران کف سازی بکنه و روند صعودیش رو شروع بکنه
برعکس نگفتیمفید از لحاظ فنی مشکلات زیادی دارد ، اگر برای خرید و فروش های زیاد و روزانه می خواهید در بورس کار بکنید ، پیشنهاد من کارگزاری آگاه است .
من کارگزاری های مفید و آگاه و فارابی را خیلی زیاد کار کرده ام و زیر و بم همه را در آوردم . بهترین کارگزاری از همه لحاظ آگاه است البته نه به این معنی که هیچ مشکلی ندارد و همیشه سرحال است ولی در کل در مقایسه با بقیه خیلی بهتر است مخصوصا برای خرید و فروش پشت سر هم و زیاد .
شاید مربوط به قبل از ورود من بوده وگرنه من الان حدود 1 سال و نیم که اومدم تو آگاه هیچ وقت مشکلی با خرید عرضه اولیه نداشته . البته قبلش چند وقتی میگفتن قطعی و مشکلات داشته ولی من تو این مدت مشکل خاصی ندیدم . باشگاه آگاه هم امکانات خوبی دارد علاوه بر خودش مثلا وامی که میدهد و کارمزدهایی که برگشت می زند .برعکس نگفتی
یک تحقیقی انجام بدی که آگاه چند بار سر عرضه اولیه چه بلایی سر مشتریاش آورد
منظورتون از خرید عرضه اولیه همون سرخطی زدنه؟شاید مربوط به قبل از ورود من بوده وگرنه من الان حدود 1 سال و نیم که اومدم تو آگاه هیچ وقت مشکلی با خرید عرضه اولیه نداشته . البته قبلش چند وقتی میگفتن قطعی و مشکلات داشته ولی من تو این مدت مشکل خاصی ندیدم . باشگاه آگاه هم امکانات خوبی دارد علاوه بر خودش مثلا وامی که میدهد و کارمزدهایی که برگشت می زند .
من خودم هیچ کارگزاری را مثل آگاه قبول ندارم . چند نمونه از برتری ها :
سرعت بسیار بالا هنگام معاملات
محاسبه مبلغ سود و زیان معامله بعد از خرید و فروش و نمایش در قسمت عملکرد سبد سهام ( بدون نیاز به محاسبه دستی)
درج سودهای تقسیمی مجمع بهمراه فایل PDF نحوه و تاریخ دریافت سود
درج تاریخچه و جزئیات افزایش سرمایه های سهام از ابتدا تا اکنون
خرید قطعی عرضه اولیه قبل از تاریخ ثبت عرضه ( آگهی عرضه اولیه معمولا 3-4 روز و زودتر از همه کارگزاری ها در آگاه بالا می آید )
تخفیف کارمزد خرید و فروش بعد از عضویت در باشگاه آگاه
وام خرید سهام
پنل خیلی دم دست و کاربر پسند
اعداد فارسی پنل
نمایش درصد هر سهم و صنعت در سبد بر روی نمودار
نه کلی عرض کردممنظورتون از خرید عرضه اولیه همون سرخطی زدنه؟
یا کلا میگید؟