• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ژووون وبملت همینطور تا ۳۶۰ دوباره بیاد خشتکمم میفروشم که بخرمش
rikht.gif

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
شبندر امروز فرصت خرید خوبی بود بویژه روی +47 . یک پله خریدم . فروش پایدار است .
ساروم هم ارزنده است برای بلند مدت . امروز خریدهای قبلی را اول وقت فروختم و آخر وقت یک پله خریدم . فعلا سودسازی شرکت و فروش مخصوصا در بورس کالا عالی است . البته سیمانی ها با آغاز زمستان با افت فروش مواجه می شوند ولی تجمیعی ساروم P/E آینده نگر خوبی دارد دور و بر 6
منتظرم کگل پایینتر بیاید . اگر بیاید چه می شود .

این عرضه اولیه فجهان (جهان فولاد) که قرار است بزودی بیاید شرکت خیلی خوبی است . زیر مجموعه کگل و در منطقه گل گهر سیرجان است و من مدتی بصورت پیمانکاری و پروژه ای برایشان کارهای نرم افزاری انجام می دادم . شرکت خیلی خوبی است و چند طرح توسعه دارد و همین الان هم در حال ساخت چند ساختمان و سوله و ... برای انجام کارهای جدیدشان هستند . فملی هم جزو سهامداران عمده این شرکت است .
این هم یک عکس از شرکت
bg1.jpg

Last edited:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
مفید از لحاظ فنی مشکلات زیادی دارد ، اگر برای خرید و فروش های زیاد و روزانه می خواهید در بورس کار بکنید ، پیشنهاد من کارگزاری آگاه است .
من کارگزاری های مفید و آگاه و فارابی را خیلی زیاد کار کرده ام و زیر و بم همه را در آوردم . بهترین کارگزاری از همه لحاظ آگاه است البته نه به این معنی که هیچ مشکلی ندارد و همیشه سرحال است ولی در کل در مقایسه با بقیه خیلی بهتر است مخصوصا برای خرید و فروش پشت سر هم و زیاد .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مفید از لحاظ فنی مشکلات زیادی دارد ، اگر برای خرید و فروش های زیاد و روزانه می خواهید در بورس کار بکنید ، پیشنهاد من کارگزاری آگاه است .
من کارگزاری های مفید و آگاه و فارابی را خیلی زیاد کار کرده ام و زیر و بم همه را در آوردم . بهترین کارگزاری از همه لحاظ آگاه است البته نه به این معنی که هیچ مشکلی ندارد و همیشه سرحال است ولی در کل در مقایسه با بقیه خیلی بهتر است مخصوصا برای خرید و فروش پشت سر هم و زیاد .
برای ترید روزانه بهتر کارگزاری های خلوت تر رو امتحان کرد
مفید خیل شلوغه /بطوری که کاربرهای مفید و اگاه سیستمشون هنگ بشه دیگه میتونند راحت کنترل کنند بازار

خودم تحلیل اپ / کارگزاری الوند نیما ازادی ثبتنام کردم
هنوز تست نکردم کارگزاریشو
البته تو 1- 2 روز هم نشون نمیده که خوبه یا بد -حتما 6ماه یکسال باید کارگزاری رو تست کنید

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
مفید هم این چند وقته مشکل خاصی نداشت و خوب کار میکرد برای من
فقط همون شنبه مشکل داشت

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
مفید هم این چند وقته مشکل خاصی نداشت و خوب کار میکرد برای من
فقط همون شنبه مشکل داشت
والا مفید برای منم امروز عالی بود فقط روی یکی از خریدهام شاید حدود 10 ثانیه هنگ کرد ولی نهایتا خرید به درستی انجام شد.

Amin_TM

Registered User
لایک‌ها
122
بچه ها در مورد فاراک و وبملت نظری ندارید؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بچه ها در مورد فاراک و وبملت نظری ندارید؟

فاراک را که من هر روز از جلوی درب کارخونه اش رد میشم و دو سه تا از دوستام هم که مهندس عمران هستن اونجا کار میکنن، حقوق کارمنداش را هم به زور میده!!!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یک توضیحی در مورد کارخونه ماشین سازی اراک (فاراک) بدم که سوتفاهم نشه،

هرکسی که با صنعت فلزات و ماشین آلات آشنا باشه می دونه ما دیگه هیچ کارخونه بنیادی، قوی تر از ماشین سازی اراک نداریم یعنی هر ابر پروژه و یا چیز پیچیده و ناممکنی را که توی ایران تقریبا ساختش غیرممکن هست را میارن اینجا میسازن و پیشرفته ترین و مجهزترین کارخونه کشور در فیلد خودش هست (با اختلاف خیلی زیاد)

اما حالا چرا نمی تونه حقوق کارمنداش را بده و به خواری و خفت افتاده و سود دهیش هم صفر شده، علتش مدیریت فوق العاده ضعیف کارخونه هست.

156933308.jpg

Amin_TM

Registered User
لایک‌ها
122
یک توضیحی در مورد کارخونه ماشین سازی اراک (فاراک) بدم که سوتفاهم نشه،

هرکسی که با صنعت فلزات و ماشین آلات آشنا باشه می دونه ما دیگه هیچ کارخونه بنیادی، قوی تر از ماشین سازی اراک نداریم یعنی هر ابر پروژه و یا چیز پیچیده و ناممکنی را که توی ایران تقریبا ساختش غیرممکن هست را میارن اینجا میسازن و پیشرفته ترین و مجهزترین کارخونه کشور در فیلد خودش هست (با اختلاف خیلی زیاد)

اما حالا چرا نمی تونه حقوق کارمنداش را بده و به خواری و خفت افتاده و سود دهیش هم صفر شده، علتش مدیریت فوق العاده ضعیف کارخونه هست.

مشاهده پیوست 1258164
دقیقا به خاطر همین همین بنیادی بودن و کف قیمتی پرسیدم
که متاسفانه مدیریت داره به فنا میده

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
قرار نیست کل سهم ها با هم دیگه بالا پایین بره . شاید سهمی باشه که تا 5 یا 6 سال دیگه سقف قبلیش رو نتونه لمس بکنه ...
اگه اینطوری باشه که من نوعی تخصص دارم ، وقت میزارم و حساب کتاب میکنم باید اندازه شخصی که هیچی بارش نیست تاس انداخته و چندتا سهم شانسی خریده سود بکنم :rolleyes:
الان بازار منطقی رفتار میکنه ، با توجه به بنیاد شرکت ها و ارزش واقعیشون حرکت میکنن . اگه سهمی رشد نکرده به این علته که فعلا پارامترهای بنیادی که بتونه پول رو به خودش جذب بکنه ، پیدا نشده
ممکنه شخصی با توجه به تحلیلش به این نتیجه رسیده باشه که سهم X باید رشد بکنه . اگه کارش درست باشه و نتیجه گیری بر اساس واقعیت ها باشه ، قطعا رشد میکنه حتی اگه شاخص ریزشی باشه
مبنای رشد یا افت قیمت ها ، گزارشات کدالی و اقتصاد کشوره
مثلا شرکت هایی که با افزایش قیمت دلار ، قراره که سود آوریشون افزایش پیدا بکنه ، از دلار 24 تا دلار 30 هزار ( تا آخر 1400 ) باید 25% رشد کرده باشن . بدون اثرات اهرمی توی بعضی شرکت های خاص ...
بله من کمی با مباحث فاندامنتال صورت های مالی سود و زیان اشنایی دارم همین طور با پروژه کردن ها و سهم های ریالی دلاری و صنایع خوب . صحبتی که شد این جور استدلال میشد شاخص برگشت 1500 خوشحال باشید. چیزی که دستگیر ادم میشه یعنی اوضاع مثل قبل ریزش شده. کسانی که بالای 10 سال در بازار ایران هستن میدونن شاخص کل دستکاری میشه حرف من تازه کار نیست به هرحال. شما همه سهم ها رو هم صفر کنی شاخص میشه 600 هزار. اصلا این شاخص کل فقط برای بازی سیاسی هست وجودش. رو تک سهم ها به دید بلند مدت هیچ موردی وارد نیست و تایید میکنم صحبتتون رو و تو کشوری که تورم 40 درصد داره اون سهم ها یه روزی حرکت میکنن. در خصوص کوتاه مدت هم موافق نیستم. سهم هایی که بعد ریزش حرکت نکردن یا کمی حرکت کردن در زمان اصلاح شاخص ساز ها و رشد کرده ها باز هم میخوره تو سرشون.

کاملا موافقم :p

جدای از موضوع تورم و دلار منم امیدوارم
candle.gif

از نظر تورم و دلار برای من فرقی نداره دلار 30 باشه یا 100 هزار تومن یا 1 میلیون تومن . در حقیقت برای کسی که بلد باشه چطوری تورم رو برای خودش بی اثر بکنه ، فرقی نمیکنه دلار چقدره یا تورم چقدره ...
پس واقعا تورم و بالارفتن قیمت دلار متضاد با آینده روشن برای ایران در آینده نیست و منم واقعا امیددارم از همین جاها ایران کف سازی بکنه و روند صعودیش رو شروع بکنه
1136.gif

صحبت هاتون یکجا به نظرم مشکل داره اون هم "پس واقعا تورم و بالارفتن قیمت دلار متضاد با آینده روشن برای ایران در آینده نیست " .
برای یک فرد عادی در هر جامعه با هر تخصصی یا حتی یک کارمند و کارگر بدون دارایی های زیاد یعنی دویدن روی یک تردمیل و عقب موندن در تمام این مدت. کسانی که جزوه دهک های بالای حقوق هستند و دارایی های زیادی دارن و با سرمایه گذاری در بازار سرمایه میتونن این گفته شما رو انجام بدن و در این مورد شما درست میفرمایید. در کل برای بعضی ها این امکان وجود داره که تورم رو سر به سر بشن ولی برای خیلی ها مقدور نیست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
برعکس نگفتی
یک تحقیقی انجام بدی که آگاه چند بار سر عرضه اولیه چه بلایی سر مشتریاش آورد

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
برعکس نگفتی
یک تحقیقی انجام بدی که آگاه چند بار سر عرضه اولیه چه بلایی سر مشتریاش آورد
شاید مربوط به قبل از ورود من بوده وگرنه من الان حدود 1 سال و نیم که اومدم تو آگاه هیچ وقت مشکلی با خرید عرضه اولیه نداشته . البته قبلش چند وقتی میگفتن قطعی و مشکلات داشته ولی من تو این مدت مشکل خاصی ندیدم . باشگاه آگاه هم امکانات خوبی دارد علاوه بر خودش مثلا وامی که میدهد و کارمزدهایی که برگشت می زند .
من خودم هیچ کارگزاری را مثل آگاه قبول ندارم . چند نمونه از برتری ها :
سرعت بسیار بالا هنگام معاملات
محاسبه مبلغ سود و زیان معامله بعد از خرید و فروش و نمایش در قسمت عملکرد سبد سهام ( بدون نیاز به محاسبه دستی)
درج سودهای تقسیمی مجمع بهمراه فایل PDF نحوه و تاریخ دریافت سود
درج تاریخچه و جزئیات افزایش سرمایه های سهام از ابتدا تا اکنون
خرید قطعی عرضه اولیه قبل از تاریخ ثبت عرضه ( آگهی عرضه اولیه معمولا 3-4 روز و زودتر از همه کارگزاری ها در آگاه بالا می آید )
تخفیف کارمزد خرید و فروش بعد از عضویت در باشگاه آگاه
وام خرید سهام
پنل خیلی دم دست و کاربر پسند
اعداد فارسی پنل
نمایش درصد هر سهم و صنعت در سبد بر روی نمودار

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
شاید مربوط به قبل از ورود من بوده وگرنه من الان حدود 1 سال و نیم که اومدم تو آگاه هیچ وقت مشکلی با خرید عرضه اولیه نداشته . البته قبلش چند وقتی میگفتن قطعی و مشکلات داشته ولی من تو این مدت مشکل خاصی ندیدم . باشگاه آگاه هم امکانات خوبی دارد علاوه بر خودش مثلا وامی که میدهد و کارمزدهایی که برگشت می زند .
من خودم هیچ کارگزاری را مثل آگاه قبول ندارم . چند نمونه از برتری ها :
سرعت بسیار بالا هنگام معاملات
محاسبه مبلغ سود و زیان معامله بعد از خرید و فروش و نمایش در قسمت عملکرد سبد سهام ( بدون نیاز به محاسبه دستی)
درج سودهای تقسیمی مجمع بهمراه فایل PDF نحوه و تاریخ دریافت سود
درج تاریخچه و جزئیات افزایش سرمایه های سهام از ابتدا تا اکنون
خرید قطعی عرضه اولیه قبل از تاریخ ثبت عرضه ( آگهی عرضه اولیه معمولا 3-4 روز و زودتر از همه کارگزاری ها در آگاه بالا می آید )
تخفیف کارمزد خرید و فروش بعد از عضویت در باشگاه آگاه
وام خرید سهام
پنل خیلی دم دست و کاربر پسند
اعداد فارسی پنل
نمایش درصد هر سهم و صنعت در سبد بر روی نمودار
منظورتون از خرید عرضه اولیه همون سرخطی زدنه؟
یا کلا میگید؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دقیقا به خاطر همین همین بنیادی بودن و کف قیمتی پرسیدم
که متاسفانه مدیریت داره به فنا میده

واقعا به فنا دادن:

پ.ن: یکی از دوست دخترهام که همکلاسیم بود توی بخش مهندسی ماشین سازی کار میکرد! رفتم خواستگاری اش بهم جواب منفی دادbav3_154fs759111.gif مدیونید اگه فاراک بخریدakhond2.gif

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
🔺عبدالملکی: ۲ نفر به‌علت فساد در شستا برکنار شدند

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی:
🔹به همه ۵۰ هزار نفر کادر درمان تامین اجتماعی هفته آینده یک میلیون تومان پرداخت می‌شود.

🔹اجازه کار به مدیران ناسالم نخواهیم داد؛ تا الان ۲ نفر به علت فساد در شستا برکنار شدند.

🔹گاهی افراد به صورت لیستی اعضای ستاد انتخابی‌شان را وارد نهادهای اقتصادی کرده‌اند و بخشی از ناکارآمدی‌ها ناشی از همین کار است.

🔹برای مبارزه با فساد در شرکت های زیرمجموعه پشتمان به رئیس جمهور گرم است.

بالا