• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
دوستان من الان پرتفومو چک کردم دیدم یه مبلغی از مانده حسابم کم شده! در واقع یه سهمی رو 4 شنبه فروختیم اما با وجود اینکه فروخته شد و اون روز پولش اومد حساب کارگزاری اما الان که نگاه میکنم توی گزارش صورت حسابم اصلا فروشش ثبت نشده و اون پول حاصل از فروششم نیست (اون تعداد سهام ازون سهمم ندارم دیگه!)
این خودش تا شنبه اصلاح میشه یا باید پیگیری کنیم از کارگزاری ؟!! همچین موردی برخورد داشته کسی تا حالا؟

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان من الان پرتفومو چک کردم دیدم یه مبلغی از مانده حسابم کم شده! در واقع یه سهمی رو 4 شنبه فروختیم اما با وجود اینکه فروخته شد و اون روز پولش اومد حساب کارگزاری اما الان که نگاه میکنم توی گزارش صورت حسابم اصلا فروشش ثبت نشده و اون پول حاصل از فروششم نیست (اون تعداد سهام ازون سهمم ندارم دیگه!)
این خودش تا شنبه اصلاح میشه یا باید پیگیری کنیم از کارگزاری ؟!! همچین موردی برخورد داشته کسی تا حالا؟

شنبه اصلاح میشه
سهمت که معاملات روز جاریش ابطال نشده ؟(اگه اینطوری نشده شنبه حسابت درست میشه)

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
سهمت که معاملات روز جاریش ابطال نشده ؟(اگه اینطوری نشده شنبه حسابت درست میشه)
نه معاملاتش اکی بوده (البته گردش حسابم هر روز بهم ایمیل میشه و توی اون مانده درسته)
حالا اگر تا شنبه اتوماتیک درست نشد و کار به پیگیری و اینا رسید کلن ازین کارگزاریم میزنم بیرون خیلی ناجوره اینجوری :D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حالا اگر تا شنبه اتوماتیک درست نشد و کار به پیگیری و اینا رسید کلن ازین کارگزاریم میزنم بیرون خیلی ناجوره اینجوری :D
خیلی کم پیش میاد
واسه من تو مفید همین اتفاق یبار افتاد

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
اینکه تکنیکال جواب نمیده دلیل اصلیش محدودیت توی تایم بازار و دامنه نوسانه و افراد خیلی آماتور توی بورس هست که به جای معامله بیشتر به نظر میرسه دارن قمار میکنن. البته که سود اصلی خیلی ها رو متاسفانه همین افراد ایجاد میکنن.
تکنیکال روزانه و تایم پایین معمولا توی بازار بورس خیلی خوب جواب نمیده متاسفانه. ولی توی انواع تحلیل تکنیکال پرایس اکشن توی تایم روزانه و ایچیمگو توی میان مدت خیلی خوب جواب میده به نظرم.
بازار ایران بسیار هیجانیه یعنی روندش معمولا خنثی هست ولی بالا رفتن بسیار سریع(افراد دارای رانت باعث میشن) و هدف اصلی به نظر من پیدا کردن حرکات بزرگ توی یک بازار رنج و چیدن پرتفو هست که با موج بعدی یک رشد مناسب جلو تر از تورم بده.
متاسفانه چون اکثریت بازار زمان زیادی توی بورس نبودن فقط مثبت 5 و منفی 5 براشون قابل درکه.
چون طعم سودها و ترس های گذشته توی روحشون هک شده.
الان ممکنه توی 6 ماه یک سود 50 تا 100 درصدی روی کل سرمایه حاصل شه ولی توی 98 و 99 توی یکماه همین قدر میشد سود کرد.
همیشه هم باید توی دوتا بازار تخصص داشت چون هر بازاری یک چرخه ثبات/رشد/نزول داره.خصوصا بازار بورس ایران که نمیشه از ریزش بازار پول در اورد حتما باید یک بازار دیگه رو مسلط بود حالا یا فارکس یا کریپتو یا معاملات انس و ....

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کلا تحلیل تکنیکال روی بورس ایران رو درک نمیکنم
محدودیت خرید و فروش
محدودیت زمانی
محدودیت مثبت و منفی
چیزی به اسم بازیگردان
چیزی به اسم حقوقی
همه اینا باعث ایجاد رانت، تصمیم های مدیریتی و دلبخواهی، تغییر مسیر بازار و ... میشه
چطوری تحلیل تکنیکال انجام میدید؟!
پارسال صدها نفر (مدرسان و تحلیلگران بورس) تحلیل تکنیکال میکردن که چکاپا تا عید میشه ۴۰۰۰ تومن
عید شده بود ۳۵۰ تومن!!!
بورس ایران نه تکنیکال کارگر میشه و نه فاندامنتال
و پارسال با ورود اجباری بازارگردان های نوسانگیر حکومتی-دولتی به قصد نوسان گرفتن و به طبع اون پر کردن جیب دولت از مالیات خرید و فروش، این چرخه تکمیل شد.
انشالله این ماه سهم شناور میشه وما سعی میکنیم سمت بازار پایه نیایم :دی 😅 😅 :ROFLMAO:

البته یه ضرب المثل داریم که میفرمایند : ادمی حــُسن بشر داره 😅
اتفاقا اگه راهش رو بلد باشی بیشترین سود در بازار پایه هست ..نمونش نماد وبرق که سهامداراش رو میلیاردر کرد و هنو.ز هم ادامه داره این روند.

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
برای خرید سکه از بورس چجوری باید عمل کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
بورس 24 ساعته نداریم بورس های بزرگ دنیا 9-6 ساعت بازن
منظور اصلی ساعت های باز بازار هست که بشه معامله کرد.
با توجه به محدودیت دامنه نوسان و تعطیلی اکثریت بازار های در روزهای فعالیت بورس و بلعکس فعالیت بورس ایران در روزهای تعطیلی بازار های جهانی بخوایم یک میانگین از این جریانت گرفته شه خودتون حساب کنید ببینید در برابر بازار های جهانی در طول سال چند ساعت بازار قابلیت معامله داره و بورس ایران چند ساعت.

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام ممنون
نه کلا روشش رو میخوام بدونم چجوری باید بخرم از پنل کارگزاری بخرم یا بورس کلا مشکلم اینه
اینو برام توضیح بدین ممنون میشم
بهش میگن بورس کالا
اگر آشنایی ندارید اصلا واردش نشید

توضیحات کاملتر:

و این:

آرتیمس محتشم

Registered User
لایک‌ها
158
بهش میگن بورس کالا
اگر آشنایی ندارید اصلا واردش نشید

توضیحات کاملتر:

و این:
ممنون از پاسختون
میشه دلیلشو بگین که چرا نباید سمتش رفت؟

• Like
Reactions: hsn

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
ممنون از پاسختون
میشه دلیلشو بگین که چرا نباید سمتش رفت؟
نگفتم اصلا سمتش نرید
گفتم اگر آشنایی ندارید همین فردا اقدام به خرید نکنید
تحقیق زیادی نسبت به بازارش، سود دهی، نقد شوندگی و ... بکنید

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دامنه نوسان سهام در آینده نزدیک افزایش می‌یابد

🔹دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:

به زودی در طرحی جامع که با مشارکت همه فعالان بازار سهام تدوین خواهد شد، ابزار محدودکننده بازار یعنی دامنه نوسان دستخوش تغییرات جدی می‌شود و در عمل افزایش دامنه نوسان روزانه سهام را شاهد خواهیم بود

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

• Like
Reactions: hsn

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
اطلاعات عمومی
توضیح در مورد کم شدن قیمت سهم پس از مجمع سالیانه و علت آن و محاسن و معایب این امر.

بالا