• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مشاهده پیوست 1259025
این شرایط جدیده؟
این بند 1 کمی مشکوک نیست؟
بعید میدونم کسی زیر 550 برای فجهان سفارش بزنه.....همین جوری با این تعداد سهم که میخوان عرضه کنن و تعداد کدهای بورسی که شرکت میکنن میانگین بگیریم 2500000 کد بورسی شرکت کنن به هر کد فقط 1600 تا میرسه تازه اگه 3 میلیون شرکت کنن که کمتر هم میشه این عدد پس مطمین باشید هیچ کس زیر سقف قیمت اردر نمیزاره....

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان که کارگزای مفید هستن ........

لغو خرید خودکار عرضه اولیه

با توجه به تغییرات دستورالعمل عرضه اولیه، "ارسال سفارش عرضه اولیه" به صورت خودکار از تاریخ ۱۵ شهریور مقدور نمی باشد.
جهت خرید عرضه های اولیه فجهان و کیمیاتک، با ورود به سامانه های آنلاین در روز چهارشنبه، نسبت به ثبت سفارش خرید اقدام نمایید
این 2 تا عرضه اویه خوب هستند بگیریم؟

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این 2 تا عرضه اویه خوب هستند بگیریم؟
این عرضه مبلغ بالایی میخواد بیشتر فجهان منظورمه و اینکه عرضه های اخیر بالای 100 درصد سود داده برای همین همه به طمع سود بیشتر دارن میان سمتش

و همین سودهای عرضه های اولیه اخیر باعث شده امروز فشار فروش زیادی ایجاد بشه تا دوستان بتونن نقدینگی مورد نیاز برای چهار شنبه را جور کنن

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
این عرضه مبلغ بالایی میخواد بیشتر فجهان منظورمه و اینکه عرضه های اخیر بالای 100 درصد سود داده برای همین همه به طمع سود بیشتر دارن میان سمتش

و همین سودهای عرضه های اولیه اخیر باعث شده امروز فشار فروش زیادی ایجاد بشه تا دوستان بتونن نقدینگی مورد نیاز برای چهار شنبه را جور کنن
ولی فجهان بازده 100درصدی نداره. 30 درصد تا 40 درصد شاید داشته باشه و بعد برمیگرده. وسپهره دومه

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
امروزم که تپکو با -40 درصد بازگشایی بعد از 1 سال خوابیدن
اونم چه بازگشائی .....
دو جا دیدم اینو سیگنال کردن ولی وقتی معاملات میبینی کاملا واضحه حقوقی کوچکترین حمایتی نکرده و با این صف فروش یعنی هنوز جا داره منفی بخوره

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
به نظرتون در گروه قندی ها قپیرا ارزنده تره یا قزوین (با قیمت های فعلی؟)

یک سوال دیگه: از گروه دامداری زگلدشت بنیاد بهتری داره یا زفکا؟ (هرچی بررسی کردم به نظر در یک حد بودن!)
الان صبا تامین هر دو را در پرتفوی خودش داره آیا صبا تامین خریداری بشه بهتره یا مستقیما خود سهام؟
من خودم نظرم این هست سهم را مستقیم خرید کنم چون داخل پرتفوی بورسیش یک مقداری سهام متوسط و ضعیف هم بود.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
#عرضه_اولیه

📌 عرضه اولیه مجتمع جهان فولاد سیرجان #فجهان

📆 تاریخ ثبت سفارش سهام: چهارشنبه 1400/06/17

📍حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی: 8000 سهم/ دامنه قیمت: 450 تا 550 تومان
8 هزار سهم ! یعنی 4.4 میلیون !

behi16

Registered User
لایک‌ها
556

یک سوال دیگه: از گروه دامداری زگلدشت بنیاد بهتری داره یا زفکا؟ (هرچی بررسی کردم به نظر در یک حد بودن!)
الان صبا تامین هر دو را در پرتفوی خودش داره آیا صبا تامین خریداری بشه بهتره یا مستقیما خود سهام؟
من خودم نظرم این هست سهم را مستقیم خرید کنم چون داخل پرتفوی بورسیش یک مقداری سهام متوسط و ضعیف هم بود.
مراقب زفکا باش!
چند صد میلیون حق تقدم با قیمت حدودا 700-800 تومنی فروخته و اینا در آینده قراره سهم عادی بشن.
من خودم از این خبر نداشتم و چند وقت پیش ورود کردم ولی بعدش فروختم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
مراقب زفکا باش!
چند صد میلیون حق تقدم با قیمت حدودا 700-800 تومنی فروخته و اینا در آینده قراره سهم عادی بشن.
من خودم از این خبر نداشتم و چند وقت پیش ورود کردم ولی بعدش فروختم
حق تقدم ها به چه علتی بوده؟ افزایش سرمایه؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
در عرضه اولیه میشه برای یک سهم دوتا اردر گذاشت؟ مثلا 100 تا به قیمت n ریال و 200 تا به قیمت n*1.1 ریال؟ (قیمتهای متفاوت؟)

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
8 هزار سهم ! یعنی 4.4 میلیون !
1500 الی 2000 سهم میرسه
قهکمت - قپیرا ------------ سیمرغ - زشگزا
سرمایه گذاری ها ارزش ندارن پول دور ریختنه . خود سهم یا صندوق سهامی

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اینجوری قیمت سهام نمیره بالا که براشون دردسر بشه / نوسان خوب هم میگرین که کم کسری بوجه را جور کنند

بعید میدونم کسی زیر 550 برای فجهان سفارش بزنه.....همین جوری با این تعداد سهم که میخوان عرضه کنن و تعداد کدهای بورسی که شرکت میکنن میانگین بگیریم 2500000 کد بورسی شرکت کنن به هر کد فقط 1600 تا میرسه تازه اگه 3 میلیون شرکت کنن که کمتر هم میشه این عدد پس مطمین باشید هیچ کس زیر سقف قیمت اردر نمیزاره....
آخه مساله اینه که ماها که نمی تونیم سرخطی بزنیم برای خرید عرضه اولیه ها و باید خود کارگزاری برامون بخره!!!!!!شاید میخوان خودشون با تبانی سهم عرضه اولیه افراد عادی رو بخرن

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
آخه مساله اینه که ماها که نمی تونیم سرخطی بزنیم برای خرید عرضه اولیه ها و باید خود کارگزاری برامون بخره!!!!!!شاید میخوان خودشون با تبانی سهم عرضه اولیه افراد عادی رو بخرن
عرضه اولیه فردا که سرخطی نمیخواد
قبلا اتوماتیک از حساب برداشت میکرد و عرضه اولیه میخرید
این دفعه خود کاربر باید بره خریدش رو درخواست بده

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
یکی از دوستام کل سرمایش این بود

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
در عرضه اولیه میشه برای یک سهم دوتا اردر گذاشت؟ مثلا 100 تا به قیمت n ریال و 200 تا به قیمت n*1.1 ریال؟ (قیمتهای متفاوت؟)
سامانه اکسیر که اجازه ثبت آفلاین برای هر نماد رو فقط یکبار میده، حالا نمیدونم سامانه های دیگه یا ثبت سفارش به صورت آنلاین هم فقط یکبار اجازه ثبت سفارش برای هر نماد میدن یا نه.

بالا