• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اندیکاتورهای SAR و Stoch و سایر اندیکاتورها مقاومت قوی را نشون میدن برای صعود شاخص کل...

احتمالا فردا: منفیِ اندک یا مثبتِ اندک (متعادل)

1630832255080.png

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اندیکاتورهای SAR و Stoch و سایر اندیکاتورها مقاومت قوی را نشون میدن برای صعود شاخص کل...

احتمالا فردا: منفیِ اندک یا مثبتِ اندک (متعادل)

مشاهده پیوست 1258920

با این وضعیت، برای شکستن مقاومتِ 1600 دوتا احتمال به نظرم معقول هست یا شاخص برگرده به کانال 1400 (نهایتا تا 1450) و از اونجا خیلی قوی و سریع تا 1600 صعود کنه و یا اینکه از همین جایی که هستیم دیگه اصلاح بزرگی نداشته باشیم و کم کم بریم برای 1600 احتمالا 5 هزارتا 5 هزارتا و با رنج زدن شاخص....

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
برای خرید سکه از بورس چجوری باید عمل کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

• Like
Reactions: hsn

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
به استناد مصوبه مجمع فوق العاده ، سال مالی شرکت از
سال مالی قبلی: 1400/06/31 دوره: 12 ماهه و 0 روزه
به
سال مالی جدید: 1400/12/29 دوره: 6 ماهه و 0 روزه
تغییر یافت .

الان با این شرایط مجمع قهکمت چه طوری برگزار میشه، یکبار امسال و یکبار سال دیگه و یا اینکه کلا امسال دیگه مجمع برگزار نمیکنن؟ در این حالت یعنی سال 1400 کلا مجمع عادی نخواهند داشت؟ پس توزیع سود سالیانه چگونه خواهد بود؟

@s.david.s

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
برای خرید سکه از بورس چجوری باید عمل کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
یه سری صندوقا هستن مثل #طلا (صندوق طلای لوتوس) مثل یه نماد بورسی می تونی سرچ ـش کنی هر حجمی که بخوای رو می تونی بخری (مطابق قانون بازار سرمایه حداقل 500 هزار تومنه فکر کنم)
قیمت این صندوقم تقریبا همگام با نوسانات قیمت طلا داخل ایرانه (در اصل با قیمت انس طلای جهانی و قیمت دلار داخل ایران مرتبطه)

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
الان با این شرایط مجمع قهکمت چه طوری برگزار میشه، یکبار امسال و یکبار سال دیگه و یا اینکه کلا امسال دیگه مجمع برگزار نمیکنن؟ در این حالت یعنی سال 1400 کلا مجمع عادی نخواهند داشت؟ پس توزیع سود سالیانه چگونه خواهد بود؟

@s.david.s
این یدونه مجمع رو نمیدونم :p
احتمالا یدونه مجمع واسه سال طی شده داشته باشن و یک دونه برای 6 ماه 👀
ولی از سال 1401 اسفند به اسفند سال مالی تموم میشه و تا تیر ماه باید مجمع داشته باشن :devilish:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
این یدونه مجمع رو نمیدونم :p
احتمالا یدونه مجمع واسه سال طی شده داشته باشن و یک دونه برای 6 ماه 👀
ولی از سال 1401 اسفند به اسفند سال مالی تموم میشه و تا تیر ماه باید مجمع داشته باشن :devilish:

مرسی ، میگم بسان بزرگان نشستی کنار گود و بازار را نظاره می کنی (کلا کم پیدایی!؟) به نظرت روند بازار کوتاه مدتی و میان مدتی چگونه خواهد بود؟ البته واقعا برای یکی مثل من که با دید بلندمدتی (حداقل یک الی دو سال) در بازار هستم مهم نیست ولی از این نظر کوتاه مدتی و میان مدتی می تونه مهم باشه که بعد از فجایع پارسال اعتماد به بازار برگرده....

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
مرسی ، میگم بسان بزرگان نشستی کنار گود و بازار را نظاره می کنی (کلا کم پیدایی!؟) به نظرت روند بازار کوتاه مدتی و میان مدتی چگونه خواهد بود؟ البته واقعا برای یکی مثل من که با دید بلندمدتی (حداقل یک الی دو سال) در بازار هستم مهم نیست ولی از این نظر کوتاه مدتی و میان مدتی می تونه مهم باشه که بعد از فجایع پارسال اعتماد به بازار برگرده....
علت اینکه زیاد پیگیر نیستم اینه که با وضعیتی که برای دلار و اقتصاد ایران متصور هستم ، زمان گذاشتن روی اینکه 10% بالا پایین نوسان بگیرم برای من ارزش نداره و ریسک جا موندن رو نمیتونم قبول بکنم !
چند هفته هستش که سیرک راه انداخت ....
شر و ورهایی که در از دهان مبارکشون بیرون میاد شاید برای مردم عادی و افرادی که سر در نمیارن ، شدنی و زیبا باشه ولی کسایی که سر در بیارن متوجه هستن که فاجعه ای جلوی روی همه ماست
مثلا یه بنده خدایی میگه سالی n تا مسکن میسازیم . اونی که عمران خونده باشه یا یدونه آپارتمان تجربی ساخته باشه ، میاد دودوتا چهارتا میکنه فولاد و سیمان و چند قلم مصالح رو ضرب و تقسیم میکنه و به اعداد نجومی میرسه . بعد با ظرفیت تولید داخل مقایسه میکنه و یدونه علامت سوال توی ذهنش درست میشه ...
اونی که از اقتصاد سر در بیاره و بدونه وضعیت جیب مبارکشون چطوره ، سوالی که توی ذهنش ایجاد میشه اینه " پولش رو از کجا میخوان بیارن ؟ "
اونی که در جریان ذخایر ارزی کشور و مخارجی که کشور باید پرداخت بکنه باشه ، این سوال توی ذهنش درست میشه " تا کی میتونن وعده ارز پایین رو با ارز پاشی بدن ؟ "
و الی آخر ...

حالا مثلا منی که اعتقاد دارم سال آینده ارز توی بازه 30 هزار تومن نوسان میکنه ، بیام واسه موج سواری روی سخنان گهر بار مسئولین ، سهام رو بفروشم که پایین تر بخرم ؟ خیر :p
به این دلیل که میام 10% سهم های خودم رو بیشتر بکنم ولی از اون طرف اونایی که میخواستن سهم ها رو جمع بکنن و یهو تقی به توقی بخوره و عقربه قیمت سهم ها به +5 بچسبه و متضرر بشم
اگه مطمئن بودم دلار زیر 25 میره و حالا حالا ها اونجا میمونه ، احتمال یک ریزش 30 درصدی میدادم و میفروختم:devilish:

بعد از فجایع پارسال اعتماد به بازار برگرده....
تمام افرادی که پارسال متضرر شدن خیلی وقته فراموش شدن
قدیمی ها کارشون رو ادامه میدن
جدیدایی که از اون دوره گذر کردن به کارشون ادامه میدن
کسایی هم که کلا ضرر کردن و خارج شدن برنمیگردن تا جهش بعدی که دوباره باخت بدن

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
علت اینکه زیاد پیگیر نیستم اینه که با وضعیتی که برای دلار و اقتصاد ایران متصور هستم ، زمان گذاشتن روی اینکه 10% بالا پایین نوسان بگیرم برای من ارزش نداره و ریسک جا موندن رو نمیتونم قبول بکنم !
چند هفته هستش که سیرک راه انداخت ....
شر و ورهایی که در از دهان مبارکشون بیرون میاد شاید برای مردم عادی و افرادی که سر در نمیارن ، شدنی و زیبا باشه ولی کسایی که سر در بیارن متوجه هستن که فاجعه ای جلوی روی همه ماست
مثلا یه بنده خدایی میگه سالی n تا مسکن میسازیم . اونی که عمران خونده باشه یا یدونه آپارتمان تجربی ساخته باشه ، میاد دودوتا چهارتا میکنه فولاد و سیمان و چند قلم مصالح رو ضرب و تقسیم میکنه و به اعداد نجومی میرسه . بعد با ظرفیت تولید داخل مقایسه میکنه و یدونه علامت سوال توی ذهنش درست میشه ...
اونی که از اقتصاد سر در بیاره و بدونه وضعیت جیب مبارکشون چطوره ، سوالی که توی ذهنش ایجاد میشه اینه " پولش رو از کجا میخوان بیارن ؟ "
اونی که در جریان ذخایر ارزی کشور و مخارجی که کشور باید پرداخت بکنه باشه ، این سوال توی ذهنش درست میشه " تا کی میتونن وعده ارز پایین رو با ارز پاشی بدن ؟ "
و الی آخر ...

حالا مثلا منی که اعتقاد دارم سال آینده ارزش توی بازه 30 هزار تومن نوسان میکنه ، بیام واسه موج سواری روی سخنان گهر بار مسئولین ، سهام رو بفروشم که پایین تر بخرم ؟ خیر :p
به این دلیل که میام 10% سهم های خودم رو بیشتر بکنم ولی از اون طرف اونایی که میخواستن سهم ها رو جمع بکنن و یهو تقی به توقی بخوره و عقربه قیمت سهم ها به +5 بچسبه و متضرر بشم
اگه مطمئن بودم دلار زیر 25 میره و حالا حالا ها اونجا میمونه ، احتمال یک ریزش 30 درصدی میدادم و میفروختم:devilish:

تمام افرادی که پارسال متضرر شدن خیلی وقته فراموش شدن
قدیمی ها کارشون رو ادامه میدن
جدیدایی که از اون دوره گذر کردن به کارشون ادامه میدن
کسایی هم که کلا ضرر کردن و خارج شدن برنمیگردن تا جهش بعدی که دوباره باخت بدن
کاملا درسته، کسی که توی بازارِ ساختمون باشه میدونه دولت با این وضعیت، سالی 50 هزارتا هم نمی تونه بسازه حالا سالی یک میلیون که شوخی قرن هست. اینها اگه توی کل چهار سال، 200 هزارتا بسازن شاهکار تاریخی کردن.... ضمنا ساخت و ساز در محدوده شهری با ساخت و ساز در خارج از محدوده شهری از زمین تا آسمون متفاوت هست، دومی خیلی هزینه زا و زمان بر هستش. (محکوم هستن به انجام دومی!)

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#عرضه_اولیه

📌 عرضه اولیه سهام شرکت دارویی، آرایشی و بهداشتی آریان کیمیاتک در نماد #کیمیاتک

📆تاریخ عرضه: چهارشنبه 17 شهریورماه 1400

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#عرضه_اولیه

📌 عرضه اولیه مجتمع جهان فولاد سیرجان #فجهان

📆 تاریخ ثبت سفارش سهام: چهارشنبه 1400/06/17

📍حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی: 8000 سهم/ دامنه قیمت: 450 تا 550 تومان

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
PrtScr capture_2.jpg
این شرایط جدیده؟
این بند 1 کمی مشکوک نیست؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
شاخص هی میره که خط میانه کانال (خط قرمز) را بشکنه ولی نمیشکنه، فردا روندش مشخص میشه.
فکر کنم حتی اگر خط میانه کانال را هم بشکنه به این معنی نیست که وارد یک دوره نزولی طولانی شدیم چون RSI و ورود پول همچنان در وضع متعادلی هست. (ممکنه این دوره نزولی سر یک هفته بسته بشه بخصوص اینکه واگرایی MACD کم هست و SAR ممکنه خیلی سریع حمایتی بشه.)

1630921201329.png

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دامنه نوسان سهام در آینده نزدیک افزایش می‌یابد

🔹دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:

به زودی در طرحی جامع که با مشارکت همه فعالان بازار سهام تدوین خواهد شد، ابزار محدودکننده بازار یعنی دامنه نوسان دستخوش تغییرات جدی می‌شود و در عمل افزایش دامنه نوسان روزانه سهام را شاهد خواهیم بود
بازار تازه داشت درست می شد که این خبر رو دیدم!!!!خدا بخیر کنه دوباره مثل اینکه گند زدن به بازار داره شروع میشه توسط آقایون

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
دوستان که کارگزای مفید هستن ........

لغو خرید خودکار عرضه اولیه

با توجه به تغییرات دستورالعمل عرضه اولیه، "ارسال سفارش عرضه اولیه" به صورت خودکار از تاریخ ۱۵ شهریور مقدور نمی باشد.
جهت خرید عرضه های اولیه فجهان و کیمیاتک، با ورود به سامانه های آنلاین در روز چهارشنبه، نسبت به ثبت سفارش خرید اقدام نمایید

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
دوستان که کارگزای مفید هستن ........

لغو خرید خودکار عرضه اولیه

با توجه به تغییرات دستورالعمل عرضه اولیه، "ارسال سفارش عرضه اولیه" به صورت خودکار از تاریخ ۱۵ شهریور مقدور نمی باشد.
جهت خرید عرضه های اولیه فجهان و کیمیاتک، با ورود به سامانه های آنلاین در روز چهارشنبه، نسبت به ثبت سفارش خرید اقدام نمایید
من نفهمیدم این چه دستور العمل مسخره ایه باز اعلام شده؟ مشکل ثبت خودکار چیه که اینا برداشتن لغو کردن:mad::confused:

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
بازار تازه داشت درست می شد که این خبر رو دیدم!!!!خدا بخیر کنه دوباره مثل اینکه گند زدن به بازار داره شروع میشه توسط آقایون
اینجوری قیمت سهام نمیره بالا که براشون دردسر بشه / نوسان خوب هم میگرین که کم کسری بوجه را جور کنند

بالا