• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دیروز آخر وقت فرصت خوبی بود برای خرید، RSI هم به حدود 60 رسیده بود. (دیروز یک پله خریدمakhond2.gif)

امروز آخر وقت هم احتمالا فرصتهای خوبی برای خرید باشه اگه RSI بیاد کانال 50akhond2.gif

پ.ن: داوود نیست من مجبورم تحلیل کنمbav3_154fs759111.gifbav3_154fs759111.gif

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دیروز آخر وقت فرصت خوبی بود برای خرید، RSI هم به حدود 60 رسیده بود. (دیروز یک پله خریدممشاهده پیوست 1258279)

امروز آخر وقت هم احتمالا فرصتهای خوبی برای خرید باشه اگه RSI بیاد کانال 50مشاهده پیوست 1258279

پ.ن: داوود نیست من مجبورم تحلیل کنممشاهده پیوست 1258280مشاهده پیوست 1258280
نوری و اریا تو این قیمت ارزش داره وارد شیم

• Like
Reactions: hsn

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
نوری و اریا تو این قیمت ارزش داره وارد شیم

والا دوستان با تجربه این بخش میگن: "همیشه صبر کنید تا سهم ارزنده، حداقل یکی دو تا منفی بخوره بعد وارد بشید."

پ.ن: من امروز چیزی نخریدم bav3_154fs759111.gif(بازار هیجانی است)

Last edited:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
بچه ها موقعی که عرضه اولیه رو میخریم بعد از چقدر باید بفروشیم؟
اگر عرضه اولیه با مبلغ کمی است مثلا 30-40 تومن نگه دارید دور و بر 100% بفروشید . اگر مبلغ بالای 100 تومن هست دور و بر 80% و همینطور هر چی مبلغ بالاتر ....

البته بسته به فروشنده و خریدار هم دارد . تا زمانی که صف خرید بالای 3-4 هزار نفر است نفروشید .

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
والا دوستان با تجربه این بخش میگن: "همیشه صبر کنید تا سهم ارزنده، حداقل یکی دو تا منفی بخوره بعد وارد بشید."

پ.ن: من امروز چیزی نخریدم مشاهده پیوست 1258313(بازار هیجانی است)
آریا کمی گران است ولی برای بلند مدت مشکلی نیست . نوری قیمت خوب و ارزنده است باز هم برای بلند مدت .

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
آریا کمی گران است ولی برای بلند مدت مشکلی نیست . نوری قیمت خوب و ارزنده است باز هم برای بلند مدت .
نظرت راجبه میدکو چی هستش . خودم کمی دارم ازش
به نظرم تو این سهام هایی که داشتم تا الان بهترین بودش کمترین افت رو داشته یا اصلا نداشته تو چند ماهه که بازار منفی بودش
گفتم یسری از سهم ها رو رد کنم به میدکو و نوری و اریا اضافه کنم
سهمهای که در نظر دارم رد کنم غشهداب و غبهنوش که هر دو تو 40 درصد ضررن . حفاری و ونیکی 25 درصد ضرر . کیسون بدون ضرر

• Like
Reactions: hsn

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان با تجربه‌ترِ بورسی، لطفا اگر براشون مقدور هست (و تمایل دارن) آخرین روز کاری هر هفته، تحلیلی در خصوص کلیّت بازار هفته آینده ارائه بدن.
این تاپیک برخلاف سایر جاها در فضای مجازی، هیجانی نیست و مطالبش آموزنده و منطقی هست، باعث خوشحالیه از نظرات همه دوستان استفاده کنیم.

(من حسم میگه کلیت هفته آینده صعودی هست اما یک اصلاح هم احتمالا اوایل یا اواسط هفته داشته باشیم. به عبارت دیگه روند اصلاح هنوز تکمیل نشده)

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
(من حسم میگه کلیت هفته آینده صعودی هست اما یک اصلاح هم احتمالا اوایل یا اواسط هفته داشته باشیم. به عبارت دیگه روند اصلاح هنوز تکمیل نشده)

مثل گزارش هواشناسیه صدا و سیما
آفتابی و صاف تا قسمتی ابری همراه با توده های متراکم ابر و وزش باد و رگبار و رعد برق و بارش برف و باران در مناطق مرتفع!!! ;) ;)

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
نظرت راجبه میدکو چی هستش . خودم کمی دارم ازش
به نظرم تو این سهام هایی که داشتم تا الان بهترین بودش کمترین افت رو داشته یا اصلا نداشته تو چند ماهه که بازار منفی بودش
گفتم یسری از سهم ها رو رد کنم به میدکو و نوری و اریا اضافه کنم
سهمهای که در نظر دارم رد کنم غشهداب و غبهنوش که هر دو تو 40 درصد ضررن . حفاری و ونیکی 25 درصد ضرر . کیسون بدون ضرر
میدکو از لحاظ شرکتی خوب و معتبر است ولی قیمتش گران است . به نظرم اگر قصد اضافه کردن داری ، الان اضافه نکن .یعنی من بودم در این وضعیت قیمتی اضافه نمی کردم.
نوری رو اگر خواستی اضافه کنی صبر کن توی منفی های احتمالی . آریا رو اگر بتونی کمی پایینتر بخری بهتر است .
در کل پتروشیمی هایی مثل نوری و آریا که بالای 60% فروش صادراتی است خیلی وابسته ی دلار هستند . البته نوری در این ماه مرداد فروش بیشتری نسبت به آریا داشته .

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
مثل گزارش هواشناسیه صدا و سیما
آفتابی و صاف تا قسمتی ابری همراه با توده های متراکم ابر و وزش باد و رگبار و رعد برق و بارش برف و باران در مناطق مرتفع!!! ;) ;)

من بر اساس macd و خطوط بولینگر گفتم احتمالا اوایل تا اواسط هفته می تونه اصلاحی باشه، (اما خب روند کلی بازار بر اساس نرخ نقدینگی صعودیه)

ضمن اینکه بر اساس تاریخچه، rsi هم باید وارد کانال 50 میشد که نشد.... خوشحال میشم شما هم نظری دارید بفرمایید استفاده کنیم.

1630503237364.png

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
من بر اساس macd و خطوط بولینگر گفتم احتمالا اوایل تا اواسط هفته می تونه اصلاحی باشه، (اما خب روند کلی بازار بر اساس نرخ نقدینگی صعودیه)

ضمن اینکه بر اساس تاریخچه، rsi هم باید وارد کانال 50 میشد که نشد.... خوشحال میشم شما هم نظری دارید بفرمایید استفاده کنیم.

مشاهده پیوست 1258387
کلا تحلیل تکنیکال روی بورس ایران رو درک نمیکنم
محدودیت خرید و فروش
محدودیت زمانی
محدودیت مثبت و منفی
چیزی به اسم بازیگردان
چیزی به اسم حقوقی
همه اینا باعث ایجاد رانت، تصمیم های مدیریتی و دلبخواهی، تغییر مسیر بازار و ... میشه
چطوری تحلیل تکنیکال انجام میدید؟!
پارسال صدها نفر (مدرسان و تحلیلگران بورس) تحلیل تکنیکال میکردن که چکاپا تا عید میشه ۴۰۰۰ تومن
عید شده بود ۳۵۰ تومن!!!
بورس ایران نه تکنیکال کارگر میشه و نه فاندامنتال

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
محدودیت خرید و فروش
محدودیت زمانی
محدودیت مثبت و منفی
چیزی به اسم بازیگردان
چیزی به اسم حقوقی
همه اینا باعث ایجاد رانت، تصمیم های مدیریتی و دلبخواهی، تغییر مسیر بازار و ... میشه
پارسال صدها نفر (مدرسان و تحلیلگران بورس) تحلیل تکنیکال میکردن که چکاپا تا عید میشه ۴۰۰۰ تومن
عید شده بود ۳۵۰ تومن!!!

خودم 99 درصد وقتم را میذارم برای بنیادی(فاندامنتال).... حرف شما هم تا حدی می تونه درست باشه مثلا مثبت امروز را تکنیکال نتونست پیش بینی کنه ولی بالاخره این "نتوانستن" هم علتی داره دیگه، مثلا استدلال من برای مثبت امروز خروج زیاد پول دیروز بود که نصفش امروز برگشت! (چرخه سریع ترس و طمع = هیجان)

پ.ن: اما تکنیکال هم بالاخره تنها ابزاری هست که بشه باهاش یک حدس و گمان هایی زد. (بلد بودنش که بد نیست!؟)

پ.ن2: من تازه کارم و دارم اینجا یاد میگیرم. دوس دارم برخی از فکرهام را اینجا بنویسم تا توسط دوستان محک بخوره...

Last edited:

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
محدودیت خرید و فروش
محدودیت زمانی
محدودیت مثبت و منفی
چیزی به اسم بازیگردان
چیزی به اسم حقوقی
عید شده بود ۳۵۰ تومن!!!
شاید دستوری بودن و اینها را بشود قبول کرد ولی اینکه تکنیکال و بنیادی اصلا جواب ندهد نه اینطور نیست .
تکنیکال ممکن است خطاهای زیادی داشته باشد و گاهی جواب بدهد و گاهی ندهد ولی بنیادی معمولا خوب جواب می دهد .
این رو در نظر داشته باشید که همیشه هزاران نفر روی یک سهم منتظر هستند که قیمت به فلان حمایت برسد تا بخرند ، خوب شما هم همزمان با اینها وقتی که رسید به اون حمایت ( که اگر از لحاظ بنیادی هم سهم قوی باشد ) بخرید . خواهید دید که 80% مواقع جواب می دهد . البته به این معنی نیست که مثلا یک سهم با P/E 280 را روی حمایت بخرید . این سهم کفی ندارد اصلا ممکن است 6 ماه صف فروش شود . اول بنیاد بعد نمودار و چارت تکنیکال.
درباره تحلیل دیگران هم باید عرض کنم که ادم باید خودش تحلیل کند البته مشاوره بگیرد و راهنمایی های دیگران را بخواند ولی تصمیم را خودش بگیرد . اون کانالها و اینها که معمولا برای جلب فالوور و پروژه کردن سهم و پول گرفتن بابت کلاس آموزشی و ... اینها ایجاد می شوند . اونها را دنبال نکنید . خودتان تحلیل کنید.
سایت زیر می تواند کمک زیادی بکند . پیشنهاد خود من کدال است :

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مشاهده پیوست 1258429

اطلاعیه مهم درخصوص تغییر طبقه بندی شرکتها :
✅ هپکو به بازار زرد منتقل شد.
انشالله این ماه سهم شناور میشه وما سعی میکنیم سمت بازار پایه نیایم :دی 😅 😅 :ROFLMAO:

البته یه ضرب المثل داریم که میفرمایند : ادمی حــُسن بشر داره 😅

بالا