نوری و اریا تو این قیمت ارزش داره وارد شیمدیروز آخر وقت فرصت خوبی بود برای خرید، RSI هم به حدود 60 رسیده بود. (دیروز یک پله خریدممشاهده پیوست 1258279)
امروز آخر وقت هم احتمالا فرصتهای خوبی برای خرید باشه اگه RSI بیاد کانال 50مشاهده پیوست 1258279
پ.ن: داوود نیست من مجبورم تحلیل کنممشاهده پیوست 1258280مشاهده پیوست 1258280
اگر عرضه اولیه با مبلغ کمی است مثلا 30-40 تومن نگه دارید دور و بر 100% بفروشید . اگر مبلغ بالای 100 تومن هست دور و بر 80% و همینطور هر چی مبلغ بالاتر ....بچه ها موقعی که عرضه اولیه رو میخریم بعد از چقدر باید بفروشیم؟
آریا کمی گران است ولی برای بلند مدت مشکلی نیست . نوری قیمت خوب و ارزنده است باز هم برای بلند مدت .والا دوستان با تجربه این بخش میگن: "همیشه صبر کنید تا سهم ارزنده، حداقل یکی دو تا منفی بخوره بعد وارد بشید."
پ.ن: من امروز چیزی نخریدم مشاهده پیوست 1258313(بازار هیجانی است)
یک سهم هیجانی با شناوری بالا است.بیشتر اوقات یا صف خرید است یا صف فروش .#دی دچار اختلال دوقطبیه
نظرت راجبه میدکو چی هستش . خودم کمی دارم ازشآریا کمی گران است ولی برای بلند مدت مشکلی نیست . نوری قیمت خوب و ارزنده است باز هم برای بلند مدت .
(من حسم میگه کلیت هفته آینده صعودی هست اما یک اصلاح هم احتمالا اوایل یا اواسط هفته داشته باشیم. به عبارت دیگه روند اصلاح هنوز تکمیل نشده)
میدکو از لحاظ شرکتی خوب و معتبر است ولی قیمتش گران است . به نظرم اگر قصد اضافه کردن داری ، الان اضافه نکن .یعنی من بودم در این وضعیت قیمتی اضافه نمی کردم.نظرت راجبه میدکو چی هستش . خودم کمی دارم ازش
به نظرم تو این سهام هایی که داشتم تا الان بهترین بودش کمترین افت رو داشته یا اصلا نداشته تو چند ماهه که بازار منفی بودش
گفتم یسری از سهم ها رو رد کنم به میدکو و نوری و اریا اضافه کنم
سهمهای که در نظر دارم رد کنم غشهداب و غبهنوش که هر دو تو 40 درصد ضررن . حفاری و ونیکی 25 درصد ضرر . کیسون بدون ضرر
مثل گزارش هواشناسیه صدا و سیما
آفتابی و صاف تا قسمتی ابری همراه با توده های متراکم ابر و وزش باد و رگبار و رعد برق و بارش برف و باران در مناطق مرتفع!!!
کلا تحلیل تکنیکال روی بورس ایران رو درک نمیکنممن بر اساس macd و خطوط بولینگر گفتم احتمالا اوایل تا اواسط هفته می تونه اصلاحی باشه، (اما خب روند کلی بازار بر اساس نرخ نقدینگی صعودیه)
ضمن اینکه بر اساس تاریخچه، rsi هم باید وارد کانال 50 میشد که نشد.... خوشحال میشم شما هم نظری دارید بفرمایید استفاده کنیم.
مشاهده پیوست 1258387
کلا تحلیل تکنیکال روی بورس ایران رو درک نمیکنم
محدودیت خرید و فروش
محدودیت زمانی
محدودیت مثبت و منفی
چیزی به اسم بازیگردان
چیزی به اسم حقوقی
همه اینا باعث ایجاد رانت، تصمیم های مدیریتی و دلبخواهی، تغییر مسیر بازار و ... میشه
چطوری تحلیل تکنیکال انجام میدید؟!
پارسال صدها نفر (مدرسان و تحلیلگران بورس) تحلیل تکنیکال میکردن که چکاپا تا عید میشه ۴۰۰۰ تومن
عید شده بود ۳۵۰ تومن!!!
بورس ایران نه تکنیکال کارگر میشه و نه فاندامنتال
شاید دستوری بودن و اینها را بشود قبول کرد ولی اینکه تکنیکال و بنیادی اصلا جواب ندهد نه اینطور نیست .کلا تحلیل تکنیکال روی بورس ایران رو درک نمیکنم
محدودیت خرید و فروش
محدودیت زمانی
محدودیت مثبت و منفی
چیزی به اسم بازیگردان
چیزی به اسم حقوقی
همه اینا باعث ایجاد رانت، تصمیم های مدیریتی و دلبخواهی، تغییر مسیر بازار و ... میشه
چطوری تحلیل تکنیکال انجام میدید؟!
پارسال صدها نفر (مدرسان و تحلیلگران بورس) تحلیل تکنیکال میکردن که چکاپا تا عید میشه ۴۰۰۰ تومن
عید شده بود ۳۵۰ تومن!!!
بورس ایران نه تکنیکال کارگر میشه و نه فاندامنتال
دقیقا،اول بنیاد بعد نمودار و چارت تکنیکال.
انشالله این ماه سهم شناور میشه وما سعی میکنیم سمت بازار پایه نیایم :دی