• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
درود ، نظر دوستان در رابطه با سپید چیه ؟ داره راه گدنا رو میره :دی

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#غناب
با 82 هزار تومن بازگشائی تایید شد
من باورم نمیشه

بازگشایی هفته قبل #حشکوه و #حگردش دیدین با دامنه محدود تا 380 تومن بود که هر دو روی 300 تومن مچ شد یعنی 200 درصد ولی غناب دیگه ترکونده

الان سهم تو محدوده 13 هزار تومن هستش اصلا چه خبره تو این سهم من متوجه نشدم

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
روند بازار امرز
خوب شروع شد بریم برای فشار فروش
داره مثبت میشه قدرت خریدار رفته بالا ...... شبندر باز میکنیم ....دوباره فشار فروش
شبندر کنسل کنید قدرت خریدار دوباره رفته بالا
دوباره فشار فروش درست کنید

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
قانون پایانه فروشگاهی اجرا خواهد شد / به 45 درصد از 10 میلیون کارت‌خوان بانکی نظارت مالیاتی نمی‌شود

📌پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: راهکار کاهش جبران کسری بودجه توجه به اصلاح ساختار **** مالیاتی است.

در قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان نظارت سازمان‌های مالیاتی را مدنظر قرار دادیم تا براساس این قوانین به عنوان مثال تمام دستگاه‌های کارتخوان در کشور زیر نظر سازمان‌های مالیاتی قرار بگیرد.

📌 از حدود ۱۰ میلیون دستگاه کارتخوان در کشور که کار نقل و انتقال پول را در کشور انجام می‌دهند ۴۰ الی ۴۵ درصد این دستگاه‌ها مورد هیچ نظارتی از سوی سازمان‌های مالیاتی قرار نمی‌گیرند که این خود می‌تواند باعث فرار مالیاتی شود

پ.ن....... ظاهرا دیگه خیلی فشار روشون زیاده از هر طریقی میخوان درامد کسب کنن

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
قانون پایانه فروشگاهی اجرا خواهد شد / به 45 درصد از 10 میلیون کارت‌خوان بانکی نظارت مالیاتی نمی‌شود

📌پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: راهکار کاهش جبران کسری بودجه توجه به اصلاح ساختار **** مالیاتی است.

در قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان نظارت سازمان‌های مالیاتی را مدنظر قرار دادیم تا براساس این قوانین به عنوان مثال تمام دستگاه‌های کارتخوان در کشور زیر نظر سازمان‌های مالیاتی قرار بگیرد.

📌 از حدود ۱۰ میلیون دستگاه کارتخوان در کشور که کار نقل و انتقال پول را در کشور انجام می‌دهند ۴۰ الی ۴۵ درصد این دستگاه‌ها مورد هیچ نظارتی از سوی سازمان‌های مالیاتی قرار نمی‌گیرند که این خود می‌تواند باعث فرار مالیاتی شود

پ.ن....... ظاهرا دیگه خیلی فشار روشون زیاده از هر طریقی میخوان درامد کسب کنن
ظاهرا قرار شده درصد گمرک و مالیات رو هم که بر اساس درصد قیمت کالا گرفته میشد از ارز 4200 تبدیل کنند به ارز قیمت روز
یعنی بازرگانی که برای گوشی 10 میلیونی 100 تومن میداد الان باید 500 تومن بده

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#شتران افزایش سرمایه می دهد

پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت پالايش نفت تهران

درصد افزایش سرمایه: 127 درصد
محل تامین: سود انباشته ،سایر اندوخته ها

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان بورسی

برای ورود به بورس، ماه شهریور خوبه یا مهر؟
میخوام کم کم سهام صندوق هام را به سهام شرکتی تبدیل کنم. (بنیاد سهام موردنظر مطالعه شدهakhond2.gif)

آیا شهریور مناسب تر است یا مهر؟ آیا بازار حباب دارد؟ (به نظر خودم که داردakhond2.gif)

@s.david.s
@JAVAD 66
@mehrshad.aryanfar

پ.ن: برای افرادی که میخوان کارگزاری انتخاب کنن:
کارگزاری مفید و پلتفرم های متنوع و کارآمدش واقعا عالیه، البته من فقط مفید و آگاه را تست کردم اما واقعا سیستم مفید، عالی و همه چی تمامه (در مقایسه با آگاه)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان بورسی

برای ورود به بورس، ماه شهریور خوبه یا مهر؟
میخوام کم کم سهام صندوق هام را به سهام شرکتی تبدیل کنم. (بنیاد سهام موردنظر مطالعه شدهمشاهده پیوست 1257892)

آیا شهریور مناسب تر است یا مهر؟ آیا بازار حباب دارد؟ (به نظر خودم که داردمشاهده پیوست 1257892)

@s.david.s
@JAVAD 66
@mehrshad.aryanfar

پ.ن: برای افرادی که میخوان کارگزاری انتخاب کنن:
کارگزاری مفید و پلتفرم های متنوع و کارآمدش واقعا عالیه، البته من فقط مفید و آگاه را تست کردم اما واقعا سیستم مفید، عالی و همه چی تمامه (در مقایسه با آگاه)
معمولا از اردیبهشت تا مرداد زمان خوبی برای ورود به بازاره ولی نمیشه قانون کلی برای ورود یا خرید و اضافه کردن سهام در نظر گرفت
جواب درستش اینه : هر وقت قیمت سهام مناسب بود ( نزدیک ارزش ذاتی یا زیر ارزش ذاتی ) و چند روزی کلیت بازار اصلاح کرده باشه ، زمان مناسب برای ورود به بازار یا خرید مجدد هستش

در مورد اینکه الان حباب داره یا نه ، به پست قبلیم مراجعه بکنید ( همون ماره )
akhond2.gif

همه چیز به دلار بستگی داره . اگه پایه دلار رو 30 هزار تومن در نظر بگیریم ، قیمت های الان توی عمده بازار بدون حبابه . البته زیر ارزش ذاتی هم نیست !
البته به این معنی هم نیست که اگه الان چون سهم X حبابی نیست ، پس نباید اصلاح بکنه ! توی این شرایط هم برای ورود پولای جدید باید سهم یک اصلاح جزئی داشته باشه . درسته که زیر ارزش ذاتی میاد ولی باید قیمت تعادلی سهم پیدا بشه و برای تعادل باید چندین بار بالا پایین بریم تا به یک قیمت معقول برای یک سهم در شرایط یکسان برسیم

موضوع دیگه اینه آیا دلار به 30 میرسه ؟
جواب این سوال دو قسمته :
1 - توی بازارهای مالی آینده رو پیش خور میکنیم . یعنی اگه احتمال بدیم دلار تا آخر سال 30 تا 33 میشه ، از همین الان به 30 تا 33 و بالاتر میریم ( مثلا تا دلار 36-37 تومنی ) و وقتی دلار 30 الی 33 شد ، اصلاح بکنیم و به قیمت سهام متناسب با دلار 30 تا 33 برسیم ! پس رسیدن به دلار 30 تا 33 تا آخر سال 1400 به این معنی نیست که قیمت سهام باید خودش رو تا آخر سال 1400 به دلار 30 الی 33 برسونه ، بلکه از همین الان تا 2 الی 3 ماه آینده باید خودش رو به اون قیمت و بالاتر از اون برسونه
2 - اگه نظر شخصی منو میخوای ، به نظرم تا آخر 1400 باید دلار 30 رو ببینیم . یعنی با منطق من جور در میاد که کف دلار تا آخر 1400 به 30 تومن برسه !

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
معمولا از اردیبهشت تا مرداد زمان خوبی برای ورود به بازاره ولی نمیشه قانون کلی برای ورود یا خرید و اضافه کردن سهام در نظر گرفت
جواب درستش اینه : هر وقت قیمت سهام مناسب بود ( نزدیک ارزش ذاتی یا زیر ارزش ذاتی ) و چند روزی کلیت بازار اصلاح کرده باشه ، زمان مناسب برای ورود به بازار یا خرید مجدد هستش

در مورد اینکه الان حباب داره یا نه ، به پست قبلیم مراجعه بکنید ( همون ماره )
akhond2.gif

همه چیز به دلار بستگی داره . اگه پایه دلار رو 30 هزار تومن در نظر بگیریم ، قیمت های الان توی عمده بازار بدون حبابه . البته زیر ارزش ذاتی هم نیست !
البته به این معنی هم نیست که اگه الان چون سهم X حبابی نیست ، پس نباید اصلاح بکنه ! توی این شرایط هم برای ورود پولای جدید باید سهم یک اصلاح جزئی داشته باشه . درسته که زیر ارزش ذاتی میاد ولی باید قیمت تعادلی سهم پیدا بشه و برای تعادل باید چندین بار بالا پایین بریم تا به یک قیمت معقول برای یک سهم در شرایط یکسان برسیم

موضوع دیگه اینه آیا دلار به 30 میرسه ؟
جواب این سوال دو قسمته :
1 - توی بازارهای مالی آینده رو پیش خور میکنیم . یعنی اگه احتمال بدیم دلار تا آخر سال 30 تا 33 میشه ، از همین الان به 30 تا 33 و بالاتر میریم ( مثلا تا دلار 36-37 تومنی ) و وقتی دلار 30 الی 33 شد ، اصلاح بکنیم و به قیمت سهام متناسب با دلار 30 تا 33 برسیم ! پس رسیدن به دلار 30 تا 33 تا آخر سال 1400 به این معنی نیست که قیمت سهام باید خودش رو تا آخر سال 1400 به دلار 30 الی 33 برسونه ، بلکه از همین الان تا 2 الی 3 ماه آینده باید خودش رو به اون قیمت و بالاتر از اون برسونه
2 - اگه نظر شخصی منو میخوای ، به نظرم تا آخر 1400 باید دلار 30 رو ببینیم . یعنی با منطق من جور در میاد که کف دلار تا آخر 1400 به 30 تومن برسه !

نظرت واقع بینانه است، سعی میکنم روی همون سهام ارزنده به صورت پلکانی خرید داشته باشم. حدود 50-60 تا سهم خوب و با بنیاد را گذاشتم داخل واچ لیست برای خرید که طبیعتا بیشتر از 15 تا را وارد نخواهم شد. (در زمان مناسب و با توجه به ارزندگی و تکنیکال1.gif)
ممکنه روند همبستگی بورس با دلار معکوس بشه؟ (از نظر خودم آره 1.gifمثلا اگه برجام دوباره بیاد صدر اخبار واکنش بورس در بازه های زمانی متفاوت ممکنه خیلی متفاوت از دلار باشه)

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ممکنه روند همبستگی بورس با دلار معکوس بشه؟ (از نظر خودم آره
1.gif
مثلا اگه برجام دوباره بیاد صدر اخبار واکنش بورس در بازه های زمانی متفاوت ممکنه خیلی متفاوت از دلار باشه)
این اتفاق هیچوقت نمیوفته
اگه دلار بالا بره ، شرکت سود ده هم بالا میره ( بیشتر از رشد دلار )
اگه خبر برجام ( که کلا مردوده به نظرم ) یا مذاکرات اساسی با امریکا ( احتمالش هست ) پخش بشه ، مجدد بازار دلار پایینتر رو باید پیش خور بکنه یعنی دلار شاید موقتا رشد بکنه ولی بورس بریزه و در اون صورت دلار هم میریزه
ولی حتی با وجود مذاکرات و .... هم دلار زیر 30 تومن تقریبا غیر ممکنه . مذاکره واسه آیندست . یعنی دلار 50 و 100 و 200 هزار تومن نشه ! نه اینکه دلار 20 و 10 و 5 هزار تومن بشه
کف دلار با توجه به نقدینگی فعلی کشور همین 30 تومن تا آخر 1400 باید باشه
تازه اگه مذاکره هم بشه به این معنی نیست که دلار دیگه روی 30 قفل بشه ! تازه بعد از مذاکره باید برن دنبال اصلاح مدیریت کشور که منابع رو درست مدیریت بکنن تا نیاز به چاپ پول نباشه ...
باید سیستم مالیاتیشون رو درست بکنن
باید اقتصادشون رو درست بکنن و ...
برای این چیزا هم اگه همین فردا شروع بکنن ، کم کم 10 سال طول میکشه که تورم افسار گسیخته نداشته باشیم و مثل کشورهای توسعه یافته تورممون زیر 6 یا 7 درصد باشه

مثلا اگه بهره اوراق مشارکت رو 5% بکنن ، نقدینگی و سرمایه ها جذب تولید نمیشه و توی بازارهای دیگه مثل ملک و کارهای کاذب میره . برای اینکه سمت کارهای کاذب نره باید مالیات های سنگین بگیرن و حسابهای بانکی رو با دقت کنترل بکنن و برای اینکه سمت تولید بره باید زیرساخت های لازم رو فراهم بکنن که سرمایه گذارها علاقه مند بشن ریسک و دردسرهای تولید رو قبول بکنن

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
این اتفاق هیچوقت نمیوفته
اگه دلار بالا بره ، شرکت سود ده هم بالا میره ( بیشتر از رشد دلار )
اگه خبر برجام ( که کلا مردوده به نظرم ) یا مذاکرات اساسی با امریکا ( احتمالش هست ) پخش بشه ، مجدد بازار دلار پایینتر رو باید پیش خور بکنه یعنی دلار شاید موقتا رشد بکنه ولی بورس بریزه و در اون صورت دلار هم میریزه
ولی حتی با وجود مذاکرات و .... هم دلار زیر 30 تومن تقریبا غیر ممکنه . مذاکره واسه آیندست . یعنی دلار 50 و 100 و 200 هزار تومن نشه ! نه اینکه دلار 20 و 10 و 5 هزار تومن بشه
کف دلار با توجه به نقدینگی فعلی کشور همین 30 تومن تا آخر 1400 باید باشه
تازه اگه مذاکره هم بشه به این معنی نیست که دلار دیگه روی 30 قفل بشه ! تازه بعد از مذاکره باید برن دنبال اصلاح مدیریت کشور که منابع رو درست مدیریت بکنن تا نیاز به چاپ پول نباشه ...
باید سیستم مالیاتیشون رو درست بکنن
باید اقتصادشون رو درست بکنن و ...
برای این چیزا هم اگه همین فردا شروع بکنن ، کم کم 10 سال طول میکشه که تورم افسار گسیخته نداشته باشیم و مثل کشورهای توسعه یافته تورممون زیر 6 یا 7 درصد باشه

مثلا اگه بهره اوراق مشارکت رو 5% بکنن ، نقدینگی و سرمایه ها جذب تولید نمیشه و توی بازارهای دیگه مثل ملک و کارهای کاذب میره . برای اینکه سمت کارهای کاذب نره باید مالیات های سنگین بگیرن و حسابهای بانکی رو با دقت کنترل بکنن و برای اینکه سمت تولید بره باید زیرساخت های لازم رو فراهم بکنن که سرمایه گذارها علاقه مند بشن ریسک و دردسرهای تولید رو قبول بکنن
آی گفتی، همه بدبختی ما از همین مدیریت هست. مدیریتِ کلانِ اقتصادی فوق العاده ضعیفه.

علت تورم یکی همین مدیریت ضعیف موضوعات کلان هست (همراه با تنش درست کردن با دنیا) و یکی هم نداشتن انضباط مالی توسط دولت و انجام ریخت و پاش های الکی.... (چه پولها و چه منابعی که در این مملکت هدر میره و هیچ بازدهی نداره! همه اش رانت و فساد و ناکارآمدی)

پ.ن: من به شخصه هنوز به آینده ایران امیدوارمcandle.gif

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آی گفتی، همه بدبختی ما از همین مدیریت هست. مدیریتِ کلانِ اقتصادی فوق العاده ضعیفه.

علت تورم یکی همین مدیریت ضعیف موضوعات کلان هست (همراه با تنش درست کردن با دنیا) و یکی هم نداشتن انضباط مالی توسط دولت و انجام ریخت و پاش های الکی.... (چه پولها و چه منابعی که در این مملکت هدر میره و هیچ بازدهی نداره! همه اش رانت و فساد و ناکارآمدی)
کاملا موافقم :p
پ.ن: من به شخصه هنوز به آینده ایران امیدوارم
candle.gif
جدای از موضوع تورم و دلار منم امیدوارم
candle.gif

از نظر تورم و دلار برای من فرقی نداره دلار 30 باشه یا 100 هزار تومن یا 1 میلیون تومن . در حقیقت برای کسی که بلد باشه چطوری تورم رو برای خودش بی اثر بکنه ، فرقی نمیکنه دلار چقدره یا تورم چقدره ...
پس واقعا تورم و بالارفتن قیمت دلار متضاد با آینده روشن برای ایران در آینده نیست و منم واقعا امیددارم از همین جاها ایران کف سازی بکنه و روند صعودیش رو شروع بکنه
1136.gif

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
پتروشیمی نوری در دوره یک ماهه منتهی به 31 مرداد ماه 1400، مبلغ 6,309.7 میلیارد تومان درآمد داشته است که (38.71%) درصد آن مربوط به فروش داخلی و (61.29%) درصد آن مربوط به کل صادرات شرکت است.
درآمد شرکت در این دوره نسبت به ماه قبل 3.05% افزایش و نسبت به میانگین ماه های قبل 33.15% افزایش داشته است.
canvas.png

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
#شپنا
طبق اطلاعیه کدال امروز باید سود سهام سهام داران حقیقی واریز بشه
البته فعلا خبری نیست

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
شبندر مثل دیروز بازار امروزم به گند کشید
ولی جدا از این چطور یک سهم بعد بازگشائی بالای 50 درصد اینطور میخرن بعضی ها اونم با حقوق که این سهم های شاخص ساز داره
الانشم بالای 1 میلیارد عرضه کردم...... نظر خود من اشتباه محضه این کار

mehrshad.aryanfar

Registered User
لایک‌ها
1,111
شبندر مثل دیروز بازار امروزم به گند کشید
ولی جدا از این چطور یک سهم بعد بازگشائی بالای 50 درصد اینطور میخرن بعضی ها اونم با حقوق که این سهم های شاخص ساز داره
الانشم بالای 1 میلیارد عرضه کردم...... نظر خود من اشتباه محضه این کار
شبندر در شرایط فعلی از نظر بنیادی ارزندگی خوبی دارد .
از لحاظ نوسانی هم در همین مدت زمانی که باز شده 3-4بار نوسان 2-3% درصدی داده .

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
زیان ۶ میلیاردی و افزایش ۲۲ درصدی بدهی

شرکت دارویی برکت گزارش عملکرد یک ماهه مرداد ماه خود را در سایت کدال منتشر کرده که بر اساس آن در یک ماه گذشته، در مجموع ۸۵۸ میلیارد تومان در مرداد ماه سرمایه‌گذاری کرده است.

همچنین مجوز افزایش سرمایه ۲۶٫۵ درصدی برکت از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی به مبلغ ۱۵۴ میلیارد تومان صادر شد.

طبق آمار منتشر شده در صورت‌های مالی برکت، این شرکت در سه ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۰، در مجموع ۱۴۸۳ میلیارد تومان بدهی داشته است که نسبت به سال گذشته که بدهی این شرکت ۱۲۱۲ میلیارد تومان بوده است، ۲۲ درصد بدهی‌های برکت بیشتر شده است.

دارایی‌های شرکت دارویی برکت با توجه به اطلاعات صورت مالی سه ماهه نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد بیشتر شده است. همچنین برکت در سه ماهه منتهی به خرداد امسال، حدود ۶ میلیارد تومان زیان داده است.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
سلام خدمت همه خسّار! (یعنی زیان دیده ها:confused::cool:) عزیز
بازار منفی بود ولی خرید توسط حقوقی تو هر سهم که من داشتم زیاد بود چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
1-حمایت حقوقی از سهمش
2-دید حقوقی از نمای کلی بازار و تورم و وضعیت اقتصادی
سلام خدمت همه خسّار! (یعنی زیان دیده ها:confused::cool:) عزیز
بازار منفی بود ولی خرید توسط حقوقی تو هر سهم که من داشتم زیاد بود چه دلیلی میتونه داشته باشه؟

بالا