bestmovie
Registered User
درود ، نظر دوستان در رابطه با سپید چیه ؟ داره راه گدنا رو میره :دی
ظاهرا قرار شده درصد گمرک و مالیات رو هم که بر اساس درصد قیمت کالا گرفته میشد از ارز 4200 تبدیل کنند به ارز قیمت روزقانون پایانه فروشگاهی اجرا خواهد شد / به 45 درصد از 10 میلیون کارتخوان بانکی نظارت مالیاتی نمیشود
پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: راهکار کاهش جبران کسری بودجه توجه به اصلاح ساختار **** مالیاتی است.
در قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان نظارت سازمانهای مالیاتی را مدنظر قرار دادیم تا براساس این قوانین به عنوان مثال تمام دستگاههای کارتخوان در کشور زیر نظر سازمانهای مالیاتی قرار بگیرد.
از حدود ۱۰ میلیون دستگاه کارتخوان در کشور که کار نقل و انتقال پول را در کشور انجام میدهند ۴۰ الی ۴۵ درصد این دستگاهها مورد هیچ نظارتی از سوی سازمانهای مالیاتی قرار نمیگیرند که این خود میتواند باعث فرار مالیاتی شود
پ.ن....... ظاهرا دیگه خیلی فشار روشون زیاده از هر طریقی میخوان درامد کسب کنن
معمولا از اردیبهشت تا مرداد زمان خوبی برای ورود به بازاره ولی نمیشه قانون کلی برای ورود یا خرید و اضافه کردن سهام در نظر گرفتدوستان بورسی
برای ورود به بورس، ماه شهریور خوبه یا مهر؟
میخوام کم کم سهام صندوق هام را به سهام شرکتی تبدیل کنم. (بنیاد سهام موردنظر مطالعه شدهمشاهده پیوست 1257892)
آیا شهریور مناسب تر است یا مهر؟ آیا بازار حباب دارد؟ (به نظر خودم که داردمشاهده پیوست 1257892)
@s.david.s
@JAVAD 66
@mehrshad.aryanfar
پ.ن: برای افرادی که میخوان کارگزاری انتخاب کنن:
کارگزاری مفید و پلتفرم های متنوع و کارآمدش واقعا عالیه، البته من فقط مفید و آگاه را تست کردم اما واقعا سیستم مفید، عالی و همه چی تمامه (در مقایسه با آگاه)
معمولا از اردیبهشت تا مرداد زمان خوبی برای ورود به بازاره ولی نمیشه قانون کلی برای ورود یا خرید و اضافه کردن سهام در نظر گرفت
جواب درستش اینه : هر وقت قیمت سهام مناسب بود ( نزدیک ارزش ذاتی یا زیر ارزش ذاتی ) و چند روزی کلیت بازار اصلاح کرده باشه ، زمان مناسب برای ورود به بازار یا خرید مجدد هستش
در مورد اینکه الان حباب داره یا نه ، به پست قبلیم مراجعه بکنید ( همون ماره )
همه چیز به دلار بستگی داره . اگه پایه دلار رو 30 هزار تومن در نظر بگیریم ، قیمت های الان توی عمده بازار بدون حبابه . البته زیر ارزش ذاتی هم نیست !
البته به این معنی هم نیست که اگه الان چون سهم X حبابی نیست ، پس نباید اصلاح بکنه ! توی این شرایط هم برای ورود پولای جدید باید سهم یک اصلاح جزئی داشته باشه . درسته که زیر ارزش ذاتی میاد ولی باید قیمت تعادلی سهم پیدا بشه و برای تعادل باید چندین بار بالا پایین بریم تا به یک قیمت معقول برای یک سهم در شرایط یکسان برسیم
موضوع دیگه اینه آیا دلار به 30 میرسه ؟
جواب این سوال دو قسمته :
1 - توی بازارهای مالی آینده رو پیش خور میکنیم . یعنی اگه احتمال بدیم دلار تا آخر سال 30 تا 33 میشه ، از همین الان به 30 تا 33 و بالاتر میریم ( مثلا تا دلار 36-37 تومنی ) و وقتی دلار 30 الی 33 شد ، اصلاح بکنیم و به قیمت سهام متناسب با دلار 30 تا 33 برسیم ! پس رسیدن به دلار 30 تا 33 تا آخر سال 1400 به این معنی نیست که قیمت سهام باید خودش رو تا آخر سال 1400 به دلار 30 الی 33 برسونه ، بلکه از همین الان تا 2 الی 3 ماه آینده باید خودش رو به اون قیمت و بالاتر از اون برسونه
2 - اگه نظر شخصی منو میخوای ، به نظرم تا آخر 1400 باید دلار 30 رو ببینیم . یعنی با منطق من جور در میاد که کف دلار تا آخر 1400 به 30 تومن برسه !
این اتفاق هیچوقت نمیوفتهممکنه روند همبستگی بورس با دلار معکوس بشه؟ (از نظر خودم آرهمثلا اگه برجام دوباره بیاد صدر اخبار واکنش بورس در بازه های زمانی متفاوت ممکنه خیلی متفاوت از دلار باشه)
آی گفتی، همه بدبختی ما از همین مدیریت هست. مدیریتِ کلانِ اقتصادی فوق العاده ضعیفه.این اتفاق هیچوقت نمیوفته
اگه دلار بالا بره ، شرکت سود ده هم بالا میره ( بیشتر از رشد دلار )
اگه خبر برجام ( که کلا مردوده به نظرم ) یا مذاکرات اساسی با امریکا ( احتمالش هست ) پخش بشه ، مجدد بازار دلار پایینتر رو باید پیش خور بکنه یعنی دلار شاید موقتا رشد بکنه ولی بورس بریزه و در اون صورت دلار هم میریزه
ولی حتی با وجود مذاکرات و .... هم دلار زیر 30 تومن تقریبا غیر ممکنه . مذاکره واسه آیندست . یعنی دلار 50 و 100 و 200 هزار تومن نشه ! نه اینکه دلار 20 و 10 و 5 هزار تومن بشه
کف دلار با توجه به نقدینگی فعلی کشور همین 30 تومن تا آخر 1400 باید باشه
تازه اگه مذاکره هم بشه به این معنی نیست که دلار دیگه روی 30 قفل بشه ! تازه بعد از مذاکره باید برن دنبال اصلاح مدیریت کشور که منابع رو درست مدیریت بکنن تا نیاز به چاپ پول نباشه ...
باید سیستم مالیاتیشون رو درست بکنن
باید اقتصادشون رو درست بکنن و ...
برای این چیزا هم اگه همین فردا شروع بکنن ، کم کم 10 سال طول میکشه که تورم افسار گسیخته نداشته باشیم و مثل کشورهای توسعه یافته تورممون زیر 6 یا 7 درصد باشه
مثلا اگه بهره اوراق مشارکت رو 5% بکنن ، نقدینگی و سرمایه ها جذب تولید نمیشه و توی بازارهای دیگه مثل ملک و کارهای کاذب میره . برای اینکه سمت کارهای کاذب نره باید مالیات های سنگین بگیرن و حسابهای بانکی رو با دقت کنترل بکنن و برای اینکه سمت تولید بره باید زیرساخت های لازم رو فراهم بکنن که سرمایه گذارها علاقه مند بشن ریسک و دردسرهای تولید رو قبول بکنن
کاملا موافقمآی گفتی، همه بدبختی ما از همین مدیریت هست. مدیریتِ کلانِ اقتصادی فوق العاده ضعیفه.
علت تورم یکی همین مدیریت ضعیف موضوعات کلان هست (همراه با تنش درست کردن با دنیا) و یکی هم نداشتن انضباط مالی توسط دولت و انجام ریخت و پاش های الکی.... (چه پولها و چه منابعی که در این مملکت هدر میره و هیچ بازدهی نداره! همه اش رانت و فساد و ناکارآمدی)
جدای از موضوع تورم و دلار منم امیدوارمپ.ن: من به شخصه هنوز به آینده ایران امیدوارم
شبندر در شرایط فعلی از نظر بنیادی ارزندگی خوبی دارد .شبندر مثل دیروز بازار امروزم به گند کشید
ولی جدا از این چطور یک سهم بعد بازگشائی بالای 50 درصد اینطور میخرن بعضی ها اونم با حقوق که این سهم های شاخص ساز داره
الانشم بالای 1 میلیارد عرضه کردم...... نظر خود من اشتباه محضه این کار
سلام خدمت همه خسّار! (یعنی زیان دیده ها) عزیز
بازار منفی بود ولی خرید توسط حقوقی تو هر سهم که من داشتم زیاد بود چه دلیلی میتونه داشته باشه؟