سلام .2 تا سوال:
1-پدرم سالها پیش تعدادی سهام داشته از قبل.....الان براش کد بورسی گرفتم...توی درگاه یکپارچه ذینفعان که میرم همه سهام ها رو نشون میده ولی یدونه از سهام ها وضعیت کد سهامداری اش غیر فعال هست. این رو چطوری میشه درست کرد؟
چون الان برای بقیه سهام ها کد سهامداری فعال هست و کد بورسی هم درست نوشته شده ولی اون یدونه سهم کد بورسی اش یه عدد دیگه نوشته شده و وضعیت کد سهامداری اش هم غیر فعال هست ...راهنمایی میکنید؟
------------
یه سوال دیگه :
چون تو هیچ کارگزاری عضو نبوده قبلا الان جلوی هر نماد یه کارگزاری ناظر نوشته ولی یکی از نمادها نوشته کارگزاری ناظر CDS این یعنی چی؟
با تشکر/سلام .
اولا یک پس گردنی من باید بزنم به شما بابت اینکه کلمه سهام که خودش جمع سهم است رو دوباره جمع می بندی و میگی سهام ها .
دوما اونهایی که CDS نوشته یعنی هنوز کارگزاری مشخصی برای خرید و فروش ندارند و زیر نظر کارگزاری مجازی خود DDN هستند . می تونید یک کارگزاری براشون تعریف کنید که من پیشنهاد می کنم حضوری تشریف ببرید دفتر کارگزاری ، چون بعضی وفتها تغییر کارگزاری ناظر رو در کارگزاری بصورت آنلاین که می زنیم موقع فروش دوباره خطا می دهد .
اونهایی که کد سهامداری غیرفعال است رو میشه آنلاین تغییر کارگزاری ناظر زد و آورد تو کارگزاری برای فروش یا ... مشکلی ندارند . اگر هم تازه کد سهامداری (بورسی) گرفتید خودش بعد از چند وقت بصورت فعال در میاد ( در همون صفحه ذینفعان )
یک نمونه کد سهامداری هم هست که قبلا می دادند و آنلاین مثل الان نبوده و خود شرکت ها موقعی که سهام می دادن به شخص سهامدار می دادند . گاهی پیش میاد بعد از چند وقت کد سهامداری غیرفعال می شه ولی در کل مشکلی نیست چون کد سهامداری جدید گرفتید همون هم تغییر می کند .
به هر حال بعد از اینکه کارگزاری ثبت نامشون کردید و وارد صفحه شدید بخش تغییر کارگزاری ناظر بروید و یک یک سهم ها را اضافه کنید و 2 روز صبر کنید ببینید به سبد اضافه می شوند یا نه . اگر شد که هیچ ، اگر نشدند باید تماس بگیرید یا حضوری بروید دفتر کارگزاری .
بعد از چند وقت اینطور که من میدونم خودش تجمیع می شود ولی شما یک درخواست تجمیع هم بزنید تا زودتر انجام شود .با تشکر/
اون سهام که مشکل داره هم کد بورسی اش اشتباه خورده هم خودش غیر فعال هست.یعنی مثلا بقیه کد بورسی xxx12345 هست اون xxx12121 هست.....این رو باید تجمیع کد زد یا خودش درست میشه طبق فرمایش شما؟
کلا نمیزارن طبقه پایین سود کنه-----میان اون سودی که سهامدار عادی کرده رو با یکی دو تا منفی سنگین ازش میگیرن و اینجوری تا سرمایه طرف برگرده سر جای قبلیش تازه یکسال طول میکشه و این وسط سودی نمیکنه تقریبا و فقط اصل سرمایش بر میگرده اونم بعد یکی دو سال که با این تورم افسار گشیخته در واقعا هیچ سودی نمی کنه.#سلاخی
ولراز -39.99
ابین -24.17
دو سهم هم با منفی 7.44 و یکی منفی 10 مچ شدن
ظاهرا قرار این بازگشایی با منفی بالا به همه سهم ها یک حالی بده
بازار به اقدامات عملی واکنش نشون میده خیلی وقته صحبت ها تاثیر زیادی روی بازار ندارهاحتمالا با حرفهای سید محرومان در مراسم تحلیف، شنبه نرخ ارز و احتمالا بورس کاهشی خواهد بود.
نظر شما چیه؟
منظورت ایناست ؟آگاه باشید سِدداوود داره سهم های خوب را روی منفی جمع میکنه، الان نشسته کف بازار با خاک انداز در حال جمع کردن سهم های خوب هست
مشاهده پیوست 1254563