• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
قابل توجه گِلام ها می گفتن بورس ریزش میکنه. شاخص رکورد قبلی رو هم زد
شاخص کل 36,889 (3.59%) 1,065,427

از زمانی که می گفتن بورس تموم شد ، می ریزه، بورس حدود 13 درصد رشد داشته.

شاید چند روز دیگه یا چند هفته دیگه یا چند ماه دیگه یه ریزش سنگین داشته باشیم، مهم اینه این ماه که همه می گفتن می ریزه می ریزه، رکورد قبلی رو هم شکوند.

-----------------------------

صف خرید 480 میلیارد تومنی روی شپنا و 116 میلیارد تومنی روی وغدیر
ملت ------ یه بار صف فروش 1 چند صد میلیاردی تشکیل میدن، هفته بعدش صف خرید چند صد میلیاردی.

ونیکی فقط 13 خریدار داشته. حتما از ما بهترون هستن

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
قابل توجه گِلام ها می گفتن بورس ریزش میکنه. شاخص رکورد قبلی رو هم زد
شاخص کل 36,889 (3.59%) 1,065,427

از زمانی که می گفتن بورس تموم شد ، می ریزه، بورس حدود 13 درصد رشد داشته.

شاید چند روز دیگه یا چند هفته دیگه یا چند ماه دیگه یه ریزش سنگین داشته باشیم، مهم اینه این ماه که همه می گفتن می ریزه می ریزه، رکورد قبلی رو هم شکوند.

-----------------------------

صف خرید 480 میلیارد تومنی روی شپنا و 116 میلیارد تومنی روی وغدیر
ملت ------ یه بار صف فروش 1 چند صد میلیاردی تشکیل میدن، هفته بعدش صف خرید چند صد میلیاردی.

ونیکی فقط 13 خریدار داشته. حتما از ما بهترون هستن
اگه ریزشی باشه طی 2 سال آروم آروم اصلاح میزنه نه اینکه یه کله توی 1 ماه بریزه . همچین چیزی غیر ممکنه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
عجب حجمی زد دی. 136 میلیون، حقوقی هر چی میفروخت حقیقی جارو میکرد.
امروز قطعا بیشترین ورود پول حقیقی به دی تعلق میگیره.
کم کم داریم به لحظات ملکوتی اعلام افزایش سرمایه نزدیک میشیم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ومهان و حکشتی و کلر رو می تونستم بخرم، اما هیچ کدوم رو نخریدم حکشتی قیمتش بالاتر از پایانی بود نخریدم، کلر هم رشد زیادی کرده بود. ومهان دو دل بودم
فردا کدومو بخرم بهتره؟
اگه ریزشی باشه طی 2 سال آروم آروم اصلاح میزنه نه اینکه یه کله توی 1 ماه بریزه . همچین چیزی غیر ممکنه
نمی گفتن تو 2 سال که. طوری می گفتن ریزش میکنه انگار تو 2 هفته تا 50 درصد پایین میاد

ریزش 92 حدود 32 درصد بوده. مهر پارسال 18 درصد.
ماه می (قبل از 12 خرداد) هم تا 10 درصد، اگه کندل رو روی ماهانه بزاریم ماه می صعودی بوده.

---------------------------------------

1 تریلیون و 400 میلیارد تومن صف خرید آریا .. این گوسفندا نمی دونن فوقش اگه 10 برابر حجم مبنا هم پر بشه 100 میلیارد تومن معامله میشه. 1 تریلیون و 300 میلیارد دیگه اضافه اس، چرا الکی تو صف بمونن

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
خیلی از سهم های شاخص ساز و اساسی امروز برگشتن به محدوده سقف قبلی. یعنی سقفی که پیش از اصلاح سنگین اخیر زده بودند رو مجدد فتح کردند. از فردا به بعد سرنوشت ساز خواهد بود. حداقل کوتاه مدت تکلیف خیلی چیزها مشخص میشه.

کاری به آینده ندارم که چه اتفاقی میفته، حساب کنید اگر کسی تو اصلاح سنگینی که پشت سر گذاشتیم (و به هر حال مجدد رخ میده، ولی کیه از زمانش خبر داشته باشه؟) خریدهای خوبی انجام داده بود تو همین کوتاه مدت 20 الی 50 درصد سود میکرد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
  • اطلاعیه معاملات سهام در شرکت های سرمایه پذیر سهام عدالت
5. در صورت تجمیع سفارشات و اجرای شرایط واگذاری به صورت بلوک، کارگزار می‌تواند هر نیم‌ساعت در ساعات معاملاتی بازار اقدام به واگذاری بلوک به شرح بند3 نماید.
6. زمان شروع معامله پس از پایان جلسه معاملاتی در بازار 4 هر روز از ساعت 12:45 الی 14:00 و بدون مرحله سفارشگیری می باشد.
7. انجام معامله پس از پایان جلسه معاملاتی (از ساعت 12:45 الی 14:00 )تنها در قیمت پایانی نماد اصلی در روز انجام معامله امکانپذیر می باشد.
8. خرید برای کلیه سرمایه گذاران اعم از حقیقی، حقوقی امکانپذیر می باشد

خب ما چطوری می تونیم بخریم؟ خرید کدوم نمادها بهتره؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
#کیسون امروز هم افزایش نهایی رو انجام دادم و بیشترین سهم در پرتفوم تبدیل شد.
باشد که تا سال بعد خبرهای خوش رو هر چند ماه یک بار ببینیم.

#سخاش هم تو صف هستم. اگر امروز نتونم بخرم فردا سرخطی می زنم. این سهم از سیمانی ها هم عالی هست.
غشهداب چرا منفی بودش امروز

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
تعداد صفهای خرید: ۱۹۱

تعداد صفهای فروش: ۱۱

تعداد نمادهای مثبت بورس: ۲۸۴

تعداد نمادهای مثبت فرابورس: ۲۰۴

تعداد نمادهای منفی بورس: ۳۰

تعداد نمادهای منفی فرابورس: ۴۶

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
غپینو بی صحاب وقتی تمام بازار سبز هستش و مثبت یه منفی 5- بزرگ میخوره خلاص
بفروشم یا بزارمش؟ همش ضرر بوده تا الان

سهمی که افزایش سرمایه میده منفی میشه و تو روال طبیعی مثبت بازار بازم منفی میشه هدفش چی هست؟ :rolleyes:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
عجب حجمی زد دی. 136 میلیون، حقوقی هر چی میفروخت حقیقی جارو میکرد.
امروز قطعا بیشترین ورود پول حقیقی به دی تعلق میگیره.
کم کم داریم به لحظات ملکوتی اعلام افزایش سرمایه نزدیک میشیم.
IMG_20200606_140846_286.jpg

بیشترین #ورود_پول_حقیقی در جریان معاملات امروز
تاریخ 99/03/17

@MACD_Iran

IMG_20200606_141111_527.jpg
بیشترین #خروج_پول_حقیقی در جریان معاملات امروز
تاریخ 99/03/17

@MACD_Iran

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹

شاخص کل با ۳.۹ درصد افزایش به ۱،۰۶۸،۸۶۰ واحد رسید.

✅ فارس، فولاد، فملی، شستا و کگل بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص گذاشتند.
❌ بیشترین تاثیر منفی به خاطر نمادهای حکشتی، بکام، غپینو، خگستر و غسالم بود.

بیشترین افزایش مالکیت حقوقی:
وپارس، امینیکم، وتجارت، پارند، خودرو
بیشترین کاهش مالکیت حقوقی:
فولاد، خساپا، وبصادر، وسینا، وبملت

سنگین‌ترین صف خریدها:
خودرو، شپنا، وپارس، وتجارت، فملی
سنگین‌ترین صف فروش‌ها:
کفپارس، کرازی، ختوقا، ولیز، خگستر

ارزش معاملات: ۷۷ میلیارد ریال
ارزش بازار: ۴۰ میلیون میلیارد ریال

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
واس بنیادی یه توصیه بکنم ( کاری که خودم میکنم )
روش ها و فرمول هایی که وجود دارن رو بررسی بکنید ، یه تغییراتی باید بهشون بدید ، چون ما توی کشوری هستیم که تورم داره و اون فرمول ها خروجی های پرت میدن که ارزش ذاتی رو پایین تر از اونچیزی که بازار بهش میرسه ، به شما میده و در نتیجه نمیشه روی اونا خیلی مانور داد
نرخ تورم میانگین رو 33% بگیرید و ببینید این 33% روی کدوم بخش یه شرکت تاثیر داره ...
تنزیل رو هم من 55% میگیرم . تورم 33 رو از اون کم بکنی ، 22 سود واقعی میشه که توی حاشیه امن خوبی رو هم تو دل خودش داره

فرمول رو واسه بازار ایران تغییر بدید
روی چندتا شرکت امتحان بکنید
به مرور زمان بهینه بشه
همه اینارو توی اکسل فرمول بدید ، در نهایت یه اکسل دارید که معجزه میکنه . البته همیشه باید مراقبش باشید تا اصلاحات لازم رو انجام بدین

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
غشهداب چرا منفی بودش امروز

اتفاقات #کفپارس #غسالم #غپینو #ختوقا کمی جو و رند افزایش سرمایه ای هارو تغییر داده. خیلی ها میترسن سناریوهای مشابه تکرار بشه و ترجیح میدن قبل مجمع خارج بشن. برای همین #بکام هم امروز در کمال تعجب صف فروش بود و #قثابت شل و ول بود و چند مورد دیگه هم به همچنین. در مورد #غشهداب احتمالا خبر افزایش که بیاد روی کدال مجدد صف میشه و میره بالا. شاید هم زودتر از این حرف ها، چون امروز از صف فروش به تعادل رسید. ولی اگر افزایش سرمایه منتفی بشه بد میشه. فکر میکنم هنوز جای رشد داره این سهم. من که شخصا نمیفروشم. در مجموع روند معاملاتی بازار مدام تغییر میکنه. در مقطع فعلی (از فردا کسی خبر نداره) ترجیح اکثریت با اینه که روی اوج و قبل مجمع بدن بره. 2 ماه پیش همه میخواستن بمونن تا بعد مجمع. اگر شاخص مدتی مثبت بمونه و جو مثبت بشه و چهار پنج تا نماد بازگشایی خوبی داشته باشن دوباره این روند برعکس میشه و همه تا بعد مجمع سهم رو نگه میدارن. کلا همه چیز (به دید کوتاه مدت) به جو مقطعی بر میگرده.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
#غشهداب برمیگرده نگران نباشین هنوز جای رشد داره .
البته خیلی رشد کرده ها ، تقریبا 800 درصد تو 6 ماه !
-------------------------------------------------------------------------------
اتفاقات #کفپارس #غسالم #غپینو #ختوقا کمی جو و رند افزایش سرمایه ای هارو تغییر داده. خیلی ها میترسن سناریوهای مشابه تکرار بشه و ترجیح میدن قبل مجمع خارج بشن. برای همین #بکام هم امروز در کمال تعجب صف فروش بود و #قثابت شل و ول بود و چند مورد دیگه هم به همچنین. در مورد #غشهداب احتمالا خبر افزایش که بیاد روی کدال مجدد صف میشه و میره بالا. شاید هم زودتر از این حرف ها، چون امروز از صف فروش به تعادل رسید. ولی اگر افزایش سرمایه منتفی بشه بد میشه. فکر میکنم هنوز جای رشد داره این سهم. من که شخصا نمیفروشم. در مجموع روند معاملاتی بازار مدام تغییر میکنه. در مقطع فعلی (از فردا کسی خبر نداره) ترجیح اکثریت با اینه که روی اوج و قبل مجمع بدن بره. 2 ماه پیش همه میخواستن بمونن تا بعد مجمع. اگر شاخص مدتی مثبت بمونه و جو مثبت بشه و چهار پنج تا نماد بازگشایی خوبی داشته باشن دوباره این روند برعکس میشه و همه تا بعد مجمع سهم رو نگه میدارن. کلا همه چیز (به دید کوتاه مدت) به جو مقطعی بر میگرده.

کلا اعتباری به افزایش سرمایه نیست که حالا حتما بعدش سود بالایی بده
غشهد افرایش سرمایه داشت روز بازگشایی فقط 14 درصد مثبت خورد ار روز بعدشم هر روز صف فروش یا منفیه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یه نکته بنیادی دیگه اگه " گروه زراعت " کار میکنید
این گروه زمین های زیادی داره که موقعیت حدودیشون میتونه مهم باشه
ممکنه زمینهاشون بیشتر از اون نرخ 33% که گفتم بالا بره !
ممکنه یهو توی بلند مدت حساب بکنید و به جایی 33% ، 70% میانگین هر سال سود کرده باشه !
تکرار میکنم ، روی زمین اینقدر رشد بکنه نه اینکه روی کل ارزش ذاتی شرکت !

شما تصور بکن یه شرکت 300 هکتار زمین کشاورزی داره که 20 سال قبل خریده ، توی این 20 سال اون زمین طلا شده و حتی اگه تجدید هم نداشته باشه و بخواد بفروشه ، سود سنگینی رو میتونه شناسایی بکنه . به هر دلیلی ممکنه دیگه اون زمین ارزش کشت نداشته باشه و فروشش منطقی تر باشه . با کاربری کاری نداریم فعلا اون خودش اگه بخواد درست بشه ، میشه :D
در ضمن موقع تجدید هم ، بهترین طبقه " زمینه " !
این رشد ربطی به رشد زمین شرکت های دیگه که توی مناطق صنعتی یا شهری هستن نداره . رشد زمین های این مدلی خارج از شهر و پرت معمولا سنگین تره و یهو فنرش در میره اونم به خاطر توسعه مناطق اطرافشه

پس توی این گروه ، این موضوع رو در نظر بگیرید . پس اون اکسلی که گفتم قرار نیست روی همه شرکت ها جواب بده
هر شرکت رو توی گروه خودش بررسی بکنید
سمت هر شرکتی میرید توی این گروه ، با دید بلند مدت سمت " زکشت " نرید . ترکیب سهامدارای عمده رو از آخرین صورت مالی بررسی بکنید . گزارش حسابرس رو هم بخونید احتمالا منظورم رو بفهمید

اینا دیدگاهه خودمه و دلیلی نداره درست باشه ولی مبنای عمل کردن خودم بوده و هست:D

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
کلا اعتباری به افزایش سرمایه نیست که حالا حتما بعدش سود بالایی بده
غشهد افرایش سرمایه داشت روز بازگشایی فقط 14 درصد مثبت خورد ار روز بعدشم هر روز صف فروش یا منفیه

منم معتقد نیستم که با دید کوتاه مدت لزوما هر افزایش سرمایه ای پرمنفعت باید باشه. منطق خاصی هم نداره، صرفا به جو و روند بازار و شاخص بر میگرده. همونطور که 2 ماه پیش هرچی بازگشایی شد عالی از آب درومد، 1 ماه پیش برعکسش شد و حالا از اینجا به بعد باید ببینیم چی میشه. در مجموع افزایش سرمایه قدیم یه نکتۀ مثبت بلند مدت برای سهم به حساب میومد ولی به خاطر تغییر روزانه روانشناسی بازار مدتی بود که تبدیل شده بود به یک امر پرمنفعت کوتاه مدت. باید دید آینده چی میشه.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اره مطمئنا بخاطر اتفاقات اون چند سهم هستش که امیدوارم روند درست بشه. من که امروز کمی نقد بودم اضافه کردم بهش حالا ببینیم ضرر میزنه بهمون یا نه

بالا