tiyam 01
Registered User
- نوشتهها
- 6,186
- لایکها
- 7,731
حق تقدم 10-15 درصد زیر قیمت سهم بود واسه همین خریدم، ولی بعد اینکه خریدم تا 26.9 درصد ضرر رفت. دیگه مجبور شدم مبلغ اسمی رو واریز کنم. الان اگه حق تقدم به سهم تبدیل بشه و با حساب واریز مبلغ اسمی ، تو 25 درصد سوده. تا زمان تبدیل ببینم چی میشه بالاتر میره یا ریزش میکنه1 - یا حق تقدمت رو وقتی توی پنلت نشست میفروشی
2 - یا حق تقدمت رو حفظ میکنی و مبلغ اسمی رو بعد از کسر طلبت از شرکت میریزی
3 - یا به حق تقدمت دست نمیزنی و شرکت از طریق مزایده عمومی میفروشه و مابه تفاوت رو نسبت به مبلغ اسمی 1000 ریال به ازای هر سهم و همینطور بعد از کسر هزینه های جانبی به شما پرداخت میکنه
کاری که شما کردی ترکیبی از مورد 2 و 3 بوده . یعنی همه حق تقدم هات مورد 2 هستش و اون 3 دونه حق تقدم از مورد 3
مشکلی برای شما پیش نمیاد
همیشه همیشه همیشه از مورد 1 یا 2 استفاده بکنید و هیچ وقت مورد 3 رو انتخاب نکنید چون اون مورد 3 به ضرر شمای سهام داره ! نه اینکه پولتون رو بخورن ولی توی مبالغ سنگین و به ویژه زمانی که روند قیمتی سهم نزولی باشه و اوضاع بازار هم خراب باشه . الان که بازار خوبه و از طرفی کلا 3 حق تقدم دارید و اصلا اهمیتی نداره
اینو حتما رعایت بکنید چون زمانی که منظورم رو بفهمید ، اون موقع ممکنه سرمایه زیادی رو از دست بدید ! یعنی ممکنه ضررهایی ببینید که حتی فکرشم نمیکردید بورس ایران همچین ضرری رو بتونه بزنه
و یه چیز دیگه خودتون وقتی بفروشید ، معمولا رقم بیشتری دستتون رو میگیره تا اینکه شرکت از طریق مزایده عمومی بفروشه ! توی مزایده گاهی اوقات توی شرایط خاص بازی هایی میکنن که سهم رو با پایینترین قیمت ممکن جمع بکنن
اون حراج حق تقدم ها هم بله بعضیا گفته بودن فلان شرکت حق تقدم رو با مبلغ پایینی حراج کرده. بعضیا هم گفته بودن نزدیک قیمت سهام عادی .. به نظر منم اون مورد 3 نمی ارزه.
مگه کسی شانس بیاره اون شرکت نزدیک قیمت سهام ، حق ها رو حراج کنه.
ما هم می تونیم تو این حراج شرکت کنیم و حق تقدم بخریم یا بلوکی هست؟
گرد شدن برای خودم بود 300 تومن از کجا می آوردم. یه دویستی و یه صدی. پیدا میشه؟ کارت هم قول نکردن رفتم از بانک ملت پولمو برداشت کردم، دوباره برگشتم بانک ملی. البته بهتر بود برای 300 تومن یه هزاری میدادم می گفتم بقیه اش هم برای خودتون D:بعد اینکه با رند شدن هم شما کاری نداشته باشید . حسابداری و بورس ، دوتا از جاهایی هستش که باید تا ریال آخرش رو حساب بکنید .![]()
حالا شوما فرض کن من عمران خوندم الان اینجا چه زجری میکشمیعنی دیمی ترین رشته رو خوندم الان با ریال کار دارم کسی که عمران خونده باشه منظورمو میفهمه ، چه از دیمی بودن کارامون تو دانشگاه چه سر کار![]()
![]()