• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
1 - یا حق تقدمت رو وقتی توی پنلت نشست میفروشی
2 - یا حق تقدمت رو حفظ میکنی و مبلغ اسمی رو بعد از کسر طلبت از شرکت میریزی
3 - یا به حق تقدمت دست نمیزنی و شرکت از طریق مزایده عمومی میفروشه و مابه تفاوت رو نسبت به مبلغ اسمی 1000 ریال به ازای هر سهم و همینطور بعد از کسر هزینه های جانبی به شما پرداخت میکنه
کاری که شما کردی ترکیبی از مورد 2 و 3 بوده . یعنی همه حق تقدم هات مورد 2 هستش و اون 3 دونه حق تقدم از مورد 3
مشکلی برای شما پیش نمیاد

همیشه همیشه همیشه از مورد 1 یا 2 استفاده بکنید و هیچ وقت مورد 3 رو انتخاب نکنید چون اون مورد 3 به ضرر شمای سهام داره ! نه اینکه پولتون رو بخورن ولی توی مبالغ سنگین و به ویژه زمانی که روند قیمتی سهم نزولی باشه و اوضاع بازار هم خراب باشه . الان که بازار خوبه و از طرفی کلا 3 حق تقدم دارید و اصلا اهمیتی نداره
اینو حتما رعایت بکنید چون زمانی که منظورم رو بفهمید ، اون موقع ممکنه سرمایه زیادی رو از دست بدید ! یعنی ممکنه ضررهایی ببینید که حتی فکرشم نمیکردید بورس ایران همچین ضرری رو بتونه بزنه :D
و یه چیز دیگه خودتون وقتی بفروشید ، معمولا رقم بیشتری دستتون رو میگیره تا اینکه شرکت از طریق مزایده عمومی بفروشه ! توی مزایده گاهی اوقات توی شرایط خاص بازی هایی میکنن که سهم رو با پایینترین قیمت ممکن جمع بکنن
حق تقدم 10-15 درصد زیر قیمت سهم بود واسه همین خریدم، ولی بعد اینکه خریدم تا 26.9 درصد ضرر رفت. دیگه مجبور شدم مبلغ اسمی رو واریز کنم. الان اگه حق تقدم به سهم تبدیل بشه و با حساب واریز مبلغ اسمی ، تو 25 درصد سوده. تا زمان تبدیل ببینم چی میشه بالاتر میره یا ریزش میکنه

اون حراج حق تقدم ها هم بله بعضیا گفته بودن فلان شرکت حق تقدم رو با مبلغ پایینی حراج کرده. بعضیا هم گفته بودن نزدیک قیمت سهام عادی .. به نظر منم اون مورد 3 نمی ارزه.
مگه کسی شانس بیاره اون شرکت نزدیک قیمت سهام ، حق ها رو حراج کنه.
ما هم می تونیم تو این حراج شرکت کنیم و حق تقدم بخریم یا بلوکی هست؟

بعد اینکه با رند شدن هم شما کاری نداشته باشید . حسابداری و بورس ، دوتا از جاهایی هستش که باید تا ریال آخرش رو حساب بکنید .
hugly.gif

حالا شوما فرض کن من عمران خوندم الان اینجا چه زجری میکشم
s199.gif
یعنی دیمی ترین رشته رو خوندم الان با ریال کار دارم کسی که عمران خونده باشه منظورمو میفهمه ، چه از دیمی بودن کارامون تو دانشگاه چه سر کار
47splvo.gif
گرد شدن برای خودم بود 300 تومن از کجا می آوردم. یه دویستی و یه صدی. پیدا میشه؟ کارت هم قول نکردن رفتم از بانک ملت پولمو برداشت کردم، دوباره برگشتم بانک ملی. البته بهتر بود برای 300 تومن یه هزاری میدادم می گفتم بقیه اش هم برای خودتون D:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ما هم می تونیم تو این حراج شرکت کنیم و حق تقدم بخریم یا بلوکی هست؟
تا اونجایی که اطلاع دارم بله میتونید شرکت بکنید . امکان شرکت در مزایده برای هرکسی که سهم شرکت رو نداشته و حق تقدم صادر شده و توی مدت زمان معاملات حق تقدم هم نخریده ، وجود داره .
اطلاعاتم توی این مورد کامل نیست

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
ممنون بابت جواب .کمی برام مبهم شد.ولی خودش سجام و کد بورسی داره.یعنی باید با همون شماره موبایل ثبت نامی خودش برای فرزند هم اقدام کنه؟
مطمئنید نیاز به خرید سیم کارت جدید به نام ولی نیست؟

سلام مجدد.
بنده برای بچه هام همینطوری ثبت نام کردم هم تو سجام هم تو کارگزاری بورس.
تو سجام با همون خط اصلی خودم ولی تو ثبت نام کارگزاری واسه هر فرزند یه خطی که به نام ولی باشه رو قبول میکنه
اینم بگم که فرزندان الزاما باید برا اساس دیتابیس ثبت احوال زیر 18 سال باشن که شما خودت بتونی بعنوان ولی نمایندشون بشی.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
دوستان داستان پلکان کارگزاری مفید چیه؟ تو مایه های باشگاه آگاه هست؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
کارگزاری مفید به ازای معاملاتی که شما میکنید بهتون امتیاز میده
و اون امتیازات رو تو پلکان شما می‌بینید
حالا با این امتیازات میتونی اعتبار بگیری
یا اینکه میتونی کارت هدیه دیجیکالا بگیری با امتیازات جمع شده ات
هرچی تعداد و مبلغ معاملات بزرگتر
امتیاز بیشتر بهت میده

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
اگه کسی عضو چندتا کارگزاری باشه، تو یکیشون درخواست معاملات آنلاین بده واسه همه کارگزاری های دیگه ای هم فعال میشه؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
امروز یه ویدیوی آموزشی درباره بورس میدیم طرف درمورد گره معاملاتی و میانگین حجم ماه و اینکه آقا حواست باشه اینو نخری و... اینا میگفت.
بعد اومد تمرین داد به شاگرداش گفت سهمایی که تو روز کمتر از 20 میلیون تومن معامله شدن پیدا کنید توی tsetmc
اما چیزای خیلی خیلی جالبی من دیدم شما هم بدونید بد نیست.(فیلم آموزشی سال 95 ضبط شده بود)
این ها شرکت هایی بودن که اون روز این آقا که آموزش میداد میگفت آقا اینارو نخرید. بیچاره میشید و اینا کلا تو روز اندازه 20 میلیون تومن هم خرید فروش نمیشن و البته راست هم میگفت طبق اطلاعات tsetmc اما برای همون روزگار...
905.gif

قیمت نماد ها در سال 95 بالایی هست
و قیمت نماد ها امروز قیمت پایینی هست
قیمت ها به تومان.
----------------------------------------------------------------
سپنتا
1800
21000
------------------
غبهنوش
650
9500
-----------
کسعدی(نمادی که تو فیلم طرف کلی هم خندید بهش.. و تو روز 1700000 تومان کلا معامله شده بود)
160
2600
-------------
سصفها(از داغون ترین سهم اون روز که تو یه روز کلا26000 تومان خرید فروش شده بود!)
1200
11000
------------
فسپا
290
3900
-----------------
وملی
800
28000
-------------------
دروز 500
2000
------------------

شما 4 سال پیش وملی خریده بودی امروز 35 برابر شده بود
rain_remix.gif

اونوقت ما تو خیابون مازراتی میبینیم تعجب میکنیم یارو چقدر کارکرده و زحمت کشیده تونسته اینو بخره بنده خدا
905.gif

این بورس بیشتر نون میسوزونه تا رونق اقتصادی
bad_boys_22.gif

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اره یه جورایی
ولی تا اونجا که من میدونم مفید بر اساس معاملات میاد امتیاز میده که هرچی امتیاز بالاتری داشته باشی میتونی اعتبار بگیری
ولی اگاه بر اساس مبلغی که سهم داری ، میتونی نصفشو اعتبار بگیری که به نظرم خیلی بهتر از مفید هست ، یعنی در واقع تو مفید هر کی بیشتر خرید و فروش کنه بیشتر امتیاز میگیره ! که به نظرم زیاد ملاک خوبی نیست
بازم اگه من اشتباه میگم دوستان بیان اصلاحش کنن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
آگاه به معاملات هم امتیاز میده هم وجه نقد ...سطح سطح هست. من سطح 5 هستم. 15 درصد کارمزد کارگزاری وجه نقد به باشگاه واریز میشه.

مفید به ازای حدود 3 میلیون تومن معامله 1 امتیاز میده (حدود 8-9 درصد کارمزد کارگزاری میشه) اگه باهاش خرید انجام بشه (کارت هدیه اینا) هر امتیاز معادل 1000 تومن هست.
مفید مدال هم داره به 100 میلیون و 500 میلیون و 1 میلیارد معامله، به ازای هر صد میلیون امتیاز اضافه میده

پلکان مفید با امتیاز میشه اعتبار گرفت و باشگاه آگاه با اون وجه نقد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
114.5 میلیارد تومن. صف خرید کویر
دیروز گفتم انگار می خواد استارت بخوره. تازه فردا از ضرر در میاد، تا زمانی که صف خرید بود نگه می دارم.
صبا بازدهش شده 14.8-، نزدیک یک ماهه .
38.2 درصد پرتفوی اصلی کویر هست. 61.1 درصد داناح ، 0.7 درصد هم صبا. سبد دوم هم کلش قرن

قرن درجا میزنه ...
--------------------

آریا کی اجازه ورود میده؟

Last edited:

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
35 درصد پرتفوی شامل البرز و خگستر هستش هر دو امروز ممنوع معامله شدن. البرز که عالی بود خگسترم تازه داشت راه میافتاد

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
اگه کسی عضو چندتا کارگزاری باشه، تو یکیشون درخواست معاملات آنلاین بده واسه همه کارگزاری های دیگه ای هم فعال میشه؟
دوستان ببخشید اگر سوالم سطح پایینه.. اما خب از خود کارگزاری هم نمیشه بپرسم! ممکنه راهنمایی کنید؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
دوستان ببخشید اگر سوالم سطح پایینه.. اما خب از خود کارگزاری هم نمیشه بپرسم! ممکنه راهنمایی کنید؟
سفارش خرید توی هر کارگزاری فقط مربوط به همون کارگزاریه و از موجودی حساب همون کارگزاری هم کسر میشه
در نهایت اون سهم ها در اختیار اون کارگزاریه و فقط از طریق همون کارگزاری امکان فروش وجود داره مگه اینکه بخواید تغییر کارگزاری بدید

یعنی شما اگه 100 سهم از ومعادن از کارگزاری 1 بخرید و 50 سهم ومعادن از کارگزاری 2 در نهایت سفارش خرید هر کدوم به همون کارگزاری ارسال میشه
برای فروش هم باید 100 سهم رو از کارگزاری 1 سفارش فروش بزنید و 50 سهم رو از کارگزاری 2

بازم سوالی بود بپرسید;)

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این اریا چرا دو روزه داره در جا میزنه قیمت پایانی رشد چندانی نداره
نکنه میخوان حوصله ادم سر ببرن بعد مفت بخرنش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
قرن رید. منفی شد.
کاش مرتبه دوم که خریدم رو می فروختم. می تونستم قیمت پایین تر بخرم.
این اریا چرا دو روزه داره در جا میزنه قیمت پایانی رشد چندانی نداره
نکنه میخوان حوصله ادم سر ببرن بعد مفت بخرنش
حجم مبنا رو پر نمیکنه خب. اگه 50 درصد حجم مبنا رو پر کنه، پایانی هم 50 درصد نوسان (یعنی 2.5 درصد) تغییر پیدا می کنه.
هفته های قبل 5+ هم داشته

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
ریدن دهن مفید کلی پولم امروز بلوکه کرده فقط نوشته خطا همین هنوزم ازاد نکرده.
مجبور شدم همون سهام هایی که داده خطا دوباره درخواست خرید بدم اینجوری موجودیم صفر شد . ببینم کی پول ازاد میکنه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
قرن رید. منفی شد.
کاش مرتبه دوم که خریدم رو می فروختم. می تونستم قیمت پایین تر بخرم.

حجم مبنا رو پر نمیکنه خب. اگه 50 درصد حجم مبنا رو پر کنه، پایانی هم 50 درصد نوسان (یعنی 2.5 درصد) تغییر پیدا می کنه.
هفته های قبل 5+ هم داشته
تازه دیدم درسته خیلی ممنون. ولی وقتی کسی فروشنده نیست و فقط صف خرید داره چطور میخواد حجم مبنا پر کنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
تازه دیدم درسته خیلی ممنون. ولی وقتی کسی فروشنده نیست و فقط صف خرید داره چطور میخواد حجم مبنا پر کنه
اینطوری بهتره، بی حساب کتاب همینطوری 5+ نمی خورن
ونیکی هم پایانی اش معمولاً زیر 2 هست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
13 خرداد بازده داناح>دانا هم منفی شد (3.5- درصد)، کویر هم نزدیک 20- بود. از اون روز دارن بالا میرن. امروز بازده داناح>دانا 29.89+ شد. اگه فردا کویر باز 5+ بخوره بازده اونم مثبت میشه.

یعنی دانا از 13ام تا به امروز بالای 33 درصد سود داشته

بالا