• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان هر کسی میتونه با روش شخصی من موافق یا مخالف باشه فقط عرض کردم شاید به درد کسی بخوره
دوست عزیز
فقط این رو می تونم بگم شما خیلی خیلی از کسانی که بدون تفکر و بدون نظم و بدون زحمت وارد بورس و خرید و فروش می شن جلو هستی. با اینکه سه ماه هست وارد بورس شدی اما شاید از بیشتر کسایی که دوسال بیشتر از شما تو بورس بودن مطلب فهمیدی و مهمتر از همه موارد این که به آنچه که فهمیدی عمل می کنی و نظم و انضباط رو از دست ندادی.
واقعا دست مریزاد می گم. مطمئن باش اگر به همین منوال تو همه مراحل زندگیت باشی خیلی خیلی موفق می شی.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
ومهان رو ردش کردم شپنا رو هم با 4.14 درصد سود فروختم (بعدش صف خرید شد) دانا خریدم. دانا هم مثل دیروز ومهان و شپنا افتاد تو ضرر

سهمی که خریدم و پایین اومده، قبلش تا 1 درصد سود میده، میگم بفروشم نفروشم، نفروشم سقوط می کنه. بفروشم صف خرید میشه. /:
امروز دانا رو با 1 درصد سود می تونستم رد کنم، روی منفی بخرم. شپنا اول می تونستم با 1 درصد سود رد کنم ، بعد تو صف فروش بخرم
این کار مناسب بازارهای رنج و نوسانی و مهمتر از همه دو طرفست. و لازمه اش هم تسلط کامل به تکنیکاله. تو بازار یکطرفه و گاوی این مدل ترید کردن هیچی جز ضرر و جاموندن از بازار به ارمغان نمیاره. در اصل بازی شیر یا خط و ریختن تاسه، نه معامله گری.

خب دانا 8 روز صف خرید بوده و سقف تاریخی و مقاومت استاتیک 8 ساله(سقف سال 92) خودش رو شکسته، مسلمه که یه پولبکی شلی ای چیزی میده. بر چه اساس ومهان و شپنا باید بفروشی دانا بخری؟

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
نکن منفی شده یا مثبت اگر قرار باشه سریع خرید و فروش کنی از الآن بگم سرمایت رو به باد میدی متاسفانه
سرمایه از دست نمیره، چون هم بازار نقدی و یکطرفه است و شدیدا هم صعودیه. اما بیلان و عملکرد مناسب نخواهد بود. مثلا شاخص 300 درصد بالا میره، شما به جای اینکه بهتر از شاخص کار کنی و 500 درصد بازده کسب کنی 200% کسب میکنی. سرمایه ای از دست نمیدی و اتفاقا 200 درصد هم سود کردی اما با توجه به شرایط بازار بازده مناسب و قابل قبول هم کسب نکردی.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
میشه گفت چکاپا یکی از بهترین سهم های زیر 1000 تومنی هست؟

نظر کلی دوستان چیه روی این سهم؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
یه چیزی بهت بگم تجربه سه ماهه خودمه (از صفر)
بنده با سه میلیون تومن یکهفته بعد از گرفتن کد بورسی وارد بورس شدم و هیچ چیز نمیدونستم و اینکه کاری هم به تحلیل تکنیکال و بنیادی و ... تا به امروز نداشتم (البته مطالعه کردم اما آموزش حضوری در کلاس و ..ندیدم) اومدم تو برنامه کارگزاریم تبهایی از سهام رو دسته بندی کردم اونایی که که جایی اسمشون رو میشنوم میزارم تو دسته "بررسی" و دسته بندی بانکی, بیمه, پالایشی و خودرویی و ... که جداگانه به تفکیک دارم
اما چجوری میخرم میفروشم
به این شکل که بنده تو این سه ماه میانگین روزی 10 ساعت وقت گذاشتم و مطلب خوندم و آموزش های اینترنتی رو دیدم و وقتی نقد باشم و بخوام برای فردا خرید کنم, سهم هایی تو پوشه "خرید فردا" گذاشتم؛ از چند روز قبل تمام سابقه دوسال قبل سهم, نظرات اساتید و تحلیلگران بورس, کامنتهای کاربران, گزارشات سایت اصلی بورس, اطلاعیه های کدال, اخبار اقتصادی و سیاسی و خلاصه هر چیزی که به اون سهم ربط پیدا میکنه رو میخونم یعنی یه جوری تمام زیر و بمش رو شخم میزنم قبل از خرید
اما بازم نمیخرم :D
تو دسته بندیهایی که تهیه کردم مثلا تو هر کدومش 50 تا نماد هست که در موردشون از قبل کاملا تحقیق کردم و به نتیجه خرید رسیدم
نکته اینجاست زمانی میام بین گلچینهام خرید میزنم که ببینم بازار ریزشی یا اصلاحی و در واقع منفی باشه و تو کف کف شروع میکنم به خرید اونم پله ای
ضمن اینکه تا قبل از اینکه از صف فروش خرید کنم بازم مطلب میخونم در مورد اون سهم و اگر به نتیجه برسم که اون سهم رشد شارپی نداشته, قیمتش الآن قیمت خریده, ببینم تعداد حقیقی و حقوقی سهم چجوریه, تعداد معاملات و حجم معاملات اون سهم رو تا حداقل یکماه چک میکنم و اگر نظرم این باشه که این سهم چند روز منفی نمیخوره بعد میخرم

خداروشکر تا امروز با این روش و بدون هیچ تحلیل و سیگنالی سود خوبی عایدم شده و مطمئن باش اگر در مورد یک سهم همه چیزش رو بدونی هیچوقت ضرر نمیدی
حالا تو این وسط تک و توک روزایی که میبینم بازار میخواد از منفی یه دفعه بره بالا یه نوسان ریز هم میگیرم که تو 80 درصد موفق بودم (البته با نوسان گیری زیاد حال نمیکنم)
اینم بگم از ساعت 7 صبح تا 4 بعدازظهر چشمم رو مانیتوره یعنی بعد از اینکه بازار تعطیل میشه میشینم نظرات و تحلیلهای دوستان رو تو اینستا و سایتها و تلگرام و .. در مورد امروز میخونم
این مدل, کار طاقت فرسایی هست اما وقتی سود خوبی نصیبت میشه خستگی رو از بین میبره
راستی اینم بگم باسه سودم یه اندازه ای گذاشتم زمانیکه به حداقل 30 درصد سود برسم, اگر سهم مثبت باشه نگهداری میکنم تا ببینم میخواد منفی بشه سریع رد میکنم و داستان بالا تکرار میشه
مورد بعد اینه بعضی از سهما رو با روش بالا کاری ندارم همون سهمایی که همه میدونن خوبه رو فقط دید نگهداری یکساله روش دارم و کاری به کارش نمیکنم فقط تو منفی اضاف میکنم که میانگین کم بشه
با اینکه تا امروز خیلی از روند و مدل خودم بسیار راضی هستم و با اینکه یک سیگنال قوی دارم که 5 ساله تو بورسه اما به نظرم این سوال کاملا اشتباهه که "من چه سهمی بخرم خوبه"
تحلیل شما با من فرق میکنه مدل کاری شما تو بورس با بنده تفاوت داره اما راهی که در بورس به سهامداری و سود ختم بشه یعنی راه درست
اگر هم بالا عرض کردم کاری به تحلیل تکنیکال و غیره ندارم باسه اینه که کشور عزیزمون تحلیل بردار نیست و تو یه آن و با یک خبر تمام تحلیلها بهم میریزه و خلاف جهت میره که اگر هوشیار باشی ضرر نمیکنی (این نظر شخصیم هست و شاید درست نباشه)

دوستان هر کسی میتونه با روش شخصی من موافق یا مخالف باشه فقط عرض کردم شاید به درد کسی بخوره

این کار مناسب بازارهای رنج و نوسانی و مهمتر از همه دو طرفست. و لازمه اش هم تسلط کامل به تکنیکاله. تو بازار یکطرفه و گاوی این مدل ترید کردن هیچی جز ضرر و جاموندن از بازار به ارمغان نمیاره. در اصل بازی شیر یا خط و ریختن تاسه، نه معامله گری.

خب دانا 8 روز صف خرید بوده و سقف تاریخی و مقاومت استاتیک 8 ساله(سقف سال 92) خودش رو شکسته، مسلمه که یه پولبکی شلی ای چیزی میده. بر چه اساس ومهان و شپنا باید بفروشی دانا بخری؟
2 پرتفو دارم
یکی برای سهام داری اونجا حق تقدم دانا دارم با کویر. حق تقدم دانا چند ماه مونده تبدیل به سهم بشه.
شاید بعدا کویر رو با یه دیگه عوض کنم.. با یکی از این بنیادی ها

یه سبد دیگه به قول behsen برای شیر یا خط. این پرتفو با شیر یا خط ماهی 10 درصد هم بده راضی هستم ( چون اول قصدم این بود پولش رو بزارم صندوقهای درامد ثابت).. کار زیادی با تکنیکال و .. ندارم. بعدا هم حرص اینم نمی خورم مثلا اگه شپنا رو نمی فروختم ممکن بود 20 درصد بیشتر بده.
این یکی پرتفو فعلا 2 ماهه بالای 40 درصد بازده داشته.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
گاهی هیچ کاری نکردن بهتر از خرید و فروش هست---به عنوان نمونه خودم اون مقطع تقریبا یکماه پیش که بازار مدت مدیدی منفی شد سیو سود کردم و خروج زدم و مدتی منتظر و نظاره گر بودم و همین کارم باعث شد سودم نپره..
اون برای وقتیه که نقد هستی. وقتی سهم داری بعضی وقتا هیچ کاری نکردن = ضرر. پستی که نقل قول کردی نمونه اش رو بگم (قبلا هم گفته بودم) 21 اردیبهشت کویر خریدم بعدش رفت تو منفی، 31 اردیبهشت میشد سربه سر رد کنم، به خاطر هنگی آگاه نتونستم سفارش فروش بزنم. آگاه وقتی درست شد که باز تو منفی بود، منم هیچ کاری نکردم. این منفی ادامه پیدا کرد تا همین چند روز پیش تا 19- هم رفت. امروز بازده شد 10+.

hamedsh923

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
سلام دوستان،صندوق های سرمایه گذاری درامد ثابتی که در بورس هستند به صورت ماهانه هم سود پرداخت میکنند؟؟یعنی در کنار سودی که از افزایش قیمت سهم میبریم ماهانه هم مبلغ ثابتی و پرداخت میکنند؟؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
  • Like
Reactions: hsn

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سلام دوستان،صندوق های سرمایه گذاری درامد ثابتی که در بورس هستند به صورت ماهانه هم سود پرداخت میکنند؟؟یعنی در کنار سودی که از افزایش قیمت سهم میبریم ماهانه هم مبلغ ثابتی و پرداخت میکنند؟؟
سوال منم هست

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
یه چیزی بهت بگم تجربه سه ماهه خودمه (از صفر)
بنده با سه میلیون تومن یکهفته بعد از گرفتن کد بورسی وارد بورس شدم و هیچ چیز نمیدونستم و اینکه کاری هم به تحلیل تکنیکال و بنیادی و ... تا به امروز نداشتم (البته مطالعه کردم اما آموزش حضوری در کلاس و ..ندیدم) اومدم تو برنامه کارگزاریم تبهایی از سهام رو دسته بندی کردم اونایی که که جایی اسمشون رو میشنوم میزارم تو دسته "بررسی" و دسته بندی بانکی, بیمه, پالایشی و خودرویی و ... که جداگانه به تفکیک دارم
اما چجوری میخرم میفروشم
به این شکل که بنده تو این سه ماه میانگین روزی 10 ساعت وقت گذاشتم و مطلب خوندم و آموزش های اینترنتی رو دیدم و وقتی نقد باشم و بخوام برای فردا خرید کنم, سهم هایی تو پوشه "خرید فردا" گذاشتم؛ از چند روز قبل تمام سابقه دوسال قبل سهم, نظرات اساتید و تحلیلگران بورس, کامنتهای کاربران, گزارشات سایت اصلی بورس, اطلاعیه های کدال, اخبار اقتصادی و سیاسی و خلاصه هر چیزی که به اون سهم ربط پیدا میکنه رو میخونم یعنی یه جوری تمام زیر و بمش رو شخم میزنم قبل از خرید
اما بازم نمیخرم :D
تو دسته بندیهایی که تهیه کردم مثلا تو هر کدومش 50 تا نماد هست که در موردشون از قبل کاملا تحقیق کردم و به نتیجه خرید رسیدم
نکته اینجاست زمانی میام بین گلچینهام خرید میزنم که ببینم بازار ریزشی یا اصلاحی و در واقع منفی باشه و تو کف کف شروع میکنم به خرید اونم پله ای
ضمن اینکه تا قبل از اینکه از صف فروش خرید کنم بازم مطلب میخونم در مورد اون سهم و اگر به نتیجه برسم که اون سهم رشد شارپی نداشته, قیمتش الآن قیمت خریده, ببینم تعداد حقیقی و حقوقی سهم چجوریه, تعداد معاملات و حجم معاملات اون سهم رو تا حداقل یکماه چک میکنم و اگر نظرم این باشه که این سهم چند روز منفی نمیخوره بعد میخرم

خداروشکر تا امروز با این روش و بدون هیچ تحلیل و سیگنالی سود خوبی عایدم شده و مطمئن باش اگر در مورد یک سهم همه چیزش رو بدونی هیچوقت ضرر نمیدی
حالا تو این وسط تک و توک روزایی که میبینم بازار میخواد از منفی یه دفعه بره بالا یه نوسان ریز هم میگیرم که تو 80 درصد موفق بودم (البته با نوسان گیری زیاد حال نمیکنم)
اینم بگم از ساعت 7 صبح تا 4 بعدازظهر چشمم رو مانیتوره یعنی بعد از اینکه بازار تعطیل میشه میشینم نظرات و تحلیلهای دوستان رو تو اینستا و سایتها و تلگرام و .. در مورد امروز میخونم
این مدل, کار طاقت فرسایی هست اما وقتی سود خوبی نصیبت میشه خستگی رو از بین میبره
راستی اینم بگم باسه سودم یه اندازه ای گذاشتم زمانیکه به حداقل 30 درصد سود برسم, اگر سهم مثبت باشه نگهداری میکنم تا ببینم میخواد منفی بشه سریع رد میکنم و داستان بالا تکرار میشه
مورد بعد اینه بعضی از سهما رو با روش بالا کاری ندارم همون سهمایی که همه میدونن خوبه رو فقط دید نگهداری یکساله روش دارم و کاری به کارش نمیکنم فقط تو منفی اضاف میکنم که میانگین کم بشه
با اینکه تا امروز خیلی از روند و مدل خودم بسیار راضی هستم و با اینکه یک سیگنال قوی دارم که 5 ساله تو بورسه اما به نظرم این سوال کاملا اشتباهه که "من چه سهمی بخرم خوبه"
تحلیل شما با من فرق میکنه مدل کاری شما تو بورس با بنده تفاوت داره اما راهی که در بورس به سهامداری و سود ختم بشه یعنی راه درست
اگر هم بالا عرض کردم کاری به تحلیل تکنیکال و غیره ندارم باسه اینه که کشور عزیزمون تحلیل بردار نیست و تو یه آن و با یک خبر تمام تحلیلها بهم میریزه و خلاف جهت میره که اگر هوشیار باشی ضرر نمیکنی (این نظر شخصیم هست و شاید درست نباشه)

روش جالبیه فقط دو تا نکته به نظرم اومد
اول اینکه شما یه جا نوشتی وقتی بازار ریزشی باشه یا اصلاحی شروع به خریدن میکنم ، خب الان بازار ما یه جوری شده که بعضی وقتا حتی دو هفته پشت سر هم به شدت صعودیه ! پس این موقع ها کاری نمیکنی ؟ ( چون نوشتی نقد هستم ) یا نه از قبل سهم داری و سهام داری میکنی ؟
مورد دوم اونم اینه که شما گفتی میرم کدال اطلاعیه میخونم یا اخبار اقتصادی میخونم ، خب این تقریبا میشه بنیادی . یا یه جا گفتی سهم ها رو تو کف میخرم ، این میشه همون حمایت ها و مثلا اندیکاتور rsi و یه جا دیگه هم گفتی تعداد خرید حقیقی و حجم معاملات رو بررسی میکنم اینم میشه تابلو خانی ، این سه تایی که گفتی دقیقا ترکیبی از بنیادی تکنیکال و تابلو خانی میشه دیگه ! ( حالا نه در سطح بالا ولی یه جورایی هست )
پس نمیشه بگیم شما بدون هیچ تحلیلی داری کار میکنی ;)

خبر رانتی از غنوش

خبر آمد خبری در راه است!چند روز دیگه اعلام میشه!;):cool::cool:;):eek:
با این خبر غنوش خواهد ترکوند!;);)

این غنوش بعد ده هزار درصد سود هنوز خبر رانتی داره !؟ :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوره های آموزشی مناسب و خواندنی خودتونو با دوستان به اشتراک بزارید

rittux

Registered User
لایک‌ها
710

اینجا با ذکر مثال توضیح داده شده. بسته به استراتژی هر صندوق (که تو اون پست توضیح داده شده) میتونه ماهانه بده و میتونه نده. اکثرشون ماهانه پرداخت ثابت دارند. صندوق های درآمد ثابت بخشی از داراییشون در بورس هست، نه همه اش. از این نظر ممکنه شما «صندوق درآمد ثابت» و «صندوق سهامی» رو یکی تلقی کرده باشید، که اینطور نیست. علاوه بر این صندوق ها، صندوق های سهامی و مختلط و ETF هم هستند که هر کدوم شیوه دیگه ای دارن. فرق اصلی اینه که در صندوق درآمد ثابت اصل پول شامل ریسک نمیشه.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
2 پرتفو دارم
یکی برای سهام داری اونجا حق تقدم دانا دارم با کویر. حق تقدم دانا چند ماه مونده تبدیل به سهم بشه.
شاید بعدا کویر رو با یه دیگه عوض کنم.. با یکی از این بنیادی ها

یه سبد دیگه به قول behsen برای شیر یا خط. این پرتفو با شیر یا خط ماهی 10 درصد هم بده راضی هستم ( چون اول قصدم این بود پولش رو بزارم صندوقهای درامد ثابت).. کار زیادی با تکنیکال و .. ندارم. بعدا هم حرص اینم نمی خورم مثلا اگه شپنا رو نمی فروختم ممکن بود 20 درصد بیشتر بده.
این یکی پرتفو فعلا 2 ماهه بالای 40 درصد بازده داشته.
ارامش و مسوولیت پذیریتو دوست دارم واقعا عالیه:D من وآذر ۲ تومن خریدم ۴ تومن فروختم الان شده ۱۳۵۰۰ مغزم داغ میکنه بهش فکر میکنم:rolleyes::D

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
این شرکت هایی که حق تقدم میفروشن کی میشه بعد خرید حق تقدم اقدام به فروش اون سهم کرد

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سازمان بورس مهناز صادقی رو از سیگنال دادن(حتی بینام) منع کرده(طبق گفته ی خودش) و بهش گفته اگر سیگنال بدی پروندتو میفرستیم قوه قضاییه.(توی اینستاش گذاشته بود)
پس آخرشو ببینید
ugly13.gif

http://instagr.am/p/CBf6ngXAy51/

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بانک تجارت و اقتصاد نوین پس از ۴ سال زیان سنگین سودساز شدند:p:D

بازار یه زمان وتجارت ۴۰ تومنی نمیخرید حالا باید تو صف خرید تجارت ۲۵۰ تومنی بره

ونوین ۳۰۰ تومنی قبل از افزایش سرمایه معادل ونوین ۱۳۰ تومنی امروز رو هم نمیخریدن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ارامش و مسوولیت پذیریتو دوست دارم واقعا عالیه:D من وآذر ۲ تومن خریدم ۴ تومن فروختم الان شده ۱۳۵۰۰ مغزم داغ میکنه بهش فکر میکنم:rolleyes::D
منم قبلا حرص می خوردم... کم کم پوست کلفت شدم.
تپکو و سامان رو مفت فروخته بودم. الان حرصش رو بخورم؟ که چی؟

بانک تجارت و اقتصاد نوین پس از ۴ سال زیان سنگین سودساز شدند:p:D

بازار یه زمان وتجارت ۴۰ تومنی نمیخرید حالا باید تو صف خرید تجارت ۲۵۰ تومنی بره

ونوین ۳۰۰ تومنی قبل از افزایش سرمایه معادل ونوین ۱۳۰ تومنی امروز رو هم نمیخریدن
وقتی وتجارت 60 تومن بود یه یارویی تو سهام یاب زر می زد می گفت 60 زیاده .. 40 تومن میشه

Last edited:
بالا