• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#شستا

❇️ اطلاعیه مهم در خصوص زمان انجام معامله در نماد معاملاتی

▪️ به اطلاع کلیه فعالان محترم بازار سرمایه می رساند، زمان انجام معاملات در نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا)از ساعت 14:10الی 14:55 می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت 14:10الی 14:15 می باشد. لازم به ذکر است پس از دوره سفارش گیری معاملات در همان دامنه نوسان قیمت انجام خواهد شد.

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
شاه به وزیر دستور داد که تمام شترهای کشور را به قیمت ده سکه طلا بخرند‌.

وزیر تعجب کرد و گفت: اعلیحضرت حتماً بهتر می دانند که اوضاع خزانه اصلاً خوب نیست و ما هم به شتر نیاز نداریم.

شاه گفت فقط به حرفم گوش کن و مو به مو اجرا کن.

وزیر تمام شترها را به این قیمت خرید.

شاه گفت حالا اعلام کن که هر شتر را بیست سکه می خریم.

وزیر چنین کرد و عده دیگری شترهای خودشان را به حکومت فروختند.

دفعه بعد سی سکه اعلام کردند و عده‌ای دیگر وسوسه شدند که وارد این عرصه پر سود بشوند و شترهای خود را فروختند.

⏫ به همین ترتیب قیمت‌ها را تا هشتاد سکه بالا بردند و مردم تمام شترهای کشور را به حکومت فروختند.

شاه به وزیر گفت حالا اعلام کن که شترها را به صد سکه می‌خریم و از آن طرف به عوامل ما بگو که شترها را نود سکه به مردم بفروشند.

⚠️ مردم هم به طمع سود ده سکه ای بار دیگر حماسه آفریدند و هجوم بردند تا شترهایی که خودشان با قیمت های پایین به حکومت فروخته بودند را دوباره بخرند.

وقتی همه شترها فروخته شد، حکومت اعلام کرد به علت دزدی‌های انجام شده در خرید و فروش شتر، دیگر به ماموران خود اعتماد ندارد و هیچ شتری نمی‌خرد.

به همین سادگی خزانه حکومت از سکه های مردم پر شد و پول کافی برای تامین نیازهای ارتش و داروغه و دیوان و حکومت تامین شد.

وزیر اعظم هم از این تدبیر شاه به وجد آمد و اینبار کلید خزانه ای را در دست داشت که پر بود از درآمد قانونی و شرعی.

این وسط فقط کمی نارضایتی مردم بود که مهم نبود چون اکثراً اصلاً متوجه نمی‌شدند از کجا ضرر کرده‌‌اند.

این داستان قدیمی است ولی هر روز برای ما آن هم در قرن بیست و یکم تکرار می شود.

مردمی که در صف سکه، دلار، خودرو، سهام انواع بورس و غیره هستند متوجه نیستند که در نهایت چه کسی برنده است.

آن‌ها فکر می کنند که زرنگ و برنده هستند ولی همیشه درگیر همین تلاطم هستند و هیچگاه به ریشه مشکلات و قطع آن فکر نمی کنند.

دولت قاعده‌مند از راه مالیات عادلانه کسب درآمد می‌کند و اقتصاد سالم باید ثبات نسبی و پایدار داشته باشد تا مردم ضمن رقابت آزاد و قانونمند، با کار و تولید مشخص و ارزشمند درآمد داشته باشند نه با دلالی بین خودشان و دولت.

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
اینجور که سازمان بورس داره پیش میره کم کم باید دو شیفته کار کنیم همینطور دارن ساعات معاملات با سهام های خاص اضافه میکنن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
#دیدبان_بازار

تعداد صفهای خرید: ۱۷۸

تعداد صفهای فروش: ۱۸۳

تعداد نمادهای مثبت بورس: ۱۰۵

تعداد نمادهای مثبت فرابورس: ۱۶۰

تعداد نمادهای منفی بورس: ۲۲۶

تعداد نمادهای منفی فرابورس: ۱۳۵

1594632286246.png

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی ۱۷ میلیون و ۸۰۹ هزار تومان شد

⬅️ سامانه استعلام لحظه‌ای ارزش سهام عدالت بِروز شد و ارزش سهام عدالت با ارزش اولیه ۵۳۲هزارتومانی به ۱۷ میلیون و ۸۰۹ هزار تومان رسید.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
پیرو پست قبلیم اگر دقت کنید همین الآن شستا داره معامله میشه و تا 3:20 دقیقه تمدید شده
تو مفید تو شلوغترین روزهای کاری اغلب جایگاه صف رو نشون میده الآن که کلا یه نماد داره معامله میشه جایگاه نشون داده نمیشه !
نشون دادن یا ندادن جایگاه هم دقیقا دست خودشونه بازم ربطی به سیستم کارگزاری و هسته نداره!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تمدید معامله شستا تا ۱۵:۲۰

یه گندی امروز زدم فقط بیل گیتس میتونه بیاد جمعش کنه مشاهده پیوست 1188259
فردا ساعت ۲ خبرشو میدم مشاهده پیوست 1188260

من میگم شما تو بورس سرمایه گذاری نکنی بهتره
303.gif
:دی

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
ای کاش علاوه بر اینکه حساب هایمان از نظر ریالی در حال رشد هست شخصیت بورسی یمان نیز به همین اندازه رشد کند

اختلاف بین حساب ریالی و شخصیت بورسی باعث توهم و غرور میشه

JAVAD 66

کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
خوب ظاهرا معاملات افتضاح در بازگشایی نماد غسالم مورد تایید ناظر قرار نگرفت
نمردیم این ناظر یک جا بدرد خورد.......... فقط خاک بر سر اون الاغ هایی که سهامشون با منفی 5 تو بازگشایی فروختن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
گفته بودم نقد رو تا زمانی که اصلاح بخوره ، نگهداری میکنم تا اضافه بکنم ولی با توجه به شواهدی که وجود داره ، مثل اینکه هدف اینه " یه کله بالا بره تا زمانی که به نقطه عوض شدن داستان برسیم و همون اتفاقی که گفته بودم رونمایی بشه " ! مدل رفتار کردنشون تابلو شده !!! نمیزارن این حباب کم کم خالی بشه ....
این روشی که سازمان بورس و همینطور دولت در پیش گرفته ، اصلا خوشایند نیست ! هم به شعور و شخصیت سهامدارها توهین میشه و هم با سرمایشون بازی میشه .
منم همچین چیزی رو نمیپذیرم
اون حدود 200 که نقد کرده بودم برای اصلاح این برنامه قطعی رو دارم :
  • بخشی صرف جانشینی بین دو دامداری شد
  • شرکت قبلی که تلیسه بود فروخته شد و شرکت دیگه ای خریداری شد ...
  • توی بخش قند و شکر هم بخشی از نقد رو صرف اضافه کردن شرکت مورد علاقه و قدیمی خودم کردم
  • بخشی رو هم با چشم بازی و قبول ریسک ، روی تاصیکو و ومعادن نوسانگیری میکنم
  • سهم های قبلی هم که سرجاشونن
  • بقیه مبلغ ، بخش عمده ای صرف صندوق درآمد ثابت شده و مابقی هم خواهد شد !! هم مبلغ ریالی سرمایه رشد میکنه هم ریسک ناچیزی داره و هم وقتی همه چیز با ثبات بشه و به تعادل برسه باقدرت بالاتری میشه ادامه داد
دیگه تمام ، تا زمانی که تو این بازی منطق حکم فرما بشه ...
ریسک پوکر و 21 الان کمتر از بورسه :rolleyes:

دیگه با بازار هیچ کاری ندارم ، فقط تاصیکو و ومعادن اونم نوسان گیری با مبلغ خیلی پایین و با هدف سرگرمی که کامل وارد بشم و کامل خارج بشم:)

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
رنجش خاطر من از اینه که می‌بینم این سر و صداها نه به خاطر «اخلاق بازار» (که اشاره کوچکی کردم و گفتم وارد بحث کلی‌اش نمی‌شم)، که اتفاقا به خاطر منفعت مالی داره انجام می‌گیره. حالا از اون طرف یه‌جوری نشه که به نظر بیاد من شدم مدافع این سهم های باد کرده دولتی! کلا 15 میلیون تومن ایران خودرو دارم اونم تو سبد کوتاه مدتم که هر لحظه ممکنه بفروشم و تاثیر خاصی تو زندگی‌ام نداره. از اونور حدود 900 میلیون #ونیکی #وغدیر #وبانک #وبشهر (که امروز بعد از مجمع با -8 باز شد و باید بشینم حساب و کتاب کنم ببینم چقدر از سرمایه‌ام کم شده!) تو سبد بلند مدتم دارم. پس واضحه که خودم بیش از هرکس دیگری مشتاق رسیدن هر سهم به جایگاه واقعی‌اش هستم. اما چون «منفعت» من در اینه، نمی‌آم «اخلاق بازار» رو به چالش بکشم. در مجموع بحثی طولانی و بدون نتیجه است و شاید حتی تعجب‌برانگیز؛ از این نظر که چطور یک نفر مثل من که اصل سبدش شامل سهام پدر و مادر داری می‌شه که همه با اختلاف زیاد دارن زیر NAV معامله می‌شن، اعتراض به سهم های دولتی رو در این مقطع حرکتی اصیل و دلسوزانه قلمداد نمی‌کنه. دلیلش رو هم در پست قبلی‌ام گفتم: غلط، غلطه. اگه دستکاری غلطه، فرقی نمی‌کنه دولت در سهام خودش این‌کار رو انجام بده یا سهامداران حقیقی با سفته‌بازی و کثافت‌کاری در سهم‌هایی که توی چشم نیستند بخوان بادکنک بسازن. برای من کوچک‌ترین فرقی بین این دو تا نیست. اتفاقا اولی رو می‌تونم درک کنم چون ازش توقعی غیر از ایجاد فساد و رانت و بهره‌کشی حداکثری ندارم، ولی دومی تو کَتَم نمی‌ره چون به اسم زرنگ‌بازی و این‌کاره‌ی بازار بودن، پایه‌های بورس رو متزلزل کرده و حالا طلبکار هم شده که ای داد! چرا این بازار قانون نداره!؟

به هر حال به نظر میاد برخی دوستان ناراحت شدن. مشکلی نیست، سابقه بورسی داشتن به معنای شناخت و درک «اخلاق بازار» نیست.
بدرود تا اسفند ماه که ببینیم چی پیش میاد. امیدوارم همه به خواسته خودشون برسن.

Last edited:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
با حمایت دولت، بورس ایران شده محل اوج گیری سهم های زیرمجوعه خودرویی، رانت و فسادش که چشم گیره. سهم های بی بنیاد و شرکت های ورشکسته هر وقت احساس خطر می کنند به واسطه ناظر بسته می شوند تا سهم های بنیادی و باسابقه فدا شوند.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
به نظر می‌رسد هدف عرضه های حقوقی ها در سهم های بنیادی کشاندن سهامداران به سمت سهم های بنجل خودرویی و شاخص سازهای دیگر که در #دارایکم_دوم_سوم_چهارم تا دهم می‌باشد مارکت این سهام بنجل خودرویی ها در حد شرکت های خودرو سازی روز دنیا شده واقعا هم خنده داره هم گریه کمی در خرید این سهام احتیاط کنید گیر نکنید بعد این که دولت در این داراها و ندارها خرش از پل گذشت سرتان بی کلاه نماند .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به نظر می‌رسد هدف عرضه های حقوقی ها در سهم های بنیادی کشاندن سهامداران به سمت سهم های بنجل خودرویی و شاخص سازهای دیگر که در #دارایکم_دوم_سوم_چهارم تا دهم می‌باشد مارکت این سهام بنجل خودرویی ها در حد شرکت های خودرو سازی روز دنیا شده واقعا هم خنده داره هم گریه کمی در خرید این سهام احتیاط کنید گیر نکنید بعد این که دولت در این داراها و ندارها خرش از پل گذشت سرتان بی کلاه نماند .
آخه همون سهم های بنیادی هم رو هوا هستن !
تلیسه.JPG
این یه مثال که خودم کامل از اون خارج شدم :
اصلا لازم نیست دانش بورسی هم داشته باشیم . P/E معادل 146 یعنی چی ؟ یعنی بازدهی سرمایه گذاری 0.7% هستش !!
تلیسه شرکت بنیادی عالی ای هستش ، ولی کاملا رو هواست !
یعنی اگه این شرکت با چوب جادو طلا خلق بکنه ، قیمتش اینقدر نباید باشه
تمام هدف از سرمایه گذاری اینه که منفعت ببریم با ریسک عاقلانه
نه این سهم ، هر سهم دیگه ای که همچین P/E هایی دارن ریسکشون از معامله رمز ارزها بیشتره ...
دیگه خبری از P/E های 3 و 4 و 5 و 6 نیست اینو قبول دارم
P/E ها باید دور و بر 10 الی 20 باشن البته باید به موارد دیگه ای هم توجه کرد ولی واقعا این P/E ها منطقی نیست
صنعت به صنعت P/E خودش رو داره اما همه چیز باید بر مبنای منطق باشه
علت بالا رفتن P/E از 3 و 4 به حدودای 10 الی 20 هم به خاطر بالا رفتن قیمت دارایی های شرکت به خاطر تورمه و به اون اندازه درآمد شرکت رشد نکرده ولی وقتی صحبت از بنیادی بودن شرکت و پدر مادر داشتن میکنیم باید این نسبت منطقی باشه که بتونیم سود سازی شرکت رو مد نظر قرار بدیم .
الان کسی میاد با پول ملی ونزوئلا نسبت به حتی ریال ، خرید و فروش بکنه ؟ نه ! کسی که این ریسک رو قبول بکنه اصلا دیگه نباید مسائل سیاسی و اقتصادی ونزوئلا رو ملاک بررسی قرار بده ! مهم نیست چه اتفاقی تو ونزوئلا میوفته و شخص فقط قصد داره در لحظه و در روز سود های پر ریسکی رو به دست بیاره
همونقدر که ریال پشتوانه خودش رو از دست داده ، این شرکت ها هم این اتفاق براشون افتاده حتی بدتر ...

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فکا.JPG
حالا این دامداری فکا !
من تلیسه رو از قبل داشتم و به مرور خارج شدم
و به مرور فکا رو گرفتم
همین فکا هم P/E بالایی داره ! گفتم P/E منطقی حدود 10 الی 20 باید باشه !
به سود هر سهم توجه و با تلیسه مقایسه بکنید !
ارزش بازار تلیسه با فکا رو مقایسه بکنید ...
همین فکا هم گرونه و قطعا ریزش داره ولی ریزشی منطقی تر از تلیسه که قبولش میکنم ولی تلیسه رو نمیتونم قبلو بکنم و حتی روی اون شرکت نوسان گیری بکنم
من با دید بلند مدت میگیرم و روی سهم هم بعضی وقتا بازی میکنم اما نه با کل سهم هام
پس اصلا دوست ندارم رو هوا باشم
دوست دارم با ریسک کمتری کار بکنم

قبلا هم گفتم اگه شرکت خیلی پایین بیاد برای مالکان فعلی شرکت خطرناکه و قطعا از ریزش بی منطق اون شرکت جلو گیری میکنن ....
فرض کنید من شرکتی رو دارم که 30% توی بازار در حال معامله هستش ، کل ارزش واقعی شرکت بعد از کسر بدهی ها به قیمت روز مثلا 1000 میلیارده و سود خالص سالیانه 70 میلیارد داره یعنی P/E معادل 7 و بازدهی سالیانه 7% روی سرمایه که اگه کسی واقعا بیزینسی داشته باشه به غیر از بورس ، میدونه نرخ سود واقعی جدای از تورم در سال زیر 10% هستش ...
حالا به نظر شما من اجازه میدم 300 میلیارد تومن بقیه شرکت توی بورس به قیمت 100 میلیارد معامله بشه ؟ به هیچ وجه ! اگه شخصی اون 100 میلیارد رو بتونه جمع بکنه ، کل شرکت بنده تو خطر میوفته
من نمیدونم اون شخصیت حقیقی یا حقوقی چه هدفی داره ، ممکنه رقیب باشه ، ممکنه قصد از بین بردن زیر ساخت های شرکت رو داشته باشه ، ممکن قصد تحمیل مواردی رو داشته باشه و الی آخر
پس اون بخشی که تو بورس معامله میشه رو پیرامون 250 الی 300 میلیارد حفظش میکنم ، شده باشه کل سود یک سالم رو میندازم پشت سهم ، قیمت رو بالا میارم ...

حالا همین فکا ، رو هم از سر ناچاری گرفتم نه اینکه طلا باشه ! یا بخشیشو میزارم به حساب سود بالایی که از تلیسه کردم یا با یکم نوسان گیری روی همین سهم ، یا توی مسیر نزولی یا توی مسیر خنثی میشه اون ضرر رو جبران کرد ولی ضرری که امثال شرکت های تلیسه میتونن به سهامداراش وارد بکنن ..... :)

تلیسه و فکا دوتا نمونه از هزاران سهمی که توی بازار در حال معامله هستش ، بودن . فقط میخواستم منظور حرف هام واضح تر باشه که همونطور پول بی پشتوانه بده ، سهم بی پشتوانه هم بده
درمورد تلیسه و زفکا به هیچ وجه توصیه به خرید ، نگهداری و فروش نیست .

درضمن این طرز فکر رو هم که به محض نزولی شدن بازار ، پول رو خارج میکنی ، بزارید کنار !
باید توی روند صعودی خارج شد یا ابتدای روند نزولی
تازه با فرض اینکه بعد از چند روز صف فروش شدن و منفی 5 خوردن ، با هسته و کارگزاری مشکل پیدا نکنید ! سفارش فروشتون با فرض بودن خریدار هر دقیقه ای که دیر تر ثبت بشه به ضرر شماست و میتونه مجدد تجربه صف فروش دیگه ای رو رقم بزنه !
50% ریزش که پولتون نصف میشه ، با فرض اینکه تو بازه 0% در روز اول شروع بشه ، 8 روزه با فرض صف فروش کامل اتفاق میوفته ... حالا میگیم 8 روز صف فروش دیگه بی رحمیه ولی شما فرض بکن 3 روز صف فروش باشه ، 2 روز آروم پایین بره ! بعد یه حمایت و شما فکر میکنی خوب داستان عوض شد و نمیفروشی ، یکم بالا میره دوباره صف صف صف و همین داستان تا وقتی که به خودت میای و 50 الی 70 درصد ریزش داشته و دیگه پولتون هیچ ارزشی نداره ، از اونور هم تورم و خلاصه که وضعیت به همین راحتی ها نیست واسه فروش

تازه اگه توی این پایین رفتن ها با هدف میانگین کم کردن خرید هم نکنید !! اون که دیگه هیچیی

Last edited:

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان این کدهای فیلتر نویسی رو باید کجا یاد بگیرم مثلا میخوام 50 سهمی که کمترین P/E رو دارن باسم لیست کنه
اصلا میشه چنین چیزی یا خیر ؟
اگر میشه کدهای آماده داریم باسه فیلتر نویسی یا فقط باید یاد بگیریم؟

بالا