• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
بازار دیر یا زود بر می گرده به سمت سهمهایی که گزارش های جالبی دادند،بازار چاره ای نداره جز این هر چند ممکنه داستان های من در آوردی باعث خرید یک سری سهام شود اما در نهایت باعث ضرر و‌زیان عجولان خود خواهد شد

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
#پیزد ،#وپویا ، #شاروم ، #رافزا ، #بگیلان تا اطلاع بعدی صرفا از ساعت 12:35 تا ساعت 13:30 به صورت حراج پیوسته انجام خواهد شد. بدون برگزاری پیش گشایش .

#دارا_یکم از ساعت ۱۲:۳۵ الی ۱۳:۴۵ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۳۵ الی ۱۲:۴۵ می باشد.

#شستا از ساعت ۱۲:۳۵الی ۱۳:۳۵ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۳۵ الی ۱۲:۴۰ می باشد.

#خساپا از ساعت ۱۲:۴۵الی ۱۳:۴۵ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۴۵ الی ۱۲:۵۰ می باشد.

#آبادا از ساعت ۱۲:۵۵الی ۱۳:۵۵ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۵۵ الی ۱۳:۰۰ می باشد.

#غزر از ساعت ۱۴:۰۰الی ۱۵:۰۰ می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۴:۰۵ می باشد.

#امین از ساعت 14:05الی 15:05 می باشد. همچنین دوره سفارش گیری در نماد فوق از ساعت 14:05 الی 14:35 می باشد.

#ناظر

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
زنگنه: ناپختگی یک مسئول موجب نگرانی مردم شد

وزیر نفت:
هیچ اختلافی بین من و وزیر اقتصاد نبوده است.
اول گفتند ETF تشکیل می‌شود و بعد گفتند بصورت بلوکی ارائه می‌شود و ما فقط در جریان این اتفاقات نبودیم.
ما به تصمیم دولت و‌ خصوصی سازی تمکین می‌کنیم و مردم در این زمینه نگرانی نداشته باشند.
تعجب می‌کنم که با ناپختگی یک مسئولی در سازمان خصوصی‌سازی موجب نگرانی مردم شد./تسنیم

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
هفته با 20%- تموم شد....
سه هفته ی اول این ماه اصلا خوب نبود... این هفته هم که همه چی گند خورد... ببینیم هفته بعد چی میشه...

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
امروز بورس چطور بود؟ریزش داشت یا خوب بود؟

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
قرار نیست که هر روز و هر هفته و هر ماه شارپی باشه . که یک شبه شما پولدار بشید . . . پس صبر برای چی هست . بورس هم که امسال نیست . قدمت زیادی داشته و داره . مردم فکر کردن امسال بورسه .

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
اگر معامله گران ياد بگيرند كه در 79 درصد مواقع بيكار نشسته و دست به كاري نزنند، سودهاي بزرگي ميكنند!

حسن بیت سعیدی

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دست فروشندگان شستا دردنکنه. اتفاقا نقد بودم حجم بالا خریدم.
مردم ما به سود سالیانه 20 درصد بانک شکایتی ندارن ولی فکر میکنن وقتی پول رو اوردن تو بورس باید طی یکماه پولشون دو برابر بشه.
سهامداری رو یاد بگیریم نه سهامبازی و از این شاخه به اون شاخه پریدن.

من سهم کگهر رو خریدم اکثریت بهم گفتن اشتباه کردی این سهم دو روز منفیه یه روز مثبت. ولی کاری به این حرفا ندارم چون این سهم رو حداقل تا یکسال نگه میدارم.

فکر کنم دوستمون @s.david.s بود میگفت یه بخشی از پورتفوم رو اصلا کاری ندارم تا دو سال دیگه. درستشم همینه. از این شاخه به اون شاخه پریدن و تو مثبت خریدن تو منفی فروختن هیچ سودی نداره.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
در مجموع آینده روشنه. من هنوز منتظر اون صعود شارپی مرداد الی مهر هستم و ناامید نشدم. اگر هم رخ نده در بلند مدت ضرر خاصی در کار نیست. البته اگر قبلش سکته قلبی نکنیم. پارسال همین موقع عرضه اولیه درهاور اومد که حدود 400 هزار نفر شرکت کردن. الان عرضه اولیه رو حدود 6 میلیون شرکت میکنن. سهام عدالتی ها هم که میگن 50 میلیون نفرن. به هر حال نسبت ها قابل مقایسه با قبل نیست. یه در کوچکی باز شده و یک جماعتی میخوان با شتاب و فشار و عجله واردش بشن. قطعا خون و خون ریزی میشه تا مدت ها. اما روزی که سره از ناسره جدا بشه و جدیدالورودها هم خودشون رو با بازار سینک کنن، تازه میشه یک شروع خوب. البته اگر در کنارش آقا بالاسرها هم گند نزنن تو بازار.

امروز سرخطی ثعمرا میزنم و شستا اگر -5 بده اضافه میکنم.

رفتیم برای اضافه کردن شستا در منفی 5. علی برکت الله.

Kaz1365

Registered User
لایک‌ها
158
بهترین کاره . پر سود باشی .بالای هشت هزار تومن میاریم بالا اینو به شرط حیات
امیدوارم سود برای همه باشه.
این هفته هر چی بدی داشت ولی شاید یه خوبی داشته باشه که یه درصدی از تازه کارها که به امید
سودهای یه شبه اومده بودن و بدون صبر و تفکر و به صورت هیجانی مثل موج دریا از صف فروش
به صف خرید یا برعکس می رفتن رو فراری داد که این برای سهامدارهای واقعی خیلی خوبه.
امیدوارم هفته بعد از این تلاطم بورس کاسته بشه و همه بتونن به راحتی چیزی که می خوان رو خرید و فروش کنن و سود کنن.

زن عمو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
77
امیدوارم سود برای همه باشه.
این هفته هر چی بدی داشت ولی شاید یه خوبی داشته باشه که یه درصدی از تازه کارها که به امید
سودهای یه شبه اومده بودن و بدون صبر و تفکر و به صورت هیجانی مثل موج دریا از صف فروش
به صف خرید یا برعکس می رفتن رو فراری داد که این برای سهامدارهای واقعی خیلی خوبه.
امیدوارم هفته بعد از این تلاطم بورس کاسته بشه و همه بتونن به راحتی چیزی که می خوان رو خرید و فروش کنن و سود کنن.
درود بر شما. احسنت...

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
امروز بازار گوسفندی بود :دی تو این وضعیت نابسامان ، کارگزاری ها سهام عدالت رو عرضه کردن !
منفی بودن نماد ها کار خود کارگذاری هاس.
با دولت دست به یکی کردن سرمایه مردم رو مفت از چنگشون درارن.اون میاد سهام هارو میخره کارگذاری هم که داره کارمزدشو میگیره.
دولت روحانی باید کسری بودجه و بی پولیشو جبران کنه.
دلار ارزون بشو نیست ،صندوق های etf سر جای خودشونن حتی اگه همین الان بیان تو تلویزیون بگن کنسل شده،اوراق نفتی نخرید چون دولت بعدی اجازه نمیده دولت روحانی براش بدهی به بار بیاره،این چند روز هم فقط و فقط فرصت خریده.یه برگ سهام نفروشید فقط بخرید.
بورس برگ آخر این دولت برا کنترل تورمه که به این آسونی از دستش نمی‌ده.حالا حالا ها باهاش کار داره پس ازش استفاده کنید.

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز سعی کردم از بازار دور باشم و خیلی بالا پایین نپرم :)
متاسفانه سهم های بسیار خوبی مثل تاپیکو و فملی و فارس و حتی وسپه که از نظر تکنیکال وضعیت خوبی داشتند درگیر هیجان شدن و البته در دولتی ها عرضه سنگین سهام عدالت هم مزید بر علت شد
باید ایستاد و نگاه کرد فعلا و حتما مسیر درست طی خواهد شد در نهایت نگران نباشیم نگرانی بزرگترین آفت تعقل هست

پ ن : پرشین تولز از قدیمی ترین اجتماعات وب فارسی هست که همیشه من چه با اکانت قبلی و ‌چه با این اکانت جدید اینجا با افراد فرهیخته و دانایی برخورد کردم و آشنا شدم ،توی همین تاپیک هم در این مدت کوتاه که فعال هستم سعادت آشنایی با افراد دانا و البته متواضعی نصیبم شده که ارزشش برام بیشتر از هر چیز دیگه هست
متاسفانه امروز نگاه از بالا به پایین و تمسخر آمیزی وجود داشت که بسیار شبیه گروه های تلگرام و سهامیاب و ... بود
امیدوارم دوستان توجه کنند که در چه محیطی مشغول تبادل نظر هستیم و از ادبیات و سبک گفتگو مناسب استفاده کنند ،یه پرشین تولزو بزارید برای ما پیرمردها بمونه ،اینستا و تلگرام و... مال شما :mad::(:confused:

بالا