Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
بریم بخوابیم ببینم فردا اینا چه خوابی برای ما و ملت دیدن در بورس
دوستان عزیز، کارگزاری بانک سپه دوستان گفتند پرسرعت و خلوته
میتونید بررسی کنید
ممنونچرا شده و میشه، مهر آفرین احراز هویتش آنلاین هست.
باقیش رو قبول دارم![]()
سلام
دوستان منم میخوام این دارادوم به شکل به قول شما حداکثری ثبت نام کنم ولی یه سری سوال دارم جوابشونو پیدانکردم.
هممون میدونیم دربازار سرمایه عرضه و تقاضا هست که قیمت تعیین میکنه.NAV صندوق و وضعیت بنیادی شرکت و .... به هیچ وجه ارزشی نداره.
خوب پروسه اینطور انجام میشه که مثلا من و شما میریم 20 میلیون تومن میدیم برای خرید دارادوم(با احتساب اعضای خانواده). بعد از یک ماه که پولمون دست دولته دارادوم اضافه میشه به پرتفوی ما.حالا ما دارادوم را هم 4 ماه دیگه نگهداری میکنیم و میخوایم دارادومون رو بفروشیم.چه کسی از ما میخره؟ اصلا چرا باید کسی دارادوم بخره از ما؟ خوب هرکس که میخواد بخره همین الان که ثبت نامشه میره میخره دیگه چرا بیاد دوماه دیگه یا چهار ماه دیگه از من و شما به دوبرابر قیمت بخره؟
مخصوصا اینکه صندوق ها دارا بازیگردان ندارن و هیچ حمایت حقوقی توشون نیست!
از طرفی دامنه نوسان مسخره ای که گذاشتن باعث شده خسته کننده بشه . مثلا اگر قرار باشه دارایکم 50 درصد منفی بخوره بجای اینکه توی یک روز 50 درصد منفیشو بگیره توی 5 روز میگیره!
رشد navصندوق پیش شرطش والزامش رشد نمادهای داخل صندوق هست ولی رشد قیمت نماد های صندوق الزامی برای رشد قیمت معامله ای صندوق ایجاد نمیکنه و ممکنه نماد ها رشد پیداکنن ولی صندوق ها برعکس توی معامله منفی بخورن به خاطر فشار عرضه.(اصلا به نظر من صندوق کاملا حساب کتابش از نماد های داخلش جدا هست و کاری با رشد اونا نداره.عرضه و تقاضا هست که قیمت صندوق رو معلوم میکنه)
خوب با این حساب کتاب بهتر نیست بریم سراغ نمادهای خود صندوق و از هر چهار نمادی که توی صندوق هستن خرید کنیم؟ نقد شوندگیشون هم بسیار بالاتر از صندوق هست.
سوال اصلی من اینه که وقتی میخوایم دارا دوم بفروشیم کی از ما میخره و چرا باید اون شخص ازمون بخره؟(علی الخصوص که خریدار اون موقع همین الان میره ثبت نام میکنه میخره! دیگه به فروش ما نیازی نداره!)
هرکی صندوق دارا یکم رو 2 میلیون خریده الان پولش شده 4.6 میلیون. البته تا 6.8 میلیون هم رفته بود ولی اومد پایین. یعنی به عبارتی صندوق دارا یکم در 90 روز 133% سود داده. دقیق یادم نیست چه تاریخی اسم نوشتیم ولی ملاک رو نیمه اردیبهشت گرفتم. حالا مرور میکنیم بر اینکه خود 5 سهم داخل این صندوق در 90 روز گذشته چقدر سود دادند:
وبصادر | قیمت 15 اردیبهشت: 169 | قیمت روز: 416 | سود: 146%
وبملت | قیمت 15 اردیبهشت: 1728 | قیمت روز: 2716 | سود: 57%
وتجارت | قیمت 15 اردیبهشت: 164 | قیمت روز: 385 | سود: 134%
البرز | قیمت 15 اردیبهشت: 1208 | قیمت روز: 2300 | سود: 90%
اتکام | قیمت 15 اردیبهشت: 866 | قیمت روز: 1022 | سود: 18%
اگر منظورت کیان هست بله. تا جایی که ممکن هست خوب میگیرهسرخطی رو خوب میگیره ؟
با این وضعیت امکانش نیست.تمام پرتفوي من تا اين لحظه صف فروش همه بالاي 20 ميليون
معلوم نيست چه خبر شده همه فروشنده شدن
خدا كنه امروز برگرده
فعلا فقط تو مفید دیده می شه. 57 میلیون بدهکارم به مفیدبله وقتی قدرت خرید رو منفی میکنن نمیتونی خرید کنی !! بازارم منفی دیگه حالشو ببرن خودشون
کارگزاری های دیگه هم از اینکارا میکنن یا فقط مفید اینطوریه ؟
الآن باید به کجا شکایت کنیم ؟
شستا چهارشنبه بعد معاملات افشا الف داشتتوقف نماد (شستا۱) به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف
به اطلاع میرساند نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا۱) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، متوقف گردید. نماد مذکور روز معاملاتی بعد بصورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران
یعنی تا 10ت میره؟ : )))) یا شایدم بر عکس:|
الان دیدم همزمان کنار ثشاهد (سرمایه گذاری شاهد) داداش کوچیکش ثعمرا (عمران و توسعه شاهد) که این یکی دو روز بدجور دنبالش بودم رو هم به همین شکل و در پیام کدالی مشابه با همین محتوا بستن! عجب...