• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
امروز شایعه یا خبر عجیبی شنیدم که ممکنه دارایکم و کلا دارا ها بعد از مدتی از عرضه به دلخواه تبدیل به سهم های اصلیشون بشن:eek:
گفتم آخر شب بگم یکم شوک وارد کنم :) ،خدا عاقبتمونو به خیر کنه با این کمپین ها و شایعات و تصمیمات مزخرف و غیر منتظره

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
چرا شده و میشه، مهر آفرین احراز هویتش آنلاین هست.
باقیش رو قبول دارم :D:p:D
ممنون
بله دوستان این کارگزاری کلا همه چیزش آفلاینه اگر کد سجام دارید ثبت نام کنید
البته نمیدونم چجوریه منکه ثبت نام کردم یه تستی بکنم ضرر نداره ;)

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سلام
دوستان منم میخوام این دارادوم به شکل به قول شما حداکثری ثبت نام کنم ولی یه سری سوال دارم جوابشونو پیدانکردم.
هممون میدونیم دربازار سرمایه عرضه و تقاضا هست که قیمت تعیین میکنه.NAV صندوق و وضعیت بنیادی شرکت و .... به هیچ وجه ارزشی نداره.
خوب پروسه اینطور انجام میشه که مثلا من و شما میریم 20 میلیون تومن میدیم برای خرید دارادوم(با احتساب اعضای خانواده). بعد از یک ماه که پولمون دست دولته دارادوم اضافه میشه به پرتفوی ما.حالا ما دارادوم را هم 4 ماه دیگه نگهداری میکنیم و میخوایم دارادومون رو بفروشیم.چه کسی از ما میخره؟ اصلا چرا باید کسی دارادوم بخره از ما؟ خوب هرکس که میخواد بخره همین الان که ثبت نامشه میره میخره دیگه چرا بیاد دوماه دیگه یا چهار ماه دیگه از من و شما به دوبرابر قیمت بخره؟
مخصوصا اینکه صندوق ها دارا بازیگردان ندارن و هیچ حمایت حقوقی توشون نیست!
از طرفی دامنه نوسان مسخره ای که گذاشتن باعث شده خسته کننده بشه . مثلا اگر قرار باشه دارایکم 50 درصد منفی بخوره بجای اینکه توی یک روز 50 درصد منفیشو بگیره توی 5 روز میگیره!

رشد navصندوق پیش شرطش والزامش رشد نمادهای داخل صندوق هست ولی رشد قیمت نماد های صندوق الزامی برای رشد قیمت معامله ای صندوق ایجاد نمیکنه و ممکنه نماد ها رشد پیداکنن ولی صندوق ها برعکس توی معامله منفی بخورن به خاطر فشار عرضه.(اصلا به نظر من صندوق کاملا حساب کتابش از نماد های داخلش جدا هست و کاری با رشد اونا نداره.عرضه و تقاضا هست که قیمت صندوق رو معلوم میکنه)

خوب با این حساب کتاب بهتر نیست بریم سراغ نمادهای خود صندوق و از هر چهار نمادی که توی صندوق هستن خرید کنیم؟ نقد شوندگیشون هم بسیار بالاتر از صندوق هست.

سوال اصلی من اینه که وقتی میخوایم دارا دوم بفروشیم کی از ما میخره و چرا باید اون شخص ازمون بخره؟(علی الخصوص که خریدار اون موقع همین الان میره ثبت نام میکنه میخره! دیگه به فروش ما نیازی نداره!)

حالا اینکه کی از ما میخره و چرا زیاد برامون مهم نیست :D چیزی که مهمه اینه که مطابق حساب و کتابی که قبلا گذاشتم به شرح زیر، سود etf دارا یکم با وجودی که 30% زیر nav معامله میشه بیشتر از تک سهم ها بوده در کوتاه مدت:

هرکی صندوق دارا یکم رو 2 میلیون خریده الان پولش شده 4.6 میلیون. البته تا 6.8 میلیون هم رفته بود ولی اومد پایین. یعنی به عبارتی صندوق دارا یکم در 90 روز 133% سود داده. دقیق یادم نیست چه تاریخی اسم نوشتیم ولی ملاک رو نیمه اردیبهشت گرفتم. حالا مرور میکنیم بر اینکه خود 5 سهم داخل این صندوق در 90 روز گذشته چقدر سود دادند:

وبصادر | قیمت 15 اردیبهشت: 169 | قیمت روز: 416 | سود: 146%
وبملت | قیمت 15 اردیبهشت: 1728 | قیمت روز: 2716 | سود: 57%
وتجارت | قیمت 15 اردیبهشت: 164 | قیمت روز: 385 | سود: 134%
البرز | قیمت 15 اردیبهشت: 1208 | قیمت روز: 2300 | سود: 90%
اتکام | قیمت 15 اردیبهشت: 866 | قیمت روز: 1022 | سود: 18%

البته با ذکر این نکته که این قیمت ها برای 9 روز پیش هست و الان هم خود دارا یکم و هم خود این تک سهم ها قیمتشون اومده پایینتر. رو این حساب دارا دوم هم به واسطه 2 امتیازی که روش میدن شامل 30% تخفیف و همچنین لحاظ کردن میانگین قیمت 30 روز آخر قیمتش میتونه مناسب در بیاد. فقط مشکل اینه که به خاطر تجربه نزولی دارا یکم بعد از آزادسازی، این احتمال وجود داره فشار فروش برای دارا دوم از همون روز اول آزادسازی به وجود بیاد. برای همین فروش بلافاصله صندوق یا نگهداری اش جای بحث داره. در مورد نقدشونگی هم صندوق ها اساسا صف فروش ندارن. در نتیجه هرکسی هر وقت خواست میتونه بفروشه. در مجموع ممکنه سودش به اندازه دارا یکم نباشه ولی حداقل ضرری توش نیست و به خاطر امتیازات در نظر گرفته شده در کوتاه مدت میتونه پرمنفعت تر از تک سهم هاش باشه. همه چیز شده لحظه ای. اگر فردا صبح یه بامبول دیگه درآوردن و صندوق بی ارزش شد و خورد زمین، یه بحث دیگه است.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
مفید بی همه چیز تا دیروز همه چیز درست بود امروز صبح حساب رو زده منفی 1.3 میلیارد تومن
97.gif

تماس میگیرم پشتیبانی میگه ارجاع میدم به مالی
wallbash[1].gif

عجببببببببببببببببببببببب

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
توقف نماد (شستا۱) به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف
به اطلاع میرساند نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا۱) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، متوقف گردید. نماد مذکور روز معاملاتی بعد بصورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

یعنی تا 10ت میره؟ : )))) یا شایدم بر عکس:|

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
موجودی مفید من منفی زده معلوم نیست چشه... سابقه نداشته اینطوری بشه

ادیت:

اشتباه نمایشی سبدبان
کاربر گرامی، خرید و فروش‌های روز چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۹ در سبدبان (پرتفوی سپرده‌گذاری) به روز رسانی نشده است. این مغایرت در دارایی صرفاً اشتباه نمایشی است و این موضوع در خرید و فروش‌های شما خللی ایجاد نمی‌کند.
لازم به ذکر است در صورت خرید سهم در روز قبل شما امکان فروش آن سهم را دارید.
به محض دریافت اطلاعات از شرکت سپرده گذاری مرکزی، سبدبان (پرتفوی) بروز رسانی و از همین طریق اعلام می‌گردد.

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
بدبخت شدیم شستا الف زده. اگر روند فردا همینی باشه که در این لحظه هست حداقل منفی 10~15 درصد حساب کنید. امیدوارم روند نیمه دوم برگرده که این افشا کار دستمون نده.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
تمام پرتفوي من تا اين لحظه صف فروش همه بالاي 20 ميليون
معلوم نيست چه خبر شده همه فروشنده شدن
خدا كنه امروز برگرده

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
جالبه تا دیشب همه اطلاعات تو مفید درست بود الان باز همه چیزش به هم ریخته بعد میگه اطلاعات به ما برسه بروزرسانی میکنیم پرتفیوی شما را.........

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
بله وقتی قدرت خرید رو منفی میکنن نمیتونی خرید کنی !! بازارم منفی دیگه حالشو ببرن خودشون
کارگزاری های دیگه هم از اینکارا میکنن یا فقط مفید اینطوریه ؟

الآن باید به کجا شکایت کنیم ؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
تمام پرتفوي من تا اين لحظه صف فروش همه بالاي 20 ميليون
معلوم نيست چه خبر شده همه فروشنده شدن
خدا كنه امروز برگرده
با این وضعیت امکانش نیست. :rolleyes:
بله وقتی قدرت خرید رو منفی میکنن نمیتونی خرید کنی !! بازارم منفی دیگه حالشو ببرن خودشون
کارگزاری های دیگه هم از اینکارا میکنن یا فقط مفید اینطوریه ؟

الآن باید به کجا شکایت کنیم ؟
فعلا فقط تو مفید دیده می شه. 57 میلیون بدهکارم به مفید:D

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
توقف نماد (شستا۱) به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف
به اطلاع میرساند نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا۱) با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف، متوقف گردید. نماد مذکور روز معاملاتی بعد بصورت حراج ناپیوسته و بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

یعنی تا 10ت میره؟ : )))) یا شایدم بر عکس:|
شستا چهارشنبه بعد معاملات افشا الف داشت
امروزم افشا الف
امیدوارم طوری نکنن که طوری بشه که سهامدارا فکر کنن طوری شده

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
خب گویا دیگه شنبه هم قراره بازار رب گوجه ای بشه (چه هفته ای بشه این هفته)
هممون هم داریم فک میکنیم اینا اصلاحه و به خاطر سهام عدالته!
امیدوارم اشتباه نکنیم!

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
الان دیدم همزمان کنار ثشاهد (سرمایه گذاری شاهد) داداش کوچیکش ثعمرا (عمران و توسعه شاهد) که این یکی دو روز بدجور دنبالش بودم رو هم به همین شکل و در پیام کدالی مشابه با همین محتوا بستن! عجب...

خب، داستان داره جدی میشه. غنوش رو هم به جرم ظن در دستکاری در معاملات متوقف کردند. دارن کامل سیگنال میدن که از سهم های خیلی رشد کرده دوری کنید وگرنه مسئولیتش با خودتون. به نظر میاد مجموعا قواعد بازی عوض شده. اگر دقت کرده باشید اکثرا نمادهایی که رشد شارپی داشتند (غپاک، خزامیا، خمحرکه، کماسه و...) بیشترین سیر نزولی رو هم به خودشون دیدن. در شرایط فعلی این سیگنال همچنان به بی اعتمادی بیشتر کمک میکنه تا هرچیز دیگه ای. سخت شد داستان.

بالا