• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
با این وضعیتی که واسه مردم درست شده و فعلاً واسه بعضیاشون تنها دارایی فروش سهام عدالته، بازار فعلا همینطوری میمونه. مگه اینکه فروش سهام متوقف بشه.
این مسئولین اصلا در موردی کاری که می خوان بکنن فکرم میکنن؟ اصلا به فکر نتیجه شم هستن؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
با توجه به خرید های انجام شده توسط حقوقیها و قرار گیری شاخص در ترازحمایتی فیبو ، انشاا... بازار در پایان فردا سبزخواهد بود .

6eda0b1c-27be-475f-96bb-b66defe062f7.jpg6eda0b1c-27be-475f-96bb-b66defe062f7.jpg

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
1597589205498.png

مدیر روابط‌عمومی سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی: رکوردهای جدید در انتظار شستای تازه نفس

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
من یک چیز رو درست متوجه نشدم . یعنی حدودا 20 روز پیش که تازه رفتم پول ها رو از تو بانک بیرون کشیدم و بخشی رو آوردم تو بورس فکر می کردم هر سهم و شرکتی یه روندی داره و مثلا یه روز یکیش 1% مثبت است روز دیگر -1 و اینجور حالتی و روی هم مثلا در ماه سود نسبتا بالاتری از بانک می دهد . ولی وقتی وارد شدم الان حدودا 3 هفته ای است که بیشتر نمادها رو بررسی کردم دیدم خیلی هم تحلیل و روند سوددهی شرکت و ایجاد بخش جدید کارخانه و سرمایه گذاری و اخبار شرکت و قراردادها تاثیری ندارد . اگر اینجوری باشد دیگر چرا آدم اینقدر خودش را اذیت کند برای تحلیل نمادها ؟ وقتی بازار مثبت شد و شاخص رو به مثبت رفت 10-20-30-40 می کند یک سهم را می خرد. چون تا جایی که ما دیدیم همه با هم بالا می روند و همه با هم پایین می آیند .:D
تا قبل از اینکه دولت وارد بورس بشه و ازش حمایت کنه همینطوری بود.
بازار خیلی قشنگ روند خودشو طی می‌کرد،سرمایه ها در گردش بود سالی دو سه بار هم مثل الان اصلاح میخورد و مجدد به مسیر خودش ادامه میداد.
و از لحاظ تکنیکالی خیلی راحت میشد پیش رفت.
یعنی من خودم وقتی از نمودار های stoch rsi و momentum سیگنال ورود می‌گرفتم وارد سهم میشدم و سیگنال خروج هم می‌گرفتم خارج میشدم و رو روال بودیم‌.
از وقتی دولت اومد سراغ بورس و تبلیغش رو کرد و مردم روانه بورس شدن کلا همه چی رو خراب کرد.
درسته تو این چند ماه دو سه بار شارپی شاخص رفت بالا و اکثر مردم سود های خوبی بردن ولی خب در مجموع اوضاع بد شد.
برج ۴ شاخص باید اصلاح میخورد که شاخص هم وزن هم اتفاقا اصلاح خورد ولی با مثلا حمایت های دولت شاخص کل اصلاح نخورد.
موند تا رسید به الان شد اصلاح رو اصلاح

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یکم روحیه بدیم :دی

ریزش های موقت چند روزه‌‌ و حرکت شاخص کل بورس در محدوده ۲ میلیون واحدی، شبیه همان استراحت کوهنوردان است.

به گزارش بورس نیوز در چند روز اخیر بورس تهران افت تقریبا ۷ درصدی داشته و این افت، نگرانی‌هایی برای فعالان بازار سرمایه ایجاد کرده است. تا حدی که برخی تصمیم به فروش عجولانه سهم ها و خروج از این بازار گرفته اند.

حسین خزلی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با بورس‌نیوز در خصوص وضعیت بازار بیان کرد: بازار سرمایه شبیه کوهنوردی است که هر چه در زمان بالا رفتن از کوه، سنگین‌وزن‌تر باشد و از شیب تندتر و با سرعت بیشتری، صعود کند؛ زودتر خسته خواهد شد. حتما باید در فواصلی، استراحت کند، در غیر این صورت مرگ کوهنورد قطعی است. حتی گاهی لازم است کوهنوردان ۲ الی ۳ روز در کوه کمپ زده و استراحت کنند تا بدن شان به ارتفاع عادت کند.

وی افزود: بازاری که ارزش آن ۸ هزار هزار میلیارد تومان، معادل تقریبا ۳ برابر حجم نقدینگی کشور شده و ظرف ۴ ماه رشد بیش از ۲.۵ برابری داشته، یعنی وزن بالایی دارد و با سرعت بسیار زیاد و با شیب تند صعود کرده است. این بازار نیازمند استراحت است و این استراحت به شرایط متعددی مرتبط است. از آنجا که عوامل بنیادی تاثیرگذار بر رشد بازار یعنی تورم انتظاری، رشد نقدینگی و انتظار افزایش نرخ ارز، همچنان وجود دارند؛ پس جای نگرانی برای ریزش و سقوط بازار نخواهد بود. اما بازار سرمایه می بایست مدتی استراحت کند و در این مدت، برخی سرمایه گذاران اقدام به خروج کنند و برخی دیگر، پرتفوی خود را اصلاح کنند و به برخی از سرمایه گذاران هم فرصت ورود داده شود. بنابراین ریزش های موقت چند روزه‌‌ و حرکت شاخص کل بورس در محدوده ۲ میلیون واحدی، شبیه همان استراحت کوهنوردان است. امیدواریم با ذکر این مثال، ذهن برخی سرمایه گذاران تازه وارد را که تصور میکنند بازار هر روز باید رشد کند، روشن کند.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
تمام این اصلاحات و اوج گرفتن ها دست خودشون هست و بستگی داره کی کفگیر بخوره ته دیگ!
امروز هم شستا قرار بود تو 4 روز 20 درصد اصلاح کنه که یکدفعه اصلاحشو کرد حالا نمیدونم ادامه داره یا نه
اما ای کاش کل نمادها اصلاحشون مثل همین شستا یکدفعه مثلا 20 درصد انجام و این داستانها تمام میشد و به عرضه سهام عدالت و دعواهای 30یا30 برخورد نمیکرد
21.gif

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
1. چنانچه قیمت سهام شرکت در 5 روز کاری بیش از 20 درصد نوسان کند (مثبت یا منفی)، نماد متوقف و ناشر باید اطلاعیه شفاف‌سازی منتشر کند. نماد متوقف شده در روز معاملاتی با محدودیت دامنه نوسان بازگشایی می‌شود. البته معیار فوق برای شرکت‌های مندرج در بازار پایه معادل 40 خواهد بود.

2. نوسان قیمت سهام ممکن است منجر به توقف نماد شود؛ اگر سهام شرکتی در 15 روز کاری بیش از 50 درصد نوسان (چه مثبت و چه منفی) داشته باشد، نماد متوقف و ناشر باید کنفرانس اطلاع رسانی برگزار کند. آنگاه نماد معاملاتی حداکثر 2 روز کاری بعد با محدودیت دامنه نوسان بازگشایی می‌شود. این نوسان فقط شامل حال نوسان به سمت بالا نبوده و نوسان به سمت پایین را نیز شامل می‌شود.
دوستان اینا مگه قانون نیستن ؟
الآن تو این اصلاح که باید خیلی از سهما بسته میشدن باسه 20 درصد منفی ؟
شستا که درجا باید بسته میشد ؟
hiya[1].gif

این مواقع ناظر چیزی میزنه که نمیبینه یا قوانین عوض شده ؟
snoozer_08.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
من نمیگم که کسی حق فروش نداره، شاید خیلی ها پول رهن یا بدهی یا چیز دیگه ای رو وارد بورس کردن و باید خارج شن و ... اصلا به کسی مربوط نیست و حق نداره بگه چرا میفروشی
اما من واقعا نمیتونم اونایی رو که ۲رو هستن رو درک کنم، یارو تو پیامش همه رو بسته به فحش که آی فلان شده ها فردا کسی حق فروش نداره و همه حمایت حمایت، بعد فردا میری میبینی همون یارو پیام داده من خروج زدم و رگباری داره سمپاشی میکنه که مبادا فردا سهم مثبت شه و ضرر کنه
خب بی فانوس، خروج زدی رفتی دیگه چرا بعدش سمپاشی میکنی و همون یذره امید مردمو نا امید میکنی، گمشو برو دیگه
و جالبیش اینه که پست های چنین کاربرایی رو که دنبال میکنی کوچکترین تحلیلی ندارن و زمان ورودشو چنان به‌به چه‌چه از سهم میکنن که نگو اما بعد از خروج چنان بوی گندی از پستاشون به جا میذارن که

این نوع حرکتا منو یاد دوران مدرسمون میندازه
همیشه قبل از عید، چند روز زودتر میخاستیم تعطیل کنیم و تمام بچه های کلاسو جمع میکردیم که فردا همه بیان فلان جا نزدیک مدرسه که مطمئن شیم کسی سر کلاس نمیره تا تعطیل کنیم، هممون قسم میخوردیم و یکی هم این وسط فحش میذاشت که کسی نیاد
همه قبول میکردن و پایه
فردا میرفتی سر قرار میدیدی فقط ۵ ۶ نفر اومدن، یکیو میفرستادیم تو مدرسه ببینیم چه خبره که گندش درمیومد همه از جمله فحش دهنده گرامی هم رفته سر کلاس 1048.gif

خیلی ازین آدما زیادن تو سهامیاب، کافیه برید اکثر اونایی که خروج زدن و دارن از سهم گله و شکایت میکنن رو پست های قبلیشونو بخونی

godfather28

Registered User
لایک‌ها
58
این بازار غیرقابل کنترل شده فعلا که همه ما داریم در قعر دریا فرو می رویم من که تا الان سهام های زیان ده را فروختم رفت فارس٫ فملی/ دلر / بترانس/ فولاد/ فخوز .... فقط یه دونه خمحرکه مونده که فردا اینم ردش کنم خیالم برای همیشه راحت میشه
امیدوارم بعدا پشیمون نشید..

دی پارسال به خاطر شهادت ************* ریزش ها بسیار سنگین تر از حالا بود
و احتمال جنگ بود

من که خودم قید سرمایمو اون زمان زدم

ولی هفته بعدش 1 هفته کاملا سبز
اصلا نمیتونستید چیزی رو بخرید!!! چون هیچکس نمیفروخت

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
چرا احتمالا فردا بازار باز میگردد؟!

۱. استوری معنا دار یاسر فلاح و تذکر به فروشندگانی که از فردا باید با قیمت بالاتر خرید کنند!

۲. تکذیب خبر افزایش نرخ سود بانکی که دیروز مطرح و شایعه شده بود

۳. لغو شدن طرح روحانی برای فروش سلف نفتی

۴. طرح مجلس برای ادامه ارائه شرکت های دولتی در بورس

۵. تخصیص ۱۴ هزار میلیارد تومان منابع به صندوق توسعه بازار برای حمایت از بازار

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
بورس انرژی ایران خبر داد
پذیره نویسی اوراق سلف نفتی عقب افتاد
با توجه به تغییر برنامه زمان‌بندی عرضه اولیه اوراق سلف موازی استاندارد نفت خام صادراتی در نمادهای معاملاتی «سنفت ۰۰۲» و «سنفت۰۰۳»، پذیره‌نویسی این اوراق به تاریخ دیگری موکول شده است.

اطلاعیه مهم بورس انرژی ایران:

لغو عرضه اوراق سَلَف نفتی

با توجه به تغییر برنامه عرضه اولیه اوراق سلف موازی استاندارد نفت خام صادراتی در نمادهای معاملاتی «سنفت 002» و «سنفت003»‌ پذیره‌نویسی این اوراق به تاریخ دیگری موکول شده است!

۳۰ درصد بازار به فنا دادن آخرش سر هیچ و پوچ!!!!

صندوق دوم
قرار بود
با ۲۰درصد تخفیف بدن
بعد دولت عمرا چیزی دست مردم نمیده
۲۰ درصد کشیدن پایین فردا تکمیل میشه
ب خاطر همبن امروز حقوقی همه سهما خریدن بجز پالایشی ها
فردا ۲۰ درصد پایین میخرن ک ۴شتبه صندوق بدن
اسما با تخفیف ولی علنن بدون تخفیف

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
فردا اگر همه سهم ها مثل امروز باشند پرتفو من منفی میشه و حمایت خودشو از دست میده ;)
از وغدیر توقعی نیست چون باید اصلاح میکرد و با این ماجرا هم زمان شد ناراحت شد رفت خونشون کلا ،کاری نداریم باهاش ،از اون روز که صبح فروش و خرید مجدد کردم ،هر روز منفی ۵ میخوره به سلامتی و همچنان ادامه داره محتملا
اما فردا از فولاد و فملی توقع دارم پایانی مثبت یا نزدیک صفر داشته باشند ،اگرچه این دوشیفت شدن یکم فضا رو مبهم کرده ،اما فردا احتمالش هست که شروع برگشتن ورق از جانب این دو نماد اتفاق بیفته (در واقع اگر قراره اتفاقی بیفته باید اول از همه این دوتا برگردن و شاید خودرو )

پالایشی و بانکی ها هم صف فروششون باید کم بشه و در بعضی نمادها مثل شبندر و وبصادر حتی به سمت معاملات منفی غیر صف حرکت کنند

اگر فردا این اتفاقات نیفته علاوه بر اینکه پرتفو من منفی میشه :general106::(
دیگه تا آخر هفته هم شانس برگشت بازار کم میشه به نظرم

پ ن : یکی از نمادهایی که در این چند روز خیلی خوب کار کرد تاپیکو بود ،در حالی که در بازار مثبت حجم مبنا به راحتی پر میشد ،در این چند روز این اتفاق نیفتاد و قیمت پایانی منفی کامل نبود ،از این جهت شایسته توجه بود عملکردش به علاوه نماد خبهمن که عملکردش حقوقیش همیشه منصفانه و منطقی بوده

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
ناخودآگاه تو ذهنم یه سری آدمو تصور میکنم که چند دسته پول دستشونه و همگی دارن از اینور میدوئن اونور.
از بانک به بورس از بورس به صرافی از صرافی به طلا فروشی از طلا فروشی به خرید نفت.
وارد هر کدوم میشن یه قسمتی از اون پول رو از دست میدن و ضرر میکنن و میان بیرون.
فقط بخاطر اینکه صبر و طاقت ندارن

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379

اگر ظرف یک ماه و از هفته دولت الی آخر مهر شاخص در کمترین حالت به 2.2 میلیون نرسید من نام کاربری جذاب، زیبا و پر از مفهوم خودم (dsaipdsadsaewqk) رو به حسن‌قلی تغییر خواهم داد.

پ.ن: برای اینکه به کسی برنخوره حسنقلی یا همون Esenguly نام شهری در ترکمنستان هست.
پ.ن (2): تاپیک درخواست تغییر نام کاربری هنوز هست که به وقتش خودمون رو معرفی کنیم؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
من یک چیز رو درست متوجه نشدم . یعنی حدودا 20 روز پیش که تازه رفتم پول ها رو از تو بانک بیرون کشیدم و بخشی رو آوردم تو بورس فکر می کردم هر سهم و شرکتی یه روندی داره و مثلا یه روز یکیش 1% مثبت است روز دیگر -1 و اینجور حالتی و روی هم مثلا در ماه سود نسبتا بالاتری از بانک می دهد . ولی وقتی وارد شدم الان حدودا 3 هفته ای است که بیشتر نمادها رو بررسی کردم دیدم خیلی هم تحلیل و روند سوددهی شرکت و ایجاد بخش جدید کارخانه و سرمایه گذاری و اخبار شرکت و قراردادها تاثیری ندارد . اگر اینجوری باشد دیگر چرا آدم اینقدر خودش را اذیت کند برای تحلیل نمادها ؟ وقتی بازار مثبت شد و شاخص رو به مثبت رفت 10-20-30-40 می کند یک سهم را می خرد. چون تا جایی که ما دیدیم همه با هم بالا می روند و همه با هم پایین می آیند .:D

صداش رو در نیار ولی کوتاه مدتی بخوای در نظر بگیری تقریبا از اواخر خرداد تا الان همین بوده. البته استثنا هم طبیعتا هست.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه "الف" بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشد. زمان انجام معاملات در نماد مذکوراز ساعت ۱۲:۵۰الی ۱۳:۵۰ و دوره سفارش گیری در نماد مذکور از ساعت ۱۲:۵۰ الی ۱۳:۲۰ می باشد. مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

@Hamid2day

:D
100 میلیون ریزش داشت

بالا