من نمیگم که کسی حق فروش نداره، شاید خیلی ها پول رهن یا بدهی یا چیز دیگه ای رو وارد بورس کردن و باید خارج شن و ... اصلا به کسی مربوط نیست و حق نداره بگه چرا میفروشی
اما من واقعا نمیتونم اونایی رو که ۲رو هستن رو درک کنم، یارو تو پیامش همه رو بسته به فحش که آی فلان شده ها فردا کسی حق فروش نداره و همه حمایت حمایت، بعد فردا میری میبینی همون یارو پیام داده من خروج زدم و رگباری داره سمپاشی میکنه که مبادا فردا سهم مثبت شه و ضرر کنه
خب بی فانوس، خروج زدی رفتی دیگه چرا بعدش سمپاشی میکنی و همون یذره امید مردمو نا امید میکنی، گمشو برو دیگه
و جالبیش اینه که پست های چنین کاربرایی رو که دنبال میکنی کوچکترین تحلیلی ندارن و زمان ورودشو چنان بهبه چهچه از سهم میکنن که نگو اما بعد از خروج چنان بوی گندی از پستاشون به جا میذارن که
این نوع حرکتا منو یاد دوران مدرسمون میندازه
همیشه قبل از عید، چند روز زودتر میخاستیم تعطیل کنیم و تمام بچه های کلاسو جمع میکردیم که فردا همه بیان فلان جا نزدیک مدرسه که مطمئن شیم کسی سر کلاس نمیره تا تعطیل کنیم، هممون قسم میخوردیم و یکی هم این وسط فحش میذاشت که کسی نیاد
همه قبول میکردن و پایه
فردا میرفتی سر قرار میدیدی فقط ۵ ۶ نفر اومدن، یکیو میفرستادیم تو مدرسه ببینیم چه خبره که گندش درمیومد همه از جمله فحش دهنده گرامی هم رفته سر کلاس
خیلی ازین آدما زیادن تو سهامیاب، کافیه برید اکثر اونایی که خروج زدن و دارن از سهم گله و شکایت میکنن رو پست های قبلیشونو بخونی