• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
غپاك امروز فرصت خوبي داره واسه خريد يه نيم نگاهي بهش داشته باشيد
ظاهرا تا اخر وقت باز فرصت ورود براي تمام سهام پيش مياد
چه حجم بالايي دارن ميفروشن
ذوب قفل شده بود الان داره صفش ميريزه

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
بانو ثشاهد در این بازار سرسبز اول صبحی در -5 بسیار se*xy به نظر میمود و در نهایتم چه نوسانی داد!!
فقط ایکاش جرات داشتم با همه پولم وارد میشدم :p
فقط اینایی که الان توی مثبت میخرن با وجود اینکه پایانی منفیه و بعیدم هست مثبت شه، فازشون چیه؟!!
پایانی رو هم مثبت میکنه :)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا خیلی خوبه که سهام تحلیل شده رو پیشنهاد بدید..بررسی بیشتر با دوستان باشه..
نه به مولا سیگنال نیست :D :D [emoji14]
خودتون هم تحلیل بکنید ، صبر بکنید ببینید رفتارش چطوریه . من نظراتم رو گفتم شما هم اگه قصد خرید دارید تحلیل داشته باشید و حرفای منم مد نظر بگیرید و در نهایت با تصمیم شخصیتون وارد بشید
ولی در کل این شرکت ها رو تو بخش رایانه دارم : افرا ( خیییلی حبابیه ) ، سپ ، پرداخت ، سیستم ، رانفور
تا الان خوب عمل کردن و تا وقتی رفتارشون خوب باشه باهاشون هستم
قیمت ورود خیلی مهمه هیچ وقت یادتون نره:p

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
قُلکش را می‌شکند
حساب‌هایش را تک‌تک چک میکند
طلاها و سکه‌هایش را میفروشد
زمین و خانه‌اش را برای وام گرفتن در گرو بانک میگذارد
و در نهایت بعد از تحمل کلی فشار، با خوشحالی تمام نتیجه این کارهایش را می‌بیند، و عرضه اولیه گدنا را خریداری می‌کند ...IMG_20200818_103642.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
حداقل چند روز صبر نکردن با اولین مثبت ملت دارن میفروشن
حتی وقتی سهم منفی میشه بازم میفروشن ...من موندم اینا تو کلشون مغز دارن یا نه

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
آقا خیلی خوبه که سهام تحلیل شده رو پیشنهاد بدید..بررسی بیشتر با دوستان باشه..

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
درسته من تحلیلم رو میزارم و نظرم رو میدم بدون قصد و هدف خاصی و تا الان هم همیشه اهداف کاهشی دادم که یه وقت کسی هیجانی رفتار نکنه و سمت سهم نره . توی این بازار باید هر قدم رو مراقب بود . با وجود اینکه خودمم دارم و در اصل دارم تارگت نصف شدن سرمایم رو از قیمت های فعلی میدمo_O

دوستان هم تحلیلشون رو میتونن انجام بدن و در نهایت تصمیم بگیرن
هیچ وقت هم به تحلیل های کانال ها و گروه ها نباید اعتماد بکنید چون بلا استثناء اهداف صعودی رو مشخص میکنن و بدون شک با هدف کسب منفعت خودشون این کار رو میکنن پس اعتبار تحلیل پایین تر میاد چون منفعت شخصی توشه

فقط دوستان باید مراقب باشن که من تحلیل میکنم و چون سرمایه خودمه یه حرکتی میزنم . مثلا اکثر بچه ها احتمالا بدونن من زفکا دارم اما اگه به هر دلیلی ریزش عمیقی اتفاق بیوفته این سهم تا 3800 الی 3500 افت داره یعنی 25% الی 30% دیگه نه بیشتر ...
یعععنی اگه بازار کلا نابود هم بشه که ایشاالله همچین اتفاقی نمیوفته و دوستان هم سهم های خوبی رو دارن ، این 30% پایین میاد اگه هم اصلاح عمیق نداشته باشیم کف کفش همین عددیه که هست!!
حالا یکی ممکنه فکا رو حتی رو قیمت الان بخره بازار کیشمیشی بشه فکا پایین بره مثلا تا 3800 ، بعد اونجا دوتا فحش یا تیکه بندازه ( مهم نیست ) اون چیزی که مهمه شخص از ترس کاهش بیشتر سهمش رو میفروشه ! یعنی فقط خریده که 30 تا ضرر بکنه ! این داستان میشه . من چون میدونم موضوع اینطوریه ، زمانی که ریزش هم اتفاق بیوفته چون یه جریان نقدی همیشه خارج از بورس دارم ، مجدد نقدینگی دستم میاد رو 3800 الی 3500 هم خرید میزنم ولی اون شخص ممکنه کل داراییش رو توی قیمت های فعلی وارد کرده باشه
بعد ترسی هم ندارم ! چون مطمئنم هر افتی کمتر از 3500 کمتر از یکی دو ماه برمیگرده ! اصلا پایدار نیست ! پس نمیترسم و مجدد میاد روی 3500 و از اونجا آروم آروم بالا میاد

از طرفی من به سرمایم تو بازار احتیاجی ندارم و سرمایه کاره . از اونجا در میاد میره تو یه کار دیگه . پس دقیقا توی نقطه برگشتی نیاز به نقدینگی نخواهم داشت که بیامو تو کف بر خلاف میلم فروش بزنم . حالا یه زمانی شخص دقیقا تو همون کف پول لازم میشه و با وجود اینکه میدونه رشد میکنه ولی با خودش کنار میاد که رد بکنه و به این سهم امیدی نیست ...

اعتقاد من اینه اگه کسی برای تامین مخارج زندگی از بورس میخواد گذران زندگی بکنه بهترین حالت صرفا استفاده از DPS هاست نه از فروش مستقیم سهام . اگه استراتژی شخص این باشه قول میدم هیچ وقت متضرر نمیشه ! میانگین فرض کنید نسبت به سرمایتون شرکت ها 5% DPS بدن و مثلا یه خانواده جمع و جور 2 نفره برای زندگی تو تهران با فرض داشتن خونه 1.2 میلیارد نیاز داره که بدون توجه به نوسانات قیمتی بتونه با خیال راحت زندگیشو از بورس بگذرونه . سود هم بکنه و کاملا متکی به بورس بدون توجه به تابلو باشه

واقعا کسی با تحلیل و تخصص وارد بازار بشه به چشم کار اصلی و سرمایه سنگین بالای 5 تومن هم بیاره آنچنان ترسی نداره و واقعا به چشم یه کسب و کار خوب میشه بهش نگاه کرد

پس نه تنها تحلیل باید درست باشه حتی باید تحلیل متناسب با ویژگی های شخصیتی و مالی طرف باشه

Last edited:

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
اتفاقا بهتر...بذار اینجور ادما با منفی خارج بشن از بورس
چون همینا فردا پسفردا چیزی بشه باز میرن صف چند میلیونی و میلیاردی فروش تشکیل میدن
اونیکه توی فکرش هر روز +5 شدن هست، بره بهتره

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
مردم یا بهتر بگم تازه وارد های بورس ترسیده شدن
من کسی رو میشناسم 1 میلیارد و تجارت داره اصلا به پرتفوی خودش نگاه نمیکنه میگه این سهم رو باید اسفند ماه بهش نگاه کنم
کسی رو هم میشناسم 5 میلیون سهم خریده الان با 2 میلیون ضرر خوشحاله از بورس خارج شده
الان بورس داره غربال گری میکنه تا یه مدت باید تحمل کرد

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
این مدلی کانال نزولی تشکیل میشه !
زمانی که احساسات مثبته و هر لحظه حس از دست دادن فرصت رشد رو داشته باشن ، برای خرید از هم دیگه سبقت میگیرن
الان دقیقا برعکسه
اکثرا هر مثبت رو ممکنه فرصت خروج تلقی بکنن ( سرمایه های ترسو و اغلب برای کسانی که مقطعی با بازار هستن ولی ترسو هم نیستن ) و به همین دلیل ممکنه قیمت ها قدرت کافی برای زدن سقف بالاتر از سقف قبلی رو نداشته باشه و روند چرخش بکنه و نزولی بشه و مجدد کف پایینتر از کف قبلی بزنه و این یعنی کانال نزولی

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
حالا که فرصتش پیش اومد در مورد کانال یکم توضیح بدم :

احساسات مثبت یا منفی باعث شکل گیری کانال میشه
حالا چه کانالی از همه اعتبار داره ؟ کانالی که سابقه تاریخیش به قبل از 96 برگرده اعتبار بالایی داره
احتمالا برای سهم ها بتونید 3 کانال یا حتی بیشتر رسم بکنید
. کانال اول معمولا تخت تره و شیب کمی داره اون کانال مال این قیمتای دلار نیست
کانال دوم یا سوم که شیب بیشتری دارن معتبر تر هستن
کانال های بعد از اون رو صرفا باید کانال معاملات کوتاه مدت و میان مدتی در نظر گرفت
هرچقدر کانال سقف و کف های بزرگتری رو در بر بگیره بهتره

کانالی هم که رسم میکنید الزاما همه کندل های سقف و کف رو لازم نیست در بر بگیره ! گاهی اوقات یه کانال رو میشه رسم کرد که یهو یه جاهایی کندل ها از اون خارج شدن و بدون هیییچ مقاومتی مجدد به کانال برگشتن یعنی نه پولبکی نه چیزی و دقیقا روی نزدیکای سقف کانال هم حجم های بالایی خوردم و سهم خالی شده
اون کندل ها رو اصلا حساب نکنید و داده پرت محسوب میشه ...

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,480
دوستان کسی آمار داره کدوم نماد ها توی این چند روزی که بازار منفی بود بیشتری مثبت رو داشتند ؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
خرید برکت توجیه داره؟ افزایش قیمتی که داشته فقط به خاطر واقعیات و شایعات کرونا بوده؟یا نه در کل سهم با ارزشی هست؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دوستان کسی آمار داره کدوم نماد ها توی این چند روزی که بازار منفی بود بیشتری مثبت رو داشتند ؟
عرضه اولیه ها همه مثبت بودن :p
ونیکی همواره مثبت و صف خرید

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
بعضی از انبوه سازها مثل ثشاهد تو این یه ماهه بالای 100 درصد سود دادن!

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
الان از اون موقع هاست که میشه سهامو 4 درصد زیر پایانی خرید :D

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
وقتی خودرو با اون حقوقی بیسوادش میشه لیدر نیمه اول بازار باید همچین توقعی داشت
طرف نشسته یه سهم دیگه میخواد بخره معیارش برای خرید و فروش شده مثبت و منفی خودرو

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
وقتی خودرو با اون حقوقی بیسوادش میشه لیدر نیمه اول بازار باید همچین توقعی داشت
طرف نشسته یه سهم دیگه میخواد بخره معیارش برای خرید و فروش شده مثبت و منفی خودرو
اکثر سهم ها حقوقی خالی کرده معلوم نیست نقشه چیه دوباره

ideaneshan

Registered User
لایک‌ها
1,356
یه زمان حال و حوصله و هیجان داشتیم می‌رفتیم تو سایت بورس فیلتر نویسی میکردیم قالب طراحی میکردیم اطلاعاتی که می‌خواستیم رو برامون محاسبه میکرد نشون میداد.
یا برا سرخطی سرور مجازی می‌گرفتم ماکرو ضبط میکردم راس ساعت ۸:۲۹:۵۹ ماکرو اجرا میشد سفارش ارسال میکرد.
کل قانون های سایت هم بلد شده بودم که بین هر کلیک باید ۳۰۰ میلی ثانیه فاصله باشه و در هر دقیقه ۱۵ کلیک بیشتر نمیشه زد.
خوب هم جواب میداد حسابی میوفتادم جلو.
ماکرو هنوز رو آگاه جواب میده ولی رو مفید دیگه نه.تا اجرا میشه برمیگردونت به صفحه لاگین که اونم نمیشه کاریش کرد کپچا داره.

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
اکثر سهم ها حقوقی خالی کرده معلوم نیست نقشه چیه دوباره
البته حرف شما هم درسته اما نیمه دوم بازار با حقوقی فولاد خیلی با این نیمه تفاوت خواهد داشت
دیروز شاخص رو 2 درصد مثبت کردن
فکر نکنم این دو تایم شدن بازار نتیجه مثبتی داشته باشه

amir aqa

Registered User
لایک‌ها
1,845
برداشت من از نیمه اول این بود که دارن خر داغ میکنن ،بوی کباب نیست :(
ممکنه فردا ۴ شنبه بازار داشته باشیم

بالا