آقا خیلی خوبه که سهام تحلیل شده رو پیشنهاد بدید..بررسی بیشتر با دوستان باشه..
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
درسته من تحلیلم رو میزارم و نظرم رو میدم بدون قصد و هدف خاصی و تا الان هم همیشه اهداف کاهشی دادم که یه وقت کسی هیجانی رفتار نکنه و سمت سهم نره . توی این بازار باید هر قدم رو مراقب بود . با وجود اینکه خودمم دارم و در اصل دارم تارگت نصف شدن سرمایم رو از قیمت های فعلی میدم
دوستان هم تحلیلشون رو میتونن انجام بدن و در نهایت تصمیم بگیرن
هیچ وقت هم به
تحلیل های کانال ها و گروه ها نباید اعتماد بکنید چون بلا استثناء اهداف صعودی رو مشخص میکنن و بدون شک با هدف کسب منفعت خودشون این کار رو میکنن پس اعتبار تحلیل پایین تر میاد چون منفعت شخصی توشه
فقط دوستان باید مراقب باشن که من تحلیل میکنم و چون سرمایه خودمه یه حرکتی میزنم . مثلا اکثر بچه ها احتمالا بدونن من زفکا دارم اما
اگه به هر دلیلی ریزش عمیقی اتفاق بیوفته این سهم تا 3800 الی 3500 افت داره یعنی 25% الی 30% دیگه نه بیشتر ...
یعععنی اگه بازار کلا نابود هم بشه که ایشاالله همچین اتفاقی نمیوفته و دوستان هم سهم های خوبی رو دارن ، این 30% پایین میاد اگه هم اصلاح عمیق نداشته باشیم کف کفش همین عددیه که هست!!
حالا یکی ممکنه فکا رو حتی رو قیمت الان بخره بازار کیشمیشی بشه فکا پایین بره مثلا تا 3800 ، بعد اونجا دوتا فحش یا تیکه بندازه ( مهم نیست ) اون چیزی که مهمه شخص از ترس کاهش بیشتر سهمش رو میفروشه ! یعنی فقط خریده که 30 تا ضرر بکنه ! این داستان میشه . من چون میدونم موضوع اینطوریه ، زمانی که ریزش هم اتفاق بیوفته چون یه جریان نقدی همیشه خارج از بورس دارم ، مجدد نقدینگی دستم میاد رو 3800 الی 3500 هم خرید میزنم ولی اون شخص ممکنه کل داراییش رو توی قیمت های فعلی وارد کرده باشه
بعد ترسی هم ندارم ! چون مطمئنم هر افتی کمتر از 3500 کمتر از یکی دو ماه برمیگرده ! اصلا پایدار نیست ! پس نمیترسم و مجدد میاد روی 3500 و از اونجا آروم آروم بالا میاد
از طرفی من به سرمایم تو بازار احتیاجی ندارم و سرمایه کاره . از اونجا در میاد میره تو یه کار دیگه . پس دقیقا توی نقطه برگشتی نیاز به نقدینگی نخواهم داشت که بیامو تو کف بر خلاف میلم فروش بزنم . حالا یه زمانی شخص دقیقا تو همون کف پول لازم میشه و با وجود اینکه میدونه رشد میکنه ولی با خودش کنار میاد که رد بکنه و به این سهم امیدی نیست ...
اعتقاد من اینه اگه کسی برای تامین مخارج زندگی از بورس میخواد گذران زندگی بکنه بهترین حالت صرفا استفاده از DPS هاست نه از فروش مستقیم سهام . اگه استراتژی شخص این باشه قول میدم هیچ وقت متضرر نمیشه ! میانگین فرض کنید نسبت به سرمایتون شرکت ها 5% DPS بدن و مثلا یه خانواده جمع و جور 2 نفره برای زندگی تو تهران با فرض داشتن خونه 1.2 میلیارد نیاز داره که بدون توجه به نوسانات قیمتی بتونه با خیال راحت زندگیشو از بورس بگذرونه . سود هم بکنه و کاملا متکی به بورس بدون توجه به تابلو باشه
واقعا کسی با تحلیل و تخصص وارد بازار بشه به چشم کار اصلی و سرمایه سنگین بالای 5 تومن هم بیاره آنچنان ترسی نداره و واقعا به چشم یه کسب و کار خوب میشه بهش نگاه کرد
پس نه تنها تحلیل باید درست باشه حتی باید تحلیل متناسب با ویژگی های شخصیتی و مالی طرف باشه